Asiaczek Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Alicja napisał(a):fajna ta wystawowa okolica Powiedziałabym nawet, że bardzo fajna. A co za tym idzie - wystawa tez nie była taka napięta, zagoniona. Słońce, szum drzew, woda to wszystko sprawiało, że wystawa była wręcz leniwa;) Vectra napisał(a):Asiu , kiedy mnie weźmiesz na wystawę ? :diabloti: A kiedy i gdzie chcesz...? Jak wpadniesz to pogadamy:) Maks i Spark napisał(a):Dzień dobry Asiaczki:) A. A witajcie, witajcie:) Ładna pogoda nam się dzisiaj szykuje. A widzimy się 13 czerwca? pzdr. Quote
M&S Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Asiaczek napisał(a): A witajcie, witajcie:) Ładna pogoda nam się dzisiaj szykuje. A widzimy się 13 czerwca? pzdr. jeszcze nie wiem....Mania ma sesję:/ A. Quote
taxelina Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Dzien dobry :) u nas tez ladnie ale nic zaplanowanego oprocz malowania szafek drugi raz Quote
Zuza i Noddy Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 A ja właśnie wstałam i na cały dzień zaplanowaną mam naukę ;) Quote
Asiaczek Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Maks i Spark napisał(a):jeszcze nie wiem....Mania ma sesję:/ A. No to Mania ma sesję, a Ty...? Ty juz przecież skończyłaś swoje nauki, prawda? deer_1987 napisał(a):Dzien dobry :) u nas tez ladnie ale nic zaplanowanego oprocz malowania szafek drugi raz E, nuuuudy..... Zuza i Noddy napisał(a):A ja właśnie wstałam i na cały dzień zaplanowaną mam naukę ;) Nuuuudaaaaa też... Ja za to mam wesoło. Czyszczenie regałów, układanie ubrań w regałach i szukanie w dużym pokoju, gdzie mógł mi nasikać kot. Bo przez te remonty któraś z kotek gdzies mi nasikała i hm.... ciutkę śmierdzi...;) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Asiaczek napisał(a): Ja za to mam wesoło. Czyszczenie regałów, układanie ubrań w regałach i szukanie w dużym pokoju, gdzie mógł mi nasikać kot. Bo przez te remonty któraś z kotek gdzies mi nasikała i hm.... ciutkę śmierdzi...;) Pzdr. O to życzymy owocnych poszukiwań. A jam jeszcze takie pytanko, czy w paszporcie Ofiego to maja być wpisane wszystkie szczepienia, czy wystarczy jak będą w książeczce i czy trzeba tam wpisywać jakiś ogólny przegląd zdrowia, bo jest tam takie miejsce chyba? Quote
taxelina Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Nudne rzeczy tez trzeba zrobic szczegolnie jak sie wczoraj juz zaczelo :D Za goraco zeby gdzies zpsami jechac Quote
Asiaczek Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):O to życzymy owocnych poszukiwań. A jam jeszcze takie pytanko, czy w paszporcie Ofiego to maja być wpisane wszystkie szczepienia, czy wystarczy jak będą w książeczce i czy trzeba tam wpisywać jakiś ogólny przegląd zdrowia, bo jest tam takie miejsce chyba?W paszporcie przede wszystkim powinno byc szczepienie na wsciekliznę. Pozostałe (te z wieku szczenięcego ) mogą zostac w książeczce zdrowia. Tę rubryczke o stanie zdrowia to wypełnia wet. A le ja do tej pory nie spotkałam się, aby ktokolwiek to sprawdzał. deer_1987 napisał(a):Nudne rzeczy tez trzeba zrobic szczegolnie jak sie wczoraj juz zaczelo :D Za goraco zeby gdzies zpsami jechac Oooo, ja to juz rozpoczęte tak ok. 2 tygodnie wstecz;) sandrulka napisał(a):Cześć! pozdrawiam słonecznie ! :* Ooooo, Sandrulka obudziła się z zimowego snu! Powitać:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Cd.Ukmerge, 30-05-2010 r. Teraz kolej na Maśkę i jej ćwiczenia. Najpierw stójka. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 I teraz bieganie Maśkowe:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Unbelievable Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):O to życzymy owocnych poszukiwań. A jam jeszcze takie pytanko, czy w paszporcie Ofiego to maja być wpisane wszystkie szczepienia, czy wystarczy jak będą w książeczce i czy trzeba tam wpisywać jakiś ogólny przegląd zdrowia, bo jest tam takie miejsce chyba? wyrobiłam ostatnio paszport, nasza książeczka jest niezdatna do użytku :diabloti: i miała być przepisywana- wetka przepiała do paszportu tylko ostatnie szczepienie na wściekliznę ;) tylko ono jest obowiązkowe Quote
Zuza i Noddy Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Asiaczek napisał(a):W paszporcie przede wszystkim powinno byc szczepienie na wsciekliznę. Pozostałe (te z wieku szczenięcego ) mogą zostac w książeczce zdrowia. Tę rubryczke o stanie zdrowia to wypełnia wet. A le ja do tej pory nie spotkałam się, aby ktokolwiek to sprawdzał. No to wściekliznę mamy w paszporcie, reszta w książeczce, a następne będziemy już do paszportu wpisywać. Zastanawiam się tylko czy podskoczyć do weta, żeby mi podpisał to o stanie zdrowia. Quote
Unbelievable Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):No to wściekliznę mamy w paszporcie, reszta w książeczce, a następne będziemy już do paszportu wpisywać. Zastanawiam się tylko czy podskoczyć do weta, żeby mi podpisał to o stanie zdrowia. jeżeli już gdzieś jedziesz to pewnie nie zaszkodzi ;) Quote
Asiaczek Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Unbelievable napisał(a):wyrobiłam ostatnio paszport, nasza książeczka jest niezdatna do użytku :diabloti: i miała być przepisywana- wetka przepiała do paszportu tylko ostatnie szczepienie na wściekliznę ;) tylko ono jest obowiązkowe Czyli zgadza się z tym, co ja wiem... Unbelievable napisał(a):jeżeli już gdzieś jedziesz to pewnie nie zaszkodzi ;) Ale to jest odpłatne. No, chyba, że masz zaprzyjaźnionego weta, to nie ma problemu:) pzdr. Quote
Unbelievable Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Asiaczek napisał(a): Ale to jest odpłatne. No, chyba, że masz zaprzyjaźnionego weta, to nie ma problemu:) pzdr. no u mne właśnie nie ma problemu :evil_lol: ale z kolei jeżeli nie płaci się nie wiadomo ile. to nie zaszkodzi ;) Quote
Korenia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):A ja właśnie wstałam i na cały dzień zaplanowaną mam naukę ;) Ja tysz ;( W tym tygodniu mam zaliczenia z ochrony środowiska, analizy matematycznej, fizyki, genetyki, chemii nieorganicznej i wszystko kolokwia ;( Jak na razie to robię wszystko tylko nie to co potrzeba :P Quote
Buszki Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='Asiaczek']Taaaa, taki lejek konewkowy nadaje się idealnie do gryzienia. tylko co na to Buszki...? Buszce to nie przeszkadza,ona już wyrosła z obgryzania konewek. [quote name='Agappe']noooo w końcu zdjęcia!!! :) tu na prawde są gdzieś baski??? i to w liczbie mnogiej??? widać je chociaż kawałek?? :roll: A widać :eviltong:. [quote name='Śnieżynka']http://img99.imageshack.us/img99/1326/resizeofmaj2010193.jpg są dwa baski :D i czarny i rudy :D i widać dość sporo :D tzn wydaje mi się ze czarny bo nie wiem co to za baski :( Prawie się zgadza :multi:.Dwa baski są na pewno:rudo-biała Buszi i rudo-biała pręgowana Szepsi . Quote
Korenia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Buszki napisał(a):Buszce to nie przeszkadza,ona już wyrosła z obgryzania konewek. Asi chodziło chyba o Ciebie :P O Buszki, a nie Buszkę ;) Quote
Asiaczek Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Korenia napisał(a):Ja tysz ;( W tym tygodniu mam zaliczenia z ochrony środowiska, analizy matematycznej, fizyki, genetyki, chemii nieorganicznej i wszystko kolokwia ;( Jak na razie to robię wszystko tylko nie to co potrzeba :P O, matko..... same nazwy przedmiotó brzmią groźnie... Buszki napisał(a):[quote name='Asiaczek']Taaaa, taki lejek konewkowy nadaje się idealnie do gryzienia. tylko co na to Buszki...? Buszce to nie przeszkadza,ona już wyrosła z obgryzania konewek. A widać :eviltong:. Prawie się zgadza :multi:.Dwa baski są na pewno:rudo-biała Buszi i rudo-biała pręgowana Szepsi . Ale mi chodziło i Ciebie, a nie o Buszkę...;) Korenia napisał(a):Asi chodziło chyba o Ciebie :P O Buszki, a nie Buszkę ;) Tak, tak, dokładnie:) Pzdr. Quote
M&S Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Asiaczek napisał(a):No to Mania ma sesję, a Ty...? Ty juz przecież skończyłaś swoje nauki, prawda? Pzdr. A ja jeszcze nie wiem..... A. Quote
Korenia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Asiaczek napisał(a):O, matko..... same nazwy przedmiotó brzmią groźnie... Ale mi chodziło i Ciebie, a nie o Buszkę...;) Tak, tak, dokładnie:) Pzdr. Nazwy nie sa miłe dla ucha ;) czesc do zniesienia, ale nie analiza ;( Wiesz może Buszki też wyrosła z gryzienia konewek :evil_lol: Quote
Buszki Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Korenia napisał(a):Asi chodziło chyba o Ciebie :P O Buszki, a nie Buszkę ;) Mi też to nie przeszkadza. Korenia napisał(a):Nazwy nie sa miłe dla ucha ;) czesc do zniesienia, ale nie analiza ;( Wiesz może Buszki też wyrosła z gryzienia konewek :evil_lol: Czy wyrosłam,to nie wiem-dawno nie gryzłam :eviltong:. Quote
Recommended Posts