Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale Polonia miała prawo do głosowania...
No, chyba, że nie czujesz Waszego wpływu i ni chcieliście, po prostu...

Tak wiem ze prawo ma ale jako ze my tu mamy - oby -przyszlosc a nie w polsce to nie glosowalismy bo nas mniej obchodzi co sie dzieje w polsce, mniejszy wplyw na to mamy :)

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
mniejszy wplyw na to mamy :)

Każdy głos liczy się tak samo...

Witaj Asiaczku :loveu: w końcu nadrobiłam Twoją galerię :cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tak wiem ze prawo ma ale jako ze my tu mamy - oby -przyszlosc a nie w polsce to nie glosowalismy bo nas mniej obchodzi co sie dzieje w polsce, mniejszy wplyw na to mamy :)

No niby tak, ale...

Iza. napisał(a):
Każdy głos liczy się tak samo...
Witaj Asiaczku :loveu: w końcu nadrobiłam Twoją galerię :cool3:

Hahaha, dzielny zuszek z Ciebie:)

pzdr.

Posted

Wiem myslisz ze kazdy glos jest wazny, szczegolnie ze tylko polowa uprawionych poszla do glosowania... ja nie mam polskiego dowodu a polski paszport juz wyszedl - mam tylko szwedzki dowod :)

Posted

Cześć Asiu:)

...a co do wyborów, to można głosować przez pełnomocnika w przypadku osób strszych lub chorych.
Swiadomość obywatelska jest wsród naszych rodaków jest bardzo niska. Moim zdaniem wybory są obowiązkiem. I jest jeszcze jedna sprawa, wybory organizowane są z naszych pieniędzy i odmowa uczestnictwa w nich jest marnowaniem ich.....

dbrego dnia:p

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wiem myslisz ze kazdy glos jest wazny, szczegolnie ze tylko polowa uprawionych poszla do glosowania... ja nie mam polskiego dowodu a polski paszport juz wyszedl - mam tylko szwedzki dowod :)

A jak u Was z obywatelstwem? Macie podwójne czy jakie?

Maks i Spark napisał(a):
Cześć Asiu:)
...a co do wyborów, to można głosować przez pełnomocnika w przypadku osób strszych lub chorych.
Swiadomość obywatelska jest wsród naszych rodaków jest bardzo niska. Moim zdaniem wybory są obowiązkiem. I jest jeszcze jedna sprawa, wybory organizowane są z naszych pieniędzy i odmowa uczestnictwa w nich jest marnowaniem ich.....
dbrego dnia:p

Fakt. I co do marnowania pieniędzy poprzez niepójście na wybory.
I co do miłego dnia:)

pzdr.

Posted

Chcecie nowości o stanie mojego remontu?
No to proszę:)
Wczoraj otrzymałam telefon informujący mnie, że szafki kuchenne nie zostaną zamontowane w środę, lecz dopiero w piątek. super wiadomość, prawda?:mad:
Za dobrze ostatnio szło...:angryy:

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chcecie nowości o stanie mojego remontu?
No to proszę:)
Wczoraj otrzymałam telefon informujący mnie, że szafki kuchenne nie zostaną zamontowane w środę, lecz dopiero w piątek. super wiadomość, prawda?:mad:
Za dobrze ostatnio szło...:angryy:

pzdr.

.....szkoda słów, nie ma to jak terminowość fachowców, a Ty chyba wyjeżdżasz?!

Posted

Asiaczek napisał(a):
A jak u Was z obywatelstwem? Macie podwójne czy jakie?

Na razie polskie bo nie stac nas na zrobienie szwedzkiego, jeszcze nie wiem jakie plany ale chyba tylko szwedzkie bedziemy miec

Posted

Maks i Spark napisał(a):
.....szkoda słów, nie ma to jak terminowość fachowców, a Ty chyba wyjeżdżasz?!

Wyjeżdżam dopiero w niedzielę nad ranem - Marijampol nie lezy aż tak daleko, w jedną stronę to coś ok. 350 km.

deer_1987 napisał(a):
Na razie polskie bo nie stac nas na zrobienie szwedzkiego, jeszcze nie wiem jakie plany ale chyba tylko szwedzkie bedziemy miec

Jasne.

gosiaja napisał(a):
oj nie dobrze z tymi szafkami :(

... przynajmniej nie jest nudno...

Pzdr.

Posted

Agasia napisał(a):
Hej Asiaczki! Przyszlam pochwalic sie zdjeciem, ktorym jestem zachwycona od wczoraj!

http://img824.imageshack.us/img824/8030/71848530.jpg

Lilou & Ian Marty

Zdjęcie super!

Asiaczek napisał(a):
Cd. gołego Cudaczka:)
http://img94.imageshack.us/i/resizeofimg1588.jpg/][IMG]http://img94.imageshack.us/img94/8458/resizeofimg1588.jpg

http://img227.imageshack.us/i/resizeofimg1589.jpg/][IMG]http://img227.imageshack.us/img227/6997/resizeofimg1589.jpg
http://img3.imageshack.us/i/resizeofimg1609.jpg/][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/7849/resizeofimg1609.jpg

Cdn.
Pzdr.

Ooo nie wiedziałam,że sfinksy maja futerko na nasadzie ucha, myslaąłm,że sa całkiem gołe.

Asiaczek napisał(a):
Dla Zuzki - fotki OFIka z Nitry:)

Pzdr.

Pięknie się na pudle prezentują!

Asiaczek napisał(a):

Tak ok. 13.00-13.30 - spacery i przed 17.00 trzeba wyjść do weta na zajęcia.
E, łagodny jak baranek. Dał się ponosić na rękach, pogłaskach. wogóle zębolów nie pokazywał, a pazurki, mimo że nie obcięte - cały czas miał schowane:)

Do veta na zajęcia nie rozumiem? Kicia troszkę jednak pazurki pokazał, widać je na jednej z fotek ;-)

Asiaczek napisał(a):
Noooo, ściany w kuchni sa juz przygotowane do malowanie. Musza jeszcze tylko wyschnąć.:)

A teraz robi się parapecik - będę miała parapet wyłozony taką samą glazurą jak ściany:) Powinno wyglądać pięknie, prawda?

Pzdr.

Będzie super na pewno, to jak robisz Asiu parapetówkę;-)

Błyskotka napisał(a):
Dziękuję Asiu :).
Maluszki są bardzo grzeczne ale ciekawe czy będą takie za ok. 2 tygodnie ;). Jestem z nich bardzo dumna :).

Są piekne podziwiałam je na porodówce, a tu napiszę, takie mięsiste pluszowe w wygladzie są i w dotyku też pewnie.

Asiaczek napisał(a):

Oj, nie wiesz, co piszesz... Serek przechodzi w tej chwili okres łobuzowania, i to na całego... Wszędzie go pełno, wszystko kradnie, nawet jak spi to ja mu nie wierzę;)
No to powodzenia w remoncie!

pzdr.

Nawet jak śpi, oj to musi chłopak nieźle rozrabiać, a co robisz Asiu w weekend 10-11 lipca? będziesz na wystawie w Warszawie?

Posted

Mudik;14916553
Ooo nie wiedziałam,że sfinksy maja futerko na nasadzie ucha, myslaąłm,że sa całkiem gołe.
[COLOR=Indigo napisał(a):
Ja tez tak myslałam:)
[/COLOR">
Do veta na zajęcia nie rozumiem? Kicia troszkę jednak pazurki pokazał, widać je na jednej z fotek ;-)
[COLOR=Indigo]Tak, tak. do weta na zajęcia:)
Ale przy mnie to te pazurki byly schowane:)

Będzie super na pewno, to jak robisz Asiu parapetówkę;-)
Jak będa chętni...

Nawet jak śpi, oj to musi chłopak nieźle rozrabiać, a co robisz Asiu w weekend 10-11 lipca? będziesz na wystawie w Warszawie?

Tak, Serek wczoraj skradł 2 gąbki do mycia glazury, szmatkę, pudełko z krzyżakami, rolkę ręczników papierowych, rolkę taśmy papierowej, rolkę worków na śmiecie, uffff...... pewnie jeszcze coś więcej, ale juz nie pamiętam...

Pzdr.

Posted

A to mały złodziejaszek, nonononono:mad::mad::evil_lol:

A u nas fotki:-)

Oooo bardzo jestem ciekawa(przepraszam:oops:), co to za zajęcia u veta???:cool3::p

Posted

uff nadrobilam zaleglosci :)

dziekuje za meila z fotkami - pozniej jeszcze raz obejrze je na spokojnie i ci napisze co chce duze

wrocilam wczoraj wieczorem i od rana ogarniam mieszkanie, robie zakupy itp
nie bylo mnie 4 dni i troche roboty mam

Posted

[quote name='Elitesse']uff nadrobilam zaleglosci :)
dziekuje za meila z fotkami - pozniej jeszcze raz obejrze je na spokojnie i ci napisze co chce duze
wrocilam wczoraj wieczorem i od rana ogarniam mieszkanie, robie zakupy itp
nie bylo mnie 4 dni i troche roboty mam
TYLKO 4 dni nieobecności, a zaległości jakbyś co najmniej miesiąc była poza domem...

[quote name='Izabela124.']
http://img704.imageshack.us/img704/1528/resizeofdsc02282.jpg jaki on ładny jest :loveu:

Mnie też podoba się Modest, żałuję, że tak mało jest pokazywany... No, ale chociaż te kilka wystaw w roku zalicza. To też dobrze.

Pzdr.