Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiscie ze sie podobaja! :loveu:

Ale milo obudzic sie samemu o 8 a nie budzikiem o 5 :diabloti:

EDIT: jakbys miala kiedys wolna chwile to koncze wrzucac zdjecia z drugiej wycieczki ale jak skoncze to tez dodam notke na blogu to tam bedzie kilka zdjec gdybys nie mogla u nas zobaczyc :loveu:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Maks i Spark napisał(a):

...a w której połowie Twój:evil_lol:;)

Może żeby było sprawiedliwie do można by go wzdłuż podzielić :razz:

Posted

[quote name='deer_1987']Oczywiscie ze sie podobaja! :loveu:
Ale milo obudzic sie samemu o 8 a nie budzikiem o 5 :diabloti:
EDIT: jakbys miala kiedys wolna chwile to koncze wrzucac zdjecia z drugiej wycieczki ale jak skoncze to tez dodam notke na blogu to tam bedzie kilka zdjec gdybys nie mogla u nas zobaczyc :loveu:
Zajrzę, pewnikiem dzisiaj wieczorem. Po powrocie z MAKRO:)

[quote name='Zuza i Noddy']Super się maluch prezentował, stał po prostu bajecznie, a co do późniejszego werdyktu to miałabym pewne zastrzeżenia.
Ty masz zastrzeżenia, a ja oficjalnie powiem, że dla mnie werdykt p. sędziego jest totalnie niezrozumiały...Można miec dobre serce, ale...

[quote name='Kinia']Bardzo mi się Muszu podoba, ładny pyszczek ma:) A jaka ocena? Lokata?
To klasa szczeniąt, więc "w.o.1.".

[quote name='Maks i Spark']ale ładnie stoi!!!
http://img130.imageshack.us/i/dsc06225a.jpg/
http://img153.imageshack.us/i/dsc06219t.jpg/
Super chłopak i jaki jest już duży:)
...a w której połowie Twój:evil_lol:;)
Miłej środy!!!!
Fajne fotki ze spacerku na PM:p
Tak, nawet Inga napisała mi, że pięknie się chłopak prezentował na ringu:)

[quote name='Kaya']Może żeby było sprawiedliwie do można by go wzdłuż podzielić :razz:
O nienienienie..... Ja biorę uszka, ogonek i łapusie:)

Pzdr.

Posted

Jezeli ktoś jest ciekawy, jak postępuja moje sprawy kuchenne, to uprzejmie informuję, że wczoraj, późnym wieczorem, miałam telefon z informacją, ża panowie JUTRO o 8.00 rano będa mi montowali fronty:diabloti:. Na moje stwierdzenie, że do końca tygodnia to ja nie mam dla nich czasu usłyszałam, że MUśżę znaleźć czas, bo oni nie mają gdzie trzymać tych frontów....:crazyeye: :-oRozmiękczyli mnie na maksa...

Z właściwą sobie grzecznością zasugerowałam, aby fronty zamontować w poniedziałek, ale wtedy usłyszałam, że w poniedziałek to oni wyjeżdżają nad morze, bo maja tam jakąś grubszą robotę. No to ja grzecznie - to ja poczekam...:evil_lol:

Za to dzisiaj miałam telefon, że panowie będa na tyle mili i opóźnią swój wyjazd nad morze o 1 dzień i w poniedziałek ok. 12.00 będą u mnie. Ciekawe, ile tym razem się spóźnią....:evil_lol:

Znaczy można, prawda?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jezeli ktoś jest ciekawy, jak postępuja moje sprawy kuchenne, to uprzejmie informuję, że wczoraj, późnym wieczorem, miałam telefon z informacją, ża panowie JUTRO o 8.00 rano będa mi montowali fronty:diabloti:. Na moje stwierdzenie, że do końca tygodnia to ja nie mam dla nich czasu usłyszałam, że MUśżę znaleźć czas, bo oni nie mają gdzie trzymać tych frontów....:crazyeye: :-oRozmiękczyli mnie na maksa...

Z właściwą sobie grzecznością zasugerowałam, aby fronty zamontować w poniedziałek, ale wtedy usłyszałam, że w poniedziałek to oni wyjeżdżają nad morze, bo maja tam jakąś grubszą robotę. No to ja grzecznie - to ja poczekam...:evil_lol:

Za to dzisiaj miałam telefon, że panowie będa na tyle mili i opóźnią swój wyjazd nad morze o 1 dzień i w poniedziałek ok. 12.00 będą u mnie. Ciekawe, ile tym razem się spóźnią....:evil_lol:

Znaczy można, prawda?

Pzdr.

jacy oni kochani, ci Panowie od frontów......:diabloti::mad:

byłam ciekawa, ale nie chciałam Cię pytać, żeby nie irytować.....;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Kaya - gratulacje za udany występ w W-wie. Od naszej kolezanki bety mam piekne fotki Muszu z wystawy. Będa wstawione do
Basenji na wystawie" oraz wstawie je tutaj i do Twojej Muszowatej Galerii:)

.......

Bardzo dziękuję!
Wszystkie sa śliczne i warte pokazania;)

[quote name='Kaya']Super, w takim razie już nie mogę się doczekać :)

Proszę bardzo, nie ma za co.
Akurat nie kolidowało mi z amerykańcami to zrobiłam, poszkodowane były japońce i shiby bo niestety sędziowania się nałożyły z moimi akitami.

Kaya jakbyś zaczęła temat warszawski w wystawach basenji to mi by było łatwiej wstawić wszystkie fotki (tzn. wszystkich basków) - bo tak bez wyników to kiepsko. A nie chcę się wpierniczać do tego (bo ja to tylko robię za fotografa basków :) )
Edit: widzę, że temat już jest, chyba wyczytałaś to w moich myślach - to jak się ze wszystkim obrobię to jeszcze dzisiaj wstawię fotki.

[quote name='Asiaczek']

To klasa szczeniąt, więc "w.o.1.".

Nie każde szczenię/baby na tej wystawie dostało "wo" u nas poleciały też i "o" o "mo" (swoją drogą bardzo słusznie)

Pzdr

Posted

bety napisał(a):

Nie każde szczenię/baby na tej wystawie dostało "wo" u nas poleciały też i "o" o "mo" (swoją drogą bardzo słusznie)

Pzdr

No proszę sędzia Leoś dał w kość;)

Posted

[quote name='Florka_xyz']Zaraz będzie świerzy ze starszym Maverkiem :) Oczywiście,że się widzimy :D A zgłaszacie się na gr.hodowlana ?:D
Tak, będzie nas kilkoro, więc i grupę złozymy.
Jeszcze nie wiem, jak się ubierzemy, ale jak ustalę, to dam znać:)

[quote name='Maks i Spark']jacy oni kochani, ci Panowie od frontów......:diabloti::mad:
byłam ciekawa, ale nie chciałam Cię pytać, żeby nie irytować.....;)
Coś Ty, ja jestem niespotykanie spokojny człowiek, tylko czasami mnie bierze i rzuca:evil_lol:...

[quote name='bety']Proszę bardzo, nie ma za co.
Akurat nie kolidowało mi z amerykańcami to zrobiłam, poszkodowane były japońce i shiby bo niestety sędziowania się nałożyły z moimi akitami.
Kaya jakbyś zaczęła temat warszawski w wystawach basenji to mi by było łatwiej wstawić wszystkie fotki (tzn. wszystkich basków) - bo tak bez wyników to kiepsko. A nie chcę się wpierniczać do tego (bo ja to tylko robię za fotografa basków :) )
Edit: widzę, że temat już jest, chyba wyczytałaś to w moich myślach - to jak się ze wszystkim obrobię to jeszcze dzisiaj wstawię fotki.
Pzdr
Ale ja pisałam o MUSZU, a tutaj to chyba nie było wątpliwości, czy dostał w.o.....

[quote name='Maks i Spark']No proszę sędzia Leoś dał w kość;)
Hahaha, szkoda, że go nie było w baskach...

[quote name='Błyskotka']Asiu gratuluję świetnych wyników :).
Dziękować!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Ale ja pisałam o MUSZU, a tutaj to chyba nie było wątpliwości, czy dostał w.o.....

A ja dla przykładu piszę, że nie każde szczenię "musi" ;););) dostać "wo". Byli tacy sędziowie, którzy nie bali się stopniować ocen w tej klasie (zawsze traktowanej ulgowo - niesłusznie zresztą).

Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):

Znaczy można, prawda?

Pzdr.

Haha wesolo tam masz :)

Posted

Ponieważ mam zgodę na opublikowanie fotek i podanie imienia psiaka,to proszę:
Tim Spirit ORLANDO FURIOZO - urodził się w Rosji a przyjechał do nas z Ukrainy:) Mieszka sobie u naszej forumowej kolezanki - Taschy.

Powitanie na dworcu. Timek (bo takie ma imię) miał jeszcze na tyle siły, aby zapozować...

Uploaded with ImageShack.us

Potem dziecko siadło sobie...

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='bety']A ja dla przykładu piszę, że nie każde szczenię "musi" ;););) dostać "wo". Byli tacy sędziowie, którzy nie bali się stopniować ocen w tej klasie (zawsze traktowanej ulgowo - niesłusznie zresztą).
Pzdr
Czyli napisałaś tzw. uwagę ogólną;) Bo juz myslałam, że się czepiasz Rudzielca;);):loveu:

[quote name='deer_1987']Haha wesolo tam masz :)
... jak cholera!:diabloti:

[quote name='Agasia']Hej Asiaczki!
Ooo jaki Timek ma fajny kolorek! :)
Wielkie gratulacje za Wegry, dopiero sie przekopalam i je znalazlam! :D
Hejka, cieszę się, że jesteś!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Czyli napisałaś tzw. uwagę ogólną;) Bo juz myslałam, że się czepiasz Rudzielca;);):loveu:

Dokładnie.
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Dokładnie.
Pzdr

Superasto:)

Florka_xyz napisał(a):
Ok :) Może się na coś przydam :)

Pewnie, że tak. Bo na moje ręce to nadal nie ma co liczyć...

Pzdr.