Vectra Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Hej Ho :) widziałam sierściuchy , a gdzie rudy Serek na deserek ? Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Maks i Spark napisał(a):Tak, piękne, wieeelkie miasto z klimatem :) warto tam pojechać i zobaczyć!!!! Tak, ale ja bym zasugerowała deliktanie, aby wziąć ze soba większa ilość gotówki...:) Vectra napisał(a):Hej Ho :) widziałam sierściuchy , a gdzie rudy Serek na deserek ? Serek na deserek, Vectra, Ty nawet nie czujesz jak rymujesz... Nieduzo Serka, ale troche będzie... pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Jeszcze trochę fotek z Nitry (6-6-2010 r.). Na początek Serek. Uploaded with ImageShack.us Potem Dżezik Uploaded with ImageShack.us Teraz Erka Uploaded with ImageShack.us Bis Weteranów z Felką. Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Troszkę KALIMERA Asiaczek FCI vel Kiki:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Za tydzień w Marijampolu jeszcze pomęczymy Kikunie z fotkami, nie ma lekko...:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 No i jeszcze Serek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Te zdjęcia Serka to mogłyby brac udział w konkursie "Znajdź 5 szczegółów,które różnią zdjęcia między sobą..." Pzdr. Quote
M&S Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Cześć:) no jakie ładne foteczki....widać różnicę, widać;) Serek zmienia wyraz twarzy i spojrzenie:razz: Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Mam jeszcze 2 fotki Dżezika z BOG: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to juz chyba wszystkie fotki z Nitry:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 ...szczególnie na pudle, prawda?;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Ha, następny krok w kierunku zakończenia remontu - się zaczął... Pan S. (malarz) właśnie zaczął swoje czary w kuchni. Wcześniej byliśmy w piwnicy, gdzie okazało się, że jest sporo różnych pierdółek, wysoce przydatnych do remontu...:) A ja w tym czasie korzystam z chwil wolności i nadganiam Galeryjki, hahahaha... pzdr. Quote
jambi Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Asiaczek napisał(a):A ja w tym czasie korzystam z chwil wolności i nadganiam Galeryjki, hahahaha... pzdr. taaa... a do mojej to nie zajrzysz... :( Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Daj linka, to zajrzę:) A ostatnio wstawione kicie i fotki z Nitry widziałaś...? Pzdr. Quote
jambi Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 no jasne że widziałam :) a kliknij no sobie w odnośnik w moim podpisiku :) Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Juz to zrobiłam, (sama na to wpadłam:) i zameldowałam się u Ciebie:) pzdr. Quote
taxelina Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Asiaczek napisał(a):...szczególnie na pudle, prawda?;) pzdr. oczywiscie!!! Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Noooo, ściany w kuchni sa juz przygotowane do malowanie. Musza jeszcze tylko wyschnąć.:) A teraz robi się parapecik - będę miała parapet wyłozony taką samą glazurą jak ściany:) Powinno wyglądać pięknie, prawda? Pzdr. Quote
taxelina Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Bedzie ladnie!! tylko potem fotki daj :D a jak psy i koty znosza remont i obcych ludzi? Quote
Zuza i Noddy Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Wczoraj nie mogłam się zabrać do tej wycieczki po Londynie. Ale dzisiaj właśnie zwiedziłam "bajkę na ziemi" czyli dom towarowy Harrods. Jeśli ktoś ma ochotę to polecam taką wirtualną podróż http://www.harrods.com/harrodsstore/ (pod napisem Harrods u góry po lewej jest link Harrods 360 stopni) Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 W domu obcym jest tylko pan S. Farik, Dżezik i Felka są zamknięte w klateczce. Reszta - biega swobodnie. Największym urwisem jest Serek - jest taki ciekawy wszystkiego, wszędzie wsadza pysk, staje na łapkach... interesuje go naprawde WSZYSTKO! Majster, kurczaki... Remont sam w sobie (dzisiaj) przebiega bez jakichś specjalnych wrażeń akustycznych. Było trochę hałasu, gdy kafelki były przycinane do parapetu, ale generalnie - cisza... pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Błyskotka napisał(a):Pięknie psiaki się prezentują na pudle :). Witaj, Kochana! Za to Twoje ostatnie Maluchy są po prostu przepiękne:) Kluskowate Śpiące Misie;;; Zuza i Noddy napisał(a):Wczoraj nie mogłam się zabrać do tej wycieczki po Londynie. Ale dzisiaj właśnie zwiedziłam "bajkę na ziemi" czyli dom towarowy Harrods. Jeśli ktoś ma ochotę to polecam taką wirtualną podróż http://www.harrods.com/harrodsstore/ (pod napisem Harrods u góry po lewej jest link Harrods 360 stopni) E, nie. Ja nie będę tam wchodziła Tylko sobie smaku bym narobiła... A na razie nic nie wskazuje, abym w najbliższym czasie miała polecieć do L. Spać, co prawda, bym miała gdzie. Około 30 km pod L. mieszka kuzynka mojego Jacka; ja juz u niej byłam przez tydzień i stąd moja wiedza o L..... Pzdr. Pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Witaj, Kochana! Za to Twoje ostatnie Maluchy są po prostu przepiękne:) Kluskowate Śpiące Misie;;; Dziękuję Asiu :). Maluszki są bardzo grzeczne ale ciekawe czy będą takie za ok. 2 tygodnie ;). Jestem z nich bardzo dumna :). Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Błyskotka napisał(a):Dziękuję Asiu :). Maluszki są bardzo grzeczne ale ciekawe czy będą takie za ok. 2 tygodnie ;). Jestem z nich bardzo dumna :). Też bym była dumna. Są po prostu piękne:) Pzdr. Quote
taxelina Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 No to fajnie ze tak latwo psy przyjmuja remont, to jedna z przeszkod u nas zeby zaczac jakis wiekszy remont.. Quote
bety Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Asiaczek wpadł w trans z remontami - tylko się nie rozpędź i za klatkę schodową się nie zabieraj przypadkiem - hi hi hi. Ja po ostatnim remoncie korytarza mam dość na najbliższe 100 lat (ha ha). Pzdr Quote
Recommended Posts