Asiaczek Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Mogło byc lepiej, szczególnie II dnia (Wazi i Dżezik), ale i tak posunęlismy do przodu naszą statystykę w osiągach na Węgrzech... Serek - zaczął MŁ.CH.HUN, Wazi, Dżez, Erka i Felka - zdobyli następne CAC'e do dorosłych Championatów węgierskich. W sumie - udana wystawa:) pzdr. Quote
taxelina Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Witam sie juz po pracy :) milego poniedzialku! u nas juz o 5 bylo 23 i duszno jest.. Quote
Asiaczek Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 deer, a może byś mi życzyła "miłego, ale wtorku", co?;) Ja wstałam przed 5-tą, spacerki. Ponieważ spotkałam koleżankę (kiedyś od charta polskiego Sokoła, obecnie od owczarków niemieckich), to jeszcze kilka minut sobie z nią pogadałam, śniadanko dla psów, wizyta w sklepie po pieczywo dla mnie, moje śniadanie i... oczywiście - komp:) Ponieważ na dzisiaj nie mam nic szczególnego do zrobienia, to postaram się zająć fotkami z wyjazdu. No i trochę ogarnąć mieszkanie. Pzdr. Quote
Kaya Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ja również gratuluje sukcesów i słyszałam o atrakcjach podczas podróży! ;) Na szczęście u nas bez atrakcji się odbyło, ale dobrze, że dojechaliście cali i zdrowi :) Quote
bianka19 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Serdeczne gratulacje Asiaczki :multi: Ucałuj psiaki w nochalki. :buzi: Quote
Hiro Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Gratulujemy całej ekipie!Świetne wyniki! Fajnie, że wszystko było super: i atmosfera, i ludzi i sędzi)))Szkoda,że tylko taki upał i trochę nieprzygotowany ring. Quote
M&S Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 No Pani Joanno!!!! BRAWO:):):) Widzę, że Twoi chłopcy postanowili nowa konkurencję wprowadzić...kto szybciej i dokładniej zagryzie:evil_lol:;) Fajne łobuziaki:loveu: Quote
Bogarka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 To jest wprawdzie strona o borzojach, ale załapała sie Felka , oraz Felka i szczeniak (który) Quote
taxelina Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 przepraszam szkola praca dom psy ze az nie wiem co za dzien dzis jest :D Quote
Zuza i Noddy Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Bogarka']To jest wprawdzie strona o borzojach, ale załapała sie Felka , oraz Felka i szczeniak (który) To Ofcio-Tofcio ;) Quote
shirkan Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Asiu ogromne gratulacje za tak udany wypad na Węgry!!! Wielkie brawa!!! Quote
Asiaczek Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='Kaya']Ja również gratuluje sukcesów i słyszałam o atrakcjach podczas podróży! ;) Na szczęście u nas bez atrakcji się odbyło, ale dobrze, że dojechaliście cali i zdrowi :) Kaya - gratulacje za udany występ w W-wie. Od naszej kolezanki bety mam piekne fotki Muszu z wystawy. Będa wstawione do Basenji na wystawie" oraz wstawie je tutaj i do Twojej Muszowatej Galerii:) [quote name='bianka19']Serdeczne gratulacje Asiaczki :multi: Ucałuj psiaki w nochalki. :buzi: Witaj i dziękuję za miłe słowa:) [quote name='Hiro']Gratulujemy całej ekipie!Świetne wyniki! Fajnie, że wszystko było super: i atmosfera, i ludzi i sędzi)))Szkoda,że tylko taki upał i trochę nieprzygotowany ring. Do upałó na wystawach to ja się chyba nigdy nie przyzwyczaję... A co do ringów, to juz teraz wiesz, dlaczego lubię wystawiać w hali. Równa podłoga, wiesz po czym biegasz;) [quote name='Maks i Spark']No Pani Joanno!!!! BRAWO:):):) Widzę, że Twoi chłopcy postanowili nowa konkurencję wprowadzić...kto szybciej i dokładniej zagryzie:evil_lol:;) Fajne łobuziaki:loveu: Ano łobuzki... [quote name='Bogarka']To jest wprawdzie strona o borzojach, ale załapała sie Felka , oraz Felka i szczeniak (który) Bogarko, dziękuję za link. Rzeczywiście sa tam zdjęcia i Felki i Ofika:) [quote name='deer_1987']przepraszam szkola praca dom psy ze az nie wiem co za dzien dzis jest :D Ja się nie gniewam, ten upał tez rozrzedza mi mózg... [quote name='bety']Asiu - maile posłałam. Pzdr Bardzo dziękuję! Wszystkie sa śliczne i warte pokazania;) [quote name='Aleksandra:)']gratulacje !! Dziekujemy! [quote name='Maks i Spark']Dobry wieczór:) A witajcie wieczornie... [quote name='shirkan']Asiu ogromne gratulacje za tak udany wypad na Węgry!!! Wielkie brawa!!! Witaj, dawno nie widziana-nie słyszana Shirkan:) [quote name='deer_1987']Dobranoc!! Dobranocka! [quote name='Alicja']Mam nadzieję , ze parkowe fotki też będą ;) Będą, będą. M&S zgodziła się na wstawienie ich również tutaj:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Szybciutko wstawię fotki z ubiegłotygodniowego spotkania na PM z Aiko (7.7.2010), bo mam juz je przygotowane. Obiektywem ściągnęłam wieżę PKiN; macie tam potwierdzenie, o której godzinie spotkaliśmy się na PM:) Uploaded with ImageShack.us Felka i Aiko Uploaded with ImageShack.us Erka "sprawdzająca" nowego kolegę... Uploaded with ImageShack.us Tutaj z kolei Felka "sprawdzająca" co to za białasek się zbliżył do naszego stada... Erka + obcy;) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Cd. fotek ze spotkania na PM, 7.7.2010 r. Felka + córcia Erka... Uploaded with ImageShack.us Matka + córcia + obcy... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ercia:), która mimo upału poiegała sobie... Uploaded with ImageShack.us No i - tradycyjnie - żebractwo... Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 A teraz - bohater tego spotkania - Aiko:) Uploaded with ImageShack.us "Juz teraz wiem, co to jest woda..." Uploaded with ImageShack.us Matka, przytopimy szczylka czy podamy łapki...? A tak wogóle, to po coś tam wchodzi...? Uploaded with ImageShack.us Piękny siad i zapatrzenie... Uploaded with ImageShack.us Pańcia, zobacz, jaki jestem zmęczony... Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 I ostatnia porcja fotek ze spacerku... Uploaded with ImageShack.us Jakoś tak się zaplątałem między nogami... Uploaded with ImageShack.us Głowa:) Uploaded with ImageShack.us "Może i ja coś dostanę... Uploaded with ImageShack.us I to koniec fotek z naszego spacerku. Nie wiem, czy dzisiaj (środa) dam rade wieczorkiem podjechac na PM. Zobaczymy... Dobranocka! Pzdr. Quote
Kaya Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Asiaczek']Kaya - gratulacje za udany występ w W-wie. Od naszej kolezanki bety mam piekne fotki Muszu z wystawy. Będa wstawione do Basenji na wystawie" oraz wstawie je tutaj i do Twojej Muszowatej Galerii:) Super, w takim razie już nie mogę się doczekać :) Quote
Asiaczek Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 To na miły początek dnia, esp. for Kaya - fotki Muszu z wystawy w W-wie:) Muszu = LIUKSORAS Laisves Vejas, przyjechał do nas z Litwy i jest w połowie mój;):loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 I jeszcze kilka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I jak? Podobają się? Bo mnie tak:) Pzdr. Quote
Recommended Posts