taxelina Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Ale Polonia miała prawo do głosowania... No, chyba, że nie czujesz Waszego wpływu i ni chcieliście, po prostu... Tak wiem ze prawo ma ale jako ze my tu mamy - oby -przyszlosc a nie w polsce to nie glosowalismy bo nas mniej obchodzi co sie dzieje w polsce, mniejszy wplyw na to mamy :) Quote
Iza. Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 deer_1987 napisał(a):mniejszy wplyw na to mamy :) Każdy głos liczy się tak samo... Witaj Asiaczku :loveu: w końcu nadrobiłam Twoją galerię :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 deer_1987 napisał(a):Tak wiem ze prawo ma ale jako ze my tu mamy - oby -przyszlosc a nie w polsce to nie glosowalismy bo nas mniej obchodzi co sie dzieje w polsce, mniejszy wplyw na to mamy :) No niby tak, ale... Iza. napisał(a):Każdy głos liczy się tak samo... Witaj Asiaczku :loveu: w końcu nadrobiłam Twoją galerię :cool3: Hahaha, dzielny zuszek z Ciebie:) pzdr. Quote
taxelina Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Wiem myslisz ze kazdy glos jest wazny, szczegolnie ze tylko polowa uprawionych poszla do glosowania... ja nie mam polskiego dowodu a polski paszport juz wyszedl - mam tylko szwedzki dowod :) Quote
M&S Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Cześć Asiu:) ...a co do wyborów, to można głosować przez pełnomocnika w przypadku osób strszych lub chorych. Swiadomość obywatelska jest wsród naszych rodaków jest bardzo niska. Moim zdaniem wybory są obowiązkiem. I jest jeszcze jedna sprawa, wybory organizowane są z naszych pieniędzy i odmowa uczestnictwa w nich jest marnowaniem ich..... dbrego dnia:p Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 deer_1987 napisał(a):Wiem myslisz ze kazdy glos jest wazny, szczegolnie ze tylko polowa uprawionych poszla do glosowania... ja nie mam polskiego dowodu a polski paszport juz wyszedl - mam tylko szwedzki dowod :) A jak u Was z obywatelstwem? Macie podwójne czy jakie? Maks i Spark napisał(a):Cześć Asiu:) ...a co do wyborów, to można głosować przez pełnomocnika w przypadku osób strszych lub chorych. Swiadomość obywatelska jest wsród naszych rodaków jest bardzo niska. Moim zdaniem wybory są obowiązkiem. I jest jeszcze jedna sprawa, wybory organizowane są z naszych pieniędzy i odmowa uczestnictwa w nich jest marnowaniem ich..... dbrego dnia:p Fakt. I co do marnowania pieniędzy poprzez niepójście na wybory. I co do miłego dnia:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Chcecie nowości o stanie mojego remontu? No to proszę:) Wczoraj otrzymałam telefon informujący mnie, że szafki kuchenne nie zostaną zamontowane w środę, lecz dopiero w piątek. super wiadomość, prawda?:mad: Za dobrze ostatnio szło...:angryy: pzdr. Quote
M&S Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Asiaczek napisał(a):Chcecie nowości o stanie mojego remontu? No to proszę:) Wczoraj otrzymałam telefon informujący mnie, że szafki kuchenne nie zostaną zamontowane w środę, lecz dopiero w piątek. super wiadomość, prawda?:mad: Za dobrze ostatnio szło...:angryy: pzdr. .....szkoda słów, nie ma to jak terminowość fachowców, a Ty chyba wyjeżdżasz?! Quote
taxelina Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Asiaczek napisał(a):A jak u Was z obywatelstwem? Macie podwójne czy jakie? Na razie polskie bo nie stac nas na zrobienie szwedzkiego, jeszcze nie wiem jakie plany ale chyba tylko szwedzkie bedziemy miec Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Maks i Spark napisał(a):.....szkoda słów, nie ma to jak terminowość fachowców, a Ty chyba wyjeżdżasz?! Wyjeżdżam dopiero w niedzielę nad ranem - Marijampol nie lezy aż tak daleko, w jedną stronę to coś ok. 350 km. deer_1987 napisał(a):Na razie polskie bo nie stac nas na zrobienie szwedzkiego, jeszcze nie wiem jakie plany ale chyba tylko szwedzkie bedziemy miec Jasne. gosiaja napisał(a):oj nie dobrze z tymi szafkami :( ... przynajmniej nie jest nudno... Pzdr. Quote
Mudik Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Agasia napisał(a):Hej Asiaczki! Przyszlam pochwalic sie zdjeciem, ktorym jestem zachwycona od wczoraj! http://img824.imageshack.us/img824/8030/71848530.jpg Lilou & Ian Marty Zdjęcie super! Asiaczek napisał(a):Cd. gołego Cudaczka:) http://img94.imageshack.us/i/resizeofimg1588.jpg/][IMG]http://img94.imageshack.us/img94/8458/resizeofimg1588.jpg http://img227.imageshack.us/i/resizeofimg1589.jpg/][IMG]http://img227.imageshack.us/img227/6997/resizeofimg1589.jpg http://img3.imageshack.us/i/resizeofimg1609.jpg/][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/7849/resizeofimg1609.jpg Cdn. Pzdr. Ooo nie wiedziałam,że sfinksy maja futerko na nasadzie ucha, myslaąłm,że sa całkiem gołe. Asiaczek napisał(a):Dla Zuzki - fotki OFIka z Nitry:) Pzdr. Pięknie się na pudle prezentują! Asiaczek napisał(a): Tak ok. 13.00-13.30 - spacery i przed 17.00 trzeba wyjść do weta na zajęcia. E, łagodny jak baranek. Dał się ponosić na rękach, pogłaskach. wogóle zębolów nie pokazywał, a pazurki, mimo że nie obcięte - cały czas miał schowane:) Do veta na zajęcia nie rozumiem? Kicia troszkę jednak pazurki pokazał, widać je na jednej z fotek ;-) Asiaczek napisał(a):Noooo, ściany w kuchni sa juz przygotowane do malowanie. Musza jeszcze tylko wyschnąć.:) A teraz robi się parapecik - będę miała parapet wyłozony taką samą glazurą jak ściany:) Powinno wyglądać pięknie, prawda? Pzdr. Będzie super na pewno, to jak robisz Asiu parapetówkę;-) Błyskotka napisał(a):Dziękuję Asiu :). Maluszki są bardzo grzeczne ale ciekawe czy będą takie za ok. 2 tygodnie ;). Jestem z nich bardzo dumna :). Są piekne podziwiałam je na porodówce, a tu napiszę, takie mięsiste pluszowe w wygladzie są i w dotyku też pewnie. Asiaczek napisał(a): Oj, nie wiesz, co piszesz... Serek przechodzi w tej chwili okres łobuzowania, i to na całego... Wszędzie go pełno, wszystko kradnie, nawet jak spi to ja mu nie wierzę;) No to powodzenia w remoncie! pzdr. Nawet jak śpi, oj to musi chłopak nieźle rozrabiać, a co robisz Asiu w weekend 10-11 lipca? będziesz na wystawie w Warszawie? Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Mudik;14916553 Ooo nie wiedziałam,że sfinksy maja futerko na nasadzie ucha, myslaąłm,że sa całkiem gołe. [COLOR=Indigo napisał(a):Ja tez tak myslałam:) [/COLOR"> Do veta na zajęcia nie rozumiem? Kicia troszkę jednak pazurki pokazał, widać je na jednej z fotek ;-) [COLOR=Indigo]Tak, tak. do weta na zajęcia:) Ale przy mnie to te pazurki byly schowane:) Będzie super na pewno, to jak robisz Asiu parapetówkę;-) Jak będa chętni... Nawet jak śpi, oj to musi chłopak nieźle rozrabiać, a co robisz Asiu w weekend 10-11 lipca? będziesz na wystawie w Warszawie? Tak, Serek wczoraj skradł 2 gąbki do mycia glazury, szmatkę, pudełko z krzyżakami, rolkę ręczników papierowych, rolkę taśmy papierowej, rolkę worków na śmiecie, uffff...... pewnie jeszcze coś więcej, ale juz nie pamiętam... Pzdr. Quote
Mudik Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 A to mały złodziejaszek, nonononono:mad::mad::evil_lol: A u nas fotki:-) Oooo bardzo jestem ciekawa(przepraszam:oops:), co to za zajęcia u veta???:cool3::p Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Zajęcia u weta, to inaczej zajęcia w podgrupach;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Tak, własnie przed chwilą skończyłam zgrywać fotki MODEST AS HELL Asiaczek FCI. Trikolorek mieszka na Łotwie i również jest zgłoszony na 2 wystawy w lipcu, na których i ja będę:) Proszę, oto Modest = Miodzio:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Te fotki Modesta były robione wiosną, kiedy jeszcze miał taka zimowa sierść. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 I na dokładkę siostra Modesta - MOST WANTED SUPRISE Asiaczek FCI - vel Gabi:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ale tu Gabi jest dumna, na tej niebieskiej smyczce:) Uploaded with ImageShack.us Nawet nosek poszedł do góry:) Uploaded with ImageShack.us Jestem taka malutkaaaaaa.. Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 uff nadrobilam zaleglosci :) dziekuje za meila z fotkami - pozniej jeszcze raz obejrze je na spokojnie i ci napisze co chce duze wrocilam wczoraj wieczorem i od rana ogarniam mieszkanie, robie zakupy itp nie bylo mnie 4 dni i troche roboty mam Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 http://img704.imageshack.us/img704/1528/resizeofdsc02282.jpg jaki on ładny jest :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 I jeszcze kilka fotek Gabisi...Zwróćcie uwagę, jak nazywa się łódź... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Elitesse']uff nadrobilam zaleglosci :) dziekuje za meila z fotkami - pozniej jeszcze raz obejrze je na spokojnie i ci napisze co chce duze wrocilam wczoraj wieczorem i od rana ogarniam mieszkanie, robie zakupy itp nie bylo mnie 4 dni i troche roboty mam TYLKO 4 dni nieobecności, a zaległości jakbyś co najmniej miesiąc była poza domem... [quote name='Izabela124.'] http://img704.imageshack.us/img704/1528/resizeofdsc02282.jpg jaki on ładny jest :loveu: Mnie też podoba się Modest, żałuję, że tak mało jest pokazywany... No, ale chociaż te kilka wystaw w roku zalicza. To też dobrze. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 I jeszcze jedno moje dziecko, a właściwie "podwójna wnuczka" - AMINIA African Elite FCI po domowemu Yoko. Yoko jest po Buszce i Gusiu-pręgusiu... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Jaką ona ma ładną figurę :) A nazwa łodzi świetna Quote
Recommended Posts