Asiaczek Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Wysłałam pw. Zaraz zajrzę. Paula&Goofi napisał(a):Dzień Doberek ;) Witaj, Kochana! Miłego dnia:) pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Asiaczek napisał(a): Witaj, Kochana! Miłego dnia:) pzdr. Dziękuję bardzo i wzajemnie ;) Przesyłam mizianka dla basków! :) Quote
M&S Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Asiaczek napisał(a): Hejka, zaraz jeszcze przejdę się do sklepu, może jakieś owoce kupię na drogę, rzodkiewki, parę złotych wyjmę z bankomatu. Farik i Żelka juz w hoteliku. Jeszcze muszę zszyc legowiska do kontenerków, bo ostatnio to baski chyba się nudziły i troche je uszkodziły, spakowac się. O 15 - spacerki, karmienie i czas dla mnie:) Pan Wiesiek przyjeżdża o 18-tej. Około 21.30 jesteśmy w Cz. po Zuzkę i Mateusza. pzdr. ....To masz biegany dzień Ale jak już wsiądziesz do samochodu, to odetchniesz:) Quote
taxelina Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 To ja mam cos pecha do dogo dzis albo The page you are looking for is temporarily unavailable. Please try again later. albo sie w ogole nie wybiera :D na dworzu upal to nawet na dlugi spacer nie mozna pojsv ... Quote
Asiaczek Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Maks i Spark napisał(a):....To masz biegany dzień Ale jak już wsiądziesz do samochodu, to odetchniesz:) Jak wsiądę do busa, to padnę:) I zasnę... deer_1987 napisał(a):To ja mam cos pecha do dogo dzis albo The page you are looking for is temporarily unavailable. Please try again later. albo sie w ogole nie wybiera :D na dworzu upal to nawet na dlugi spacer nie mozna pojsv ... U nas tez upał... nie chce mi się wychodzic na dwór, ale musze... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Dam Wam jeszcze kilka fotek z poprzedniego weekendu. Aktorzy to Maniek, Gabinka i Zula:) Maniek -oj, jak dawno nie widziany tutaj... Inaczej to KEY TO LOVE Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cała Wielka Trójka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Cd, Gabiśka i Zula Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Gabisia i Maniek Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 I ostatnia część weekendowych foteczek:) Zulika Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ale świetne te fotki, baski świetnie się komponują z takim klimatem. Quote
gosiaja Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 fajnie wyglądają w tych kamizelkach też noszę się zamiarem zakupu dla chłopaków żeby się nie utopili Quote
Asiaczek Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Ale świetne te fotki, baski świetnie się komponują z takim klimatem. No właśnie. Tez to zauwazyłam. Niby ciepłolubne, z wodoą to raczej na dystans, a tu, proszę, jak ładnie im z woda w tle:) deer_1987 napisał(a):Ale fajne wodne basenji! I to cała trójeczka taksobie wypoczywała nad wodą:) Aleksandra:) napisał(a):ale śpiochy........... Tez zauwazyłam, że większość fotek (albo przynajmniej połowa), to spiące baski:) gosiaja napisał(a):fajnie wyglądają w tych kamizelkach też noszę się zamiarem zakupu dla chłopaków żeby się nie utopili Kup, kup, jesli to nie jest zbyt duży wydatek, to lepiej dmuchać na zimne, wiesz... wiki4 napisał(a):Świetne masz te psy! :loveu: Hej :hand: :) Witaj, wiki4! Cieszę się, że i do nas trafiłaś:) pzdr. Quote
Mudik Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Za kilka godzin wyjeżdzamy, a za niedługo z zakupów wraca Michał z mamą to mnie pogonią od laptopika, więc juz teraz życzę ślicznej pogody, powodzenia i kciuki zaciskać będę jutro. My byśmy woleli taką chłodniejszą pogode o jak ze dwa dni temu, bez deszczu, nie upał, bo inaczej psiakom bedzie w weekend trudno biegać, Delik da radę ale szpice z tym ich futrem no cóż jakoś damy radę, a te wodne baski w jednym domku mieszkają? Quote
M&S Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ale fajne:) http://img267.imageshack.us/i/dsc00581640x480.jpg/ Quote
Asiaczek Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Mudik napisał(a):Za kilka godzin wyjeżdzamy, a za niedługo z zakupów wraca Michał z mamą to mnie pogonią od laptopika, więc juz teraz życzę ślicznej pogody, powodzenia i kciuki zaciskać będę jutro. My byśmy woleli taką chłodniejszą pogode o jak ze dwa dni temu, bez deszczu, nie upał, bo inaczej psiakom bedzie w weekend trudno biegać, Delik da radę ale szpice z tym ich futrem no cóż jakoś damy radę, a te wodne baski w jednym domku mieszkają? Gabi (pręgowana) + Zula (rudo-biała) mieszkają razem. A Manio (tri) u Teściów:) Maks i Spark napisał(a):ale fajne:) http://img267.imageshack.us/i/dsc00581640x480.jpg/ Widać, że dziewczyny się dogadały.Najpierw był problem z miskami (jedzenie), potem łóżko, potem Keja na łódce... A teraz to juz chyba wszystko OK:) Błyskotka napisał(a):Świetne te weekendowe foteczki :). Witaj, wysłałam PW. pzdr. Quote
Mudik Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Asiaczek napisał(a):Gabi (pręgowana) + Zula (rudo-biała) mieszkają razem. A Manio (tri) u Teściów:) Aaaa to i tak rodzinka :-) Quote
Biutka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ale z nich wszystkich ślicznochy :loveu::loveu: Zyczymy powodzenia :) Quote
Recommended Posts