Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fakt, cięzko jest pr4zestawić się na liczenie i podawanie terminów w tygodniach... Czyli podajesz np. "czwartek w 30 tygodniu"? Najpierw to trzeba sprawdzić, który to tydzień... No, chyba, że pamiętasz...

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Fakt, cięzko jest pr4zestawić się na liczenie i podawanie terminów w tygodniach... Czyli podajesz np. "czwartek w 30 tygodniu"? Najpierw to trzeba sprawdzić, który to tydzień... No, chyba, że pamiętasz...
Pzdr.

Dokladnie np mozesz pracowac 29-31 tydzien? aha tylko kiedy to jest... teraz wiem ze tydzien 27 jest ale tak to musze zerknac w jakis kalendarz co sa i tygodnie napisane :D

Chociaz dzis juz zamowilam u weta termin sterylizacji, teraz siedze w ubezpieczeniach dla psow... bo to druga rzecz ktora mi sie marzy po sterylizacji. Same ubezpieczenia drogie ale np jak pies lape zlamie to i 20 000 kr (ok 9 000 zl) mozesz zaplacic.. a tak placisz powiedzmy 1100 kr + 15% czyli 3000 = 4000 zamiast 20 000

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dokladnie np mozesz pracowac 29-31 tydzien? aha tylko kiedy to jest... teraz wiem ze tydzien 27 jest ale tak to musze zerknac w jakis kalendarz co sa i tygodnie napisane :D
Chociaz dzis juz zamowilam u weta termin sterylizacji, teraz siedze w ubezpieczeniach dla psow... bo to druga rzecz ktora mi sie marzy po sterylizacji. Same ubezpieczenia drogie ale np jak pies lape zlamie to i 20 000 kr (ok 9 000 zl) mozesz zaplacic.. a tak placisz powiedzmy 1100 kr + 15% czyli 3000 = 4000 zamiast 20 000

Cały czas z ołówkiem w ręku...

Maks i Spark napisał(a):
Cześć:)
Jak kuchnia?

Nijak. Panowie od frontów nie dzwonili. A na jutro i na piatek to ja się nie mogę umówić. I tak zejdzie ten tydzień, bez ZADNYCH ruchów w kuchni. I dopiero w następnym MOZE coś się zacznie dziac...

NATKA napisał(a):

Tak, takie nasze znaki rozpoznawcze:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nijak. Panowie od frontów nie dzwonili. A na jutro i na piatek to ja się nie mogę umówić. I tak zejdzie ten tydzień, bez ZADNYCH ruchów w kuchni. I dopiero w następnym MOZE coś się zacznie dziac...

pzdr.

Można się wkurzyć.....

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aniu, "inaczej" to bym się wgoóle nie brała za jakiekolwiek remonty...

Pzdr.

Też prawda, ale nie rozumiem (i pewnie już w takim stanie umysłu pozostanę), jak można być tak niesłownym. może powinnaś im potrącic za niedotrzymanie terminu....

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na razie - szykuję im popraweczki!:diabloti: Pewnie się ucieszą:evil_lol:...

Pzdr.

Na pewno przyjmą je z rozkoszą:evil_lol:

Posted

I jeszcze fotki Zuliki. Najpierw sama Zula a potem z Kiką.
Kika na początku obwarczała małą, taka była zazdrosna o Artura. Ale potem - dokazywały juz we dwie:)

Uploaded with ImageShack.us

Tutaj zaczynają się fotki Zuli i Kiki:) Najpierw zapoznanie się...

Chwilą zwątpienia u Zuli...

Artur pogodził damskie towarzystwo:)

Cdn.
Pzdr.