Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My tez sie witamy niedzielnie i zyczymy milej niedzieli :) Ja troche na dogo pobuszuje w zaprzyjaznionych galeriach a potem spacer a potem do sklepu po mieso na grilla a pozniej to tylko mile popoludnie ze znajomymi na osiedlu albo nad jeziorem niedaleko nas :D

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Witaj w przyjemny niedzielny poranek , troszkę chmurek nie zaszkodzi ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]
A pewnie. Trochę słońca, trochę chmurek... może tak być:)

[quote name='deer_1987']My tez sie witamy niedzielnie i zyczymy milej niedzieli :) Ja troche na dogo pobuszuje w zaprzyjaznionych galeriach a potem spacer a potem do sklepu po mieso na grilla a pozniej to tylko mile popoludnie ze znajomymi na osiedlu albo nad jeziorem niedaleko nas :D[/QUOTE]
Hmmmm, grillek..... Kup karkóweczkę, w przyprawach na grill - wyśmienita:)

A u mnie najstarsza kocica Ruda (ur. 1996) dostała wylewu w prawym oczku. Chodzi bardzo ostrożnie po pokoju, nie trafia do kuwety (tzn. azymut obiera dobry, ale potem to juz się gubi... To może być nie tylko skutek wylewu, ale również i ze starości ogólnie...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hmmmm, grillek..... Kup karkóweczkę, w przyprawach na grill - wyśmienita:)

A u mnie najstarsza kocica Ruda (ur. 1996) dostała wylewu w prawym oczku. Chodzi bardzo ostrożnie po pokoju, nie trafia do kuwety (tzn. azymut obiera dobry, ale potem to juz się gubi... To może być nie tylko skutek wylewu, ale również i ze starości ogólnie...
[/QUOTE]
Jeszcze to musze poszukac jak to by sie nazywalo :D Kupilismy - za rada taty - taki mniejszy grill zamiast tych jednorazowych i trzeba wyprobowac

Oj ladny wiek ma Ruda! Tak to juz bywa na starosc ze cos nie domaga :(

Posted

Plany - mizerne...
Za chwilę pójdę zagłosować.
Ok. 13-tej spacery.
Potem muszę przysiąść fłdów do zaległości na stronie. No i mam nowe fotki olbrzyma, zaległe z wystaw. Musze przygotowac skany i fotki dla bety. I przypomniec sobie "stary" sposób wstawiania fotek na DGM. Ten bez uzycia żaby...
Jeszcze musze pocerować legowiska psie, te, które biorę na wyjazdy. Bo ostatnio psiaki trochę się na te legowiska zezłościły i mam i dziury i boki nadgryzione...

I inne, różne takie, mam je wypisane na kartce i powoli, systematycznie wykreślam.
Tak więc dzisiaj raczej siedzenie w domu:)

pzdr.

Posted

A widzieliście tę fotkę...?
[URL="http://img708.imageshack.us/i/resizeofimg1946.jpg/"][IMG]http://img708.imageshack.us/img708/3723/resizeofimg1946.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL]

Ha, przeszłam na przeglądarkę IE i żaba działa:multi:. A na Firefox nie chciała...
No to trzeba będzie dzisiaj wieczorkiem szybiutko powstawiac zaległe fotki...

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nie widzialam ale pieknie sie prezentuje basenji!

Oj, tak, ładnie...:)
Zaraz przygotuję całą relację z tej wystawy:)

Korenia napisał(a):
My też już byłyśmy zagłosowac ;) Nawet Amy poszła :evil_lol: Teraz odpoczywa, bo goooorąco ;)

U nas, może nie tyle, że gorąco, ale duszno. Nie ma słońca, ale zrobiła się jakas taka dżungla... czyżby wieczorkiem/.w nocy miało popadać?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Szkoda staruszki, ale takie jest to życie.

Asiaczek napisał(a):

U nas, może nie tyle, że gorąco, ale duszno. Nie ma słońca, ale zrobiła się jakas taka dżungla... czyżby wieczorkiem/.w nocy miało popadać?

Pzdr.

Jest okropnie duszno, ciężko się oddycha a teraz słońce trochę przypieka.

Pzdr

Posted

Zacznę wstawiac fotki z wystawy w Marijampolu (27.6.2010 r.).
Najpierw okolica wystawy... czyli widoczki:)

Wejscie/wjazd na teren wystawy.

Uploaded with ImageShack.us

Juz nie chciało mi się wychodzić na zewnątrz, stąd zdjęcie "spoza krat":)

O, dziwo, te miejscowe taksówki miały postój NA terenie wystawy. I zobaczcie, jakie marki...

Cdn.
Pzdr.

Posted

Cd. Marijampol/LT.

Nazwa stadionu to SUDUVA. Niestety, ostatnia literka nie zmieściła mi się w kadrze;)

A tutaj - ogromne boisko, murawa. Murawa równiusieńka, naprawde można było pięknie sobie pobiegac po niej...

Ponieważ przyjechalismy troszkę wcześniej, to ringi dopiero były ogradzane...

Cdn.
Pzdr.

Posted

bety napisał(a):
Szkoda staruszki, ale takie jest to życie.
Jest okropnie duszno, ciężko się oddycha a teraz słońce trochę przypieka.
Pzdr

Miło, że do nas wpadłaś:multi:. Akurat zaczęłam wstawiać fotki z Marijampola:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Miło, że do nas wpadłaś:multi:. Akurat zaczęłam wstawiać fotki z Marijampola:)

pzdr.

A tak mi się wpadło przypadkiem :evil_lol:;)

Super fotka :multi:
http://img541.imageshack.us/img541/7264/resizeofimg1684jpga.jpg

A czemu nie ma wspólnej fotki Felki z córciami - fajnie by było zobaczyć jak się razem prezentują.

Jaki szykowny kapelusz :lol:
http://img714.imageshack.us/img714/5814/resizeofimg1731.jpg

Pzdr

Posted

Wiesz, taka fotka (ale nie pozowana) może być w grupowych, robionych w trakcie zabawy...
Z wrażenia chyba zapomniałam, że i taka foteczkę można zrobic... Nic to. Może nadrobimy na Klubowej...?

pzdr.