Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
fajna ta wystawowa okolica

Powiedziałabym nawet, że bardzo fajna.
A co za tym idzie - wystawa tez nie była taka napięta, zagoniona. Słońce, szum drzew, woda to wszystko sprawiało, że wystawa była wręcz leniwa;)

Vectra napisał(a):
Asiu , kiedy mnie weźmiesz na wystawę ? :diabloti:

A kiedy i gdzie chcesz...?
Jak wpadniesz to pogadamy:)

Maks i Spark napisał(a):
Dzień dobry Asiaczki:)
A.

A witajcie, witajcie:)
Ładna pogoda nam się dzisiaj szykuje. A widzimy się 13 czerwca?

pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):

A witajcie, witajcie:)
Ładna pogoda nam się dzisiaj szykuje. A widzimy się 13 czerwca?

pzdr.

jeszcze nie wiem....Mania ma sesję:/

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
jeszcze nie wiem....Mania ma sesję:/
A.

No to Mania ma sesję, a Ty...?
Ty juz przecież skończyłaś swoje nauki, prawda?

deer_1987 napisał(a):
Dzien dobry :) u nas tez ladnie ale nic zaplanowanego oprocz malowania szafek drugi raz

E, nuuuudy.....

Zuza i Noddy napisał(a):
A ja właśnie wstałam i na cały dzień zaplanowaną mam naukę ;)

Nuuuudaaaaa też...

Ja za to mam wesoło. Czyszczenie regałów, układanie ubrań w regałach i szukanie w dużym pokoju, gdzie mógł mi nasikać kot. Bo przez te remonty któraś z kotek gdzies mi nasikała i hm.... ciutkę śmierdzi...;)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ja za to mam wesoło. Czyszczenie regałów, układanie ubrań w regałach i szukanie w dużym pokoju, gdzie mógł mi nasikać kot. Bo przez te remonty któraś z kotek gdzies mi nasikała i hm.... ciutkę śmierdzi...;)

Pzdr.

O to życzymy owocnych poszukiwań.
A jam jeszcze takie pytanko, czy w paszporcie Ofiego to maja być wpisane wszystkie szczepienia, czy wystarczy jak będą w książeczce i czy trzeba tam wpisywać jakiś ogólny przegląd zdrowia, bo jest tam takie miejsce chyba?

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
A jam jeszcze takie pytanko, czy w paszporcie Ofiego to maja być wpisane wszystkie szczepienia, czy wystarczy jak będą w książeczce i czy trzeba tam wpisywać jakiś ogólny przegląd zdrowia, bo jest tam takie miejsce chyba?
W paszporcie przede wszystkim powinno byc szczepienie na wsciekliznę. Pozostałe (te z wieku szczenięcego ) mogą zostac w książeczce zdrowia.
Tę rubryczke o stanie zdrowia to wypełnia wet. A le ja do tej pory nie spotkałam się, aby ktokolwiek to sprawdzał.

deer_1987 napisał(a):
Nudne rzeczy tez trzeba zrobic szczegolnie jak sie wczoraj juz zaczelo :D
Za goraco zeby gdzies zpsami jechac

Oooo, ja to juz rozpoczęte tak ok. 2 tygodnie wstecz;)

sandrulka napisał(a):
Cześć!
pozdrawiam słonecznie ! :*

Ooooo, Sandrulka obudziła się z zimowego snu! Powitać:)

pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):

wyrobiłam ostatnio paszport, nasza książeczka jest niezdatna do użytku :diabloti: i miała być przepisywana- wetka przepiała do paszportu tylko ostatnie szczepienie na wściekliznę ;) tylko ono jest obowiązkowe

Posted

Asiaczek napisał(a):
W paszporcie przede wszystkim powinno byc szczepienie na wsciekliznę. Pozostałe (te z wieku szczenięcego ) mogą zostac w książeczce zdrowia.
Tę rubryczke o stanie zdrowia to wypełnia wet. A le ja do tej pory nie spotkałam się, aby ktokolwiek to sprawdzał.

No to wściekliznę mamy w paszporcie, reszta w książeczce, a następne będziemy już do paszportu wpisywać. Zastanawiam się tylko czy podskoczyć do weta, żeby mi podpisał to o stanie zdrowia.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
No to wściekliznę mamy w paszporcie, reszta w książeczce, a następne będziemy już do paszportu wpisywać. Zastanawiam się tylko czy podskoczyć do weta, żeby mi podpisał to o stanie zdrowia.

jeżeli już gdzieś jedziesz to pewnie nie zaszkodzi ;)

Posted

Unbelievable napisał(a):
wyrobiłam ostatnio paszport, nasza książeczka jest niezdatna do użytku :diabloti: i miała być przepisywana- wetka przepiała do paszportu tylko ostatnie szczepienie na wściekliznę ;) tylko ono jest obowiązkowe

Czyli zgadza się z tym, co ja wiem...

Unbelievable napisał(a):
jeżeli już gdzieś jedziesz to pewnie nie zaszkodzi ;)

Ale to jest odpłatne. No, chyba, że masz zaprzyjaźnionego weta, to nie ma problemu:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ale to jest odpłatne. No, chyba, że masz zaprzyjaźnionego weta, to nie ma problemu:)

pzdr.

no u mne właśnie nie ma problemu :evil_lol: ale z kolei jeżeli nie płaci się nie wiadomo ile. to nie zaszkodzi ;)

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
A ja właśnie wstałam i na cały dzień zaplanowaną mam naukę ;)

Ja tysz ;( W tym tygodniu mam zaliczenia z ochrony środowiska, analizy matematycznej, fizyki, genetyki, chemii nieorganicznej i wszystko kolokwia ;( Jak na razie to robię wszystko tylko nie to co potrzeba :P

Posted

[quote name='Asiaczek']Taaaa, taki lejek konewkowy nadaje się idealnie do gryzienia. tylko co na to Buszki...?

Buszce to nie przeszkadza,ona już wyrosła z obgryzania konewek.

[quote name='Agappe']noooo w końcu zdjęcia!!! :)

tu na prawde są gdzieś baski??? i to w liczbie mnogiej??? widać je chociaż kawałek?? :roll:

A widać :eviltong:.

[quote name='Śnieżynka']http://img99.imageshack.us/img99/1326/resizeofmaj2010193.jpg są dwa baski :D i czarny i rudy :D i widać dość sporo :D

tzn wydaje mi się ze czarny bo nie wiem co to za baski :(

Prawie się zgadza :multi:.Dwa baski są na pewno:rudo-biała Buszi i rudo-biała pręgowana Szepsi .

Posted

Korenia napisał(a):
Ja tysz ;( W tym tygodniu mam zaliczenia z ochrony środowiska, analizy matematycznej, fizyki, genetyki, chemii nieorganicznej i wszystko kolokwia ;( Jak na razie to robię wszystko tylko nie to co potrzeba :P

O, matko..... same nazwy przedmiotó brzmią groźnie...

Buszki napisał(a):
[quote name='Asiaczek']Taaaa, taki lejek konewkowy nadaje się idealnie do gryzienia. tylko co na to Buszki...?
Buszce to nie przeszkadza,ona już wyrosła z obgryzania konewek.
A widać :eviltong:.
Prawie się zgadza :multi:.Dwa baski są na pewno:rudo-biała Buszi i rudo-biała pręgowana Szepsi .

Ale mi chodziło i Ciebie, a nie o Buszkę...;)

Korenia napisał(a):
Asi chodziło chyba o Ciebie :P O Buszki, a nie Buszkę ;)

Tak, tak, dokładnie:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to Mania ma sesję, a Ty...?
Ty juz przecież skończyłaś swoje nauki, prawda?

Pzdr.

A ja jeszcze nie wiem.....

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, matko..... same nazwy przedmiotó brzmią groźnie...

Ale mi chodziło i Ciebie, a nie o Buszkę...;)
Tak, tak, dokładnie:)

Pzdr.
Nazwy nie sa miłe dla ucha ;) czesc do zniesienia, ale nie analiza ;(
Wiesz może Buszki też wyrosła z gryzienia konewek :evil_lol:

Posted

Korenia napisał(a):
Asi chodziło chyba o Ciebie :P O Buszki, a nie Buszkę ;)

Mi też to nie przeszkadza.

Korenia napisał(a):
Nazwy nie sa miłe dla ucha ;) czesc do zniesienia, ale nie analiza ;(
Wiesz może Buszki też wyrosła z gryzienia konewek :evil_lol:

Czy wyrosłam,to nie wiem-dawno nie gryzłam :eviltong:.