zielona Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='Asiaczek']Cd.Ukmerge, 30-05-2010 r. Teraz kolej na Maśkę i jej ćwiczenia. Najpierw stójka. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Wszystko fajnie tylko muszę trochę pomarudzić. W fotografii najważniejsze jest światło a tu tyle fajnych zdjęć tylko światła nie ma.Osoba,która wystawia psa rzuca na niego cień.I zdjęcie jest mało czytelne. Pamiętajcie o tym na przyszłość. Quote
zielona Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 http://img218.imageshack.us/img218/9388/resizeofimg1262.jpg A tu nie dość,że za nisko osadzony ogon to jeszcze te luźnie łopatki haha. Co za brzydactwo.Tfu , tfu Quote
zielona Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Nowe wiadomości Ofi Naj.Puppy Serek Naj Junior Dżez BOB Maska CACIB Kika R-CACIB Erka CWC Felka Naj Weteran Quote
M&S Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='zielona']Nowe wiadomości Ofi Naj.Puppy Serek Naj Junior Dżez BOB Maska CACIB Kika R-CACIB Erka CWC Felka Naj Weteran ....nie nadążam:evil_lol:;) GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A. Quote
Florka_xyz Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Rewelacja!!! Gratulacje :) Trzymamy kciuki za finały :) Quote
bety Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 zielona napisał(a):Wszystko fajnie tylko muszę trochę pomarudzić. W fotografii najważniejsze jest światło a tu tyle fajnych zdjęć tylko światła nie ma.Osoba,która wystawia psa rzuca na niego cień.I zdjęcie jest mało czytelne. Pamiętajcie o tym na przyszłość. To nawet nie tyle osoba wystawiająca rzuca cień co najzwyczajniej zdjęcie robione jest pod słońce. Widać dziewczyny nie zwróciły na to uwagi - ale nie jest tak źle. zielona napisał(a):Nowe wiadomości Ofi Naj.Puppy Serek Naj Junior Dżez BOB Maska CACIB Kika R-CACIB Erka CWC Felka Naj Weteran GRATULACJE :lol: Maks i Spark napisał(a):....nie nadążam:evil_lol:;) Ja też :evil_lol: Pzdr Quote
M&S Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 bety napisał(a): Ja też :evil_lol: Pzdr Ufff, ulżyło mi :evil_lol:;) Quote
zielona Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 To jedziemy dalej Ofi BIS Pyppy Serek BIS Junior Felka BIS Weteran Dżez BOG 2 Quote
jamnicze Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 zielona napisał(a):Nowe wiadomości Ofi Naj.Puppy Serek Naj Junior Dżez BOB Maska CACIB Kika R-CACIB Erka CWC Felka Naj Weteran Jeeee :multi:, są już pierwsze wyniki z Nitry, gratulacje :loveu: Matusz napisał(a):obydwie poznaję! :) Czy aby na pewno?, bo teraz już widać masz inne zainteresowania i o Sajduni to już chyba zapomniałeś ;) Wszystkim za miłe słowa o Sajduśce bardzo dziękuję :loveu: To dobrze mieć takiego hodowcę, który nie tylko chce się pozbyć szczeniąt ale i doradzi, i pomoże, Twoje wskazówki Asiaczku są dla nas niezastąpione :p Quote
Kisses Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 zielona napisał(a):To jedziemy dalej Ofi BIS Pyppy Serek BIS Junior Felka BIS Weteran Dżez BOG 2 O matko, ale super :multi: Asiaczku, brawa, no i dla Zuzy też :loveu: Quote
Bundustar Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Szepsunia fajna jest bardzo i już się cieszę na spotkanie w Kaliszu, a jak tak przeglądam te zdjątka to dodam może też moje z dzisiejszego spaceru gdzie w ramach odpoczynku po Lesznie Benji też postanowił się trochę poukrywać bo dość miał chyba prezentacji :) Oczywiście WIELKIE GRATULACJE DLA SUPER MIEJSCÓWEK w Nitrze - dla Wszystkich!!! Quote
Śnieżynka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Widac baska :D za duże uchole ma :D i wystaja mu z trawki :D Quote
M&S Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='zielona']To jedziemy dalej Ofi BIS Pyppy Serek BIS Junior Felka BIS Weteran Dżez BOG 2 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:ŁAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jambi Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dzien dobry :) melduję, że wróciłam, a jak chcesz posmakować gdzie byłam i co widziałam to proszę: Uploaded with ImageShack.us podoba się? :lol: celowo sesemesem wysłałam fotkę z "gorszego" dnia, żebyś mi zabardzo nie zazdrościła :cool3: ale jak widzisz, słonko tyż mieliśmy :evil_lol: Quote
Agasia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cześć Asiaczki! Melduje sie, ze dotarlam do domu cala i wyspalam sie za wszystkie czasy! :) No i czekam na zdjecia! Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Maks i Spark']A ja jeszcze nie wiem..... A. Ja bardzo chciałabym być. Spotkac się z Kasią, no i wziąć trochę rzeczy dla schroniska kocio-psiowych... [quote name='Korenia']Nazwy nie sa miłe dla ucha ;) czesc do zniesienia, ale nie analiza ;( Wiesz może Buszki też wyrosła z gryzienia konewek :evil_lol: A kto ja tam wie...? [quote name='deer_1987']Dzien dobry!!!! Witaj, popołudniowo w poniedziałek:) [quote name='Buszki']Mi też to nie przeszkadza. Czy wyrosłam,to nie wiem-dawno nie gryzłam :eviltong:. Popróbuj, może znowu zasmakujesz...:) [quote name='zielona']Wszystko fajnie tylko muszę trochę pomarudzić. W fotografii najważniejsze jest światło a tu tyle fajnych zdjęć tylko światła nie ma.Osoba,która wystawia psa rzuca na niego cień.I zdjęcie jest mało czytelne. Pamiętajcie o tym na przyszłość. Wiem, wiem. też na to zwróciłam uwagę, ale juz PO zrobieniu foto... Ty tez pamiętaj: ładne to się samo obroni...:) [quote name='zielona']http://img218.imageshack.us/img218/9388/resizeofimg1262.jpg A tu nie dość,że za nisko osadzony ogon to jeszcze te luźnie łopatki haha. Co za brzydactwo.Tfu , tfu Noooo, pachruść (ulubione określenie dla psa mojej koleżanki) pierwszej wody! pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='zielona']Nowe wiadomości Ofi Naj.Puppy Serek Naj Junior Dżez BOB Maska CACIB Kika R-CACIB Erka CWC Felka Naj Weteran Krótko i na temat:) [quote name='zielona']To jedziemy dalej Ofi BIS Pyppy Serek BIS Junior Felka BIS Weteran Dżez BOG 2 Musze tylko sprostowac, że Serek - Naj.Junior w grupie V FCI. Bo juniory były wybierane najpiew w grupach, a potem dopiero "zbiorczy BIS Junior. [quote name='jamnicze']Jeeee :multi:, są już pierwsze wyniki z Nitry, gratulacje Czy aby na pewno?, bo teraz już widać masz inne zainteresowania i o Sajduni to już chyba zapomniałeś ;) Wszystkim za miłe słowa o Sajduśce bardzo dziękuję :loveu: To dobrze mieć takiego hodowcę, który nie tylko chce się pozbyć szczeniąt ale i doradzi, i pomoże, Twoje wskazówki Asiaczku są dla nas niezastąpione jamnicze, wbrew krążącym opiniom, mnie naprawdę zależy na tym, aby wszystkie moje baski-babaski pokazywały się na wystawach i to jak najlepiej. Szkoda, że mieszkamy tak daleko od siebie, łatwiej byłoby nam ćwiczyć z Sajdi. Ale i tak nieźle sobie poczynasz:) [quote name='Kisses']O matko, ale super : Asiaczku, brawa, no i dla Zuzy też :loveu: Oj, tak, oj tak... Zuzka i AGasia miały 100 procentowy udział w tych sukcesach:) [quote name='Bundustar']Szepsunia fajna jest bardzo i już się cieszę na spotkanie w Kaliszu, a jak tak przeglądam te zdjątka to dodam może też moje z dzisiejszego spaceru gdzie w ramach odpoczynku po Lesznie Benji też postanowił się trochę poukrywać bo dość miał chyba prezentacji :) Oczywiście WIELKIE GRATULACJE DLA SUPER MIEJSCÓWEK w Nitrze - dla Wszystkich!!! Hm, no własnie, gdzie jest Benji...? Dobrze się chłopaczyna ukrył, ale uszu nie potrafił schować. Tez widzę ledwo-ledwo wystawjące uszyska:) Witaj, Bundustar, cieszę się, że do nas zajrzałaś:) [quote name='Śnieżynka']Widac baska :D za duże uchole ma :D i wystaja mu z trawki :D Właśnie, właśnie. Uchole wystają:) [quote name='Maks i Spark']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:ŁAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Też tak sądzę!!! [quote name='Agasia']Cześć Asiaczki! Melduje sie, ze dotarlam do domu cala i wyspalam sie za wszystkie czasy! :) No i czekam na zdjecia! Ja spałam chyba do 10. Na zabiegi nie poszłam - odwołałam. Trudno, nie dałabym rady... zuzka była w domu przed 24, więc myslę, że sobie poradzi z nauką. Troszkę w samochodzie, troszkę zarwanej nocy... Wieczorkiem będę do niej dzwoniła:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Kisses M&S Florka_xvy Korenia Kaya bety jamnicze deer_1987 Darianna Błyskotka - bardzo dziękuję za gratulacje. Faktycznie - wyniki mówią same za siebie:) pzdr. Quote
Recommended Posts