furciaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 asiaczku nietrzymaj nas w niepewnosci... trzymam kciuki zeby wszystko poszlo szybko i bez problemow (jesli sie oczywiscie juz zaczelo) Quote
dzasta Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Asiaczku i jak Felka ??? Zaczęło się ??? Daj jakiś znak. A jeśli się zaczęło to trzymam mocno kciuki żeby szybko poszło :thumbs: Quote
Iwona&Wiki Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 My też mocno sciskamy kciuki, bo to pewnie nareszcie zaczęło się:roll:!!! Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Nie, poród sie jeszcze nie zaczął... Broszka opuchnięta, cycuchy do samej ziemi, ale apetyt nieziemski... Juz sama nie wiem, co mam myśleć... Uśpić sukę i mnie przy okazji...:placz::placz::placz::placz::placz: Pzdr. Quote
furciaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ojej a ja mialam juz taka nadzieje ze sie zaczelo... nio nic pozostaje trwac nam w oczekiwaniu... asiaczku nawet nieprobuje sobie wyobrazic tego cio teraz przezywasz Quote
dzasta Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 No to czekamy dalej i trzymamy kciuki za rychłe rozwiązanie :thumbs: Quote
Anecioreczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Felka Ciężarna babo Zacznij wkońcu!!!!!:cool3: Asiaczek dziękuje,jetses Kolejną Osoboą Która Mi to potwierdza.. Moze Mi sie uda :):):):) :* Quote
Czoko Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Oczywiście dla Was robię wyjątek - juz oprócz przerwy śniadaniowej i baardzo mocno trzymam kciuki za Felusię!!! Quote
aga1215 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Asiu - a może to już??????????????trzymam :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Oj, Dziewczyny, jak ja bym chciała, aby to było "już"... Na dodatek, nie mam 2 dni dodatkowo urlopu, bo dzisiaj zadzwonił Szef i powiedział, że 2 osoby z wydziału poszły na L4 i w związku z tym może mi dać tylko 1, a nie 2 dni wolnego... Jejku, a co ja zrobię, jak Fela obudzi się np. w środę?!?!?!?! Pzdr. Quote
Moniś Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Podczytuje sobie w tajemnicy ;) i również mocno kciuki trzymam. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Oj, Koffana Moniś, ja już nogami przebieram i przytupuję, aby szybciej się rozpoczęło... Witaj! Ja na razie - nic ciekawego, nadal czekamy... Pzdr. Quote
Moniś Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 No może już dziś się coś ruszy w końcu.. :roll: Wszyscy tu się niecierpliwimy.. Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :crazyeye:o rany Asiaczku to jeszcze NIC:shake: Quote
Cerber Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Witam...a tu jeszcze nic...:shake: :shake: ja myslalam, ze to Ty będziesz prędzej bawiła dzieci... Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 A młodzież nic sobie nie robi z Felkowej ciąży i po prostu się bawi... Jakby ktoś miał wątpliwości, co to za aktorzy, to uprzejmie informuję, że to Żelka i Wazirek. Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Asiaczek... ja Mysle ze Felka sobie poradzi... jesli tfu tfu tfu..urodzi w środe..a Ty Bedziesz w pracy.. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Też mi się tak wydaje, ale wolałabym być przy tym... Czułabym się wtedy pewniej... Pzdr. Quote
ZonkOne Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Asiaczek- słyszałem ze wymyślili telefony przyczepiane specjalnie dla psów... tylko jedna mała wada tego... Jak tu z psem rozmawiać? :P:P:P Ale moze dzisiejsza noc przyniesie niespodzianke :):):) Moge jej pomóc przeć:evil_lol: :P:P:P Quote
dbsst Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ale uparta laseczka z tej naszej Żeleczki :cool1: albo raczej uparciuchy nosi w środku :cool3: Żelka uradź bobaselka :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Uparciuchy beda w Przysżłości...:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 dbsst napisał(a):ale uparta laseczka z tej naszej Żeleczki :cool1: albo raczej uparciuchy nosi w środku :cool3: Żelka uradź bobaselka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:z Felusi sisters z Felusi / my to mamy dziedziczne te przekręcanie imion/:evil_lol: Quote
sylrwia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Asiaczku a ja tak nieśmiało spytam a ona aby na pewno w ciąży??:diabloti: Może tylko lekko przytyła a my jej tu od razu dzieci i ciąże wmawiamy:evil_lol: Quote
Recommended Posts