Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Fela, przyj, przyj...! Uf-uf-uf, ha-ha-ha... No przyyyyyj! Słonica jesteś, czy jak? 12 miesięcy chcesz te dzieci w brzuchu nosić? :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Szkoda że to nie bedzie Miot H, albo A . Ewidentnie gdyby sie jutro oszczeniła Feleczka(oczywiście jak wrócisz z Pracy) Prosiłabym wtedy abyś nazwała Podobnie do Mnie któregoś z szczeniaków:razz: Taki prezent Urodzinowy Dla mnie:eviltong::roll::lol: Quote
PANGEA Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Elitesse napisał(a):Fela............ :mad: Juz rozumiem jaki Fela ma plan :diabloti: Chce doprowadzic wlascicielke do takiego rozstroju nerwowego do jakiego udalo sie doprowadzic mnie mojej bassecicy. Jessika zdecydowala sie urodzic 70dnia ciazy :mad: Za to szczeniaczki otwieraly oczy w 6 dobie :eviltong: Quote
Elitesse Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 PANGEA napisał(a):Juz rozumiem jaki Fela ma plan :diabloti: Chce doprowadzic wlascicielke do takiego rozstroju nerwowego do jakiego udalo sie doprowadzic mnie mojej bassecicy. Jessika zdecydowala sie urodzic 70dnia ciazy :mad: Za to szczeniaczki otwieraly oczy w 6 dobie :eviltong: looo matko :crazyeye: :crazyeye: ja bym chyba faktycznie nerwowo nie wytrzymala Quote
Asiaczek Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Anecioreczek napisał(a):Szkoda że to nie bedzie Miot H, albo A . Ewidentnie gdyby sie jutro oszczeniła Feleczka(oczywiście jak wrócisz z Pracy) Prosiłabym wtedy abyś nazwała Podobnie do Mnie któregoś z szczeniaków:razz: Taki prezent Urodzinowy Dla mnie:eviltong::roll::lol: Ale ja mam imiona na lit. "K" i wszystkie w miocie muszą być na tę literę... Już i tak przy tym (jeszcze nienarodzonym miocie) złamałam jedną z moich zasad. To jeszcze i drugą mam łamać?! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 A co Felka myśli, to chyba jedynie ona wie... I proszę mnie nie straszyć tym 70-tym dniem ciąży, bo zwariuję... Pzdr. Quote
furciaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 kurcze a ja mialam nadzieje ze jak wroce z kliniki to beda juz jakies bobaski a tu dalej nic... oj felka ty uwazaj bo wlasna pancie wykonczysz nerwowo... Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale ja mam imiona na lit. "K" i wszystkie w miocie muszą być na tę literę... Na K? To Może ja Ci coś podsunę :cool3: Kiara, Karol, Knyps, Kurdupelek, Kastrat, Klecha, Kosmateusz, Klucha, Kuku-ryku, Kuku-na-muniu, Klątwa, Kozik, Kapitan Kloss.... yyyy..... jeszcze pomyślę :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Behemot - bez obrazy - ale Twoje propozycje niekoniecznie mi podchodzą...:cool3: Zajrzyj na moją www, to zorientujesz się, w jakim stylu wybieram imiona. Dzisiaj idę już do pracy; może uda mi się odebrac nadpracowanych 6 godzin. Dzisiaj 3 i jutro 3. Tak więc - jak wszystko dobrze pójdzie - może wyjde o 13.00. O rany... już się boję dzisiejszego dnia... Pzdr. Quote
Poświata Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Asiaczek napisał(a):O rany... już się boję dzisiejszego dnia... Pzdr. Ja też :crazyeye: , moje dziecko pisze próbny test szóstoklasisty, łomatko :mdleje: . No a potem, jak będzie w stanie, mogę go podesłać, żeby "peknął Felkę" :evil_lol: , o ile jaśnie hrabianka się nie zdecyduje sama :mad: . Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Asiaczku bedzie dobrze !!! musi byc ! :thumbs: Quote
Czoko Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Elitesse napisał(a):Asiaczku bedzie dobrze !!! musi byc ! :thumbs: Znowu nie widzę najbaardziej oczekiwanych wiadomości - Felunia sobie stroi żarty ze Swojej Pańci... A jeśli chodzi o tamto maleństwo ze zdjęcia przeraziłam się czy to żyje i natychmiast sprawdzałam gdzie są moje zwierzaki i co robią w dniu przyjazdu nad jezioro podczas urlopu - a jak pamiętacie mój kocurek nornicę też upoluje i zje... Quote
Iwona&Wiki Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Nie martw się Asiaczku, Felka na pewno czeka na piątek 12-tego:roll:?! Wtedy jej maluchy będą świętowały swoje urodziny razem z moją Wiki:lol:! Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Behemot - bez obrazy - ale Twoje propozycje niekoniecznie mi podchodzą...:cool3: No przecież żartowałam :evil_lol: Nie spodziewałam się, że weźmiesz to na powaznie :-o :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ja wiem,wiec Mówie ze Szkoda ze to nie bedzie Miot ani H ani A:cool3: Quote
Basenji Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jak u Asiaczka to nazwy będą co najmniej tak zakręcone jak baskowe ogonki. Zdrówko Quote
Savannah Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Basenji napisał(a):Jak u Asiaczka to nazwy będą co najmniej tak zakręcone jak baskowe ogonki. Zdrówko Co Racja to RACJA!!;) Asiaczku z niecierpliwoscia ja tez czekam na maluszki mojej ulubienicy!!!:loveu: Ahhh zapomnialabym, we wtorek (o ile wroce planowo od Gosi, bo pisala ze mam zostac na troche dluzej niz dwa dni:lol:) to bede miec najnowsze fotki mojej slicznej podopiecznej..... BUSZI !!!:loveu::loveu: W poniedzialek jade, planowo niby wracam we wtorek wieczorem:razz: Mam ferie od piatku to moge:p Oj bedzie duzo pracy!! A tak przy okazji jesli jestesmy juz na szczeniakach, Moj Int.Ch Arktogea Black Wizard zostal po raz kolejny ojcem, ale zaskoczyl mnie zupelnie swoja 'tworczoscia':evil_lol: Po moim czarno bialym psie i suczce brazowej urodzilo sie 6 szczeniat, 3 pieski i 3 suczki brazowo-białe piesek i szczka czarno-biale piesek i suczka srebrno-biale piesek i suczka Normalnie parami sie dobrali:loveu: w sobote beda miec tydzien i jade je zobaczyc:loveu: Pozdrawiam i mocno trzymam kciuki za FELUSIE:loveu: Quote
Alicja Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 :shake:Felusia ...przeginasz .....ja tu pędzę z zebrania na łeb na szyję a ty tu sobie baloniki robisz:cool1: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Poświata - dawaj tu swojego Konrada, niech sobie robi "pęknięcie Felki". Co ma być, to będzie... Behemot - nie gniewkaj się, ale obecnie ja wszystko biorę na poważnie... Trochę mi ostatnio brakuje poczucia humoru... Savannah - a w który poniedziałek jedziesz? Gratuluję miotu; na pewno będą superowe, bo po takim ojcu... A kto jest mamcia? Basenji - czyżbyś uważał, że Twój Fingal, ma zakręcone imię?:crazyeye: Ja uważam, że bardzo logiczne...:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Savannah napisał(a): Po moim czarno bialym psie i suczce brazowej urodzilo sie 6 szczeniat, 3 pieski i 3 suczki brazowo-białe piesek i szczka czarno-biale piesek i suczka srebrno-biale piesek i suczka Normalnie parami sie dobrali:loveu: w sobote beda miec tydzien i jade je zobaczyc:loveu: jakis czas temuw Krakowie byl miot sznuacrekow miniaturowych po czranej sucze i czarno - srebrnym psie i oto co z tego wyszlo: piesek i suczka czarne piesek i suczka czarno - srebrne piesek i suczka pieprz i sol !! Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Asiaczku a moze Felka z Wazirkiem bzyknely sie jeszcze pozniej - po tym jak ich celowo dopuszczalas ?? :roll: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Elitessku - nie było takiej możliwości; Felka była baaaardzo pilnowana.:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Elitessku - nie było takiej możliwości; Felka była baaaardzo pilnowana.:lol: Pzdr. To jest dla mnie trochę nei wyobrażalne upilnować takie stadko jakie Ty masz. Jakbym miała parkę to chyba na czas cieczki, psu zafundowałabym wczasu u rodziców aby miec na oku suczkę:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Sylrwia - Felka była separowana w pokoiku, gdzie był samczyk kastrowany i była pilnowana. To w sumie prosta sprawa. Pzdr. Quote
Recommended Posts