taxelina Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 My tez sie witamy niedzielnie i zyczymy milej niedzieli :) Ja troche na dogo pobuszuje w zaprzyjaznionych galeriach a potem spacer a potem do sklepu po mieso na grilla a pozniej to tylko mile popoludnie ze znajomymi na osiedlu albo nad jeziorem niedaleko nas :D Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Witaj w przyjemny niedzielny poranek , troszkę chmurek nie zaszkodzi ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] A pewnie. Trochę słońca, trochę chmurek... może tak być:) [quote name='deer_1987']My tez sie witamy niedzielnie i zyczymy milej niedzieli :) Ja troche na dogo pobuszuje w zaprzyjaznionych galeriach a potem spacer a potem do sklepu po mieso na grilla a pozniej to tylko mile popoludnie ze znajomymi na osiedlu albo nad jeziorem niedaleko nas :D[/QUOTE] Hmmmm, grillek..... Kup karkóweczkę, w przyprawach na grill - wyśmienita:) A u mnie najstarsza kocica Ruda (ur. 1996) dostała wylewu w prawym oczku. Chodzi bardzo ostrożnie po pokoju, nie trafia do kuwety (tzn. azymut obiera dobry, ale potem to juz się gubi... To może być nie tylko skutek wylewu, ale również i ze starości ogólnie... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='Asiaczek']Hmmmm, grillek..... Kup karkóweczkę, w przyprawach na grill - wyśmienita:) A u mnie najstarsza kocica Ruda (ur. 1996) dostała wylewu w prawym oczku. Chodzi bardzo ostrożnie po pokoju, nie trafia do kuwety (tzn. azymut obiera dobry, ale potem to juz się gubi... To może być nie tylko skutek wylewu, ale również i ze starości ogólnie... [/QUOTE] Jeszcze to musze poszukac jak to by sie nazywalo :D Kupilismy - za rada taty - taki mniejszy grill zamiast tych jednorazowych i trzeba wyprobowac Oj ladny wiek ma Ruda! Tak to juz bywa na starosc ze cos nie domaga :( Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Tak, Ruda jest najstarsza z kociego stada. Bo pozostałe dwie kocice, to juz urodziły się po niej... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Plany - mizerne... Za chwilę pójdę zagłosować. Ok. 13-tej spacery. Potem muszę przysiąść fłdów do zaległości na stronie. No i mam nowe fotki olbrzyma, zaległe z wystaw. Musze przygotowac skany i fotki dla bety. I przypomniec sobie "stary" sposób wstawiania fotek na DGM. Ten bez uzycia żaby... Jeszcze musze pocerować legowiska psie, te, które biorę na wyjazdy. Bo ostatnio psiaki trochę się na te legowiska zezłościły i mam i dziury i boki nadgryzione... I inne, różne takie, mam je wypisane na kartce i powoli, systematycznie wykreślam. Tak więc dzisiaj raczej siedzenie w domu:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 A widzieliście tę fotkę...? [URL="http://img708.imageshack.us/i/resizeofimg1946.jpg/"][IMG]http://img708.imageshack.us/img708/3723/resizeofimg1946.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL] Ha, przeszłam na przeglądarkę IE i żaba działa:multi:. A na Firefox nie chciała... No to trzeba będzie dzisiaj wieczorkiem szybiutko powstawiac zaległe fotki... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Nie widzialam ale pieknie sie prezentuje basenji! Quote
Korenia Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 My też już byłyśmy zagłosowac ;) Nawet Amy poszła :evil_lol: Teraz odpoczywa, bo goooorąco ;) Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 deer_1987 napisał(a):Nie widzialam ale pieknie sie prezentuje basenji! Oj, tak, ładnie...:) Zaraz przygotuję całą relację z tej wystawy:) Korenia napisał(a):My też już byłyśmy zagłosowac ;) Nawet Amy poszła :evil_lol: Teraz odpoczywa, bo goooorąco ;) U nas, może nie tyle, że gorąco, ale duszno. Nie ma słońca, ale zrobiła się jakas taka dżungla... czyżby wieczorkiem/.w nocy miało popadać? Pzdr. Quote
bety Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Asiaczek napisał(a): A u mnie najstarsza kocica Ruda (ur. 1996) dostała wylewu w prawym oczku. Chodzi bardzo ostrożnie po pokoju, nie trafia do kuwety (tzn. azymut obiera dobry, ale potem to juz się gubi... To może być nie tylko skutek wylewu, ale również i ze starości ogólnie... Pzdr. Szkoda staruszki, ale takie jest to życie. Asiaczek napisał(a): U nas, może nie tyle, że gorąco, ale duszno. Nie ma słońca, ale zrobiła się jakas taka dżungla... czyżby wieczorkiem/.w nocy miało popadać? Pzdr. Jest okropnie duszno, ciężko się oddycha a teraz słońce trochę przypieka. Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Zacznę wstawiac fotki z wystawy w Marijampolu (27.6.2010 r.). Najpierw okolica wystawy... czyli widoczki:) Wejscie/wjazd na teren wystawy. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Juz nie chciało mi się wychodzić na zewnątrz, stąd zdjęcie "spoza krat":) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us O, dziwo, te miejscowe taksówki miały postój NA terenie wystawy. I zobaczcie, jakie marki... Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Cd. Marijampol/LT. Uploaded with ImageShack.us Nazwa stadionu to SUDUVA. Niestety, ostatnia literka nie zmieściła mi się w kadrze;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A tutaj - ogromne boisko, murawa. Murawa równiusieńka, naprawde można było pięknie sobie pobiegac po niej... Uploaded with ImageShack.us Ponieważ przyjechalismy troszkę wcześniej, to ringi dopiero były ogradzane... Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Cd. Fotki z wystawy z 27-06-2010 r. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 bety napisał(a):Szkoda staruszki, ale takie jest to życie. Jest okropnie duszno, ciężko się oddycha a teraz słońce trochę przypieka. Pzdr Miło, że do nas wpadłaś:multi:. Akurat zaczęłam wstawiać fotki z Marijampola:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 No i baski-babaski z wystawy:) Kanibaru FROMAJE FRAIS - BIS Junioró 4:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I BIS JUNIORÓW - Serek tak szalał, że Agasia musiała go posadzić:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Następny w kolejce - JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Czas na dziewczyny. Najpierw dawno nie widziana w Galerii KALIMERA Asiaczek FCI (Kika). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Jeszcze 3 foteczki Kiki:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 A teraz LOVE IS ON MY SIDE Asaiaczek FCi czyli Sajdi:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Porównanie o tytuł NDSwR (BOS). Od lewej KALIMERA Asiaczek FCI i LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us I pamiątkowe zdjęcie z zaprzyjaźninym seterem irlandzkim o wdzięcznym imieniu Ian:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 I jeszcze FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka), mamusia Kiki i Sajdi:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zostały jeszcze fotki z Młodego Prezentera (Wazi) i zabawy PO ocenie... ale to ciutkę później:) Pzdr. Quote
bety Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Asiaczek napisał(a):Miło, że do nas wpadłaś:multi:. Akurat zaczęłam wstawiać fotki z Marijampola:) pzdr. A tak mi się wpadło przypadkiem :evil_lol:;) Super fotka :multi: http://img541.imageshack.us/img541/7264/resizeofimg1684jpga.jpg A czemu nie ma wspólnej fotki Felki z córciami - fajnie by było zobaczyć jak się razem prezentują. Jaki szykowny kapelusz :lol: http://img714.imageshack.us/img714/5814/resizeofimg1731.jpg Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Wiesz, taka fotka (ale nie pozowana) może być w grupowych, robionych w trakcie zabawy... Z wrażenia chyba zapomniałam, że i taka foteczkę można zrobic... Nic to. Może nadrobimy na Klubowej...? pzdr. Quote
Recommended Posts