Asiaczek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 deer_1987 napisał(a):Nie no to sie skacze ale szkoda ze duzo sie im nie pokaze bo i ja w szkole i tz w szkole :( Część sami mogą pozwiedzać. A z Wami to niech będa te najciekawsze zakątki:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Jeszcze kilka widoczków z Ukmerge:) Jak na tak małą wystawę, było nawet sporo stoisk z psiowymi gadżetami...Byłoich chyba z 6. Uploaded with ImageShack.us A na tym tarasiku kawiarnianym siedzieli sobie sędziowie podczas finałów... Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
taxelina Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 przepiekna okolica na tych fotkach :) No jeszcze zobaczymy jakie plany beda :) Quote
Asiaczek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Na każdej wystawie są problemy z zachowaniem czystości. Tutaj porzadku i czystości pilnował takioto stróż:) Uploaded with ImageShack.us Pomiędzy psami wypatrzyłam takie oto cudowności: duzy i mały:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A tę panią poznajecie? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 A te panie poznajecie...? Czują się na wystawie baaaardzo swobodnie, jakby były na urlopie... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Agasia napisał(a):Nie.... :D A mnie Ona kogoś przypomina... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 A teraz 1/2 poprzednio fotografowanej pareczki:) Sajdusia - jak żywa:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A tutaj, dla odmiany, żuczki, których pełno było w wodzie... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Matusz napisał(a):obydwie poznaję! :) Na pewno? Pzdr. Quote
Matusz Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Asiaczek napisał(a):Na pewno? Pzdr. palca sobie nie dam uciąć, ale myślę, że tak ;) Quote
Matusz Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 nie mogę sobie w tym momencie przypomnieć, ale kojarzę, o! ;p Quote
Asiaczek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='Matusz']nie mogę sobie w tym momencie przypomnieć, ale kojarzę, o! ;p Tralalala, Mądrala... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Przed oceną odbyły się ćwiczenia. Proszę, oto efekty:) Sajdi. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I bieganie (nie ma lekko, jak ćwiczyc, to ćwiczyc!). Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 I jeszcze Sajdunia podczas ćwiczeń:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Myślę, że jamnicze spodoba się ta sesja:) Pzdr. Quote
Agappe Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 noooo w końcu zdjęcia!!! :) rzeczywiscie taki mocno urlopowy ten teren wystawowy ;) Sajdunia sie pięknie prezentuje!!! [quote name='Buszki'] A na koniec zagadka:gdzie są baski? http://img99.imageshack.us/img99/1326/resizeofmaj2010193.jpg tu na prawde są gdzieś baski??? i to w liczbie mnogiej??? widać je chociaż kawałek?? :roll: Quote
taxelina Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 http://img580.imageshack.us/img580/7480/resizeofimg1220.jpg przepieknie sie prezentuja! Quote
Śnieżynka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 http://img99.imageshack.us/img99/1326/resizeofmaj2010193.jpg są dwa baski :D i czarny i rudy :D i widać dość sporo :D tzn wydaje mi się ze czarny bo nie wiem co to za baski :( Quote
Asiaczek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='Kisses']Super zdjęcia! :) Sajdunia jest boska :loveu: Na wstawionych fotkach Sajdi rzeczywiście ładnie i stoi i biega... [quote name='Agappe']noooo w końcu zdjęcia!!! :) rzeczywiscie taki mocno urlopowy ten teren wystawowy ;) Sajdunia sie pięknie prezentuje!!! tu na prawde są gdzieś baski??? i to w liczbie mnogiej??? widać je chociaż kawałek?? :roll: Juz pisałam, pewnie nie doczytałaś, że były w sumie 4 ringi. Dwa z nich były na parkingu, dwa pozostałe tuż obok jeziora:) Fajnie było:) [quote name='deer_1987']http://img580.imageshack.us/img580/7480/resizeofimg1220.jpg przepieknie sie prezentuja! Bo sobie troche pospały w busie, a jeszcze nie zmęczyły się upałem:) [quote name='Matusz']phiii :eviltong::eviltong: Co "phiii", jakie "phiii..."? [quote name='Śnieżynka']http://img99.imageshack.us/img99/1326/resizeofmaj2010193.jpg są dwa baski :D i czarny i rudy :D i widać dość sporo :D tzn wydaje mi się ze czarny bo nie wiem co to za baski :( Rudy jest na pewno. A ten drugi - to nie wiem. Bo jeżeli zdjęcie robione wczesniej - to może być tri, a jeżeli później - to raczej pręgowany. Ja bym raczej stawiałam na pręgOLCIĘ:) Pzdr. Quote
Vectra Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Asiu , kiedy mnie weźmiesz na wystawę ? :diabloti: Quote
Recommended Posts