Agasia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Asiaczek napisał(a): A do Nitry sa zgłoszone: Ofi Serek Dżezik Maśka Kika Erka Felka No no to swietna gromadka :) Ja wczoraj w sklepie wypatrzylam fajny jasny zakiecik w promocji i juz sobie chcialam kupic na Nitre co by ciagle nie byc w tym samym i... nie bylo rozmiaru :( Ale za to kupilismy mojemu Przemkowi 2 pary spodnii, a on baaaaardzo nie lubi wydawac pieniedzy na jakiekolwiek ubrania, twierdzi ze to co ma mu wystarczy (a ja jestem zupelnie innego zdania :D) wiec i tak jestem zadowolona z zakupow :) Quote
Florka_xyz Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 SUPER wyniki Asiaczki !!!! GRATULACJE :) No i gratki dla Agasi za super handling jak zawsze niezawodny :) Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Agasia, Twój Przemek to typowy przykład "faceta". Mój Jacek ["] też tak miał... Ale w jasnym kostiumiku to fajnie bys wyglądała:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Florka_xyz napisał(a):SUPER wyniki Asiaczki !!!! GRATULACJE :) No i gratki dla Agasi za super handling jak zawsze niezawodny :) O, tak! Pod tym mogę się podpisac obiema rękami:) Pzdr. Quote
pusia2405 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A ja się witam po długiej przerwie i mam nadzieję, że będę częściej zaglądać! Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Witaj, Kochana! Wiem, że u J. Jeszcze sa jakies problemy z serduszkiem (zaglądam do Was!), ale mocno trzymam kciuki i wierzę, że jesteście na dobrej drodze:) Zapraszam dzisiaj ppłd. na fotki z wystawy. Teraz nie mogę wstawiac, bo "żabę" mam na innym kompie:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Ale przed fotkami - coś do pochichotania się:) Polak - człowiek. Polka - taniec. Japończyk - człowiek. Japonki - klapki. Fin - człowiek. finka - nóż. Ziemianin - człowiek Ziemianka - taka chatka. Węgier - człowiek. Węgierka - sliwka Graham - pisarz. Grahamka - bułka. Szwed - człowiek Szwedka kurtka lub kula ortopedyczna. Czesi - ludzie. Czeszki - komunistyczne obuwie, które nosiło się na lekcjach WF. Rumun - chłop, jak kazdy inny. Rumunka - tirówka. Bawarczyk - pan w 8 miesiącu ciąży, spodziewający się beczki piwa (płeć nieznana), koniecznie w spodenkach na szelki i w kapeluszu z piórkiem - znaczy człowiek. Bawarka - herbata z mlekiem. Anglik - człowiek w meloniku. Angielka - kostka lodu z dziurką. Walijczyk - człowiek. Walijka - pieszczotliwe określenie kija do basebolu. Kanadyjczyk - człowiek. Kanadyjka - rodzaj kajaka. Filipińczyk - człowiek. Filipinka - gazeta Estończyk - człowiek. Estonka - internetowy pasożyt zjadający ziemniaki (e-stonka). Hiszpan - człowiek. Hiszpanka - grypa. Amerykanin - człowiek. Amerykanka - mebel. Możemy się czuć pokrzywdzone, prawda? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 To niesprawiedliwe, wszystko powinno być na odwrót :D Quote
Kisses Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 :diabloti: Asiaczku, skąd Ty takie rzeczy wynajdujesz? A moze tak noga na Ciebie działa, że z nudów siedzisz i wymyślasz? :lol: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [quote name='Izabela124.']To niesprawiedliwe, wszystko powinno być na odwrót :D Sprawiedliwe czy nie - tak jest:) [quote name='Kisses']:diabloti: Asiaczku, skąd Ty takie rzeczy wynajdujesz? A moze tak noga na Ciebie działa, że z nudów siedzisz i wymyślasz? :lol: Oj, nie! Zapomniałam napisac, że te ciekawostki to nadesłała do mnie zielona, która obecnie tuli świezo urodzone podhalanki... Na razie jest 6 szczeniąt: 1 chłopczyk i 5 suczek... Link do Galerii zielonej: http://www.dogomania.pl/threads/174324-Moja-quot-Ballada-o-W%C4%99drowaniu-quot/page25 Pzdr. Quote
Kisses Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ooooo, to ja biegnę tam do galeryjki! A jak tam baski Twoje? :) Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Przeżyły wymianę rur i kaloryferów. Dzisiaj juz ostatnia wizyta panów fachowców. Jeszcze tylko pod koniec czerwca - nałożenie regulatorów na kaloryfery i "próba wody". I to wsio. Nawet nie było tak strasznie... Natomiast nadal mam rozgrzebana kuchnię. Panowie się nie odzywają... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 gosiaja napisał(a):oj to nie :shake: dobrze z tą kuchnią Włąśnie, właśnie. Daję im czas do końca tygodnia, może sie odezwą... No i jeszcze mam malowanie kuchni i dużego pokoju. Gdybym miała malarzy ugadanych, to mogliby juz teraz pomalowac kuchnię. A tak, to nie ma jak... Malarzy nie mam, w kuchni szafki. Chcę poprosić tych panów od CO, żeby mi zdjęli jedną szafkę z góry. Pomyślałam sobie, że będę ja powoli rozmontowywac i po 1-2 deseczkach wynosiła do smietnika. Dobry pomysł, nie? pzdr. Quote
NATKA Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Asiaczku skąd Ty te kawały bierzesz i te porównania też są świetne :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Trochę szukam w necie, troche dostaję od znajomych/przyjaciół... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_6966.jpg Jedna fotka na przywitanie, uciekam jeść i na próbę do bierzmowania. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Specjalnie dla NATKI: Mały mol został wysłany przez ojca na pierwszy lot po mieszkaniu. Wraca po kilku minutach do szafy i siada obok ojca. - I jak było? - Fajnie, wszyscy klaskali. Poszedł facet do lasu. Tak łaził i łaził, ze w końcu zabłądził. Chodzi wiec po lesie i krzyczy. W pewnym momencie coś szturcha go z tyłu w ramię. Odwraca głowę, patrzy, a tu stoi wielki niedźwiedź, rozespany, piana z pyska mu leci i mówi : – Co tu robisz? – Zgubiłem się – odpowiada facet – Ale czego się tak drzesz? – pyta wściekły niedźwiedź – Bo może ktoś usłyszy i mi pomoże – mówi gość – No to ja usłyszałem. Pomogło ci? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_6966.jpg Jedna fotka na przywitanie, uciekam jeść i na próbę do bierzmowania. Jejciu, jaki jestem ładny:) Pzdr. Quote
Darianna Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 hehehehehhe, ten z niedźwiedziem mnie powalił :mdleje: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Witaj, mnie tez się spodobał i dlatego skopiowałam go dla Was:) Pzdr. Quote
Kisses Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 :D Asiaczku, coś Ci link w podpisie nie działa ;) Iii, chyba nam się uda w Wa-wie na CACIBie być :multi: Quote
Buszki Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_6966.jpg Jedna fotka na przywitanie, uciekam jeść i na próbę do bierzmowania. Widzę,że piłeczka zrobiła furorę,Szepsi też ją uwielbia :loveu:.Tatuś wiedział co się dzieciom spodoba ;). Quote
Zuza i Noddy Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Buszki napisał(a):Widzę,że piłeczka zrobiła furorę,Szepsi też ją uwielbia :loveu:.Tatuś wiedział co się dzieciom spodoba ;). Tak, tak prezencik bardzo udany. Quote
Recommended Posts