Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Droga ta sterylizacja u Was. Ale jeżeli uważacie, że to niezbędne, to trzeba zbierać, fakt:)
[/QUOTE]
Dzownilam sie dowiadywac i ok 3-4 tys zl. Niestety jest niezbedne bo po kazdej cieczce Sherry ma ciaze urojona i mleko... Poki nie mamy stalej pracy to ogromna kasa dla nas ale trzeba to trzeba - mam nadzieje ze zdaze uzbierac zanim nastepna cieczka

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maks i Spark']...i nie zanosi się na poprawę pogody, przynajmniej dziś. Ja miałam z moją Rodzicielką jechać na cmentarz i ew. do jakiegoś sklepu, ale nie ma opcji nie jadę.[/QUOTE]
Masz rację...

[quote name='deer_1987']Dzownilam sie dowiadywac i ok 3-4 tys zl. Niestety jest niezbedne bo po kazdej cieczce Sherry ma ciaze urojona i mleko... Poki nie mamy stalej pracy to ogromna kasa dla nas ale trzeba to trzeba - mam nadzieje ze zdaze uzbierac zanim nastepna cieczka[/QUOTE]
Uhhhhh, drogo....

Pzdr.

Posted

Tagiatelle zapiekany z serek, brokułami, cebulka i jakimś mięskiem.

Mniam, uwielbiam to! :D

Pogoda :shake: Mam okna dachowe nad lozkiem, przebudzalam sie 2 razy i za kazdym razem szlam spac dalej.

Posted

Ludziska,gdzie Wy mieszkacie ?! Deszcz :crazyeye:? Ogródek wypłukany :crazyeye:? U mnie wszystko na wiór wysycha (oprócz chwastów,bo te rosną jak szalone :mad: ).
:eviltong: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Buszki']Ludziska,gdzie Wy mieszkacie ?! Deszcz :crazyeye:? Ogródek wypłukany :crazyeye:? U mnie wszystko na wiór wysycha (oprócz chwastów,bo te rosną jak szalone :mad: ).
:eviltong: :evil_lol: ;)[/QUOTE]
U mnie tez cały czas pada.

Posted

[quote name='agnethka']w domu to i ja mam co robić, lada moment będę miała znacznie więcej zajęcia ;)
ale na dworze też jest co robić, a w deszcz to tak niezbyt fajnie... no nie da się.
ogródek mi szlak trafił przez pogode, ratuje co się da. z części musiałam zrezygnować, bo deszcz wsjo by mi wypłukał.
Podejrzewam, że u dużej liczby ludzi jest podobna sytuacja w ogródkach...

[quote name='Agasia']Mniam, uwielbiam to! :D
Pogoda :shake: Mam okna dachowe nad lozkiem, przebudzalam sie 2 razy i za kazdym razem szlam spac dalej.
Ja obudziłam się tylko raz, nad ranem, jak zaczęło padać. A teraz też pada... Wróciłam ze spacerku i ledwo co zdążyłam uciec przed deszczem...

[quote name='gosiaja']a u nas ładne słońce
przesyłam wam trochę :)
Dawaj, dawaj, tak szybciutko, coby inni nie zabrali;)

[quote name='Mudik']prosze zajrzyjcie i podpiszcie!!!!!!!!!!
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5450
Dzisiaj wieczorem zajrzę.

[quote name='Buszki']Ludziska,gdzie Wy mieszkacie ?! Deszcz :crazyeye:? Ogródek wypłukany :crazyeye:? U mnie wszystko na wiór wysycha (oprócz chwastów,bo te rosną jak szalone :mad: ).
:eviltong: :evil_lol: ;)
Hahaha, popatrz, co za dziwolągi z ta pogoda wychodzą w tym roku...

[quote name='Zuza i Noddy']U mnie tez cały czas pada.
W W-wie, z małymi przerwami (kiedy TYLKO kropiło) pada...

Pzdr.

Posted

A i u nas od wczoraj pada, nawet worki z piaskiem poukładane na promenadzie, coby chodnika nie podmyło. Pies też odmówił wyjścia z domu, więc spacerek dopiero jutro z rana.
Dobranoc :)

Posted

[quote name='Mudik']Dziękuję! A w łodzi padało w nocy i troszkę rano teraz jest pochmurno, ale nie pada.[/QUOTE]

Potwierdzam:roll:. Ale strasznie zimno do tego było, brrr.

Posted

[quote name='agnethka']na szczęście u nas aż tak źle nie jest względem wody...
dzisiaj było słonko - udało się pobyć trochę na dworze ;)[/QUOTE]
A mamuśka tez była na słonecznym spacerku?

[quote name='kaskaSz']A i u nas od wczoraj pada, nawet worki z piaskiem poukładane na promenadzie, coby chodnika nie podmyło. Pies też odmówił wyjścia z domu, więc spacerek dopiero jutro z rana.
Dobranoc :)[/QUOTE]
O, dobrze masz! Moje NIGDY nie odmawiają spacerka... nawet w deszcz...

[quote name='deer_1987']Witanko wieczorne :)[/QUOTE]
A ja Cie przywitam z rańca;)

[quote name='pusia2405']Potwierdzam:roll:. Ale strasznie zimno do tego było, brrr.[/QUOTE]
Tak, tak. Po południu, jak wyszłam, brrrrr..... miałam podkoszulkę i sweter a i tak przewiewało mnie na wylot...

[quote name='jenis']A u nas z rana wiało i było chłodnawo ,ale za to póznije była piekna słoneczna pogoda:)[/QUOTE]
No tak, jak się mieszka tam, gdzie Buszki, to ja się nie dziwię...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Na razie fachowców niet. Więc zaraz dzwonię do szefa, co się dzieje... Ciekawe, co powie...

Pzdr.[/QUOTE]

Właśnie miałam Cię zapytać....

Posted

Uffff, z godzinnym opóźnieniem panowie zabrali się do pracy. Dzisiaj mają byc zmontowane i powieszone szafki wiszące. Stojące chyba tez, ale zostanie im jeszcze jedna - pod zlewozmywak. Czyli dzisiaj mogę już część szkła przenieść do wiszących, ha! Czyli raczej nie pójdę na Sekcję:)

A, pani dozorczyni juz oczywiście opierniczyła moich fachowców, że jej brudzą na klatce, a ona akurat dzisiaj ma dzień czystości:diabloti:... hahaha... Panowie nie pozostali jej dłużni i całość problemów pani dozorczyni skupiła się na bogu ducha winnym klatkowym pijaczku:):evil_lol:

pzdr.

Posted

a ja mile zaczelam dzien od strzyzenia yorka :diabloti:
wczoraj tez zaczelam dzien od strzyzenia yorka ....

a juz mialam taki moment ze same inne rasy strzyglam :multi:
ehh ale coz zrobic skoro te male wstretne wypeirdki sa takie popularne :shake:

u nas swieci sloneczko caly czas :multi: ale od wczoraj cos sie z cisnieniem dzieje bo glowe mi rozsadza i raz sie dobrze czuje a raz zasypiam na stojaco :roll:

jutro musze zrobic rajd po wroclawskich sklepach bo sobie w koncu postanowilam kupic jakies ciuchy wystawowe hihi
juz mam w glowie pewna koncepcje ale czy znajde to w sklepach ?

Posted

[quote name='Elitesse']a ja mile zaczelam dzien od strzyzenia yorka :diabloti:
wczoraj tez zaczelam dzien od strzyzenia yorka ....
a juz mialam taki moment ze same inne rasy strzyglam :multi:
ehh ale coz zrobic skoro te male wstretne wypeirdki sa takie popularne :shake:
u nas swieci sloneczko caly czas :multi: ale od wczoraj cos sie z cisnieniem dzieje bo glowe mi rozsadza i raz sie dobrze czuje a raz zasypiam na stojaco :roll:
jutro musze zrobic rajd po wroclawskich sklepach bo sobie w koncu postanowilam kupic jakies ciuchy wystawowe hihi
juz mam w glowie pewna koncepcje ale czy znajde to w sklepach ?[/QUOTE]
Ja generalnie czuję się dobrze,pewnie ten remont mnie tak nakręca...
Z ubrankami wystawowymi może byc problem. Może lepiej rozglądnij się/p[opytaj o tanią krawcową i poproś o uszycie wg Twojego projektu.

A sytuacja u mnie to:
borowanie
wiercenie
pukanie
pokrzykiwanie (3 panów w małej kuchni...)
mierzenie
...
...

Pzdr.