Izabela124. Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Wiem, że wymiary to dopiero początek :shake: Ha ha super ten kurs :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='gosiaja']zawsze można zrobić okrągłe poduszki ;)[/QUOTE] A pewnie, ie mam co robić... [quote name='Maks i Spark']To jest całkiem dobry pomysł, nie będzie co obgryzać;)[/QUOTE] ... ale bedzie co wybebeszać:) [quote name='deer_1987']No psy byly szczesliwe ale dla Ciebie - bo czekasz wiernie - zostawiam te fotki i daje te z przyjazdu rodzicow :D Jak Sherry bedzie po sterylce to focic nie bede to dobrze miec zapasy fotek :D[/QUOTE] Super, lecę! [quote name='Mudik']Asiu tekst o kursie dla facetów BOMBOWY!!![/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Wiem, że wymiary to dopiero początek :shake: Ha ha super ten kurs :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Mudik, Izabela124 - trzeba koniecznie dac do przeczytania facetom. Ciekawe, czy zrozumieją... Pzdr. Quote
M&S Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Asiaczek']A skąd! Jeszcze fronty... Pzdr.[/QUOTE] Bleeee, Myślałam, że już po wszystkim..... Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 W przyszłym tygodniu - fronty. No a potem przenosiny rzeczy w dużego pokoju do kuchni. A jeszcze potem-potem - malowanie dużego pokoju, półeczki... A jeszcze bardziej potem-potem - umówić transport wersalki i krzeseł do dużego pokoju... W planach jest jeszcze malowanie małego pokoju i jakies takie drobne naprawo-poprawki ogólne. Pan S. jest super dłubek i nic go nie przeraża w sprawach domowych. A robi rzeczywiście solidnie i porządnie. Niezbyt szybko, ale wiadomo, nie o czas tutaj chodzi. Chociaż w sumie... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Pewnie jeszcze z miesiąc ten remont u Ciebie będzie trwał. Aż boję się pomyśleć co to będzie u mnie Quote
Asiaczek Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Ja juz od dawna mówiłam, że ten remont to będzie trwał do końca lipca... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Siedze na dogo od 30 minut ale najpierw zdjecia u mnie, teraz prawie 100 watkow do obejrzenia z 140 i wpisania sie :D Milego piatku!! Quote
Asiaczek Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Ja wstałam o 4-tej. Juz jestem po spacerach i dałam jeść psiakom. One zjadaja, a ja odpalam kompa i na DGM... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Asiaczek']Ja wstałam o 4-tej. Juz jestem po spacerach i dałam jeść psiakom. One zjadaja, a ja odpalam kompa i na DGM... Pzdr.[/QUOTE] Ja sie zaraz wybieram na spacer, potem czekam na paczke z pl z produktkami dla naszego i znajomych kroliczka. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Na razie mam wolne, musze uprac chodniczek dla psów a o 11.30 przyjeżdża właściciel Kiki. Potem tak na szybko Galeria Mokotów i na 17-17.30 - Sekcja V gr. Szykuje sie fajne spotkanko, będą na pewno ploteczki o Światowej... no i zobaczę i - jak psiak pozwoli - wymiętoszę Aiko M&S:) Pzdr. Quote
taxelina Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Asiaczek']Na razie mam wolne, musze uprac chodniczek dla psów a o 11.30 przyjeżdża właściciel Kiki. Potem tak na szybko Galeria Mokotów i na 17-17.30 - Sekcja V gr. Szykuje sie fajne spotkanko, będą na pewno ploteczki o Światowej... no i zobaczę i - jak psiak pozwoli - wymiętoszę Aiko M&S:) Pzdr.[/QUOTE] No to caly plan dnia :) Ja w domu bede potem siedziec bo mam - jak co piatek - do zrobienia odpowiedzi na pytania i sprawdzian w mojej szkole przez neta :) Quote
Asiaczek Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Ja generalnie zawsze mam wypełnione dni. ciągle coś się u mnie dzieje... gdzie musze iść, coś załatwić... Taka natura...i pewnie dlatego tak lubię przebywac w domku:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 To ja życzę spokojnego dnia i nie za dużo słońca :) oraz miłego weekendu bo nie wiem czy będę miała dostęp do neta Quote
Asiaczek Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Wzajemnie, Kochana! Baw się dobrze:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Na razie wstawiam 2 fotki Maśki ze Światowej. Foto dzięki uprzejmości Ingi S.:lol: Na razie tylko dwa zdjęcia,reszta za parę dni [URL="http://img28.imageshack.us/i/wds1.jpg/"][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/5929/wds1.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img694.imageshack.us/i/wds2.jpg/"][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/3425/wds2.jpg[/IMG][/URL] Maśkę prezentowała Goda J. - handlerka z Litwy,która zrobila to po prostu wyśmienicie:):multi: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Ok, tak. Piękne zdjęcie i piękna Maśka:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [url]http://img694.imageshack.us/img694/3425/wds2.jpg[/url] bardzo ładnie Maśka została zaprezentowana Quote
Asiaczek Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='cropka']O...zdjęcia :p Jaka gwiazda :cool3:[/QUOTE] Ale to nie to, co myślisz... Ja te 2 zdjęcia po prostu przekopiowałam z tematu Światowej z DGM... [quote name='Izabela124.'][url]http://img694.imageshack.us/img694/3425/wds2.jpg[/url] bardzo ładnie Maśka została zaprezentowana[/QUOTE] Tak,przepieknie stoi i w ruchu tez była super! No i stąd ta II lokata... w kl. otwartej na 16 suk... Pzdr. Quote
bety Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Cześć, zabiegane Asiaczki. Ty to chyba spokojnie nie potrafisz posiedzieć - ciągle gdzieś Cię goni. :) Oczywiście GRATKI ZA WYSTAWKI - znowu nuda, nic tylko sukcesy. Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Hej, tak-tak, znowu mnie cos goni i zaraz uciekam na Sekcję:) Biorę aparat, to może uda mi się porobić troszkę fotek Aiko - nowy szpicek u M&S:) Trochę nazbierało mi się skanów dla Ciebie; musze chyba jutro porządnie przysiąść i pozgrywac fotki i skany stawek. Ale to jutro ppłd. Rano jadę do Podkowy na zajęcia w podgrupach;) Pzdr. Quote
Recommended Posts