Kaya Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ja w wakacje nigdzie poza działką i wystawami na chwile obecną się nie wybieram ;) A co do Muszu również chciałabym pokazać go na wystawie na Litwie i myślę, że już w tym roku fajnie byłoby np. rozpocząć tam mł. ch. np. :) Quote
despera Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dzień dobry:) GRATULACJE!!! Jak zwykle sukces:D Quote
jamnicze Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Melduję, że do domku dotarłyśmy szczęśliwe choć przemoczone. Dorwał nas deszcz, a mamy jakieś 15 min, no z tobołkami, w deszczu i zmęczone, to jakieś 20 min z dworca do domu. Jeszcze raz wielkie dzięki i gratulacje Asieńko :Rose: A co do krioterapii, też sobie wzięłam na kolana jak byłam w sanatorium - świetna sprawa. I pamiętaj aby mi tyle nie dźwigać :mad:, bo oberwiesz po uszach w Mariampolu ;) Quote
Agasia Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 jamnicze napisał(a):bo oberwiesz po uszach w Mariampolu ;) Czyli sie jednak zdecydowalas, super! :) 150 zdjec ale w nich kilka, a nawet kilkanascie naprawdę swietych, wiec czekaaaam! :D Quote
Asiaczek Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 deer_1987 napisał(a):Dzien dobry! Witaj, Kochana! Kaya napisał(a):Ja w wakacje nigdzie poza działką i wystawami na chwile obecną się nie wybieram ;) A co do Muszu również chciałabym pokazać go na wystawie na Litwie i myślę, że już w tym roku fajnie byłoby np. rozpocząć tam mł. ch. np. :) Super! To może ten Marijampol (27.6.2010 r.), może 2xCAC Kowno we wrześniu, no i 2xCACIB Wilno w grudniu. Bo musi być 1 m-narodowa... Maks i Spark napisał(a):Gratulacje!!!!! A. Jesteście! despera napisał(a):Dzień dobry:) GRATULACJE!!! Jak zwykle sukces:D Cieszę się z wyników, naprawdę:) jamnicze napisał(a):Melduję, że do domku dotarłyśmy szczęśliwe choć przemoczone. Dorwał nas deszcz, a mamy jakieś 15 min, no z tobołkami, w deszczu i zmęczone, to jakieś 20 min z dworca do domu. Jeszcze raz wielkie dzięki i gratulacje Asieńko :Rose: A co do krioterapii, też sobie wzięłam na kolana jak byłam w sanatorium - świetna sprawa. I pamiętaj aby mi tyle nie dźwigać :mad:, bo oberwiesz po uszach w Mariampolu ;) Jesoooo, grożą mi i nikt się za mną nie ujmie... Agasia napisał(a):Czyli sie jednak zdecydowalas, super! :) 150 zdjec ale w nich kilka, a nawet kilkanascie naprawdę swietych, wiec czekaaaam! :D Tak, jamnicze juz zgłoszona. Natalia nie odpowiedziała... Za fotki się wezmę, gdy tylko panowie fachowcy wyjdą, czyli chyba ppłd. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Miałam dla Was takie 3 super żarciki na dobry dzięń, ale wywaliło mnie 2 razy z Dogo, więc może teraz je wstawię... - Czy to doberman? - MIĘDZY INNYMI tak... Idzie pies po pustyni, nagle w oddali widzi drzewo. Mysli: - Oby to nie była fotomorgana, bo mi pęcherz pęknie... Pzdr. Quote
Agasia Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Asiaczek'] Idzie pies po pustyni, nagle w oddali widzi drzewo. Mysli: - Oby to nie była fotomorgana, bo mi pęcherz pęknie... Hihi! A ja po Nitrze wracam do domku, biore sie za trening mojego ciapka i juz niedlugo koniecznie wyruszam na wystawy z Wami! :) A wlasnie - jakie baski sa zgloszone na Nitre? Quote
Kaya Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Asiaczek napisał(a):Super! To może ten Marijampol (27.6.2010 r.), może 2xCAC Kowno we wrześniu, no i 2xCACIB Wilno w grudniu. Bo musi być 1 m-narodowa... Do młodzieży wchodzi we wrześniu, we wrześniu o ile nie koliduje z klubówką i jest po 6 to myśle że trzebaby było przemyśleć, a Wilno w grudniu planuje już drugi rok to może mi tym razem się uda :cool3: Ale Mirijampol jeszcze nie bardzo, ponieważ muszę ostro wziąść go w obroty, żeby się ładniej prezentował, teraz to dopiero może Olsztyn, a jak nie to Warszawa i zobaczmy jak sprawa będzie wyglądać ;) W wakacje możliwe i to baaardzo, że Muszu i Fiolka będą chodzić na szkolenie :multi: Quote
Izabela124. Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Asiaczek']Miałam dla Was takie 3 super żarciki na dobry dzięń, ale wywaliło mnie 2 razy z Dogo, więc może teraz je wstawię... - Czy to doberman? - MIĘDZY INNYMI tak... Idzie pies po pustyni, nagle w oddali widzi drzewo. Mysli: - Oby to nie była fotomorgana, bo mi pęcherz pęknie... Pzdr.Jak zawsze wynajdziesz fajne kawały hi hi Quote
Asiaczek Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Agasia napisał(a):Hihi! A ja po Nitrze wracam do domku, biore sie za trening mojego ciapka i juz niedlugo koniecznie wyruszam na wystawy z Wami! :) A wlasnie - jakie baski sa zgloszone na Nitre? Cieszę się, że nie odpuściłaś i nadal masz ochotę na wystawy:) A do Nitry sa zgłoszone: Ofi Serek Dżezik Maśka Kika Erka Felka Kaya napisał(a):Do młodzieży wchodzi we wrześniu, we wrześniu o ile nie koliduje z klubówką i jest po 6 to myśle że trzebaby było przemyśleć, a Wilno w grudniu planuje już drugi rok to może mi tym razem się uda :cool3: Ale Mirijampol jeszcze nie bardzo, ponieważ muszę ostro wziąść go w obroty, żeby się ładniej prezentował, teraz to dopiero może Olsztyn, a jak nie to Warszawa i zobaczmy jak sprawa będzie wyglądać ;) W wakacje możliwe i to baaardzo, że Muszu i Fiolka będą chodzić na szkolenie :multi: Plany sa ambitne, liczę, że coś z nich wyjdzie:) No i to 2xCACIB kusi w grudniu, prawda? pzdr. Izabela124. napisał(a):Jak zawsze wynajdziesz fajne kawały hi hi Quote
Matusz Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Asiaczek']Matusz - aaaaa, czyli jednak łódzkie klimaty...;) Zaciskamy. Termin łatwy do zapamiętania, bo... PO wyborach:) Pzdr. dziękuję, przydadzą się z pewnością ;);) Quote
Zuza i Noddy Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 A na Mł. CH. Litwy potrzeba normalnie 3 ZW. Młodzieży? Ja miałam być rok temu w Wilnie, bo to jakoś wypadało przed przerwą świateczną, ale wyjazd jednak nie doszedł do skutku. Musze sie usmiechnąć ładnie do tej znajomej od westów jakby nam grupowo dni pasowały. Quote
Agappe Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 i znowu przejrzałam 10 ostatnich stron i znowu żadnych Asiaczkowych zdjęć :mad::mad: ale za to znowu jest czego gratulować :evil_lol: tak więc gratuluje kolejnych pięknych sukcesów wystawowych !!!!:multi::multi::multi: Quote
Mudik Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ta fotka super! http://img64.imageshack.us/img64/1474/resizeofimg0575.jpg No i znów przegapiłam trzymanie kciuków , eh... tak to jest jak ię tyle czasu siedzi na działce, a w ten weekend jeszcze byliśmy naq zawodach, za to mogę pogratulować BRAWOOOO!!!! Quote
dzasta Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ja się wybieram do Wilna na 2 x Cacib w grudniu a Wy? Quote
Elitesse Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 http://www.nitracacib.sk/index_htm_files/kruhy_nedela.doc no to jestesmy obok siebie :multi: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [quote name='Matusz']dziękuję, przydadzą się z pewnością ;);) Rozumiem, że pochwalisz się, jak poszło. coś mi sie za te kciuki będzie należało, prawda? [quote name='Zuza i Noddy']A na Mł. CH. Litwy potrzeba normalnie 3 ZW. Młodzieży? Ja miałam być rok temu w Wilnie, bo to jakoś wypadało przed przerwą świateczną, ale wyjazd jednak nie doszedł do skutku. Musze sie usmiechnąć ładnie do tej znajomej od westów jakby nam grupowo dni pasowały. Tak, na Mł.CH.LT - 3 CAJC'e. Ale za to nie muszą byc z międzynarodówki. [quote name='Agappe']i znowu przejrzałam 10 ostatnich stron i znowu żadnych Asiaczkowych zdjęć :mad::mad: ale za to znowu jest czego gratulować :evil_lol: tak więc gratuluje kolejnych pięknych sukcesów wystawowych !!!!:multi::multi::multi: Agappe - dzisiaj powinny być. Bo juz mam je poukładane. Wczoraj nie dałam rady. Musiałam poczyścić meble (regały były odsunięte od ściany), pomyc to, co mogłam. A dzisiaj jeszcze lączenie "moich" rur z sąsiedzkimi... ale to juz chyba ostatni dzięń. Bo na sam koniec, czyli pod koniec czerwca - montowanie regulatorów i próba wody;) [quote name='Mudik']Ta fotka super! http://img64.imageshack.us/img64/1474/resizeofimg0575.jpg No i znów przegapiłam trzymanie kciuków , eh... tak to jest jak ię tyle czasu siedzi na działce, a w ten weekend jeszcze byliśmy naq zawodach, za to mogę pogratulować BRAWOOOO!!!! O, Mudikowa do nas zajrzała:) Dziękujemy za wizytę i zaraz zajrzę do Was, jak tam na zawodach było:) [quote name='dzasta']Ja się wybieram do Wilna na 2 x Cacib w grudniu a Wy? Ja też się wybieram:) Ale na 100 % to będę wiedziała, jak mi cieczki i krycia miną, czyli wrzesień/październik. Nie ma jeszcze, co prawda, podanych sędziów, ale przymierzam się na powaznie:) [quote name='Elitesse']http://www.nitracacib.sk/index_htm_files/kruhy_nedela.doc no to jestesmy obok siebie :multi: Jeeeee, ktoś nas wysłuchał:) Super!!! I do ringu honorowego niedaleko...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Zerknijcie, jaki ciekawy znaczkowo-pocztówkowy bazarek! http://www.dogomania.pl/threads/186016-Poczt%C3%B3wki-znaczki-psy-koty-konie-z-75roku-dla-Buni-do-6.06-do-0.00?p=14800048&posted=1#post14800048 pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 deer_1987 napisał(a):Oj nie bede tu pierwsza dzis rano :( Hahaha, wiesz, ja musiałam dzisiaj wstac wczesniej, dosprzątać jeszcze kąty, bo - jak dobrze pójdzie - to dzisiaj ostatni dzięń brudnej roboty przy wymianie rur. Powynosiłam troche rzeczy do smieci, byłam juz w sklepiku po pieczywo... Zaraz śniadanko i o ok. 9.00 znowu fachowcy:) Pzdr. Quote
taxelina Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 aha rozumiem :) u nas dzisiaj widze bardzo ladna pogoda - po raz pierwszy od wielu tygodni slonce - i tak siedze i mysle gdzie pojechac z psami :) Quote
Elitesse Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Asiaczek napisał(a): Jeeeee, ktoś nas wysłuchał:) Super!!! I do ringu honorowego niedaleko...;) Pzdr. oby jeszcze bylo po co zostawac na tym honorowym :) Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 deer_1987 napisał(a):aha rozumiem :) u nas dzisiaj widze bardzo ladna pogoda - po raz pierwszy od wielu tygodni slonce - i tak siedze i mysle gdzie pojechac z psami :) U nas troche dżunglowato, ale ciepło... Elitesse napisał(a):oby jeszcze bylo po co zostawac na tym honorowym :) Bądźmy optymistami:) Pzdr. Quote
Recommended Posts