Asiaczek Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Taaaa, najmłodszy to fakt. Ale czy taki malusi...?:evil_lol: Juz dogonił Dżezika... Pzdr. Quote
Śnieżynka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 hehe no to malusi :D ostatnio zauważyłam, że coraz więcej ras zaczyna mocno przerastać wzorce. To pewnie kwestia ekologicznych kurczaczkow bez hormownow w karmach :D Quote
jamnicze Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Melduję się, że jestem. Saidi spokojnie przespała podróż i następny dzień :) o dziwo nawet nie zbudziła mnie ramo tylko dopiero o 8.30 - byłam w szoku. Quote
Vectra Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 eeee , to baski są psotne ? to ja chcę , to ja chcę :multi: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Śnieżynka']hehe no to malusi :D ostatnio zauważyłam, że coraz więcej ras zaczyna mocno przerastać wzorce. To pewnie kwestia ekologicznych kurczaczkow bez hormownow w karmach :D[/QUOTE] Zgadza się. W baskach też to widac. O ile w sukach jeszcze jakos trzymamy się wzorca, o tyle w psach - zdecydowana większość jest przerośnięta. A gdy na wystawie trafi się jakis "wzrostowo zgodny ze wzorcem", to wydaje się niski. I tak tez większość sędziów patrzy. Chociaz znam kilku sędziów, dla których wzrost jest dosyć istotny. I potrafia nie dać BOB'ka pięknemu psu, a nieco mniej efektownej suce tylko dlatego, że pies za wysoki, a suka - OK:) [quote name='jamnicze']Melduję się, że jestem. Saidi spokojnie przespała podróż i następny dzień :) o dziwo nawet nie zbudziła mnie ramo tylko dopiero o 8.30 - byłam w szoku.[/QUOTE] Witaj, cieszę się, że juz jesteś z nami:) A Sajdusia - fakt - wymęczona przez pobratymców, to i nie dziwota, że padła:) CD z fotkami z wystaw w Ukmerge i Marijampolu - wysłana:) [quote name='Vectra']eeee , to baski są psotne ? to ja chcę , to ja chcę :multi: :evil_lol:[/QUOTE] Nie dziwię się. Miałabys kogo wyprowadzać na ludzi... [quote name='deer_1987']Witam sie! Milego dnia![/QUOTE] Wzajemnie:) Pzdr. Quote
Kaya Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Ja mierzyłam wczoraj Muszu i ma idealnie 43,5 cm w kłębie :multi: A, że już nie rośnie wzwyż to mam nadzieje , że tak już pozostanie ;) Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Dobra wiadomość:) I wzrost wzorcowy. Pzdr. Quote
Alicja Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Czytałam ze Serek jedzie a wakacje do Vectry ;) Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Alicja']Czytałam ze Serek jedzie a wakacje do Vectry ;) Hahaha, chce - to niech bierze małego rozbójnika Rumcajsa...:) [quote name='despera']Dzień dobry, melduję się u Asiaczków:) Witaj, wiem, że juz jestes, wiem:) pzdr. Quote
M&S Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Wczoraj np. spróbował czy te półeczki w szafkach są jadalne:angryy:... Pzdr.[/QUOTE] Urocze maleństwo:loveu::evil_lol: Wiesz Asiu, że u Aborygenów jest do góry nogami...więc Serek jeszcze się nie zająłą właściwej pozycji;):cool1: ...a co wzrostu, to w niektóych rasach przerost, a w innych dążymy do .....miniaturyzacji:diabloti::mad: Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Tak, zgadza się. A że on ma do góry nogami pod sufitem, to ja juz wiem. :evil_lol: Co do remontu. Dzisiaj panowie chcieli byc u mnie juz o 8.00.:diabloti: Ale wyprowadziłam ich z błędu, i jak się umawiają o 9.00-9.30 - to niech się tego trzymają. Jest ich 3 i juz działają w kuchni... Pzdr. Quote
taxelina Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Jak tam robota idzie? :) My sie powoli zbieramy na spacer calej trojki Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Wyciąg (rura) od pochłaniacza - się robi. :) Dziury do mocowania blatu - wywiercone... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Nieeeee, zupełnie nie mój typ... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 ... Nowinki z linii frontu: - blat juz zamontowany - szafka spod starego zlewozmywaka - zdemontowana - blat na nowy zlewozmywak - jest przygotowywany - mała powódź w kuchni - przeciekający zaworek... - kupa w klatce z psami... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Taaaa... powoli zbliża się godzina popołudniowych spacerków, a panowie w proszku... Czyżbym miała się spodziewać dalszych kup w klatce...? Pzdr. Quote
Vectra Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 kupa w klatce , to poważna sprawa :diabloti: od razu Ci mówiłam , że Serek ma , no to ma , no tego diabła :evil_lol: widząc jak froteruje persem podłogę , było widać , że swój chłop :multi: Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Jest kochany, ale jednoczesnie czasami tak wkurzający, że hej...;) Ale mówię mu wtedy o kaszance i pasztetowej i... się uspokaja. Jak myslicie, czy to mój miły timbre głosu tak na niego działa...? pzr. Quote
M&S Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Jest kochany, ale jednoczesnie czasami tak wkurzający, że hej...;) Ale mówię mu wtedy o kaszance i pasztetowej i... się uspokaja. Jak myslicie, czy to mój miły timbre głosu tak na niego działa...? pzr.[/QUOTE] Zdecydowanie;) Quote
M&S Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Jest kochany, ale jednoczesnie czasami tak wkurzający, że hej...;) Ale mówię mu wtedy o kaszance i pasztetowej i... się uspokaja. Jak myslicie, czy to mój miły timbre głosu tak na niego działa...? pzr.[/QUOTE] Zdecydowanie;):evil_lol: Quote
Vectra Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Jest kochany, ale jednoczesnie czasami tak wkurzający, że hej...;) Ale mówię mu wtedy o kaszance i pasztetowej i... się uspokaja. Jak myslicie, czy to mój miły timbre głosu tak na niego działa...? pzr.[/QUOTE] on po prostu nie chce być mielona buła we flaku :evil_lol: co inne kaszanka ... może to ten kolor rudy niesie w genie idioctwo ? bo już słyszałam teorie , że gen agresji , niesie kolor biały .... w sumie , tak obserwując moje zwierza , po kolorach , to Franek faktycznie jest agresywny , najbardziej na klacie i brzuchu .. Quote
Recommended Posts