Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi_ napisał(a):
Dzien dobry :)
melduję, że wróciłam, a jak chcesz posmakować gdzie byłam i co widziałam to proszę:
podoba się? :lol:
celowo sesemesem wysłałam fotkę z "gorszego" dnia, żebyś mi zabardzo nie zazdrościła :cool3: ale jak widzisz, słonko tyż mieliśmy :evil_lol:

Witaj, cieszę się, że znowu jesteś "pod bokiem". Fakt, fotką, któą dostałam MMS'em, nie nastrajała zbyt optymistycznie co do pogody. Ale - rozumiem - to był celowy zabieg.:)
Widoczek podoba się, podoba. A choć trochę wypoczęłaś...?

pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Co do samej wystawy.
Dojazd - bez problemów. co prawda widzieliśmy zalane pola, ale sama droga - sucha.

Teren - ten, kto był, ten wie. Agrokomplex jest b. dobrym terenem wystawowym. Obecna wystawa odbywała się w 2 halach, ringi duże, wyłożone wykładziną "po kwadracie". toalety - tradycyjnie- bezpłatne, czyste, papier i mydełko były do końca wystawy.

Sędziowanie na naszym ringu rozpoczęło się z ok. 20-minutowym opóźnieniem; nie wiemy dlaczego. Sędzia pojawił się, po czym gdzieś sobie poszedł i wrócił po 20-25 minutach. Ale sędziował b.sprawnie - p. Andras POLGAR z Czech. Z tego, co zdołaliśmy odczytać z kart ocen, to opisy wszystkich basków sa b.ładne. Pan sędzia rzeczywiście wychwycił atuty baskowe:)

A oto wyniki:
OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - wo.o1, Best Pupy, BIS PUPPY1!!!!!

Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAJC, Best Junior,BIS Junior w grupie V - 1 miejsce!!!!!!! rozpoczęty Mł.CH.SK:)
Grand Prix Slovakia Junior Winner 2010

JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOB, BOG2!!!!!!, rozpoczęty Grand Champion SK:)
Grand Prix Slovakia Winner 2010

MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, Grand Prix Slovakia Winner 2010

KALIMERA Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB

LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC.

FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran, BIS Veteran1!!!!! (drugi raz prezentowana na Słowacji w kl. weteranów i drugi raz BIS Veteran!:) Grand Pris Slovakia Veteran Winner 2010

MALMSEY IN RED Asiaczek + Zuza i Noddy miały swoistego rodzaju debiut - Maska po raz pierwszy wystąpiła w konkurencji Młody Prezenter. Tak dzielnie dziewczyny walczyły, że.... wywalczyły II miejsce w gr. starszej!!! Cudny to byl widok, jak zuzka kręciła "christmas three" a potem "Zmiję z mijaniem się z konkurentką":evil_lol::diabloti:.....

Poza tym, gorące słowa uznania i najwyższe pochwały należa się Agasi i Zuzce za super prezentację Asiaczków na wystawie. Tak profesjonalnego handlingu dawno nie widziałam. I sukcesy mówią same za siebie.
Dziewczyny, chapeuax bas!:loveu::loveu:

Pzdr.

Posted

Vectra napisał(a):
ja też gratuluje , ale ja lubię gratulować jak jesteś już z nami :buzi:
No to ten dłuuugi Serek , jednak długi nie był co ? :diabloti:

Hahaha, Agasia, która prezentowała Serka widocznie bardzo umiejętnie ukryła tę jego długość...:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witaj, cieszę się, że znowu jesteś "pod bokiem". Fakt, fotką, któą dostałam MMS'em, nie nastrajała zbyt optymistycznie co do pogody. Ale - rozumiem - to był celowy zabieg.:)
Widoczek podoba się, podoba. A choć trochę wypoczęłaś...?

pzdr.

iii tam, żeby zaraz celowy... nad morzem tak już jest - jednego dnia wichura, drugiego bahamy :)

co do wypoczynku odpowiem krótko - nie :) teraz zacznę :cool1:

Posted

jambi_ napisał(a):
iii tam, żeby zaraz celowy... nad morzem tak już jest - jednego dnia wichura, drugiego bahamy :)
co do wypoczynku odpowiem krótko - nie :) teraz zacznę :cool1:

Hahaha, szczególnie jak będziesz w pracy:evil_lol:...
Znam to z autopsji... Pewnie, jak dzisiaj wrócisz do domu, to padniesz:)

Pzdr.

Posted

Hejka KaskaSz!
Tak, trochę odpoczywam , bo nie biegam. Zresztą nawet nie dałabym rady pobiegac...
Ale za to z nogą jest coraz lepiej. Nie jest to 100 % ozdrowienia, ale jest zdecdydowanie lepiej:)
A Ty wiesz, jak ja zazdroszczę Zuzce i Agasi, że sobie mogły tak pobiegac po ringach...? Uhhhhh....

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, przetrzymasz je i POTEM sobie pobiegasz;)

pzdr.

N razie jest ślicznie , jedynie Emila chce robić dzieci i chce by jej robić dzieci , ale reproduktor nie jest chętny :diabloti:
bo on nie lubi takich rozwiązłych panien

Posted

No to ja zdaje teraz swoje relacje. Do domu zajechaliśmy ok 23.45, drogę powrotna to trawie całą przespałam w przeciwieństwie do tej na Nitre. Po drodze dostałam jeszcze smsa od koleżanki, ze ona jutro nie idzie do szkoły i zdecydowałam, ze ja tez sobie dzisiaj odpuszczę, bo w sumie miałam tam takie sparwdzianiki, ale z przedmiotów które nie są tak ważne i jak się okazało jednej klasówki z pp(podstawy przedsiębiorczości, kto to w ogóle takie przedmioty wymyśla) nie było, także kartkówkę z informatyki i odpowiedź z mapy z geografii załatwię sobie myślę w tym tygodniu jeszcze. Po drodze jeszcze zadzwoniliśmy do siostry, oni już w Częstochowie byli. Oczywiście Noddy jak zwykle kiedy wyjeżdżam robił strajk głodowy + zero wychodzenie na dwór (na siku go tylko wykurzyli). Tak się maleństwo stęskniło aż ze mną w łóżku spało, za czym nigdy nie przepada, chyba pierwszy raz mu się to zdarzyło. Pospałam sobie dzisiaj prawie do 11. Ogarnęłam troszkę bałaganik jaki zostawiłam wyjeżdżając i okazało się, ze mam kartę oceny Felki, także gdzieś wam ją podam.

Na MP Masienka spisała się rewelacyjnie, normalnie anielską cierpliwość ma. A ja tak wymyślnych figur to jeszcze nie miała, kto to widział, żeby na mp biegać po kształcie choinki świąteczne, ale jakaś to zaimprowizowałyśmy i sędzinie się podobało, jeszcze się śmiała, ze udało si się coś takiego zrobić. Ogólnie było bardzo miło i wesoło, dziewczyny na mp tez fajne.

Takiej wystawy to aż się nie da słowami opisać.

Posted

Zuzka,
ja właśnie szukałam kart oce _ kartoników i m.in. Felkowej karty oceny mi brakło.
A Agasia to pewnie ma pozostałe brakujące karty.
I tak:
brak BOB Dżezika
brak CAJC Serka
i brak karty oceny Felki.

W takim razie mam prośbę - zapakuj tę kartę oceny Felki do plecaka wystawowego i dasz mi ja w lipcu, jak sie spotkamy. Pasi...?

pzdr.

Posted

Oczywiście spakuje i oddam jak tylko się zobaczymy, czyli chyba w lipcu, Agasia na pewno ma resztę, bo ona Dżeza i Serka na finałach miała. Ja to jak wsadzę do kieszeni to opróżniam je dopiero w domu.
Ja uciekam jeść obiadek, a później popołudnie spędzam z francuskim i wokiem(wiedza o kulturze, kolejny z moich ulubionych przedmiotów :roll: )

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Taaaa :shake:, strach się bać

A jak u Was, sucho? Czy macie podmoknięte...

Aniu może w sobotę (jeszcze nie wiem) chcę pojechać do Wesołej, bo muszę wymienić zapasowa baterię do aparatu. Ta, co ja mam, nie działa... Ale to musze najpierw pogadać z panem z tej firmy. Może udałoby nam się spotkac choćby na jakąś godzinkę...?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A jak u Was, sucho? Czy macie podmoknięte...

Aniu może w sobotę (jeszcze nie wiem) chcę pojechać do Wesołej, bo muszę wymienić zapasowa baterię do aparatu. Ta, co ja mam, nie działa... Ale to musze najpierw pogadać z panem z tej firmy. Może udałoby nam się spotkac choćby na jakąś godzinkę...?

pzdr.

u nas sucho, ale jak będzie lało i nie daj Boże wał przesiaknie...to może być kiepsko

Oczywiście, z przyjemnością. Myslę, że nic nie wyskoczy zdzwonimy się zapewne:)

Posted

Asiaczek napisał(a):
A Ty wiesz, jak ja zazdroszczę Zuzce i Agasi, że sobie mogły tak pobiegac po ringach...? Uhhhhh....

Ja też straaaasznie im zazdroszczę, bo moja następna wystawa to chyba Olsztyn lub Wawa w lipcu. I co ja mam robić do tego czasu? :placz:

Vectra napisał(a):
N razie jest ślicznie , jedynie Emila chce robić dzieci i chce by jej robić dzieci , ale reproduktor nie jest chętny :diabloti:
bo on nie lubi takich rozwiązłych panien

Widać, ze pożądny facet :evil_lol: :lol: