bazylowa Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/189192-Komu-dalmaty%C5%84czyk-z-rodowodem-komu-M%C5%82ody-piekny-schron-k-ko%C5%BAle?p=15040022#post15040022 Quote
Agappe Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Błyskotka napisał(a):Tak bardzo mi przykro :(. To straszne W jakim była wieku ? 2 lata albo nawet niecale :shake: Quote
Buszki Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Dopiero się dowiedziałam :-(.Straszne,jak ludzie mogą być tak podli i tacy bezmyślni :shake:! Wiem,że żadne słowa nie mogą być pociechą :shake: w takiej chwili,ale trzymaj się Asiaczku. Zielona,też się trzymaj.Tak mi strasznie przykro... Quote
M&S Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Agappe napisał(a):2 lata albo nawet niecale :shake: Maśka nie miała 2 lat..... Quote
taxelina Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 http://www.basenji.warmia.pl/index.php?sub=asiaczek czyli niecale 2 Quote
Asiaczek Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 deer_1987 napisał(a):nikt jej nie zastapi :( Wiadomo, że juz nigdy nie bedzie takiej Maski... Maks i Spark napisał(a):Najgorsze jest to, że od pewnego momentu, zaczynamy mówić w czasie przeszłym - był, była - to boli.............. Zgadza się. Wiecie o tym najlepiej... Błyskotka napisał(a):Tak bardzo mi przykro :(. To straszne W jakim była wieku ? Masia urodziła się 31.10.2008 r. Patisa napisał(a):wiadomość o Masi mnie powaliła...coś strasznego ;( ... a mnie załamała, po prostu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Buszki napisał(a):Dopiero się dowiedziałam :-(.Straszne,jak ludzie mogą być tak podli i tacy bezmyślni :shake:! Wiem,że żadne słowa nie mogą być pociechą :shake: w takiej chwili,ale trzymaj się Asiaczku. Zielona,też się trzymaj.Tak mi strasznie przykro... Właśnie przed chwilą dostałam od Ingi piekne zdjęcia Maśki z Danii. Nikt nie przypuszczał, że to sa jej ostatnie fotki... Są takie słoneczne, Maśka bawi się z Jumą, podgryza go... Pzzdr. Quote
taxelina Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 ale jest szansa dojsc kto ja ukradl? sama wyskoczyla z samochodu? Quote
Asiaczek Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 deer_1987 napisał(a):ale jest szansa dojsc kto ja ukradl? sama wyskoczyla z samochodu? Nie wiem. To raczej pytania do zielonej... Pzdr. Quote
dzasta Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Joasiu bardzo przykra wiadomość... [ ' ] Naprawdę mi przykro! Trzymajcie się razem z Zieloną!!! Quote
Asiaczek Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Tę fotke to widzieliście. Ale Maska jest tutaj prezentowana przez Godę i to tak perfekcyjnie, że.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Normalnie jak się patrzy na te zdjęcia to łzy się same cisną do oczu, kochana Masieńka :placz: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Normalnie jak się patrzy na te zdjęcia to łzy się same cisną do oczu, kochana Masieńka :placz: Nie tylko się cisną ale i leca... Pamiętasz ją z Nitry? Eh.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 I ostatnie fotki Maski... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Mudik Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Była,a dla Ciebie i wielu z Nas jest przepiękna, nie raz mówiłam,że ludzie potrafią być tym najgorszym z gatunków zwierząt, trzymaj się Asiu!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Mudik napisał(a):Była,a dla Ciebie i wielu z Nas jest przepiękna, nie raz mówiłam,że ludzie potrafią być tym najgorszym z gatunków zwierząt, trzymaj się Asiu!!!!!!!!!!! deer_1987 napisał(a):Tak pieknie sie prezentowala :( Eh, dziewczyny, co tu pisać... pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Kilka razy wchodziłam i po cichu oglądałam zdjęcia w Twojej galerii. Dzisiaj chciałam wejść i napisać jakie pełne uroku i wdzięku są psiaki, które mogę tu podziwiać ale nie spodziewałam się, że przeczytam o takiej tragedii :shake: Bardzo współczuję Quote
Asiaczek Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Ania! napisał(a):Kilka razy wchodziłam i po cichu oglądałam zdjęcia w Twojej galerii. Dzisiaj chciałam wejść i napisać jakie pełne uroku i wdzięku są psiaki, które mogę tu podziwiać ale nie spodziewałam się, że przeczytam o takiej tragedii :shake: Bardzo współczuję Witaj i dziękuję... jenis napisał(a):Ja nic nie pisze bo co tu pisać.Żal suni :( Hejka! Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Asiaczek napisał(a):Nie tylko się cisną ale i leca... Pamiętasz ją z Nitry? Eh.... Pzdr. Jak tu nie pamiętać takiego sreberka, które do tego tak cudnie współpracowało. Sprawiło mi ogromną radość to, ze zostałyśmy wtedy docenione na JH. To z tym cudaczkiem wykonywałam najdziwniejsza figurę o jakiej słyszałam, czyli choinkę świąteczną, a ona tak świetnie sobie poradziła. Mówiłam nawet, ze rezerwuje sobie ją na wszystkie starty w JH, gdzie tylko się spotkamy. Kto by wtedy przewidział, ze ten jedyny i ostatni raz będę miała wielką przyjemność obcowania na ringu z tak przecudowna istotką. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Tak, Maśka i figura na MP o nazwie "choinka świąteczna".... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Zycze zeby sobota przyniosla jakas mila niespodzianke! :loveu: Quote
Alicja Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 ciężko przejść nad taką tragedią do porządku dziennego :( Quote
Recommended Posts