Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to fajnie ze tak latwo psy przyjmuja remont, to jedna z przeszkod u nas zeby zaczac jakis wiekszy remont..

Żeby była jasność, problemem jest pozostawienie basków bez nadzoru przy kubłach z narzędziami, farbą... One kochają po prostu pomagac i trzeba ostro hamować te ich zapędy...

bety napisał(a):
Asiaczek wpadł w trans z remontami - tylko się nie rozpędź i za klatkę schodową się nie zabieraj przypadkiem - hi hi hi.
Ja po ostatnim remoncie korytarza mam dość na najbliższe 100 lat (ha ha).
Pzdr

A w zyciu...

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Witam sie!!
Na razie nici z fotek bo ciagle mam databas error na dogomania.. ledwo moge w jakis watek wejsc..
Ale Was pozdrawiam i zycze milej soboty!

Fakt, DGm ostatnio chodzi niezbyt szybko, zawiesza się...

kaskaSz napisał(a):
Ależ Serek i Dżezik są dumni jak stoją na podium hoho :)

A pewnie!

Błyskotka napisał(a):
A u mnie szykuje się tapetowanie sypialni ;).

Hihihi, następna ugrzęźnie w remoncie;)

pzdr.

Posted

Witanko :p po długiej nieobecności. Życzę jak najszybszego końca remontu ;). My w Wa-wie będziemy 6 lipca, także w razie szczęśliwego końca remontu chętnie się przywitamy razem z małym :cool3:.

Posted

cropka napisał(a):
Witanko :p po długiej nieobecności. Życzę jak najszybszego końca remontu ;). My w Wa-wie będziemy 6 lipca, także w razie szczęśliwego końca remontu chętnie się przywitamy razem z małym :cool3:.

Hm, widzę, że nasze spotkanie nabiera rumieńców:)
Ja, na razie, nie mam nic zaplanowanego na 6 lipca. Może do tego czasu uda mi się przygotowac na Wasz przyjazd duzy pokój...
Daj znac, gdzie i o której godzinie będzie, bo trzeba się jakoś zorganizować:)

pusia2405 napisał(a):
Jak bym mogła to Serka bym ukradła:roll:.
Mnie też czeka remont, ale gdzieś za parę miesięcy.

Oj, nie wiesz, co piszesz... Serek przechodzi w tej chwili okres łobuzowania, i to na całego... Wszędzie go pełno, wszystko kradnie, nawet jak spi to ja mu nie wierzę;)
No to powodzenia w remoncie!

pzdr.

Posted

Alicja napisał(a):
wpadam z dzień doberkiem owianym pozostałością morskiej bryzy (we wspomnieniach ;))

Witaj, Wczasowiczko:)
Wiem, że juz jesteś, byłam u Ciebie:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzisiaj jest dzień wyboru naszego przyszłego Prezydenta. Oto, co znalazłam w Internecie...
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,8037916,Szalony_wozkowicz_nie_zaglosowal__Nie_mogl_wejsc_do.html

Jest mitym bardziej przykro, bo miałam okazję poznać osobiście Szalonego Wózkowicza...
A Wy poznaliscie jego kremowego labradora (niedawno wstawiłam jego zdjęcie)...

Pzdr.

pięknie zadbali o ludzi o mniejszej sprawności .... żenada ...a ludzie w komisji tym bardziej
powiem tak ... u nas na wsi w moim przedszkolu just wejście na płasko , są 2 komisje i tam kieruje się osoby na wózkach , widać plebs z prowincji lepiej potrafi zadbać o swoich pobratymców

Posted

Alicja napisał(a):
pięknie zadbali o ludzi o mniejszej sprawności .... żenada ...a ludzie w komisji tym bardziej
powiem tak ... u nas na wsi w moim przedszkolu just wejście na płasko , są 2 komisje i tam kieruje się osoby na wózkach , widać plebs z prowincji lepiej potrafi zadbać o swoich pobratymców

Tak, po prostu żenada, i to w W-wie...

Biutka napisał(a):
Bez komentarza... :mad:

...

Pzdr.

Posted

A w TV pokazywali, że komisje są dostosowane do niepełnosprawnych, w razie ewentualnych kłopotów można było dzwonić na straż miejską i ona pomagała się dostać do komisji wyborczej...

Posted

Korenia napisał(a):
A w TV pokazywali, że komisje są dostosowane do niepełnosprawnych, w razie ewentualnych kłopotów można było dzwonić na straż miejską i ona pomagała się dostać do komisji wyborczej...

Jak widac, nie do kazdej komisji wyborczej ta informacja dotarła...

Kisses napisał(a):
Super po prostu :roll:
Gdyby tylko chcieli, to by coś zrobili, aby umożliwić głosowanie każdemu :roll:

Pewnie tak...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A Ty z TZ głosowaliście?
Pzdr.

Nie bo my mieszkamy tutaj a nie w PL i w sumie nie czujemy naszego wplywu na to co sie w pl dzieje jak tu nasze zycie jest

Posted

Wpadłam powiedzieć: Dzień Dobry!

Asiu, ja mam do Ciebie takie malutkie pytanko: czy mogłabym u siebie w galeryjce wrzucic zdjącia Małpisi z Aronem i reszta mojej bandy? pytam bo fotki były robione u Ciebie :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nie bo my mieszkamy tutaj a nie w PL i w sumie nie czujemy naszego wplywu na to co sie w pl dzieje jak tu nasze zycie jest

Ale Polonia miała prawo do głosowania...
No, chyba, że nie czujesz Waszego wpływu i ni chcieliście, po prostu...

jambi_ napisał(a):
Wpadłam powiedzieć: Dzień Dobry!
Asiu, ja mam do Ciebie takie malutkie pytanko: czy mogłabym u siebie w galeryjce wrzucic zdjącia Małpisi z Aronem i reszta mojej bandy? pytam bo fotki były robione u Ciebie :)

Witaj, powiem szczerze, że nie pamiętam tych fotek. Może najpierw wyslij na mój mail, co? Zobaczę, co to za historyczne fotki masz...

pzdr.