Kaya Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Asiaczek napisał(a): Na MP Masienka spisała się rewelacyjnie, normalnie anielską cierpliwość ma. A ja tak wymyślnych figur to jeszcze nie miała, kto to widział, żeby na mp biegać po kształcie choinki świąteczne, ale jakaś to zaimprowizowałyśmy i sędzinie się podobało, jeszcze się śmiała, ze udało si się coś takiego zrobić. Ogólnie było bardzo miło i wesoło, dziewczyny na mp tez fajne.. Haha, a co to za sędzina? Na następnej wystawie musisz mi zademondstrować jak wygląda ta figura, bo widać nie jestem na bieżąco :P Quote
Elitesse Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ja o 23 bylam w Krakowie... i dopiero o 4 rano u siebie... jestem nieprzytomna jak znajdziesz chwilke podeslij mi choc 1 waciakowa fotke cobym sobie mogla na stronke wrzucic Quote
Zuza i Noddy Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Kaya napisał(a):Haha, a co to za sędzina? Na następnej wystawie musisz mi zademondstrować jak wygląda ta figura, bo widać nie jestem na bieżąco :P To była Sona Heldova ze Słowacji. Quote
Mudik Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ale modelka http://img96.imageshack.us/i/resizeofimg1275.jpg/ A tereny wystawowe rzeczywiście super! Maśka też się ładnie prezentuje,ale jakoś w oko bardziej mi Sajdi wpadła Gratulacje za Nitrę!!! brawoooo!!!! A na grupach już bardziej nie szło poszaleć!!! No gratulacje dla młodych handlerek i dla Zuzi za wynik na MP!!! Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Kaya']Ja też straaaasznie im zazdroszczę, bo moja następna wystawa to chyba Olsztyn lub Wawa w lipcu. I co ja mam robić do tego czasu? :placz: Widać, ze pożądny facet :evil_lol: :lol: No, tak. Ale Ty wiesz, KIEDY sobie pobiegasz, a u mnie to jeszcze jedna wielka niewiadoma... [quote name='Kaya']Haha, a co to za sędzina? Na następnej wystawie musisz mi zademondstrować jak wygląda ta figura, bo widać nie jestem na bieżąco :P Hahaha, jak zuzka kreśliła tę choinke świąteczną, to sama śmiała się z siebie... A my z Agasią zastanawiałysmy się, co ona robi...? [quote name='Elitesse']ja o 23 bylam w Krakowie... i dopiero o 4 rano u siebie... jestem nieprzytomna jak znajdziesz chwilke podeslij mi choc 1 waciakowa fotke cobym sobie mogla na stronke wrzucic Ha, było jechac z nami, w domu byłabys na pewno wcześniej...:) Za fotki to wezmę się dopiero jutro. Dzisiaj juz nie... [quote name='Mudik']Ale modelka http://img96.imageshack.us/i/resizeofimg1275.jpg/ A tereny wystawowe rzeczywiście super! Maśka też się ładnie prezentuje,ale jakoś w oko bardziej mi Sajdi wpadła Gratulacje za Nitrę!!! brawoooo!!!! A na grupach już bardziej nie szło poszaleć!!! No gratulacje dla młodych handlerek i dla Zuzi za wynik na MP!!! Sajdi bardzo ładnie się prezentowała w Ukmerge. Szczególnie widac to było PO porannych ćwiczeniach. Może taki trening (krótki acz intensywny) powinna mieć przez KAŻDĄ wystawą...? Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ja nie mialam czym sie z Krakowa do Wroclawia dostac - musialam po Przema dzwonic coby po mnie przyjechal razem z Madzia :roll: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Bo kto to widział, żebys mieszkała tak daleko ode mnie... Pzdr. Quote
taxelina Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 od razu widac ze Asiaczek wrocil bo kilka stron do nadrobienia :) Quote
Agasia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Hahaha, jak zuzka kreśliła tę choinke świąteczną, to sama śmiała się z siebie... A my z Agasią zastanawiałysmy się, co ona robi...? No i podstawowe pytanie, czy z pienkiem czy bez :D? Ja tez chce jakies zdjecia, co by na mojej stronie jakies nowosci wstawic! ;) Quote
gosiaja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Maks i Spark napisał(a):u nas sucho, ale jak będzie lało i nie daj Boże wał przesiaknie...to może być kiepsko dajcie znać jakby co przyjedziemy z łódka was wyciągać Quote
Kaya Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Można by jeszcze łańcuch i bombki wykręcić na tej choince :) Quote
agaciaaa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Witajcie Asiaczki :) Straszne zaległości miałam, ale już wszystko nadrobiłam. Cieszę się, że z nogą jest lepiej i trzymam kciuki, oby tak dalej! :) Remontowe trudy rozumiem doskonale, u mnie wprawdzie już niby po, ale jeszcze balkon trzeba ogarnąć ;) Jutro maluję balustradę ;) I oczywiście wieeeelkie gratulacje, widzę że Asiaczki nadal wymiatają na wystawach :multi: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 deer_1987 napisał(a):od razu widac ze Asiaczek wrocil bo kilka stron do nadrobienia :) Hahaha... A zobaczysz, co będzie, jak fotki wstawię... Agasia napisał(a):No i podstawowe pytanie, czy z pienkiem czy bez :D? Ja tez chce jakies zdjecia, co by na mojej stronie jakies nowosci wstawic! ;) Ano tak! Później debatowałyśmy, czy ta świąteczna choinka była z pieńkiem czy bez... I co ciekawe, Zuzka sama nie umiała nam odpowiedzieć;) gosiaja napisał(a):dajcie znać jakby co przyjedziemy z łódka was wyciągać Noooo, pomoc międzywojewodzka będzie kwitła:) Kaya napisał(a):Można by jeszcze łańcuch i bombki wykręcić na tej choince :) Hm, ale to juz chyba na 2 psy...;) agaciaaa napisał(a):Witajcie Asiaczki :) Straszne zaległości miałam, ale już wszystko nadrobiłam. Cieszę się, że z nogą jest lepiej i trzymam kciuki, oby tak dalej! :) Remontowe trudy rozumiem doskonale, u mnie wprawdzie już niby po, ale jeszcze balkon trzeba ogarnąć ;) Jutro maluję balustradę ;) I oczywiście wieeeelkie gratulacje, widzę że Asiaczki nadal wymiatają na wystawach :multi: U mnie - jak się nic nie zmieni, to już jutro przychodzi malarz domówić terminy, a w środę - demontaz szafek w kuchni. A żeby nie było łatwo, miło i przyjemnie - w międzyczasie mam zabiegi w drugiej części W-wy (tzn. na Kabatach), inne zajęcia w podgrupach, dzisiaj Maśkę na głowie, jutro RTG Wahzirka i Kiki... eh, jak tu się nudzić...? Pzdr. Quote
Korenia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Asiaczek napisał(a): U mnie - jak się nic nie zmieni, to już jutro przychodzi malarz domówić terminy, a w środę - demontaz szafek w kuchni. A żeby nie było łatwo, miło i przyjemnie - w międzyczasie mam zabiegi w drugiej części W-wy (tzn. na Kabatach), inne zajęcia w podgrupach, dzisiaj Maśkę na głowie, jutro RTG Wahzirka i Kiki... eh, jak tu się nudzić...? Pzdr. Patrz Asiu - a jeszcze niedawno pracowałaś i godziłaś wszystkie czynności ;) Teraz niby dużoo więcej czasu, a grafik wypchany po czubki ;) Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Ale gdy pracowałam, nie robiłam remontu mieszkania. No i - w razie sytuacji awaryjnych - byl Jacek. A teraz kupno kuchenki kosztowało mnie 4 wyjśc do sklepu. Okap - podobnie. Został mi jeszcze zlewozmywak do kupienia i bateria do niego. Kiedys te sprawy załatwiał Jacek, ja się nie wtrącałam, dopieor pod koniec mówiłam, czy mi sie to czy tamto podoba:) ciężko jest samemu to wszystko ogarnąć... Pzdr. Quote
dzasta Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Gratuluję serdecznie wyników!!! Trochę spóźnione ale ostatnio nie często na DGM bywam... Quote
Agasia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ciężko jest samemu to wszystko ogarnąć... silna kobitka z Ciebie i dobrze o tym wiesz, rach ciach uporasz sie z remontem! ZDJECIA ZDJECIA ZDJECIA! Quote
Mudik Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Widzisz tyle masz zajęć, a ze wszystkim dajesz radę, bo jesteś super kobitka Asiu!!! Dołączam do czekających na zdjęcia. Quote
Asiaczek Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 deer_1987 napisał(a):No to czekam na foty! Dopiero teraz usiadłam do kompa. Rano - zaspałam. O 8 - wyjazd do RTG na HD u 3 psów. Powrót ok. godz. 12-tej. Potem spacery, moje ŚNIADANIE, obiad dla psów i... kilka chwil wolnego. O 18-tej - wyjazd na zabiegi, a o 20-tej - przychodzi pan malarz powiedzieć, na kiedy może się ze mną umówić w/s kuchni i dużego pokoju. dzasta napisał(a):Gratuluję serdecznie wyników!!! Trochę spóźnione ale ostatnio nie często na DGM bywam... Tym bardziej cieszę się, że do nas zawitałaś:) Maks i Spark napisał(a):Dzień dobry:) Witajcie, witajcie:) Agasia napisał(a):silna kobitka z Ciebie i dobrze o tym wiesz, rach ciach uporasz sie z remontem! ZDJECIA ZDJECIA ZDJECIA! Wiesz co? Dzisiaj doszłam do wniosku, że mam dość... chyba jakas depresja mnie ogarnia, pewnie ta poporodowa...;) Mudik napisał(a):Widzisz tyle masz zajęć, a ze wszystkim dajesz radę, bo jesteś super kobitka Asiu!!! Dołączam do czekających na zdjęcia. Taaaak, chwal mnie i głaszcz po główce. Tego mi brak... pzdr. Quote
NATKA Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Przebrnęłam przez kilka stron do tyłu, fot nie znalazłam :mad: ALE ZA TO GRATULUJE WYNIKÓW WYSTAWOWYCH ;) Quote
Dojo Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Hi all, finally I'm back again! Wow so much to read and soooo good news!! Huge congratulations to the show success in LT and Nitra!!! What an amazing success in Nitra, I just can't believe it!!!! So fantastic!!! Daddy Dojo sends kisses to his wonderful son Ofi! Congrats again to all!!! Hugs! Katrin Quote
Agappe Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='Asiaczek'] OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - wo.o1, Best Pupy, BIS PUPPY1!!!!! Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAJC, Best Junior,BIS Junior w grupie V - 1 miejsce!!!!!!! rozpoczęty Mł.CH.SK:) Grand Prix Slovakia Junior Winner 2010 JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOB, BOG2!!!!!!, rozpoczęty Grand Champion SK:) Grand Prix Slovakia Winner 2010 MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, Grand Prix Slovakia Winner 2010 KALIMERA Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran, BIS Veteran1!!!!! (drugi raz prezentowana na Słowacji w kl. weteranów i drugi raz BIS Veteran!:) Grand Pris Slovakia Veteran Winner 2010 Pzdr. i znowu jest czego gratulować ;) Asia to już nudne się robi :evil_lol::evil_lol: no ale nic nie pozostało mi nic innego tylko pogratulowac kolejnych pięknych wyników :))) i czekam z niecierpliwością na zdjęcia Quote
Recommended Posts