Elitesse Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 sylrwia napisał(a):Asiaczku a ja tak nieśmiało spytam a ona aby na pewno w ciąży??:diabloti: Może tylko lekko przytyła a my jej tu od razu dzieci i ciąże wmawiamy:evil_lol: buahahahaha tak to na pewno urojona :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 ZonkOne napisał(a):Asiaczek- słyszałem ze wymyślili telefony przyczepiane specjalnie dla psów... tylko jedna mała wada tego... Jak tu z psem rozmawiać? :P:P:P Ale moze dzisiejsza noc przyniesie niespodzianke :):):) Moge jej pomóc przeć:evil_lol: :P:P:P Naprawdę?!:crazyeye: No to wypada mi tylko pięnie podziękować za poświęcenie... hihihi... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 dbsst napisał(a):ale uparta laseczka z tej naszej Żeleczki :cool1: albo raczej uparciuchy nosi w środku :cool3: Żelka uradź bobaselka :evil_lol: Żelka to jeszcze przynajmniej przez 2 lata nie będzie miała dzieci... A może Ci, Koffana Debestko, chodzi o Felkę, co?:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Złamię się i dam zdjęcia Felki w ciąży, bo mi tutaj urojone ciąże wmawiacie... Czy tak wygląda urojona ciąża?! Pzdr. Quote
Cerber Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 wow, ale suuuuper fotki, ekstra, ze sie przełamałaś :):):):) ale wiesz Kaja moja taka gruba nie była, a urodziła 6 szczeniaków... mysle, ze Twoja to chyba bedzie miała z 10 :D no chyba, ze Ty już wiesz ile będzie... świetnie naprawde :) ja spadam już ziuziu... dobranoc :* Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Nie robiłam USG, ale wcale nie chcę, aby Felka urodziła 10 maluszków!!! Wolę 4, no góra 5 szczeniorków.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Asiaczek napisał(a): I teraz wiadomo kto zjadł rogaliki?? Za głodzenie można zgłosić właściciela do Toz-u? A czy za przekarmienie też??:diabloti: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Sylrwia - oj, bo przyjadę do Gorzowa i :mad::mad::mad:... Behemot - balonik jak jasna cho...era!:evil_lol: Pzdr. Quote
PANGEA Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Złamię się i dam zdjęcia Felki w ciąży, bo mi tutaj urojone ciąże wmawiacie... Czy tak wygląda urojona ciąża?! Pzdr. Urojona ;) czy nie :eviltong: wyglada super. Kurcze wogole uroku i gracji nie traci. heh nie to co ciezarna dozyca :placz: lodolamacz Quote
furciaczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 nawet w ciazy wyglada imponujaco:loveu: basenji to nie moja dziedzina ale jak tam patrze na te wszystkie fotki to mam ochote wybrac sie kiedys przy okazji jakies wystawy na ich ring i popodziwiac na zywo:loveu: czy to moze juz dzisiaj? tak niesmialo pytam... Quote
Czoko Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 I tak jest zgrabniutka - wyobrażałam sobie że jest znacznie grubsza!!! Wczoraj popołudniu poszłyśmy na spacer na inna łączkę a gdy w coś wdepnęłam pomyślałam o Feluni: że to może nareszcie się zaczyna... Inwentaryzacja prawie skończona za to na biurku i w komputerze pojawiła się sterta zamówień baardzo pilnych...ale już jestem przy swoim biurku. Quote
simbik Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 I co ??? Dalej nie ma małych basków-bobasków :lol: ? Zdjęcia ciężarówki super :cool3: , może ona się wybiera na bal przebierańców i chce robić za okrągłą foczkę ;) . Quote
Moniś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 I jak i jak? :roll: Namyśliła się Felcia w końcu? :cool3: Czy dalej maluszkom się nie spieszy na świat? :roll: Quote
Elitesse Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 toz to balon !!! :crazyeye: jak ona moze chodzic z takim brzuszyskiem ? pekaj baloniku :loveu: Quote
Poświata Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 A może Felcie po schodach przegonić, no bo ani przysiadów:hmmmm:, ani umyć podłogi na czworaka to ona chyba nie umie :evil_lol: ??? ps. i znowu moje młodsze dziecko, jak pójdę po nią do szkoły, zamiast "cześć mamo" zawoła "są już małe baski ?!?!" Tak było wczoraj :evil_lol: . Quote
Elitesse Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Poświata napisał(a):A może Felcie po schodach przegonić, no bo ani przysiadów:hmmmm:, ani umyć podłogi na czworaka to ona chyba nie umie :evil_lol: ??? . ja jestem wczesniakiem bo moja mama sama wigilie i swieta szykowala :diabloti: Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 MY CHCEMY SZCZENIACZKI! :zly7: P.S. Ciekawe, czy Fela jeszcze tym roku zdecyduje się rodzić :evil_lol: Quote
Poświata Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Elitesse napisał(a):ja jestem wczesniakiem bo moja mama sama wigilie i swieta szykowala :diabloti:No widzisz, cos w tym jest, tylko jak to na Felke "przełożyć" :hmmmm:? Asia dawaj ją na schody, u Ciebie nisko, ale zapraszam do siebie :evil_lol: . Quote
Asiaczek Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Hehehe...bardzo śmieszne...:placz::placz::placz: A ja jutro do pracy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Niedawno dostałam kilka zdjęć JERTI IN RED Asiaczek (po domowemu: Kochasz), no to je wklejam... 1/2 właściciela Kochaszka + sam zainteresowany. Kochasz w gustownym ubranku; ciekawe, gdzie oni taką zime znaleźli... Wersja pościelowa I wersja urodzinowa, bo 4 grudnia 2006 r. JUMA, JAZZY BOY, JERTI, JUST FOR YOU, JELLY JOSHREEN skończyli roczek! pZDR. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 N rączkach z Pańciem tez nie jest zła! Podobne chłopaki, nie?:lol: Pzdr. Quote
Moniś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 W wersji pościelowej jakie ma zalotne spojrzenie :loveu::loveu: Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:z Felusi sisters z Felusi / my to mamy dziedziczne te przekręcanie imion/:evil_lol: :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: Asiaczek napisał(a):Żelka to jeszcze przynajmniej przez 2 lata nie będzie miała dzieci... A może Ci, Koffana Debestko, chodzi o Felkę, co?:evil_lol: Pzdr. aaa sory za tą KARYGODNA pomyłke już z Żelki robie mamcie :evil_lol: a to wszystko przez to za ja KOCHAM ŻELKI jestem Żelkomaniakiem i tylko Żelki mi w głowie :loveu: :loveu: wybaczcie :buzi: no to Felka konfacelka urodz szybko nam szczeniaczki które będą gryzły laczki (Asi laczki oczywiscie :evil_lol: ) mówcie mi Kochanowski Quote
Recommended Posts