Alicja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Kaya']Serek - Najlepszy Junior! Dżezik - BOB! Sajdi - CWC! Kika - Najlepsza suka! Felka - Najlepszy weteran! Trzymamy kciuki za finały :) [quote name='Kaya']No i Finały... ;) Serek - BIS JUNIOR 4! Felka - BIS WETERAN 4! i... Jazzik - BOG, BIS 2! :klacz: [FONT=Arial]GRATULACJE!!![/FONT] :Rose: Quote
Agappe Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Asiaaaa może masz czas i ochote na specerek dziś na polach mokotowskich ok 19-20? Quote
Kaya Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Zobaczcie jaki sposób na naukę postawy znalazłam w internecie :) http://www.youtube.com/watch?v=p-j0j36es_E&feature=related Quote
Asiaczek Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Izabela124.']A ja czekam na zdjęcia z wystawy :) No, nie mam zielonego pojęcia, kiedy je wstawię. Na kompie w duzym pokoju zupełnie nie chce działać żaba. Na kompie Jacka - awaria - wogóle nie mogę się zalogowac. To samo na netbooku... Będe próbowała, ale... [quote name='Alicja']:klacz: [FONT=Arial]GRATULACJE!!![/FONT] :Rose: Jeszcze raz dzięki:) [quote name='Agappe']Asiaaaa może masz czas i ochote na specerek dziś na polach mokotowskich ok 19-20? Raczej nie. Ale dzięki za pamięć i zaproszenie. Ja na PM chodzę z rana... [quote name='gosiaja']masz rację dobrze że szafki będą gotowe :) ..... kiedys na pewno...;) Pzdr. [quote name='Kaya']Zobaczcie jaki sposób na naukę postawy znalazłam w internecie :) http://www.youtube.com/watch?v=p-j0j36es_E&feature=related Zaraz zajrzę, jestem b.ciekawa tej metody:) Edit - niestety, nie mogę otworzyć... Quote
Kaya Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 http://www.happylegs.com/ Tutaj mozna takie coś zamówić i są pokazane zdjęcia ;) Quote
Asiaczek Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Kaya']http://www.happylegs.com/ Tutaj mozna takie coś zamówić i są pokazane zdjęcia ;) A z tej strony to po 5-krotnym usiłowaniu wejścia - za każdym razem wyrzuca mnie i resetuje stronę... Eh, mam dzisiaj pecha do netu... Pzdr. Quote
Śnieżynka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Asiaczku to metoda na kołeczki :) a to jest tacka z 4 kołeczkami na ktorych stawia się psiaka, żeby się troszke porozciągał i przybrał odpowiednia postawe :) Quote
Śnieżynka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Prosze moda o połączenei u mnie niestety edycja nie działa wrrrrrrrr Asiaczku to zdjęcie z tej walizeczki :D Quote
jenis Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 A czy ktos wie gdzie tak walizeczke mozna kupic. Quote
Asiaczek Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Śnieżynka']Asiaczku to metoda na kołeczki :) a to jest tacka z 4 kołeczkami na ktorych stawia się psiaka, żeby się troszke porozciągał i przybrał odpowiednia postawe :)[/QUOTE] Dzieki:) Sprytne to... [quote name='jenis']A czy ktos wie gdzie tak walizeczke mozna kupic.[/QUOTE] Jak ktoś sprawny manualnie, to może sobie sam zrobic... Pzdr. Quote
Matusz Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Asiaczki, jesteście w Olsztynie w niedzielę?;) Quote
Agasia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Tylko jak psa wstawic na takie koleczki ? Nie wyobrazam sobie tego przy mojej Lilou z ADHD! :D Ja melduje sie juz w domku :) I tez czekam na zdjecia! Moze udaloby Ci sie wyslac mi w wolnej chwili pare na maila Asiaczku? Quote
Asiaczek Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Matusz']Asiaczki, jesteście w Olsztynie w niedzielę?;) Sorki, ale nie... [quote name='Agasia']Tylko jak psa wstawic na takie koleczki ? Nie wyobrazam sobie tego przy mojej Lilou z ADHD! :D Ja melduje sie juz w domku :) I tez czekam na zdjecia! Moze udaloby Ci sie wyslac mi w wolnej chwili pare na maila Asiaczku? Ja bym chętnie spróbowała, ciekawe... Właśnie teraz siedze nad fotkami. Dla Marty sa juz zgrane i zapakowane. Za chwilę wysyłam maila do Dumisiowej, jamnicze i Ty. Pzdr. Quote
cropka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Matusz']Asiaczki, jesteście w Olsztynie w niedzielę?;) Cześć Asiaczki :p Dołączam się do pytania, zobaczymy się w Olsztynie :cool3:? Edit: Co za szybka kobieta, już odpowiedziała Quote
Agasia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Właśnie teraz siedze nad fotkami. Dla Marty sa juz zgrane i zapakowane. Za chwilę wysyłam maila do Dumisiowej, jamnicze i Ty. Ja na koncu, no wiesz co?! :D zartuje oczywiscie i czekam cierpliwie. Jako "manager" powiem ze Asiaczkow nie ma w Olsztynie :D Quote
taxelina Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Dzien dobry!! Jak moj TZ wyszedl w poniedzialek o 1 w nocy roznosic gazety a potem wycieczka do Göteborga to nie widzialam go az do dzis do 6 rano, teraz smacznie spi :) Quote
Asiaczek Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Agasia']Ja na koncu, no wiesz co?! :D zartuje oczywiscie i czekam cierpliwie. Jako "manager" powiem ze Asiaczkow nie ma w Olsztynie :D I znowu mam pytanie, bo gapa ze mnie: na który mail mam wyslać, bo mam 2... na PW podam te 2 adresy a ty mi potwierdź, który jest OK. [quote name='cropka']Cześć Asiaczki :p Dołączam się do pytania, zobaczymy się w Olsztynie :cool3:? Edit: Co za szybka kobieta, już odpowiedziała Hehehe, ja i szybkość.... [quote name='deer_1987']Dzien dobry!! Jak moj TZ wyszedl w poniedzialek o 1 w nocy roznosic gazety a potem wycieczka do Göteborga to nie widzialam go az do dzis do 6 rano, teraz smacznie spi :) Otul go kocykiem i przygotuj smaczny obiadek - na pewno się ucieszy, że tak o niego dbasz:) Pzdr. Quote
taxelina Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Najpierw to sniadanie jak w koncu wstanie :D Quote
Asiaczek Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Agasia']Ja na koncu, no wiesz co?! :D zartuje oczywiscie i czekam cierpliwie. Jako "manager" powiem ze Asiaczkow nie ma w Olsztynie :D[/QUOTE] Juz wysłane, niecierpliwa panno! "Manager" ma rację. W tym roku Olsztyn nie popisał się sędzią na baski... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Wiecie co? Przy okazji ocen i komentarzy nt. Światowej Wystawy Psów 2010, to mam taką moja prywatną refleksję: W 2009 r. na Światowej Wystawie Psów w Bratysławie, moje baski zajęły odpowiednio 2, 3 i 4 miejsce (w swoich klasach). W 2010 r. na Światowej Wystawie Psów w Herningen - 1 i 2 (w swoich klasach). Ciekawe, co będzie w 2011 ...?;) Pzdr. Quote
jenis Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Asiaczek']Dzieki:) Sprytne to... Jak ktoś sprawny manualnie, to może sobie sam zrobic... Pzdr.[/QUOTE] No i zrobi męza nagonie żeby mi to wysmyczył w woonej chwili :) Quote
Recommended Posts