Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiscie ze mojej kochanej Kikusi! :) Uwielbiam jej charakterek, jest taka delikatna!

Nie, nie, żółty tez może być. Kupuj!
A ta niebieska naprawdę ma taki super zywy niebieski kolorek. Bardzo mi się podoba, super trafiony zakup!

No tak wlasnie myslalam ze zolta marynara do czarnej prostej spodniczki moglaby wygladac ok...

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja zaraz wychodzę, wracam po 20-tej. A Wy się zastanówcie, czyje fotki chcecie. Mam do wyboru:
- Kika

Jesli wg tej list to jest po kolei to to chce :D

Posted

Agasia napisał(a):
Oczywiscie ze mojej kochanej Kikusi! :) Uwielbiam jej charakterek, jest taka delikatna!
No tak wlasnie myslalam ze zolta marynara do czarnej prostej spodniczki moglaby wygladac ok...

OK, to będzie Kika w domu:)
Czarna spódniczka i żółta marynarka - super zestaw:)

deer_1987 napisał(a):
Jesli wg tej list to jest po kolei to to chce :D

No to będzie Kika:)

Korenia napisał(a):

Hahaha...

gosiaja napisał(a):
może chronologicznie ??

Chronologicznie to powinien byś Serek na kwietniowych spacerkach...

pzdr.

Posted

cze cioteczka, rzadko bywam wiem okropna jestem ale jakos tak czasu brak i weny zeby na dgm przebywac :eviltong: kliknij w banerek i zajrzyj do nas nawet kilka fotek wstawilam :evil_lol:

Posted

Korenia napisał(a):
Jedna porządna w rodzinie http://img202.imageshack.us/img202/9943/resizeofimg1618.jpg :evil_lol: i założyła równo skarpetki;)

Hahaha, dobre!
Ja to wrzucam skarpetki dopralki i nie patrzę, co dalej...

bonsai_88 napisał(a):
Cześć Asiaczku... tak się odzywam, co byś wiedziała, że zaglądam ;)

Cieszę się, bo wiem, jak ostatnio nie masz czasu:)
Niby nie ma Smoka i Birmy, ale innych zajęć masz po berecik:)

betka-sp napisał(a):
jaki cudny rogalik...ahahaahahhahahha

Oj, tak. Kikunia ma super skręconyogonek:)

jamnicze napisał(a):

Troszkę jej było smutno u mnie, ale to szybko mineło. Za to jak przyszedł Artur - radość ogromna, nie odstepowała Go ani na krok i jeszcze naburczała na Zulikę młodszą, że za blisko Artura siadła;)

deer_1987 napisał(a):
Milego dnia, ja zaraz do pracy uciekam :)

Wzajemnie. Ja dzisiaj mam luxniejszy dzień. Choć tez kilka spraw do załatwienia...

pzdr.

Posted

Tia ja juz w domu... osoba odpowiedzialna za pracownikow na miejsach pracy nie wiedziala ze Kappahl dzis sie sprzata (normalnie pon-wtorek-czwartek.piatek ale prosili zeby dzis zamiast w czwartek) ale otrzymala informacje ze ta osoba co pracje normalnie przyjdzie do pracy ale nie zadzownila do glownego szefa no bo nie wiedziala ze dzis sie sprzata. ja przyjechalam na miejsce - zastepstwo - zdazylam do maszyny do mycia podlog nalac wody jak przychodzi ta osoba co normalnie pracuje i mowi ze juz wrocila :P ja do domu wrocilam ale glowna szefowa zadzownila ze i tak zapisze mi 1h (i zaplaci) za samo to ze musialam rano wstac, pojechac do pracy i zaraz z niej wrocic :P

Posted

Asiaczek napisał(a):
Qurczę, czasami ludzie potrafią wkurzyc, ale ze strony szefowej - reakcja OK, prawda?
Pzr.

No dokladnie, plus ze mieszkam w tym samym miescie i dojazd mam ok 5 minut autobusem :) przepraszala ale mowie nie szkodzi nie musialam dojezdzac niewiadomo ile i nie kosztowalo mnie to bo mam miesieczny bilet. Ale nie ja Cie przepraszam, niedogadanie ale nie martw sie za 1h Ci zaplacimy :)

Jutro do pracy poduczyc sie jednego miejsca, potem poniedzialek-wtorek tez a potem dopiero tydzien 29 (w szwecji sie nie podaje dat tak jak w pl tylko ktory tydzien.. troche zajmuje zeby sie przestawic i wiedziec co autor ma na mysli czyli ktory akurat tydzien jest :D)