Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda że to nie bedzie Miot H, albo A .
Ewidentnie gdyby sie jutro oszczeniła Feleczka(oczywiście jak wrócisz z Pracy)
Prosiłabym wtedy abyś nazwała Podobnie do Mnie któregoś z szczeniaków:razz:
Taki prezent Urodzinowy Dla mnie:eviltong::roll::lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
Fela............ :mad:

Juz rozumiem jaki Fela ma plan :diabloti: Chce doprowadzic wlascicielke do takiego rozstroju nerwowego do jakiego udalo sie doprowadzic mnie mojej bassecicy. Jessika zdecydowala sie urodzic 70dnia ciazy :mad:
Za to szczeniaczki otwieraly oczy w 6 dobie :eviltong:

Posted

PANGEA napisał(a):
Juz rozumiem jaki Fela ma plan :diabloti: Chce doprowadzic wlascicielke do takiego rozstroju nerwowego do jakiego udalo sie doprowadzic mnie mojej bassecicy. Jessika zdecydowala sie urodzic 70dnia ciazy :mad:
Za to szczeniaczki otwieraly oczy w 6 dobie :eviltong:

looo matko :crazyeye: :crazyeye: ja bym chyba faktycznie nerwowo nie wytrzymala

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Szkoda że to nie bedzie Miot H, albo A .
Ewidentnie gdyby sie jutro oszczeniła Feleczka(oczywiście jak wrócisz z Pracy)
Prosiłabym wtedy abyś nazwała Podobnie do Mnie któregoś z szczeniaków:razz:
Taki prezent Urodzinowy Dla mnie:eviltong::roll::lol:

Ale ja mam imiona na lit. "K" i wszystkie w miocie muszą być na tę literę...
Już i tak przy tym (jeszcze nienarodzonym miocie) złamałam jedną z moich zasad. To jeszcze i drugą mam łamać?!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale ja mam imiona na lit. "K" i wszystkie w miocie muszą być na tę literę...

Na K? To Może ja Ci coś podsunę :cool3: Kiara, Karol, Knyps, Kurdupelek, Kastrat, Klecha, Kosmateusz, Klucha, Kuku-ryku, Kuku-na-muniu, Klątwa, Kozik, Kapitan Kloss.... yyyy..... jeszcze pomyślę :evil_lol:

Posted

Behemot - bez obrazy - ale Twoje propozycje niekoniecznie mi podchodzą...:cool3:
Zajrzyj na moją www, to zorientujesz się, w jakim stylu wybieram imiona.

Dzisiaj idę już do pracy; może uda mi się odebrac nadpracowanych 6 godzin. Dzisiaj 3 i jutro 3. Tak więc - jak wszystko dobrze pójdzie - może wyjde o 13.00.

O rany... już się boję dzisiejszego dnia...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O rany... już się boję dzisiejszego dnia...
Pzdr.

Ja też :crazyeye: , moje dziecko pisze próbny test szóstoklasisty, łomatko :mdleje: .
No a potem, jak będzie w stanie, mogę go podesłać, żeby "peknął Felkę" :evil_lol: , o ile jaśnie hrabianka się nie zdecyduje sama :mad: .

Posted

Elitesse napisał(a):
Asiaczku bedzie dobrze !!! musi byc ! :thumbs:

Znowu nie widzę najbaardziej oczekiwanych wiadomości - Felunia sobie stroi żarty ze Swojej Pańci...

A jeśli chodzi o tamto maleństwo ze zdjęcia przeraziłam się czy to żyje i natychmiast sprawdzałam gdzie są moje zwierzaki i co robią w dniu przyjazdu nad jezioro podczas urlopu - a jak pamiętacie mój kocurek nornicę też upoluje i zje...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Behemot - bez obrazy - ale Twoje propozycje niekoniecznie mi podchodzą...:cool3:

No przecież żartowałam :evil_lol: Nie spodziewałam się, że weźmiesz to na powaznie :-o :evil_lol:

Posted

Basenji napisał(a):
Jak u Asiaczka to nazwy będą co najmniej tak zakręcone jak baskowe ogonki.
Zdrówko

Co Racja to RACJA!!;)
Asiaczku z niecierpliwoscia ja tez czekam na maluszki mojej ulubienicy!!!:loveu:

Ahhh zapomnialabym, we wtorek (o ile wroce planowo od Gosi, bo pisala ze mam zostac na troche dluzej niz dwa dni:lol:) to bede miec najnowsze fotki mojej slicznej podopiecznej..... BUSZI !!!:loveu::loveu:
W poniedzialek jade, planowo niby wracam we wtorek wieczorem:razz: Mam ferie od piatku to moge:p Oj bedzie duzo pracy!!

A tak przy okazji jesli jestesmy juz na szczeniakach, Moj Int.Ch Arktogea Black Wizard zostal po raz kolejny ojcem, ale zaskoczyl mnie zupelnie swoja 'tworczoscia':evil_lol:
Po moim czarno bialym psie i suczce brazowej urodzilo sie
6 szczeniat, 3 pieski i 3 suczki
brazowo-białe piesek i szczka
czarno-biale piesek i suczka
srebrno-biale piesek i suczka
Normalnie parami sie dobrali:loveu: w sobote beda miec tydzien i jade je zobaczyc:loveu:

Pozdrawiam
i mocno trzymam kciuki za FELUSIE:loveu:

Posted

Poświata - dawaj tu swojego Konrada, niech sobie robi "pęknięcie Felki". Co ma być, to będzie...

Behemot - nie gniewkaj się, ale obecnie ja wszystko biorę na poważnie... Trochę mi ostatnio brakuje poczucia humoru...

Savannah - a w który poniedziałek jedziesz? Gratuluję miotu; na pewno będą superowe, bo po takim ojcu... A kto jest mamcia?

Basenji
- czyżbyś uważał, że Twój Fingal, ma zakręcone imię?:crazyeye: Ja uważam, że bardzo logiczne...:lol:
Pzdr.

Posted

Savannah napisał(a):

Po moim czarno bialym psie i suczce brazowej urodzilo sie
6 szczeniat, 3 pieski i 3 suczki
brazowo-białe piesek i szczka
czarno-biale piesek i suczka
srebrno-biale piesek i suczka
Normalnie parami sie dobrali:loveu: w sobote beda miec tydzien i jade je zobaczyc:loveu:

jakis czas temuw Krakowie byl miot sznuacrekow miniaturowych po czranej sucze i czarno - srebrnym psie i oto co z tego wyszlo:
piesek i suczka czarne
piesek i suczka czarno - srebrne
piesek i suczka pieprz i sol !!

Posted

Asiaczek napisał(a):
Elitessku - nie było takiej możliwości; Felka była baaaardzo pilnowana.:lol:
Pzdr.

To jest dla mnie trochę nei wyobrażalne upilnować takie stadko jakie Ty masz. Jakbym miała parkę to chyba na czas cieczki, psu zafundowałabym wczasu u rodziców aby miec na oku suczkę:evil_lol: