sylrwia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 O to masz też ciachnięte zwierzątka:lol: Quote
PANGEA Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 sylrwia napisał(a):To jest dla mnie trochę nei wyobrażalne upilnować takie stadko jakie Ty masz. Jakbym miała parkę to chyba na czas cieczki, psu zafundowałabym wczasu u rodziców aby miec na oku suczkę:evil_lol: Istnieja dzwi, oddzielne pokoje, klatki dla psow i inne metody ( plotek ). Mam doga samca ( nawet dwa ) i suke bassecice ( PBGV ) nawet nie wyobrazam sobie takiego mariazu:mad: Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ja starszego psa zawoze na wakacje do rodzicow a mlodszy naprzemiennie z suczkami siedzi w klatce choc mysl ze na wiosenne cieczki malego tez zawioze bo jak wychodze z domu to on wyjace koncerty urzadza :evil_lol: i sasiedzi sie wkurzaja :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Sylrwia - tak, mamy 1 kastrata - Sonik. A co do sposobów pilnowania suczek w cieczce, to rzeczywiście sa różne sposoby i metody... Pzdr. Quote
Savannah Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Asiaczek napisał(a): Savannah - a w który poniedziałek jedziesz? Gratuluję miotu; na pewno będą superowe, bo po takim ojcu... A kto jest mamcia? Jede w ten poniedzialek, 15 stycznia:cool3:...:multi: A dziekujemy, tzn Glownie Dumny Tatus, ktory mi sie uwalil na lozku:roll::loveu: Mama szczeniat Contra Chocolate Nitor Nivalis, wiec kto jest hod. to wiemy;) Jest to jakby powtorka miotu ktory byl u Ewy, ten sam rodowod, tylko nazwy matek inne, bo u Ewy byl w zeszlym roku miot po Chocolate Negress - siostrze Contry i Dzekim. Ale tam bylo 6 czarno białych i jeden brazowy rodzynek:razz: a teraz taki super mix :loveu: Elitesse napisał(a):jakis czas temuw Krakowie byl miot sznuacrekow miniaturowych po czranej sucze i czarno - srebrnym psie i oto co z tego wyszlo: piesek i suczka czarne piesek i suczka czarno - srebrne piesek i suczka pieprz i sol !! to faktycznie niezle!! Ale w miocie po moim Dzekim to o tyle jest dziwne ze urodzily sie srebrne, zwlaszcza ze oboje rodzice maja przez 3 pokolenia same psy albo brazowe albo czarne!:roll: To jest dla mnie ciekawe, ah ta genetyka;) Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Savannah - a miot jest u Nitor Nivalis czy sunia jest u kogoś? News'y: - kategoryczna odmowa kolacji, - porodówka już została x-razy przekopana wzdłuż i wszerz - kopiemy i polegujemy, kopiemy i polegujemy, kopiemy i polegujemy... czyżby... - cdn.:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Asiaczek napisał(a): News'y: - kategoryczna odmowa kolacji, - porodówka już została x-razy przekopana wzdłuż i wszerz - kopiemy i polegujemy, kopiemy i polegujemy, kopiemy i polegujemy... czyżby... - cdn.:lol: Pzdr. oby oby oby !!! Felka dawaj !! :thmubs: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 cd. News'ów: - wylizujemy "doopkę", Pzdr. Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ojej, to Fela jeszcze się nie rozsypała? :crazyeye: Ile mamy jeszcze czekać? Jak tak dalej pójdzie, to jej dzieci urodzą się pod znakiem Lwa! :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 A jakby się urodziły dzisiaj, to jaki to znak? Pzdr. Quote
PANGEA Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Asiaczek napisał(a):cd. News'ów: - wylizujemy "doopkę", Pzdr. noooo PS a o 2 sie zmeczymy i zasniemy :diabloti: i do dalszych dzialan przystapimy jutro o polnocy. A co ma sie wlascicielka wysypiac :diabloti: Quote
PANGEA Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Asiaczek napisał(a):A jakby się urodziły dzisiaj, to jaki to znak? Pzdr. Koziorozec. Macie jeszcze 10 dni koziorozca :evil_lol: Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 PANGEA napisał(a):noooo PS a o 2 sie zmeczymy i zasniemy :diabloti: i do dalszych dzialan przystapimy jutro o polnocy. A co ma sie wlascicielka wysypiac :diabloti: buahahah coz za rozowy scenariusz :eviltong: Quote
aga1215 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Asiaczek napisał(a):A jakby się urodziły dzisiaj, to jaki to znak? Pzdr. chyba Koziorożec :hmmmm:Asiu - i co???????????????? Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 PANGEA napisał(a):Koziorozec. Macie jeszcze 10 dni koziorozca :evil_lol: ja tez jestem koza :loveu: Quote
Matagi Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Asiaczek napisał(a):A jakby się urodziły dzisiaj, to jaki to znak? Pzdr. Koziorożec 22 grudnia - 20 stycznia Koziorożec jest uparty I wytrwały nie na żarty! Idzie w górę pomalutku, Powolutku, lecz do skutku! A gdy znajdzie się na szczycie, To go stamtąd nie zrzucicie - Będzie siedział zadumany, Snując jakieś nowe plany... I wszystko wiadomo!!!!!Felka!!!!!!!!!!!! oddawaj dzieci!!!!!!!!I to już!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Asiaczek napisał(a):A jakby się urodziły dzisiaj, to jaki to znak? Pzdr. Koziorożec chyba... hmmm... taki sobieL: nieprzystępne, apodyktyczne, oschłe ;) Moja Sonia jest spod Lwa i wszystko sie zgadza :lol: Po prostu jest naszym wspaniałomyślnym szefem :lol: Quote
Asiaczek Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 No, dziewczyny, chyba będziemy mieli małe koziorożce... O 2.45 poszły pierwsze skurcze... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Matagi napisał(a):Koziorożec 22 grudnia - 20 stycznia Koziorożec jest uparty I wytrwały nie na żarty! Idzie w górę pomalutku, Powolutku, lecz do skutku! A gdy znajdzie się na szczycie, To go stamtąd nie zrzucicie - Będzie siedział zadumany, Snując jakieś nowe plany... I wszystko wiadomo!!!!!Felka!!!!!!!!!!!! oddawaj dzieci!!!!!!!!I to już!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: Matagi - i Ty tutaj? Dzięki za wierszyk... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 No, pierwsza dziewczynka na świecie, tri... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Drugi szczeniorek też już jest... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Trzecie maleństwo pojawiło się... Pzdr. Quote
carolinascotties Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 To mój pierwszy raz w Waszym wspaniałym wątku i cieszę się ogromnie, że trafiam tu w tak ważnej chwili:multi: !!! Trzymam kciuki i życzę zdrowia Mamie i maluszkom, a Wam siły w ciągu następnych dni :) Quote
Asiaczek Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 No i czwarty maluszek już przywitał się z nami. Pzdr. Quote
Recommended Posts