jambi Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 przeczytała to co poniżej i oniemiałam... [quote name='Asiaczek']A sytuacja u mnie to: borowanie wiercenie pukanie pokrzykiwanie (3 panów w małej kuchni...) mierzenie ... ... Pzdr.[/QUOTE] ... myślałam, że Ty u dentysty byłaś, dopiero mnie to pokrzykiwanie zaintrygowało... bo doktor M. nigdy nie pokrzykuje... przynajmniej przy mnie nigdy tego nie robił ;) Quote
Asiaczek Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Hahaha. Do Pana Dochtora M. to ja muszę iść, ale to może za jakieś 2-3 tygodnie, jak się obrobię z remontem. Wisi juz szafka - ociekacz, obok taka cieniutka, szafka nad wyciągiem też wisi i teraz pewnie jest wieszana następna... Pzdr. Quote
M&S Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Asiaczek']Wisi juz szafka - ociekacz, obok taka cieniutka, szafka nad wyciągiem też wisi i teraz pewnie jest wieszana następna... Pzdr.[/QUOTE] No to pięknie:):) Quote
Asiaczek Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Jakos idzie... Przed chwila Artur dzwonił, że jest juz z Kika pod blokiem. Eh, teraz to dopiero się zacznie... Pzdr. Quote
M&S Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Asiaczek']Jakos idzie... Przed chwila Artur dzwonił, że jest juz z Kika pod blokiem. Eh, teraz to dopiero się zacznie... Pzdr.[/QUOTE] znaczy full rozrywki będzie.... Quote
Zuza i Noddy Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Elitesse']a ja mile zaczelam dzien od strzyzenia yorka :diabloti: wczoraj tez zaczelam dzien od strzyzenia yorka .... a juz mialam taki moment ze same inne rasy strzyglam :multi: ehh ale coz zrobic skoro te male wstretne wypeirdki sa takie popularne :shake: u nas swieci sloneczko caly czas :multi: ale od wczoraj cos sie z cisnieniem dzieje bo glowe mi rozsadza i raz sie dobrze czuje a raz zasypiam na stojaco :roll: jutro musze zrobic rajd po wroclawskich sklepach bo sobie w koncu postanowilam kupic jakies ciuchy wystawowe hihi juz mam w glowie pewna koncepcje ale czy znajde to w sklepach ?[/QUOTE] Oj nie za te małe wstrętne wypierdki to się chyba obrazę :roll: Ja zjem obiad i zaczynam pakowanie, a jutro o 11.30 wyjeżdżam. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='Maks i Spark']znaczy full rozrywki będzie....[/QUOTE] Jakoś z pomoca panów fachowców i klatki dałam rade ze spacerami:) [quote name='Zuza i Noddy']Oj nie za te małe wstrętne wypierdki to się chyba obrazę :roll: Ja zjem obiad i zaczynam pakowanie, a jutro o 11.30 wyjeżdżam.[/QUOTE] a wszelkie niezbędne zakupy zrobione? Weisz, na kazdej fotce masz być w innym ubranku, OK? Wszak Paryżewo zobiwiązuje:) Baw się dobrze:) pzdr. Quote
Kaya Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Asiaczek'] Weisz, na kazdej fotce masz być w innym ubranku, OK? Wszak Paryżewo zobiwiązuje:).[/QUOTE] Myślę, ze Zuza ma już w tym doświadczenie, jak oglądam fotki z wystawy to ona co chwile w czymś innym ;P Quote
Zuza i Noddy Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Asiaczek']a wszelkie niezbędne zakupy zrobione? Weisz, na kazdej fotce masz być w innym ubranku, OK? Wszak Paryżewo zobiwiązuje:) Baw się dobrze:) pzdr.[/QUOTE] Raczej wszystko kupione. Musiałam troszkę jedzonka wziąć, bo my tam mamy tylko jeden posiłek. [quote name='Kaya']Myślę, ze Zuza ma już w tym doświadczenie, jak oglądam fotki z wystawy to ona co chwile w czymś innym ;P[/QUOTE] E tam wydaje ci się ja mam tylko to czerwone czarne i ostatnio czasem zwykłą sukienkę zakładam. Ale mam już coś zaplanowane na europejską ;) Quote
cropka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Asiaczek'] Wisi juz szafka - ociekacz, obok taka cieniutka, szafka nad wyciągiem też wisi i teraz pewnie jest wieszana następna... Pzdr.[/QUOTE] Widzę, że robota idzie pełną parą :razz:, wytrzymaj Asiu, jeszcze trochę, a odetchniesz i będziesz w spokoju powdziwiała swoje mieszkanko. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='Kaya']Myślę, ze Zuza ma już w tym doświadczenie, jak oglądam fotki z wystawy to ona co chwile w czymś innym ;P[/QUOTE] Taaaa, zuzka to elegantka:) [quote name='Zuza i Noddy']Raczej wszystko kupione. Musiałam troszkę jedzonka wziąć, bo my tam mamy tylko jeden posiłek. E tam wydaje ci się ja mam tylko to czerwone czarne i ostatnio czasem zwykłą sukienkę zakładam. Ale mam już coś zaplanowane na europejską ;)[/QUOTE] Jestem strrrrasznie ciekawa, co to za nowy strój na Europejską:) [quote name='cropka']Widzę, że robota idzie pełną parą :razz:, wytrzymaj Asiu, jeszcze trochę, a odetchniesz i będziesz w spokoju powdziwiała swoje mieszkanko.[/QUOTE] Nie mam wyjścia, musze wytrzymać... [quote name='deer_1987']Jak tam po calym dniu?[/QUOTE] Jeszcze żyję... [quote name='Maks i Spark']Żyjesz? Jak kuchnia?[/QUOTE] W kuchni stoja i wiszą juz wszystkie szafki, oprócz tej pod zlewozmywak. Zlewozmywak + szafka + drzwiczki + blat będa montowane albo we wtorek albo w środę. I wtedy to juz naprawde będzie koniec (?) remontu w kuchni. Miałam zamiar już zacząć wkładać rzeczy do szafek wiszących, ale.... przecież będa jeszcze montowane zawiasy do drzwiczek i same drzwiczki, więc te umyte i wypucowane rzeczy znowu mogą byc lekko zakurzone. I tym sposobem odpuściłam... Pozdr. Quote
Alicja Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 dobrze że odpuściłaś bo miałabyś podwójną robotę ....ale jak już panowie skończą to będziesz miała pięknie :multi: Quote
M&S Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Asiaczek'] W kuchni stoja i wiszą juz wszystkie szafki, oprócz tej pod zlewozmywak. Zlewozmywak + szafka + drzwiczki + blat będa montowane albo we wtorek albo w środę. I wtedy to juz naprawde będzie koniec (?) remontu w kuchni. Miałam zamiar już zacząć wkładać rzeczy do szafek wiszących, ale.... przecież będa jeszcze montowane zawiasy do drzwiczek i same drzwiczki, więc te umyte i wypucowane rzeczy znowu mogą byc lekko zakurzone. I tym sposobem odpuściłam... Pozdr.[/QUOTE] No to już prawie koooniec;) Mam nadzieję, że dziewczyny się nie pozjadały.... Quote
Asiaczek Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='Alicja']dobrze że odpuściłaś bo miałabyś podwójną robotę ....ale jak już panowie skończą to będziesz miała pięknie :multi:[/QUOTE] No więc właśnie:) Chociaz nie ukrywam, że korciło, oj, korciło... [quote name='Maks i Spark']No to już prawie koooniec;) Mam nadzieję, że dziewczyny się nie pozjadały....[/QUOTE] Nie, Kikunia miała mały pokój do dyspozycji i (tfu, tfu, tfu...) nic nie zbroiła. Spała ze mną pod kołderką:) Noc więc minęła spokojnie. Za to ranek - mała scysja między Serkiem i Farikiem, ale bez bólu.. of, taka pyskówka:) Pzdr. Quote
M&S Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Asiaczek'] Nie, Kikunia miała mały pokój do dyspozycji i (tfu, tfu, tfu...) nic nie zbroiła. Spała ze mną pod kołderką:) Noc więc minęła spokojnie. Za to ranek - mała scysja między Serkiem i Farikiem, ale bez bólu.. of, taka pyskówka:) Pzdr.[/QUOTE] O, jak jej dobrze;) mała pyskóweczka na podniesienie ciśnienia:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Tak. tym bardziej, że miała miejsce o 5 nad ranem:evil_lol:... Quote
M&S Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Asiaczek']Tak. tym bardziej, że miała miejsce o 5 nad ranem:evil_lol:...[/QUOTE] ....ja też miałam dziś wczesnoporanną pobudkę Quote
Asiaczek Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Właśnie widze, że tak rano jestes na DGM. Ale myślałam, że po prostu spać nie mogłaś:) A do tych pobudek to powinnaś się ciutke przyzwyczaić:evil_lol:. Nie, żeby zaraz na całe zycie, ale... Pzdr. Quote
taxelina Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ja sie witam porannie :) i lece dalej zdjecia z plazy zmiejszac :D Pisalas tam u mnie wtedy ze mimo zakazu to dziewczynki pobiegaly, ja odpisalam ze zdjecia sa sprzed 1 maja :diabloti: czyli wtedy jeszcze mogly :diabloti: teraz zmiejszam koncowe zdjecia i widze ze dopiero pod koniec kwietnia sie przyroda obudzila... :roll::roll: Quote
Zuza i Noddy Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Asiaczek']Taaaa, zuzka to elegantka:) Jestem strrrrasznie ciekawa, co to za nowy strój na Europejską:) Pozdr.[/QUOTE] Oj nie byłabym taka pewna z tą elegantką, gdybyście zobaczyły dresy w których chodzę po domu i które wyglądają jak ser szwajcarski po zabawach z Ofim jak był młodszy. Bo on jak się rozbrykał wtedy to uwielbiał się rozpędzać i na mnie z zębiskami, i tak powstały dziury w spodniach, bo czasem zębem o nie zahaczał, Raz się zdarzyło, ze nawet w tyłek mnie capnął i to wcale nie lekko. A co do tego na Europejską to też myślę o czym s takim jak mam tylko inny kolorek, ale na razie materiału nie znalazłam. Quote
Darianna Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 E tam, w domu to większość psiarzy wygląda jak wygląda, ja na spacerze w polach z rudymi też wyglądam niewyjściowo ;) Za to na wystawach zdecydowanie Zuzia świeci przykładem jeśli chodzi o strój :) Ja dorosła baba nie mam żadnego kompletu eleganckiego wyjściowego ;) Quote
Alicja Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Asiaczek']Tak. tym bardziej, że miała miejsce o 5 nad ranem:evil_lol:... chłopaki chciały mieć dłuższy dzień ;) Quote
Asiaczek Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='deer_1987']Ja sie witam porannie :) i lece dalej zdjecia z plazy zmiejszac :D Pisalas tam u mnie wtedy ze mimo zakazu to dziewczynki pobiegaly, ja odpisalam ze zdjecia sa sprzed 1 maja :diabloti: czyli wtedy jeszcze mogly :diabloti: teraz zmiejszam koncowe zdjecia i widze ze dopiero pod koniec kwietnia sie przyroda obudzila... :roll::roll: Witaj, witaj! Potem jeszcze zajrzę do Ciebie:) [quote name='Zuza i Noddy']Oj nie byłabym taka pewna z tą elegantką, gdybyście zobaczyły dresy w których chodzę po domu i które wyglądają jak ser szwajcarski po zabawach z Ofim jak był młodszy. Bo on jak się rozbrykał wtedy to uwielbiał się rozpędzać i na mnie z zębiskami, i tak powstały dziury w spodniach, bo czasem zębem o nie zahaczał, Raz się zdarzyło, ze nawet w tyłek mnie capnął i to wcale nie lekko. A co do tego na Europejską to też myślę o czym s takim jak mam tylko inny kolorek, ale na razie materiału nie znalazłam. E, tam. W domu, to każdy z nas chodzi w nieco gorszych rzeczach. Ja tez mam takie "psiowe" dresy, spodnie, buty... Normalka:) [quote name='Darianna']E tam, w domu to większość psiarzy wygląda jak wygląda, ja na spacerze w polach z rudymi też wyglądam niewyjściowo ;) Za to na wystawach zdecydowanie Zuzia świeci przykładem jeśli chodzi o strój :) Ja dorosła baba nie mam żadnego kompletu eleganckiego wyjściowego ;) O, tak! Zgadzam się z tym, co napisałas:) [quote name='Alicja'] chłopaki chciały mieć dłuższy dzień ;) Oni co dziennie maja "dłuższy dzień", bo ja wstaję o 5-tej albo i wczesniej... pzdr. Quote
Recommended Posts