Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber napisał(a):
czesc kochana, znowu mnie sto lat nie bylo... jak tam u Ciebie, jak zdrowko? mam nadzieje, ze ok ?:)

Ze zdrowiem jakoś dochodzimy do siebie, choć idzie to dosyć ślamazarnie...

deer_1987 napisał(a):
Witam sie!! my dzis na wycieczce w zoo w ystad :) wrocilismy dopiero co - fajna wycieczka bo z psami :)
Ale fajne to spotkanie mialas i koty i dwa psy :)

Do Zoo z psami? O, to ciekawy zwyczaj...
rozumiem, że fotki z każdego Waszego wspólnego wyjścia robisz, co?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Do Zoo z psami? O, to ciekawy zwyczaj...
rozumiem, że fotki z każdego Waszego wspólnego wyjścia robisz, co?
pzdr.

Jedno z niewielu zoo gdziue mozna z psami wszedzie po za basenem.

Oczywiscie sa fotki jak nie ja - bo ja trzymam psy - to Tz foci i rodzice tez. Jedna fotka jest u nas, ale Ciebie tam nie widzialam dawno ale wiem ze jestes zabiegana :)

Posted

dzasta napisał(a):
U nas ta akcja już jest enty raz ja już dawno za chipowałam wszystkie moje psiaki :) I Zarejestrowałam bo trzeba pamiętać że sam wszczepiony za darmo chip nie jest zarejestrowany w bazie. Trzeba to uczynić po wcześniejszej opłacie poprzez stronę http://www.identyfikacja.pl/
Gosiaja w Trójmieście akcje bezpłatnego chipowania są organizowane równie często co w Warszawie.

Asiaczek napisał(a):

O, gosiaja i jamnicze. Może skorzystacie?

Pzdr.

My już dawno zaczipowane, tzn Saidi :)
Ale faktycznie nie wiem jak to z tym rejestrem, wchodziłam na stronę i nie znalazłam nas w bazie, pytałam weto, to powiedział, że wszystko jest ok i on zgłosił, a w paszporcie mamy naklejkę z numerem naszego czipa.
Może faktycznie jak będę miała chwilkę to przejadę się osobiście do urzędu i popytam.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jedno z niewielu zoo gdziue mozna z psami wszedzie po za basenem.
Oczywiscie sa fotki jak nie ja - bo ja trzymam psy - to Tz foci i rodzice tez. Jedna fotka jest u nas, ale Ciebie tam nie widzialam dawno ale wiem ze jestes zabiegana :)

Na pewno do Was zajrze, dzisiaj mam ciutke wolniejszy dzięń, to może mi się uda:)

Zuza i Noddy napisał(a):
Bardzo dziękuje za nasze fotki, nie ma moze jakiegos z pudła z Maśką, bo na tym to taka lekko nieustawiona jest?
Bardzo fajny ten borzoj był.

No właśnie nie mam.
Wiesz, ja się nie za bardzo mogłam przemieszczać z ta noga, więc i fotek jest mniej i sa takie sobie...

jamnicze napisał(a):
My już dawno zaczipowane, tzn Saidi :)
Ale faktycznie nie wiem jak to z tym rejestrem, wchodziłam na stronę i nie znalazłam nas w bazie, pytałam weto, to powiedział, że wszystko jest ok i on zgłosił, a w paszporcie mamy naklejkę z numerem naszego czipa.
Może faktycznie jak będę miała chwilkę to przejadę się osobiście do urzędu i popytam.

Ja po ok. miesiącu zajrzę na stronę i zorientuję się, czy tam jesteśmy. Jeśli nie - jadę do Urzędu i tam wypełnię wniosek i wtedy mam nadzieję, juz wszystko będzie OK.
Wczoraj, gdy byłam u weta (tego od chipów) z Erką, to on mi powiedział, że oni wysyłają dane do bazy i pies zostaje tam wpisany bezpłatnie (pod warunkiem, że dane są przekazane poprzez lecznicę.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No właśnie nie mam.
Wiesz, ja się nie za bardzo mogłam przemieszczać z ta noga, więc i fotek jest mniej i sa takie sobie...
Pzdr.

Ważne, że są ;)
Ja liczę na to, że może coś się pojawi na stronie wystawy, tak jak z poprzednich lat.

Posted

Witajcie M&S - miłego dnia:)

A ja zaraz lecę na pocztę; chyba US chce mi coś dać:)
Potem sniadanie, leki (ble.....) i układanie rzeczy w regałach, bo jutro - SKROBANIE, MALOWANIE KUCHNI!!! Wreszcie...

pzdr.

Posted

Ale fajnie, że w ogóle można zabrać psa, u nas prawie nigdzie nie można: na plażę nie, w góry nie (i to wcale nie mówię o tych wysokich), do zoo nie, do Parku Narodowego nie, a i na osiedlowych skwerkach coraz więcej zakazów wprowadzania psów i nie mówię tu o placach zabaw dla dzieci gdzie takie zakazy są uzasadnione.

Posted

Ze zdrowiem jakoś dochodzimy do siebie, choć idzie to dosyć ślamazarnie...

najwazniejsze by szlo do przodu, a nie trzymalo w miejscu lub co gorsza sie pogarszalo... zatem zdrowka zycze :)

Posted

Cerber napisał(a):
najwazniejsze by szlo do przodu, a nie trzymalo w miejscu lub co gorsza sie pogarszalo... zatem zdrowka zycze :)

Tak, tak, tez tak samo myslę...

bazylowa napisał(a):

Zajrzę, dzięki za link:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pracowicie...
Pzdr.

cóż za wyczerpująca odpowiedź :roll:

dawno mnie nie było i tak se wpadłam na chwilę powiedzieć Dzień dobry ;)

Posted

Witaj, witaj!

Bo to miała byc odpowiedź skrótowa. I taka właśnie była:)
Teraz mam trochę czasu wolnego, bo przed chwila odprowadziłam M&S do samochodu...

Pzdr.

Posted

A ja właśnie wróciłam z dworu. Psiaki porzadnie wymęczyłam, chociaz chyba ja jestem bardziej. Poćwiczyłam trochę z Ofikowym ustawianie w słoneczku z myślą o Węgrzech i teraz to się biorę za przygotowywanie wycieczki po Londynie na dodatkowy angielski.

Posted

Raz byłam w L. i baaaardzo mi sie tam podobało...
Ruch, co prawda, zdecydowanie większy niz na naszych ulicach, cudne sklepy, uprzejmie sprzedawcy, policemany -super!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Raz byłam w L. i baaaardzo mi sie tam podobało...
Ruch, co prawda, zdecydowanie większy niz na naszych ulicach, cudne sklepy, uprzejmie sprzedawcy, policemany -super!

Pzdr.

Tak, piękne, wieeelkie miasto z klimatem :) warto tam pojechać i zobaczyć!!!!