Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przeczytała to co poniżej i oniemiałam...

[quote name='Asiaczek']A sytuacja u mnie to:
borowanie
wiercenie
pukanie
pokrzykiwanie (3 panów w małej kuchni...)
mierzenie
...
...

Pzdr.[/QUOTE]

... myślałam, że Ty u dentysty byłaś, dopiero mnie to pokrzykiwanie zaintrygowało... bo doktor M. nigdy nie pokrzykuje... przynajmniej przy mnie nigdy tego nie robił ;)

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Hahaha. Do Pana Dochtora M. to ja muszę iść, ale to może za jakieś 2-3 tygodnie, jak się obrobię z remontem.

Wisi juz szafka - ociekacz, obok taka cieniutka, szafka nad wyciągiem też wisi i teraz pewnie jest wieszana następna...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Wisi juz szafka - ociekacz, obok taka cieniutka, szafka nad wyciągiem też wisi i teraz pewnie jest wieszana następna...

Pzdr.[/QUOTE]

No to pięknie:):)

Posted

[quote name='Asiaczek']Jakos idzie...
Przed chwila Artur dzwonił, że jest juz z Kika pod blokiem. Eh, teraz to dopiero się zacznie...

Pzdr.[/QUOTE]

znaczy full rozrywki będzie....

Posted

[quote name='Elitesse']a ja mile zaczelam dzien od strzyzenia yorka :diabloti:
wczoraj tez zaczelam dzien od strzyzenia yorka ....

a juz mialam taki moment ze same inne rasy strzyglam :multi:
ehh ale coz zrobic skoro te male wstretne wypeirdki sa takie popularne :shake:

u nas swieci sloneczko caly czas :multi: ale od wczoraj cos sie z cisnieniem dzieje bo glowe mi rozsadza i raz sie dobrze czuje a raz zasypiam na stojaco :roll:

jutro musze zrobic rajd po wroclawskich sklepach bo sobie w koncu postanowilam kupic jakies ciuchy wystawowe hihi
juz mam w glowie pewna koncepcje ale czy znajde to w sklepach ?[/QUOTE]
Oj nie za te małe wstrętne wypierdki to się chyba obrazę :roll:

Ja zjem obiad i zaczynam pakowanie, a jutro o 11.30 wyjeżdżam.

Posted

[quote name='Maks i Spark']znaczy full rozrywki będzie....[/QUOTE]
Jakoś z pomoca panów fachowców i klatki dałam rade ze spacerami:)

[quote name='Zuza i Noddy']Oj nie za te małe wstrętne wypierdki to się chyba obrazę :roll:
Ja zjem obiad i zaczynam pakowanie, a jutro o 11.30 wyjeżdżam.[/QUOTE]
a wszelkie niezbędne zakupy zrobione? Weisz, na kazdej fotce masz być w innym ubranku, OK? Wszak Paryżewo zobiwiązuje:)
Baw się dobrze:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'] Weisz, na kazdej fotce masz być w innym ubranku, OK? Wszak Paryżewo zobiwiązuje:).[/QUOTE]

Myślę, ze Zuza ma już w tym doświadczenie, jak oglądam fotki z wystawy to ona co chwile w czymś innym ;P

Posted

[quote name='Asiaczek']a wszelkie niezbędne zakupy zrobione? Weisz, na kazdej fotce masz być w innym ubranku, OK? Wszak Paryżewo zobiwiązuje:)
Baw się dobrze:)

pzdr.[/QUOTE]
Raczej wszystko kupione. Musiałam troszkę jedzonka wziąć, bo my tam mamy tylko jeden posiłek.

[quote name='Kaya']Myślę, ze Zuza ma już w tym doświadczenie, jak oglądam fotki z wystawy to ona co chwile w czymś innym ;P[/QUOTE]
E tam wydaje ci się ja mam tylko to czerwone czarne i ostatnio czasem zwykłą sukienkę zakładam.
Ale mam już coś zaplanowane na europejską ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']
Wisi juz szafka - ociekacz, obok taka cieniutka, szafka nad wyciągiem też wisi i teraz pewnie jest wieszana następna...

Pzdr.[/QUOTE]

Widzę, że robota idzie pełną parą :razz:, wytrzymaj Asiu, jeszcze trochę, a odetchniesz i będziesz w spokoju powdziwiała swoje mieszkanko.

Posted

[quote name='Kaya']Myślę, ze Zuza ma już w tym doświadczenie, jak oglądam fotki z wystawy to ona co chwile w czymś innym ;P[/QUOTE]
Taaaa, zuzka to elegantka:)

[quote name='Zuza i Noddy']Raczej wszystko kupione. Musiałam troszkę jedzonka wziąć, bo my tam mamy tylko jeden posiłek.
E tam wydaje ci się ja mam tylko to czerwone czarne i ostatnio czasem zwykłą sukienkę zakładam.
Ale mam już coś zaplanowane na europejską ;)[/QUOTE]
Jestem strrrrasznie ciekawa, co to za nowy strój na Europejską:)

[quote name='cropka']Widzę, że robota idzie pełną parą :razz:, wytrzymaj Asiu, jeszcze trochę, a odetchniesz i będziesz w spokoju powdziwiała swoje mieszkanko.[/QUOTE]
Nie mam wyjścia, musze wytrzymać...

[quote name='deer_1987']Jak tam po calym dniu?[/QUOTE]
Jeszcze żyję...

[quote name='Maks i Spark']Żyjesz?
Jak kuchnia?[/QUOTE]
W kuchni stoja i wiszą juz wszystkie szafki, oprócz tej pod zlewozmywak. Zlewozmywak + szafka + drzwiczki + blat będa montowane albo we wtorek albo w środę. I wtedy to juz naprawde będzie koniec (?) remontu w kuchni.

Miałam zamiar już zacząć wkładać rzeczy do szafek wiszących, ale.... przecież będa jeszcze montowane zawiasy do drzwiczek i same drzwiczki, więc te umyte i wypucowane rzeczy znowu mogą byc lekko zakurzone. I tym sposobem odpuściłam...

Pozdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
W kuchni stoja i wiszą juz wszystkie szafki, oprócz tej pod zlewozmywak. Zlewozmywak + szafka + drzwiczki + blat będa montowane albo we wtorek albo w środę. I wtedy to juz naprawde będzie koniec (?) remontu w kuchni.

Miałam zamiar już zacząć wkładać rzeczy do szafek wiszących, ale.... przecież będa jeszcze montowane zawiasy do drzwiczek i same drzwiczki, więc te umyte i wypucowane rzeczy znowu mogą byc lekko zakurzone. I tym sposobem odpuściłam...

Pozdr.[/QUOTE]

No to już prawie koooniec;)

Mam nadzieję, że dziewczyny się nie pozjadały....

Posted

[quote name='Alicja']dobrze że odpuściłaś bo miałabyś podwójną robotę ....ale jak już panowie skończą to będziesz miała pięknie :multi:[/QUOTE]
No więc właśnie:) Chociaz nie ukrywam, że korciło, oj, korciło...

[quote name='Maks i Spark']No to już prawie koooniec;)
Mam nadzieję, że dziewczyny się nie pozjadały....[/QUOTE]
Nie, Kikunia miała mały pokój do dyspozycji i (tfu, tfu, tfu...) nic nie zbroiła. Spała ze mną pod kołderką:)
Noc więc minęła spokojnie.
Za to ranek - mała scysja między Serkiem i Farikiem, ale bez bólu.. of, taka pyskówka:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Nie, Kikunia miała mały pokój do dyspozycji i (tfu, tfu, tfu...) nic nie zbroiła. Spała ze mną pod kołderką:)
Noc więc minęła spokojnie.
Za to ranek - mała scysja między Serkiem i Farikiem, ale bez bólu.. of, taka pyskówka:)

Pzdr.[/QUOTE]

O, jak jej dobrze;)
mała pyskóweczka na podniesienie ciśnienia:evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak. tym bardziej, że miała miejsce o 5 nad ranem:evil_lol:...[/QUOTE]

....ja też miałam dziś wczesnoporanną pobudkę

Posted

Właśnie widze, że tak rano jestes na DGM. Ale myślałam, że po prostu spać nie mogłaś:)
A do tych pobudek to powinnaś się ciutke przyzwyczaić:evil_lol:. Nie, żeby zaraz na całe zycie, ale...

Pzdr.

Posted

Ja sie witam porannie :) i lece dalej zdjecia z plazy zmiejszac :D

Pisalas tam u mnie wtedy ze mimo zakazu to dziewczynki pobiegaly, ja odpisalam ze zdjecia sa sprzed 1 maja :diabloti: czyli wtedy jeszcze mogly :diabloti: teraz zmiejszam koncowe zdjecia i widze ze dopiero pod koniec kwietnia sie przyroda obudzila... :roll::roll:

Posted

[quote name='Asiaczek']Taaaa, zuzka to elegantka:)

Jestem strrrrasznie ciekawa, co to za nowy strój na Europejską:)
Pozdr.[/QUOTE]
Oj nie byłabym taka pewna z tą elegantką, gdybyście zobaczyły dresy w których chodzę po domu i które wyglądają jak ser szwajcarski po zabawach z Ofim jak był młodszy. Bo on jak się rozbrykał wtedy to uwielbiał się rozpędzać i na mnie z zębiskami, i tak powstały dziury w spodniach, bo czasem zębem o nie zahaczał, Raz się zdarzyło, ze nawet w tyłek mnie capnął i to wcale nie lekko.
A co do tego na Europejską to też myślę o czym s takim jak mam tylko inny kolorek, ale na razie materiału nie znalazłam.

Posted

E tam, w domu to większość psiarzy wygląda jak wygląda, ja na spacerze w polach z rudymi też wyglądam niewyjściowo ;) Za to na wystawach zdecydowanie Zuzia świeci przykładem jeśli chodzi o strój :) Ja dorosła baba nie mam żadnego kompletu eleganckiego wyjściowego ;)

Posted

[quote name='deer_1987']Ja sie witam porannie :) i lece dalej zdjecia z plazy zmiejszac :D
Pisalas tam u mnie wtedy ze mimo zakazu to dziewczynki pobiegaly, ja odpisalam ze zdjecia sa sprzed 1 maja :diabloti: czyli wtedy jeszcze mogly :diabloti: teraz zmiejszam koncowe zdjecia i widze ze dopiero pod koniec kwietnia sie przyroda obudzila... :roll::roll:
Witaj, witaj!
Potem jeszcze zajrzę do Ciebie:)

[quote name='Zuza i Noddy']Oj nie byłabym taka pewna z tą elegantką, gdybyście zobaczyły dresy w których chodzę po domu i które wyglądają jak ser szwajcarski po zabawach z Ofim jak był młodszy. Bo on jak się rozbrykał wtedy to uwielbiał się rozpędzać i na mnie z zębiskami, i tak powstały dziury w spodniach, bo czasem zębem o nie zahaczał, Raz się zdarzyło, ze nawet w tyłek mnie capnął i to wcale nie lekko.
A co do tego na Europejską to też myślę o czym s takim jak mam tylko inny kolorek, ale na razie materiału nie znalazłam.
E, tam. W domu, to każdy z nas chodzi w nieco gorszych rzeczach. Ja tez mam takie "psiowe" dresy, spodnie, buty... Normalka:)

[quote name='Darianna']E tam, w domu to większość psiarzy wygląda jak wygląda, ja na spacerze w polach z rudymi też wyglądam niewyjściowo ;) Za to na wystawach zdecydowanie Zuzia świeci przykładem jeśli chodzi o strój :) Ja dorosła baba nie mam żadnego kompletu eleganckiego wyjściowego ;)
O, tak! Zgadzam się z tym, co napisałas:)

[quote name='Alicja']
chłopaki chciały mieć dłuższy dzień ;)

Oni co dziennie maja "dłuższy dzień", bo ja wstaję o 5-tej albo i wczesniej...

pzdr.