Asiaczek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 No to ta teoria o agresji w kolorach się nie zgadza. Bo moje WSZYSTKIE kolorki tez mają agresję na klacie i brzuchu:evil_lol:... Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Witajcie Asiaczki :) Gratulaje wyników.Jak zawsze niezawodni :) Mam nadzieję że widzimy się w Warszawie ?:lol: Quote
gosiaja Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 coś z tą agresją może jest bo morasty ma więcej białego i jest bardziej agresywny od aziza Quote
NATKA Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Troszkę mnie nie było a tu takie sukcesy :crazyeye: [quote name='Kaya']Serek - Najlepszy Junior! Dżezik - BOB! Sajdi - CWC! Kika - Najlepsza suka! Felka - Najlepszy weteran! Trzymamy kciuki za finały :) [quote name='Kaya']No i Finały... ;) Serek - BIS JUNIOR 4! Felka - BIS WETERAN 4! i... Jazzik - BOG, BIS 2! [FONT=Comic Sans MS]WIELGAŚNE GRATULACJE DLA PRECELKÓW :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
jenis Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='gosiaja']coś z tą agresją może jest bo morasty ma więcej białego i jest bardziej agresywny od aziza[/QUOTE] A co aj tu czytam czyszby Aziz zmądżał? Quote
taxelina Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Witam sie po bardzo milej wycieczce z Niunia, Sherry, Waltherem - a wszystko to dzieki kochanemu TZ. On nas zawiozl, zajal sie naszym samochodem (meskie zabawki) a ja moglam patrzec i focic trojke szczesliwych psow :) Quote
Mudik Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Spóźnione gratulacje Asiu za super wyniki, remont widzę idzie pełną parą, to teraz w wolnej chwilce czekam na fotki. Florka oj nie czyta panna postów, Asi w Warszawie nie będzie. Quote
Infortune. Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Znalazłam Was ! :multi: Zaznaczam i lecę czyyytać a trochę mnie czeka. :lol: Quote
Darianna Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dawaj Serka do mnie, mam dwa rude które chętnie go wymęczą :D No i w połowie lipca zwiewam na 2 tyg na wieś, szykuje się pełne szaleństwo :P Quote
Izabela124. Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 U nas też remont się szykuje. Na razie wymieniamy drzwi, tzn. dopiero "fachowcy" wzięli wymiary... Quote
gosiaja Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='jenis']A co aj tu czytam czyszby Aziz zmądżał?[/QUOTE] on się wymieniają w rozrabianiu Quote
taxelina Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dzien dobry!! Zycze milego czwartku, ja jade sie dowiedziec ile godzin bede pracowac, TZ jak co noc teraz w pracy i mnie sms obudzil to chociaz sie wezme za zdjecia z pierwszej wycieczki z rodzicami cos pozmiejszam :D Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='Florka_xyz']Witajcie Asiaczki :) Gratulaje wyników.Jak zawsze niezawodni :) Mam nadzieję że widzimy się w Warszawie ?:lol: Dzięki. Nie. W-Wie nas nie będzie - w tym czasie mamy Klubowe na Węgrzech:) [quote name='gosiaja']coś z tą agresją może jest bo morasty ma więcej białego i jest bardziej agresywny od aziza gosiaja - to były żarty a propos ilości białego u psiaków;) [quote name='NATKA']Troszkę mnie nie było a tu takie sukcesy :crazyeye: [FONT=Comic Sans MS]WIELGAŚNE GRATULACJE DLA PRECELKÓW :multi::multi::multi: [/FONT] Dziękujemy! [quote name='jenis']A co aj tu czytam czyszby Aziz zmądżał? Hahaha, nie licz na to. Baski sa NIEPRZEWIDYWALNE:):evil_lol: [quote name='deer_1987']Witam sie po bardzo milej wycieczce z Niunia, Sherry, Waltherem - a wszystko to dzieki kochanemu TZ. On nas zawiozl, zajal sie naszym samochodem (meskie zabawki) a ja moglam patrzec i focic trojke szczesliwych psow :) Ooooo, no to na pewno zaglądniemy do Was oglądnąć szczęśliwe psy:multi:=-[]... [quote name='Mudik']Spóźnione gratulacje Asiu za super wyniki, remont widzę idzie pełną parą, to teraz w wolnej chwilce czekam na fotki. Florka oj nie czyta panna postów, Asi w Warszawie nie będzie. Z fotkami problem - pisałam. A Florka chyba nie ma czasu na czytanie. Ona zawsze wpada i wypada...jak meteor... [quote name='Infortune.']Znalazłam Was ! :multi: Zaznaczam i lecę czyyytać a trochę mnie czeka. :lol: Witaj, no, trochę czytania będziesz miała... A do Was tez można podreptać? [quote name='Darianna']Dawaj Serka do mnie, mam dwa rude które chętnie go wymęczą :D No i w połowie lipca zwiewam na 2 tyg na wieś, szykuje się pełne szaleństwo :P Dziewczyno, nie wiesz, co piszesz...:evil_lol: [quote name='Izabela124.']U nas też remont się szykuje. Na razie wymieniamy drzwi, tzn. dopiero "fachowcy" wzięli wymiary... Ej, wymiary to małe piffffko... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='gosiaja']on się wymieniają w rozrabianiu[/QUOTE] normalka... [quote name='deer_1987']Dzien dobry!! Zycze milego czwartku, ja jade sie dowiedziec ile godzin bede pracowac, TZ jak co noc teraz w pracy i mnie sms obudzil to chociaz sie wezme za zdjecia z pierwszej wycieczki z rodzicami cos pozmiejszam :D[/QUOTE] Działaj, działaj... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Zdjęć na razie nie mogę wstawić, więc coś na wesołe rozpoczęcie dnia... ZAPROSZENIE NA WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN > Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia: > > DZIEŃ PIERWSZY > > 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU? > Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacja. > > 2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? > Dyskusja. > > 3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ. > Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów. > > 4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ > DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? > Debata panelowa z udziałem ekspertów. > > 5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA > Linia pomocy i grupy wsparcia. > > 6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY > Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach > a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. > > 7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA > Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego. > > DZIEŃ DRUGI > > 1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? > Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne. > > 2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA. > Prezentacja PowerPoint. > > 3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. > Wspomnienia tych, którzy przeżyli. > > 4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI. > Gra na symulatorze. > > 5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ > PARTNERKĄ. > Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról. > > 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH. > Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. > > 7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE. > Dostępni indywidualni psychoterapeuci. > > 8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY. > Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja. To zaproszenie otrzymałam od naszej forumowej kolezanki SuperGosi:) Pzdr. Quote
Darianna Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Oj przydał by się taki kurs mojemu TŻ :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Myslę, że większości mężczyznom taki kurs by się przydał:diabloti:... pzdr. Quote
gosiaja Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Asiaczek'] gosiaja - to były żarty a propos ilości białego u psiaków;) Pzdr.[/QUOTE] ja wiem [quote name='Asiaczek']normalka... Pzdr.[/QUOTE] przynajmniej jest wesoło :) Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 U mnie normę w rozrabianiu wyrabia Serek. chociaz wczoraj to i Farik i Felka tez dołozyli mały % do ogólnej puli. Popodgryzali rogi poduszek w małym pokoju; zamknęłam je tam, bo chciałam,a by fachowcy mogli spokojnie pracować. A że to moi weterani, to myslę sobie, położą się i w spokoju przeczekają ten rwetes. Owszem, spali, ale najpierw zdewastowali rogi poduszek. A miałam takie ładne poszeweczki... buuuuu.... Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Asiaczek a jakby je zaszyć to może mogły by dalej służyć i ładnie wyglądać Quote
M&S Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Cześć:) Super ten kursik!!!!!! ..a poduszki nie w ich guście były, musisz się poprawić:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='gosiaja']Asiaczek a jakby je zaszyć to może mogły by dalej służyć i ładnie wyglądać[/QUOTE] Ale to rogi tych poduszek sa pogryzione i takie... wymemlane... coś musze wymyślec. W najgorszym wypadku będę szukała jakiegoś materiału, aby uszyć nowe... [quote name='Maks i Spark']Cześć:) Super ten kursik!!!!!! ..a poduszki nie w ich guście były, musisz się poprawić:evil_lol:[/QUOTE] Stare dranie i tyle! Przedobrzyłam, po prostu byłam za dobra. A było zamknąć je w klatce i już! Pzdr. Quote
M&S Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='gosiaja']zawsze można zrobić okrągłe poduszki ;)[/QUOTE] To jest całkiem dobry pomysł, nie będzie co obgryzać;) Quote
taxelina Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 No psy byly szczesliwe ale dla Ciebie - bo czekasz wiernie - zostawiam te fotki i daje te z przyjazdu rodzicow :D Jak Sherry bedzie po sterylce to focic nie bede to dobrze miec zapasy fotek :D Quote
Recommended Posts