Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero się dowiedziałam :-(.Straszne,jak ludzie mogą być tak podli i tacy bezmyślni :shake:!
Wiem,że żadne słowa nie mogą być pociechą :shake: w takiej chwili,ale trzymaj się Asiaczku.
Zielona,też się trzymaj.Tak mi strasznie przykro...

Posted

deer_1987 napisał(a):
nikt jej nie zastapi :(

Wiadomo, że juz nigdy nie bedzie takiej Maski...

Maks i Spark napisał(a):
Najgorsze jest to, że od pewnego momentu, zaczynamy mówić w czasie przeszłym - był, była - to boli..............

Zgadza się. Wiecie o tym najlepiej...

Błyskotka napisał(a):
Tak bardzo mi przykro :(.
To straszne

• W jakim była wieku ?

• Masia urodziła się 31.10.2008 r.

Patisa napisał(a):
    wiadomość o Masi mnie powaliła...coś strasznego ;(

... a mnie załamała, po prostu...

Pzdr.

Posted

Buszki napisał(a):
    Dopiero się dowiedziałam :-(.Straszne,jak ludzie mogą być tak podli i tacy bezmyślni :shake:!
    Wiem,że żadne słowa nie mogą być pociechą :shake: w takiej chwili,ale trzymaj się Asiaczku.
    Zielona,też się trzymaj.Tak mi strasznie przykro...

Właśnie przed chwilą dostałam od Ingi piekne zdjęcia Maśki z Danii. Nikt nie przypuszczał, że to sa jej ostatnie fotki...
    Są takie słoneczne, Maśka bawi się z Jumą, podgryza go...

Pzzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
    Normalnie jak się patrzy na te zdjęcia to łzy się same cisną do oczu, kochana Masieńka :placz:

Nie tylko się cisną ale i leca...
    Pamiętasz ją z Nitry? Eh....

Pzdr.

Posted

Była,a dla Ciebie i wielu z Nas jest przepiękna, nie raz mówiłam,że ludzie potrafią być tym najgorszym z gatunków zwierząt, trzymaj się Asiu!!!!!!!!!!!

Posted

Mudik napisał(a):
    Była,a dla Ciebie i wielu z Nas jest przepiękna, nie raz mówiłam,że ludzie potrafią być tym najgorszym z gatunków zwierząt, trzymaj się Asiu!!!!!!!!!!!

deer_1987 napisał(a):
    Tak pieknie sie prezentowala :(

Eh, dziewczyny, co tu pisać...

pzdr.

Posted

Kilka razy wchodziłam i po cichu oglądałam zdjęcia w Twojej galerii. Dzisiaj chciałam wejść i napisać jakie pełne uroku i wdzięku są psiaki, które mogę tu podziwiać ale nie spodziewałam się, że przeczytam o takiej tragedii :shake:

Bardzo współczuję

Posted

Ania! napisał(a):
    Kilka razy wchodziłam i po cichu oglądałam zdjęcia w Twojej galerii. Dzisiaj chciałam wejść i napisać jakie pełne uroku i wdzięku są psiaki, które mogę tu podziwiać ale nie spodziewałam się, że przeczytam o takiej tragedii :shake:
    Bardzo współczuję

Witaj i dziękuję...

jenis napisał(a):
    Ja nic nie pisze bo co tu pisać.Żal suni :(

Hejka!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
    Nie tylko się cisną ale i leca...
    Pamiętasz ją z Nitry? Eh....

Pzdr.

Jak tu nie pamiętać takiego sreberka, które do tego tak cudnie współpracowało. Sprawiło mi ogromną radość to, ze zostałyśmy wtedy docenione na JH. To z tym cudaczkiem wykonywałam najdziwniejsza figurę o jakiej słyszałam, czyli choinkę świąteczną, a ona tak świetnie sobie poradziła. Mówiłam nawet, ze rezerwuje sobie ją na wszystkie starty w JH, gdzie tylko się spotkamy. Kto by wtedy przewidział, ze ten jedyny i ostatni raz będę miała wielką przyjemność obcowania na ringu z tak przecudowna istotką.