Zuza i Noddy Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Dobra ja już praktycznie gotowa, jeszcze tylko coś przegryzę i o 11 wyjeżdżam od siebie. Najgorsze to te małe zgredy w domu zostawić już za nimi tęsknię. Quote
Asiaczek Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Udanego wyjazdu:) Ja tez jak oddaję np. do hoteliku, to po kilku minutach juz zaczynam myślec, co u nich, jak podróż...eh, człowiek to takie głupie stworzenie... Pzdr. Quote
zielona Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Wieści ze Światówki. Juma Mongo Asiaczek wygrał swoją klasę a Maśka w swojej klasie była 2 na 16 dziewczynek.HUUURRRAAAAAAA Quote
Tengusia Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 przyszlam sie przywitac ... nadrabiac bede innym razem :hand: Quote
Alicja Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='zielona']Wieści ze Światówki. Juma Mongo Asiaczek wygrał swoją klasę a Maśka w swojej klasie była 2 na 16 dziewczynek.HUUURRRAAAAAAA[/QUOTE] :klacz: :klacz: Quote
Asiaczek Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='zielona']Wieści ze Światówki. Juma Mongo Asiaczek wygrał swoją klasę a Maśka w swojej klasie była 2 na 16 dziewczynek.HUUURRRAAAAAAA[/QUOTE] Dodam tylko, że JUMA MONGO Asiaczek FCI - był prezentowany w kl. otwartej, MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - równiez w otwartej:) [quote name='Tengusia']przyszlam sie przywitac ... nadrabiac bede innym razem :hand:[/QUOTE] Witaj! [quote name='Alicja']:klacz: :klacz:[/QUOTE] Dzięki:) Pzdr. Quote
dzasta Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Gratulacje dla Asiaczków za wspaniale wyniki na Światówce!!!! Quote
M&S Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 SUUUPER:multi::multi::multi: WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!! Buziaki dla małej "Piranii":loveu: Quote
zielona Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Piranię upasłam przed wyjazdem ale chyba do wyjścia na ring "wysubtelniała" haha. Quote
Vectra Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Eee , tyle o remoncie , a żadnej fotki poglądowej :shake: Czemu chcesz zabić Serka ? :diabloti: przecież tylko troszkę narozrabiał :cool3: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='deer_1987']Witam sie wieczornie! Ja to się witam juz nocnie... [quote name='dzasta']Gratulacje dla Asiaczków za wspaniale wyniki na Światówce!!!! Dziękowac! [quote name='Hiro']Gratulację za wspaniałe wyniki!!! Dziękowac! [quote name='Maks i Spark']SUUUPER:multi::multi::multi: WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!! Buziaki dla małej "Piranii":loveu: O, widze, że zielona juz odebrała buziaki dla Piranii:) [quote name='zielona']Piranię upasłam przed wyjazdem ale chyba do wyjścia na ring "wysubtelniała" haha. Ale chyba nie była az tak gruba jak w grudniu ub.r.? Chociaz, kto wie. Może pan sędzia z RPA lubie dorodne kobitki...? [quote name='Vectra']Eee , tyle o remoncie , a żadnej fotki poglądowej :shake: Czemu chcesz zabić Serka ? :diabloti: przecież tylko troszkę narozrabiał :cool3: :evil_lol: Wiesz, obecnie nie ma co focić. Szafki sa bez frontów i bez blatów. Poczekajmy z tymi zdjęciami, jak juz kuchnia będzie gotowa. Tylko nie wiem, jak wstawię fotki, bo i komp od Jacka i netbook odmówiły mi posłuszeństwa... Musze chyba skontaktowac się z panem R. Serek na razie ma żółtą kartkę. Na razie go pase, aby w razie co - kaszanka była smaczna:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Muszę się odmeldować. Za godzinę startujemy do Marijampola. A ja jeszcze muszę zaliczyc łazienkę, dopakować rzeczy i parę kanapek na drogę zrobić. Jada: Serek Dżezik Kika, Sajdi Felka A prezentować je będzie Agasia:) Pzdr. Quote
Alicja Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Asiaczek']Muszę się odmeldować. Za godzinę startujemy do Marijampola. A ja jeszcze muszę zaliczyc łazienkę, dopakować rzeczy i parę kanapek na drogę zrobić. Jada: Serek Dżezik Kika, Sajdi Felka A prezentować je będzie Agasia:) Pzdr. no to szerokiej drogi i :kciuki: Quote
M&S Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Asiaczek']Muszę się odmeldować. Za godzinę startujemy do Marijampola. A ja jeszcze muszę zaliczyc łazienkę, dopakować rzeczy i parę kanapek na drogę zrobić. Jada: Serek Dżezik Kika, Sajdi Felka A prezentować je będzie Agasia:) Pzdr.[/QUOTE] dobrze będzie:p Trzymamy jak zawsze:lol: Quote
NATKA Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Przyszłam się przywitać i oczywiście kciuki zaciśnięte, przy okazji miłego wyjazdu życzę :lol: Quote
Kaya Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Serek - Najlepszy Junior! Dżezik - BOB! Sajdi - CWC! Kika - Najlepsza suka! Felka - Najlepszy weteran! Trzymamy kciuki za finały :) Quote
M&S Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Kaya']Serek - Najlepszy Junior! Dżezik - BOB! Sajdi - CWC! Kika - Najlepsza suka! Felka - Najlepszy weteran! Trzymamy kciuki za finały :) :multi::multi::multi:GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
cropka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Kaya']Serek - Najlepszy Junior! Dżezik - BOB! Sajdi - CWC! Kika - Najlepsza suka! Felka - Najlepszy weteran! Trzymamy kciuki za finały :)[/QUOTE] GRATULUJEMY :multi: Quote
Recommended Posts