Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 jambi_ napisał(a):Dzien dobry :) melduję, że wróciłam, a jak chcesz posmakować gdzie byłam i co widziałam to proszę: podoba się? :lol: celowo sesemesem wysłałam fotkę z "gorszego" dnia, żebyś mi zabardzo nie zazdrościła :cool3: ale jak widzisz, słonko tyż mieliśmy :evil_lol: Witaj, cieszę się, że znowu jesteś "pod bokiem". Fakt, fotką, któą dostałam MMS'em, nie nastrajała zbyt optymistycznie co do pogody. Ale - rozumiem - to był celowy zabieg.:) Widoczek podoba się, podoba. A choć trochę wypoczęłaś...? pzdr. Quote
Vectra Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ja też gratuluje , ale ja lubię gratulować jak jesteś już z nami :buzi: No to ten dłuuugi Serek , jednak długi nie był co ? :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Co do samej wystawy. Dojazd - bez problemów. co prawda widzieliśmy zalane pola, ale sama droga - sucha. Teren - ten, kto był, ten wie. Agrokomplex jest b. dobrym terenem wystawowym. Obecna wystawa odbywała się w 2 halach, ringi duże, wyłożone wykładziną "po kwadracie". toalety - tradycyjnie- bezpłatne, czyste, papier i mydełko były do końca wystawy. Sędziowanie na naszym ringu rozpoczęło się z ok. 20-minutowym opóźnieniem; nie wiemy dlaczego. Sędzia pojawił się, po czym gdzieś sobie poszedł i wrócił po 20-25 minutach. Ale sędziował b.sprawnie - p. Andras POLGAR z Czech. Z tego, co zdołaliśmy odczytać z kart ocen, to opisy wszystkich basków sa b.ładne. Pan sędzia rzeczywiście wychwycił atuty baskowe:) A oto wyniki: OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - wo.o1, Best Pupy, BIS PUPPY1!!!!! Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAJC, Best Junior,BIS Junior w grupie V - 1 miejsce!!!!!!! rozpoczęty Mł.CH.SK:) Grand Prix Slovakia Junior Winner 2010 JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOB, BOG2!!!!!!, rozpoczęty Grand Champion SK:) Grand Prix Slovakia Winner 2010 MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, Grand Prix Slovakia Winner 2010 KALIMERA Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran, BIS Veteran1!!!!! (drugi raz prezentowana na Słowacji w kl. weteranów i drugi raz BIS Veteran!:) Grand Pris Slovakia Veteran Winner 2010 MALMSEY IN RED Asiaczek + Zuza i Noddy miały swoistego rodzaju debiut - Maska po raz pierwszy wystąpiła w konkurencji Młody Prezenter. Tak dzielnie dziewczyny walczyły, że.... wywalczyły II miejsce w gr. starszej!!! Cudny to byl widok, jak zuzka kręciła "christmas three" a potem "Zmiję z mijaniem się z konkurentką":evil_lol::diabloti:..... Poza tym, gorące słowa uznania i najwyższe pochwały należa się Agasi i Zuzce za super prezentację Asiaczków na wystawie. Tak profesjonalnego handlingu dawno nie widziałam. I sukcesy mówią same za siebie. Dziewczyny, chapeuax bas!:loveu::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Vectra napisał(a):ja też gratuluje , ale ja lubię gratulować jak jesteś już z nami :buzi: No to ten dłuuugi Serek , jednak długi nie był co ? :diabloti: Hahaha, Agasia, która prezentowała Serka widocznie bardzo umiejętnie ukryła tę jego długość...:) Pzdr. Quote
jambi Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Asiaczek napisał(a):Witaj, cieszę się, że znowu jesteś "pod bokiem". Fakt, fotką, któą dostałam MMS'em, nie nastrajała zbyt optymistycznie co do pogody. Ale - rozumiem - to był celowy zabieg.:) Widoczek podoba się, podoba. A choć trochę wypoczęłaś...? pzdr. iii tam, żeby zaraz celowy... nad morzem tak już jest - jednego dnia wichura, drugiego bahamy :) co do wypoczynku odpowiem krótko - nie :) teraz zacznę :cool1: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Oh, i dziękuję zielonej za wstawienie info o wynikach:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 jambi_ napisał(a):iii tam, żeby zaraz celowy... nad morzem tak już jest - jednego dnia wichura, drugiego bahamy :) co do wypoczynku odpowiem krótko - nie :) teraz zacznę :cool1: Hahaha, szczególnie jak będziesz w pracy:evil_lol:... Znam to z autopsji... Pewnie, jak dzisiaj wrócisz do domu, to padniesz:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Gratuluje! A Pani sobie odpocznie od biegania po ringu, choć dla kogoś kto uwielbia wystawy to będzie ciężko... Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Hejka KaskaSz! Tak, trochę odpoczywam , bo nie biegam. Zresztą nawet nie dałabym rady pobiegac... Ale za to z nogą jest coraz lepiej. Nie jest to 100 % ozdrowienia, ale jest zdecdydowanie lepiej:) A Ty wiesz, jak ja zazdroszczę Zuzce i Agasi, że sobie mogły tak pobiegac po ringach...? Uhhhhh.... Pzdr. Quote
Vectra Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 a ja sobie nie pobiegam , bo głupie suki wymyśliły cieczki :( Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Vectra napisał(a):a ja sobie nie pobiegam , bo głupie suki wymyśliły cieczki :( Oj, przetrzymasz je i POTEM sobie pobiegasz;) pzdr. Quote
Vectra Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Asiaczek napisał(a):Oj, przetrzymasz je i POTEM sobie pobiegasz;) pzdr. N razie jest ślicznie , jedynie Emila chce robić dzieci i chce by jej robić dzieci , ale reproduktor nie jest chętny :diabloti: bo on nie lubi takich rozwiązłych panien Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Rozwiązłych i - dodaj - trochę młodych... Wiesz, za to to juz k.k. ... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No to ja zdaje teraz swoje relacje. Do domu zajechaliśmy ok 23.45, drogę powrotna to trawie całą przespałam w przeciwieństwie do tej na Nitre. Po drodze dostałam jeszcze smsa od koleżanki, ze ona jutro nie idzie do szkoły i zdecydowałam, ze ja tez sobie dzisiaj odpuszczę, bo w sumie miałam tam takie sparwdzianiki, ale z przedmiotów które nie są tak ważne i jak się okazało jednej klasówki z pp(podstawy przedsiębiorczości, kto to w ogóle takie przedmioty wymyśla) nie było, także kartkówkę z informatyki i odpowiedź z mapy z geografii załatwię sobie myślę w tym tygodniu jeszcze. Po drodze jeszcze zadzwoniliśmy do siostry, oni już w Częstochowie byli. Oczywiście Noddy jak zwykle kiedy wyjeżdżam robił strajk głodowy + zero wychodzenie na dwór (na siku go tylko wykurzyli). Tak się maleństwo stęskniło aż ze mną w łóżku spało, za czym nigdy nie przepada, chyba pierwszy raz mu się to zdarzyło. Pospałam sobie dzisiaj prawie do 11. Ogarnęłam troszkę bałaganik jaki zostawiłam wyjeżdżając i okazało się, ze mam kartę oceny Felki, także gdzieś wam ją podam. Na MP Masienka spisała się rewelacyjnie, normalnie anielską cierpliwość ma. A ja tak wymyślnych figur to jeszcze nie miała, kto to widział, żeby na mp biegać po kształcie choinki świąteczne, ale jakaś to zaimprowizowałyśmy i sędzinie się podobało, jeszcze się śmiała, ze udało si się coś takiego zrobić. Ogólnie było bardzo miło i wesoło, dziewczyny na mp tez fajne. Takiej wystawy to aż się nie da słowami opisać. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Zuzka, ja właśnie szukałam kart oce _ kartoników i m.in. Felkowej karty oceny mi brakło. A Agasia to pewnie ma pozostałe brakujące karty. I tak: brak BOB Dżezika brak CAJC Serka i brak karty oceny Felki. W takim razie mam prośbę - zapakuj tę kartę oceny Felki do plecaka wystawowego i dasz mi ja w lipcu, jak sie spotkamy. Pasi...? pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Kochana, ale to daleko ode mnie... Tu, gdzie mieszkam, piwnice sa cały czas suche, trawniki szybko wysychaja... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Oczywiście spakuje i oddam jak tylko się zobaczymy, czyli chyba w lipcu, Agasia na pewno ma resztę, bo ona Dżeza i Serka na finałach miała. Ja to jak wsadzę do kieszeni to opróżniam je dopiero w domu. Ja uciekam jeść obiadek, a później popołudnie spędzam z francuskim i wokiem(wiedza o kulturze, kolejny z moich ulubionych przedmiotów :roll: ) Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 O, z francuskim...? Super! Bardzo lubię ten język:) A wok to mi się tak jakoś kuchennie skojarzył... Pzdr. Quote
M&S Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 gosiaja napisał(a):a u was znów Wisła szaleje Taaaa :shake:, strach się bać Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Maks i Spark napisał(a):Taaaa :shake:, strach się bać A jak u Was, sucho? Czy macie podmoknięte... Aniu może w sobotę (jeszcze nie wiem) chcę pojechać do Wesołej, bo muszę wymienić zapasowa baterię do aparatu. Ta, co ja mam, nie działa... Ale to musze najpierw pogadać z panem z tej firmy. Może udałoby nam się spotkac choćby na jakąś godzinkę...? pzdr. Quote
M&S Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Asiaczek napisał(a):A jak u Was, sucho? Czy macie podmoknięte... Aniu może w sobotę (jeszcze nie wiem) chcę pojechać do Wesołej, bo muszę wymienić zapasowa baterię do aparatu. Ta, co ja mam, nie działa... Ale to musze najpierw pogadać z panem z tej firmy. Może udałoby nam się spotkac choćby na jakąś godzinkę...? pzdr. u nas sucho, ale jak będzie lało i nie daj Boże wał przesiaknie...to może być kiepsko Oczywiście, z przyjemnością. Myslę, że nic nie wyskoczy zdzwonimy się zapewne:) Quote
Kaya Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Asiaczek napisał(a):A Ty wiesz, jak ja zazdroszczę Zuzce i Agasi, że sobie mogły tak pobiegac po ringach...? Uhhhhh.... Ja też straaaasznie im zazdroszczę, bo moja następna wystawa to chyba Olsztyn lub Wawa w lipcu. I co ja mam robić do tego czasu? :placz: Vectra napisał(a):N razie jest ślicznie , jedynie Emila chce robić dzieci i chce by jej robić dzieci , ale reproduktor nie jest chętny :diabloti: bo on nie lubi takich rozwiązłych panien Widać, ze pożądny facet :evil_lol: :lol: Quote
Recommended Posts