Cerber Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 czesc kochana, znowu mnie sto lat nie bylo... jak tam u Ciebie, jak zdrowko? mam nadzieje, ze ok ?:) Quote
taxelina Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Witam sie!! my dzis na wycieczce w zoo w ystad :) wrocilismy dopiero co - fajna wycieczka bo z psami :) Ale fajne to spotkanie mialas i koty i dwa psy :) Quote
Asiaczek Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Cerber napisał(a):czesc kochana, znowu mnie sto lat nie bylo... jak tam u Ciebie, jak zdrowko? mam nadzieje, ze ok ?:) Ze zdrowiem jakoś dochodzimy do siebie, choć idzie to dosyć ślamazarnie... deer_1987 napisał(a):Witam sie!! my dzis na wycieczce w zoo w ystad :) wrocilismy dopiero co - fajna wycieczka bo z psami :) Ale fajne to spotkanie mialas i koty i dwa psy :) Do Zoo z psami? O, to ciekawy zwyczaj... rozumiem, że fotki z każdego Waszego wspólnego wyjścia robisz, co? pzdr. Quote
taxelina Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Asiaczek napisał(a): Do Zoo z psami? O, to ciekawy zwyczaj... rozumiem, że fotki z każdego Waszego wspólnego wyjścia robisz, co? pzdr. Jedno z niewielu zoo gdziue mozna z psami wszedzie po za basenem. Oczywiscie sa fotki jak nie ja - bo ja trzymam psy - to Tz foci i rodzice tez. Jedna fotka jest u nas, ale Ciebie tam nie widzialam dawno ale wiem ze jestes zabiegana :) Quote
Zuza i Noddy Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Bardzo dziękuje za nasze fotki, nie ma moze jakiegos z pudła z Maśką, bo na tym to taka lekko nieustawiona jest? Bardzo fajny ten borzoj był. Quote
jamnicze Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 dzasta napisał(a):U nas ta akcja już jest enty raz ja już dawno za chipowałam wszystkie moje psiaki :) I Zarejestrowałam bo trzeba pamiętać że sam wszczepiony za darmo chip nie jest zarejestrowany w bazie. Trzeba to uczynić po wcześniejszej opłacie poprzez stronę http://www.identyfikacja.pl/ Gosiaja w Trójmieście akcje bezpłatnego chipowania są organizowane równie często co w Warszawie. Asiaczek napisał(a): O, gosiaja i jamnicze. Może skorzystacie? Pzdr. My już dawno zaczipowane, tzn Saidi :) Ale faktycznie nie wiem jak to z tym rejestrem, wchodziłam na stronę i nie znalazłam nas w bazie, pytałam weto, to powiedział, że wszystko jest ok i on zgłosił, a w paszporcie mamy naklejkę z numerem naszego czipa. Może faktycznie jak będę miała chwilkę to przejadę się osobiście do urzędu i popytam. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 deer_1987 napisał(a):Jedno z niewielu zoo gdziue mozna z psami wszedzie po za basenem. Oczywiscie sa fotki jak nie ja - bo ja trzymam psy - to Tz foci i rodzice tez. Jedna fotka jest u nas, ale Ciebie tam nie widzialam dawno ale wiem ze jestes zabiegana :) Na pewno do Was zajrze, dzisiaj mam ciutke wolniejszy dzięń, to może mi się uda:) Zuza i Noddy napisał(a):Bardzo dziękuje za nasze fotki, nie ma moze jakiegos z pudła z Maśką, bo na tym to taka lekko nieustawiona jest? Bardzo fajny ten borzoj był. No właśnie nie mam. Wiesz, ja się nie za bardzo mogłam przemieszczać z ta noga, więc i fotek jest mniej i sa takie sobie... jamnicze napisał(a):My już dawno zaczipowane, tzn Saidi :) Ale faktycznie nie wiem jak to z tym rejestrem, wchodziłam na stronę i nie znalazłam nas w bazie, pytałam weto, to powiedział, że wszystko jest ok i on zgłosił, a w paszporcie mamy naklejkę z numerem naszego czipa. Może faktycznie jak będę miała chwilkę to przejadę się osobiście do urzędu i popytam. Ja po ok. miesiącu zajrzę na stronę i zorientuję się, czy tam jesteśmy. Jeśli nie - jadę do Urzędu i tam wypełnię wniosek i wtedy mam nadzieję, juz wszystko będzie OK. Wczoraj, gdy byłam u weta (tego od chipów) z Erką, to on mi powiedział, że oni wysyłają dane do bazy i pies zostaje tam wpisany bezpłatnie (pod warunkiem, że dane są przekazane poprzez lecznicę. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Asiaczek napisał(a):No właśnie nie mam. Wiesz, ja się nie za bardzo mogłam przemieszczać z ta noga, więc i fotek jest mniej i sa takie sobie... Pzdr. Ważne, że są ;) Ja liczę na to, że może coś się pojawi na stronie wystawy, tak jak z poprzednich lat. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 O, masz rację.Jak pojawi się relacja z wystawy - daj znac. Może i ja skorzystam:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Witajcie M&S - miłego dnia:) A ja zaraz lecę na pocztę; chyba US chce mi coś dać:) Potem sniadanie, leki (ble.....) i układanie rzeczy w regałach, bo jutro - SKROBANIE, MALOWANIE KUCHNI!!! Wreszcie... pzdr. Quote
taxelina Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 No to super! my dzis chyba do rezerwatu na ok 4 km wycieczke plus grill tylko musze wziasc linke dla sherry zeby mogla sobie pobiegac - w rezerwacie nie mozna psa luzem Quote
jamnicze Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ale fajnie, że w ogóle można zabrać psa, u nas prawie nigdzie nie można: na plażę nie, w góry nie (i to wcale nie mówię o tych wysokich), do zoo nie, do Parku Narodowego nie, a i na osiedlowych skwerkach coraz więcej zakazów wprowadzania psów i nie mówię tu o placach zabaw dla dzieci gdzie takie zakazy są uzasadnione. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Dodam jeszcze: do sklepów nie (no, chyba że Twój pies to przewodnik niewidomego...), do kina nie... Pzdr. Quote
Cerber Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ze zdrowiem jakoś dochodzimy do siebie, choć idzie to dosyć ślamazarnie... najwazniejsze by szlo do przodu, a nie trzymalo w miejscu lub co gorsza sie pogarszalo... zatem zdrowka zycze :) Quote
bazylowa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Zapraszam na golinkowy bazarek! Chłopak jest w wielkiej potrzebie. http://www.dogomania.pl/threads/187631-Linka-treningowa-obro%C5%BCe-p%C3%B3%C5%82zacisk-na-Golina-u-Jamora.-Zapraszamy!!!-Do-23.06.10?p=14889414#post14889414 Quote
Asiaczek Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Cerber napisał(a):najwazniejsze by szlo do przodu, a nie trzymalo w miejscu lub co gorsza sie pogarszalo... zatem zdrowka zycze :) Tak, tak, tez tak samo myslę... bazylowa napisał(a):Zapraszam na golinkowy bazarek! Chłopak jest w wielkiej potrzebie. http://www.dogomania.pl/threads/187631-Linka-treningowa-obro%C5%BCe-p%C3%B3%C5%82zacisk-na-Golina-u-Jamora.-Zapraszamy!!!-Do-23.06.10?p=14889414#post14889414 Zajrzę, dzięki za link:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 bazylowa napisał(a):Zapraszam na golinkowy bazarek! Chłopak jest w wielkiej potrzebie. http://www.dogomania.pl/threads/187631-Linka-treningowa-obro%C5%BCe-p%C3%B3%C5%82zacisk-na-Golina-u-Jamora.-Zapraszamy!!!-Do-23.06.10?p=14889414#post14889414 Wszystko to juz mam. niestety, nie skorzystam... Pzdr. Quote
taxelina Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 i jak tam dzien uplywa? my wrocilismy z narodowego parku Quote
jambi Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Pracowicie... Pzdr. cóż za wyczerpująca odpowiedź :roll: dawno mnie nie było i tak se wpadłam na chwilę powiedzieć Dzień dobry ;) Quote
Asiaczek Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Witaj, witaj! Bo to miała byc odpowiedź skrótowa. I taka właśnie była:) Teraz mam trochę czasu wolnego, bo przed chwila odprowadziłam M&S do samochodu... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 A ja właśnie wróciłam z dworu. Psiaki porzadnie wymęczyłam, chociaz chyba ja jestem bardziej. Poćwiczyłam trochę z Ofikowym ustawianie w słoneczku z myślą o Węgrzech i teraz to się biorę za przygotowywanie wycieczki po Londynie na dodatkowy angielski. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Raz byłam w L. i baaaardzo mi sie tam podobało... Ruch, co prawda, zdecydowanie większy niz na naszych ulicach, cudne sklepy, uprzejmie sprzedawcy, policemany -super! Pzdr. Quote
M&S Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Raz byłam w L. i baaaardzo mi sie tam podobało... Ruch, co prawda, zdecydowanie większy niz na naszych ulicach, cudne sklepy, uprzejmie sprzedawcy, policemany -super! Pzdr. Tak, piękne, wieeelkie miasto z klimatem :) warto tam pojechać i zobaczyć!!!! Quote
Recommended Posts