Izabela124. Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Bogarka']Izabela124, na której wystawie robiłas te zdjecia?Jakie zdjęcia? Quote
Bogarka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Chodziło mi o te z poprzedniego twojego postu Quote
Korenia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Gratulacje :multi: ciekawe co tam dzisiaj ;)? Quote
kaskaSz Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Gratuluje i zapraszam do nas na fotki, po powrocie i odpoczynku oczywiście. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 M&S deer_1987 Biutka wiki4 kaskaSz Elitesse Alicja bety bonsai_88 anusia&ajlu despera Korenia Izabela124 Bogarka Hiro Agappe gosiaja zielona - bardzo Wam wszystkim dziękuję i za kciuki i za gratulacje. Za chwilę podam ostateczne wyniki z I i II dnia, opiszę moje wrażenia... Ale najpierw poodpowiadam na posty, OK? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 [quote name='despera']Witam się:) świetne baski-żeglarze:DWitaj, mam nadzieję, że w wakacje będziesz u nas częściej:) [quote name='bety']Kciuki zaciśnięte i melduję że baski z Warszawy zrobione (wszystkie) - jak wrócisz to powiesz mi co z nimi zrobić. Pzdr Możesz je wysłać na maila? [quote name='bety']A ja poczekam do jutra - bo chyba też będą Asiaczki walczyć (?) - co się będę rozdrabniać. :) Pzdr Hahaha, cfffaniara... [quote name='*anusia&ajlu*']Asiaczku gratuluje wynikow :loveu: wkoncu odwiedzam fajna galerie:D mam nadzieje ze niedlugo pochwale sie moim malenstwem i sie umowimy na spacerek ;) pozdrawiam cieplutko ;) Ja juz razem z Toba odliczam do tego 19 lipca:) [quote name='gosiaja']my również Gratulujemy !!!!!!!!!!!!!! i mamy nadzieję że mimo upałów nie jest tak źle Jeżeli chodzi o temp., to było ponad 30 stopni, duszno, choć drugiego dnia było na niebie trochę chmurek... My i tak prawie cały dzięń w cieniu siedzieliśmy. W hotelu, niby klimatyzacja była, ale... u mnie raczej grzała niz chłodziła...;) A jeszcze wszystkie baski (oprócz Wahzirka) chciały spac ze mną, moje kochane grzejniczki [quote name='Hiro']Witam!gratuluję świetnych wyników! Bardzo się cieszę,że znów wam się udało tak pięknie się zaprezentować! też czekam na kolejne wyniki! Za chwilę wszystko podam poukładane:) [quote name='Bogarka']Ooooo! Serek był a ja go nie obejrzałam :( Gratuluje wyników :multi: Kiedy przyjedziecie z nowu? A był, był... A na BIS Juniorów go nie widziałaś? Planuję byc na Węgrzech jeszcze w tym roku, ale zupełnie nie wiem, kiedy i gdzie. Dam znać:) Serek rozpoczął Młodziezowy Championat Węgier, więc chyba warto by było go skończyć, prawda? Coś słyszałam, że zmieniły się zasady przyznawania Championatów węgierskich. Muszę doczytać:) [quote name='Izabela124.']Serdecznie gratuluję!!!!!!!! Jak się miewa Ruda? Czytałam o jej wylewie... http://img231.imageshack.us/img231/6653/resizeofimg1733.jpg ale ładnie się prezentuje http://img80.imageshack.us/img80/4417/resizeofimg1712.jpg z jaką gracją ona chodzi :p http://img97.imageshack.us/img97/2125/resizeofimg1732.jpg sajdusiowa Pańcia fajnie wyglądała ;) http://img708.imageshack.us/img708/2029/resizeofimg1881.jpg Sajdi próbuje zjeść Serka :evil_lol: http://img202.imageshack.us/img202/4849/resizeofimg1961.jpg jakie niewinne spojrzenie :lol: http://img811.imageshack.us/img811/5527/resizeofimg2073.jpg chyba zapasy i zagryzanie baski mają we krwi:evil_lol: Rudej oczko juz trochę lepiej, ale nadal chyba nie widzi na nie zbyt dobrze... Porusza się po mieszkaniu zdecydowanie pewniej. [quote name='Bogarka']Izabela124, na której wystawie robiłas te zdjecia? To są zdjęcia z wystawy w Marijampolu/LT:) [quote name='kaskaSz']Gratuluje i zapraszam do nas na fotki, po powrocie i odpoczynku oczywiście. Zajrzę na pewno:) Zielona - bardzo dziękuję do obsługę prasową wystaw:) Pzdr. Quote
bety Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Asiaczek napisał(a):Możesz je wysłać na maila? Hahaha, cfffaniara... To ja je wyślę jutro zmniejszone, a Ty sobie wybierzesz które chcesz duże. Ja zawsze byłam cffffffffana - hi hi hi. To czekam na podsumowanie Waszych występów. Pzdr Quote
Agappe Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 ooo Asiaczki wróciły!!! :) czekamy na wieści!!! i może kiedys na fotki? :roll: Quote
bety Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Aaaaaaaa zapomniałam, napiszę Ci też w mailu kilka ciekawostek z wystawy. ;) Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 A teraz wyniki z I dnia Klubowa sędzia David MILER/USA OFI CHILD OF THE STARS (Ofi), puppy class - w.o.1, Best Puppy Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek), junior class - exc.1, CAJC, Best Junior, BIS JUNIOR2 Abotere's WAHZIRI (Wazi), open class - exc.1, CAC, BOS JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik), champion class - exc.1, CAC LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - exc.1, CAC, BOS FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - exc.1, CAC, BOB, Best Veteran, BIS VETERAN2. Zuza L. - Abotere's WAHZIRI - 2 miejsce w konk. MP, grupa starsza MateUsz L. - whippet od Justyny Sz. - 1 miejsce w gr. starszej dziewczyna z Serbii + JAZZY BOY AsiaczekFCI - 3 miejsce w gr. starszej II dzien Specjalistyczna sędzia: Iren NAARITS/EST (miała nas oceniać sędzina z Australii, lecz w katalogu było napisane, że z przyczyn technicznych nie mogła przylecieć, szkoda...) OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (Ofi)- w.o.1, Best Puppy, BIS PUPPY3:multi: Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - exc.1, CAJC, Best Junior. Abotere's WAHZIRI (Wazi) - bdb JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - exc. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka)- exc.1, CAC, BOS, BOB. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - exc.1, CAC, Best Veteran, BIS Veteran2. Zuzka L. + afgan - konk. MP, gr. starsza - II miejsce MateUsz L. + LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - I miejsce Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 bety napisał(a):To ja je wyślę jutro zmniejszone, a Ty sobie wybierzesz które chcesz duże. Ja zawsze byłam cffffffffana - hi hi hi. To czekam na podsumowanie Waszych występów. Pzdr Patrz, a ja jakoś nie zauważyłam tego Twojego cfffaniactwa, jakaś gapa ze mnie:) Agappe napisał(a):ooo Asiaczki wróciły!!! :) czekamy na wieści!!! i może kiedys na fotki? :roll: Fotek ostatnio sporo wrzuciłam, ale z wystaw, oczywiście, mam. I musze się z nimi sprężać, bo za tydzień - następne wystawy, no i osoby zainteresowane czekają:) bety napisał(a):Aaaaaaaa zapomniałam, napiszę Ci też w mailu kilka ciekawostek z wystawy. ;) Pzdr Super! Pzdr. Quote
bety Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 No to teraz mogę napisać :) GRATULACJE DLA CAŁEJ EKIPY :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr Quote
taxelina Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Gratulacje i za drugi dzien i czekam na relacje! Quote
Cavy Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Również ogromne gratulacje ode mnie! :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 To ja napiszę teraz kilka moich uwag a propos wystaw, hotelu itp. Wystawa w przepięknym, starym parku Królowej Sissy. Daleko od szosy i innych takich, dojazd wąską uliczką, wejście - skrzypiąca furtka. Żadnych biletów, sprawdzań paszportów itp...:evil_lol: Wystawa Klubowa i Specjalistyczna - bardzo kameralne. Pierwszego dnia zarejestrowanych psów - 137, drugiego - 116. Trzy (!) ringi, trzech sędziów. Nas I dnia oceniąl sędzia z USA - David Miller - cudo a nie sędzia!:loveu: Serio-serio. Mimo słońca palącego, spiekoty - do kazdego wystawcy uśmiechnięty, pogodny, jakby zupelnie bez nerwów. Na BIS'ie - uprzejmy, jasny w dyspozycjach, szybki w decyzjach. Chociaz na ringu to trochę przegonil Zuzkę i Mateusza... Niestety nasz ring I dnia - bardzo zły; doły, górki, szyszki, odrastająca trawa skutecznie utrudniała swobodne bieganie... To wszystko było bardzo męczące przy bieganiu. No i upał... Dobrze, że przy ringach było trochę drzew (starych, a co za tym idzie - o szerokich pniach i dużej koronie) i można było schować się w ich cieniu. Jedno stanowisko z langos'ami i piciem (z lodówki!), 1 z winem, 2 z art. psiowymi... Ringi b. czytelnie oznaczone. Po ocenie I dnia, wracając do samochodu, zdecydowaliśmy, że psy sobie trochę polatają. Dziewczyny + Serek i Ofik biegały bez probloemów, do nich dołączył Dżezik. Potem Dżezik poszedł na sznurek i MIAŁ sobie pobiegać Wazik. Ale ten troszkę pobiegał, a potem zorientował się, że Dżez jest zbyt blisko niego (Dżez był na smyczy) i trzeba pogonić Rudego!:diabloti: No i się zaczęło - złapał Rudego na przednią łapę, potem nos Wazirka był w niebezpieczeństwie, troszkę pokiereszowany, sporo krwi, ale summa summarum okazało się, że strat jakichs specjalnych nie było. Psy, czyli Dżezik i Wazirek, spały oczywiście osobno. Wazirek został wyeksmitowany do pokoju Zuzki i Mateusza, a Dżezik spał z nami. Problemem było to, że wszystki psy chciały spać na łóżku a klimatyzacja w pokoju nie działała zbyt dobrze. I miałam 4 dodatkowe grzejniczki... Drugiego dnia - wystawa w tym samymmiejscu. Inny ring, ale o wiele lepiej się po nim biegało. Równy, bez dołów-wądołów... Niestety, chyba z powodu trochę gorszego samopoczucia - Wazi dostał ocenę bdb, a Dżezik - dosk., ale bez CAC'a. Trudno. Ale za to OFIK - na BIS PUppy - 3 miejsce!!! Byłam bardzo dumna z najmłodszego synusia. Zuzka z wystawy na wystawę coraz lepiej go prezentuje, a i on sam coraz piekniej wygląda.:loveu::loveu: Chcę jednoczesnie bardzo, bardzo ciepło (nie wiem, czy to stosowne słowo:evil_lol:) podziękować Zuzce i MateUszowi za piekną prezentację basków na ringach. Mimo upału - ubrani w kostiumik i garnitur prezentowali się super! Pomagali mi w wyprowadzaniu psów, słuchali uwag. Efekty ich pracy podałam w poprzednim poscie:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 [quote name='bety']No to teraz mogę napisać :) GRATULACJE DLA CAŁEJ EKIPY :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr Dziękowac! [quote name='deer_1987']Gratulacje i za drugi dzien i czekam na relacje! Dziękować i juz wsio (chyba...) napisałam... [quote name='Cavy']Również ogromne gratulacje ode mnie! :multi: :multi: Dziękować i witaj! pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 deer_1987 napisał(a):No to sie wystawczy spisali :) Tam zawsze jest kameralnie. dodatkowo był poczestunek ciasteczkami dla wystawców. A w poprzednim roku było nawet picie dla nas. Picie i poczestunek podano po skończonej ocenie na ringach a przed oceną konk. finałowych. W ub.r. był równiez pokaz psich wyścigów. W tym roku widziałam maszynę do tego sportu, ale chyba z braku czasu nie zdecydowano się na taki pokaz. BIS'y I dnia rozpoczęły się z 2-godzinnym opóźnieniem. Ale i tak zabawa była przednia... chociaż upał mocno dał się nam we znaki... Pzdr. Quote
Agappe Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Asiaczek napisał(a): Fotek ostatnio sporo wrzuciłam, ale z wystaw, oczywiście, mam. I musze się z nimi sprężać, bo za tydzień - następne wystawy, no i osoby zainteresowane czekają:) Pzdr. fotki widziałam!! co nie zmienia faktu, że po kolejnej wysatwie powinny być kolejne ;) Gratulujemy (qrde nie my, bo Anata w wwie :( ), no to gratulujeee wyników i z drugiego dnia!!! :) Quote
Asiaczek Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Agappe - będą foteczki, będa. Z I i II dnia, troszkę z drogi, troszkę sprzed hotelu, troszkę z dzisiaj. Bo tak Wam w tajemnicy powiem, że byłam dzisiaj na Dworcu Centralnym i odprowadzałam koleżankę, która sobie sprowadziła pieseczka. Nie powiem nic więcej, bo najpierw musze miec jej zgode na foti, które zrobiłam. No i w kolejce czeka Aiko i olbrzym ze swoim ogrodem... Pzdr. Quote
agaciaaa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 No i znowu wielkie gratulacje!!! :multi: http://img341.imageshack.us/img341/2671/dsc00578640x480.jpg hihi super usiadła :lol: Quote
Asiaczek Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 [quote name='agaciaaa']No i znowu wielkie gratulacje!!! :multi: http://img341.imageshack.us/img341/2671/dsc00578640x480.jpg hihi super usiadła :lol: Właśnie ze względu na ten siad wkleiłam tę fotkę:) pzdr. Quote
Agappe Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Asiaczek']Agappe - będą foteczki, będa. Z I i II dnia, troszkę z drogi, troszkę sprzed hotelu, troszkę z dzisiaj. Bo tak Wam w tajemnicy powiem, że byłam dzisiaj na Dworcu Centralnym i odprowadzałam koleżankę, która sobie sprowadziła pieseczka. Nie powiem nic więcej, bo najpierw musze miec jej zgode na foti, które zrobiłam. No i w kolejce czeka Aiko i olbrzym ze swoim ogrodem... Pzdr. a rase chociaz możesz zdradzić? ;> albo chociaż grupe/sekcje? ;) jak masz jeszcze siłe dzisiaj to zapraszam na nowe zdjęcia z Litwy ;) Quote
Asiaczek Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Agappe napisał(a):a rase chociaz możesz zdradzić? ;> albo chociaż grupe/sekcje? ;) jak masz jeszcze siłe dzisiaj to zapraszam na nowe zdjęcia z Litwy ;) Nic, nic, nic nie powiem, dopóki nie będę miała całkowitej zgody Właścicielki:) Może SAMA chce o tym napisać...? Jutro już będę wsio wiedziała, a do jutra to wytrzymasz:) Zaraz wpadnę na LItwę na dobranockę:) pzdr. Quote
Recommended Posts