Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ja w wakacje nigdzie poza działką i wystawami na chwile obecną się nie wybieram ;) A co do Muszu również chciałabym pokazać go na wystawie na Litwie i myślę, że już w tym roku fajnie byłoby np. rozpocząć tam mł. ch. np. :)

Posted

Melduję, że do domku dotarłyśmy szczęśliwe choć przemoczone. Dorwał nas deszcz, a mamy jakieś 15 min, no z tobołkami, w deszczu i zmęczone, to jakieś 20 min z dworca do domu.

Jeszcze raz wielkie dzięki i gratulacje Asieńko :Rose:

A co do krioterapii, też sobie wzięłam na kolana jak byłam w sanatorium - świetna sprawa. I pamiętaj aby mi tyle nie dźwigać :mad:, bo oberwiesz po uszach w Mariampolu ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
bo oberwiesz po uszach w Mariampolu ;)

Czyli sie jednak zdecydowalas, super! :)

150 zdjec ale w nich kilka, a nawet kilkanascie naprawdę swietych, wiec czekaaaam! :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dzien dobry!

Witaj, Kochana!

Kaya napisał(a):
Ja w wakacje nigdzie poza działką i wystawami na chwile obecną się nie wybieram ;) A co do Muszu również chciałabym pokazać go na wystawie na Litwie i myślę, że już w tym roku fajnie byłoby np. rozpocząć tam mł. ch. np. :)

Super!
To może ten Marijampol (27.6.2010 r.), może 2xCAC Kowno we wrześniu, no i 2xCACIB Wilno w grudniu. Bo musi być 1 m-narodowa...

Maks i Spark napisał(a):
Gratulacje!!!!!
A.

Jesteście!

despera napisał(a):
Dzień dobry:) GRATULACJE!!! Jak zwykle sukces:D

Cieszę się z wyników, naprawdę:)

jamnicze napisał(a):
Melduję, że do domku dotarłyśmy szczęśliwe choć przemoczone. Dorwał nas deszcz, a mamy jakieś 15 min, no z tobołkami, w deszczu i zmęczone, to jakieś 20 min z dworca do domu.
Jeszcze raz wielkie dzięki i gratulacje Asieńko :Rose:
A co do krioterapii, też sobie wzięłam na kolana jak byłam w sanatorium - świetna sprawa. I pamiętaj aby mi tyle nie dźwigać :mad:, bo oberwiesz po uszach w Mariampolu ;)

Jesoooo, grożą mi i nikt się za mną nie ujmie...

Agasia napisał(a):
Czyli sie jednak zdecydowalas, super! :)
150 zdjec ale w nich kilka, a nawet kilkanascie naprawdę swietych, wiec czekaaaam! :D

Tak, jamnicze juz zgłoszona. Natalia nie odpowiedziała...
Za fotki się wezmę, gdy tylko panowie fachowcy wyjdą, czyli chyba ppłd.

Pzdr.

Posted

Miałam dla Was takie 3 super żarciki na dobry dzięń, ale wywaliło mnie 2 razy z Dogo, więc może teraz je wstawię...

- Czy to doberman?
- MIĘDZY INNYMI tak...

Idzie pies po pustyni, nagle w oddali widzi drzewo. Mysli:
- Oby to nie była fotomorgana, bo mi pęcherz pęknie...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Hihi! A ja po Nitrze wracam do domku, biore sie za trening mojego ciapka i juz niedlugo koniecznie wyruszam na wystawy z Wami! :) A wlasnie - jakie baski sa zgloszone na Nitre?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Super!
To może ten Marijampol (27.6.2010 r.), może 2xCAC Kowno we wrześniu, no i 2xCACIB Wilno w grudniu. Bo musi być 1 m-narodowa...

Do młodzieży wchodzi we wrześniu, we wrześniu o ile nie koliduje z klubówką i jest po 6 to myśle że trzebaby było przemyśleć, a Wilno w grudniu planuje już drugi rok to może mi tym razem się uda :cool3: Ale Mirijampol jeszcze nie bardzo, ponieważ muszę ostro wziąść go w obroty, żeby się ładniej prezentował, teraz to dopiero może Olsztyn, a jak nie to Warszawa i zobaczmy jak sprawa będzie wyglądać ;) W wakacje możliwe i to baaardzo, że Muszu i Fiolka będą chodzić na szkolenie :multi:

Posted

[quote name='Asiaczek']Miałam dla Was takie 3 super żarciki na dobry dzięń, ale wywaliło mnie 2 razy z Dogo, więc może teraz je wstawię...

- Czy to doberman?
- MIĘDZY INNYMI tak...

Pzdr.Jak zawsze wynajdziesz fajne kawały hi hi

Posted

Agasia napisał(a):
Hihi! A ja po Nitrze wracam do domku, biore sie za trening mojego ciapka i juz niedlugo koniecznie wyruszam na wystawy z Wami! :) A wlasnie - jakie baski sa zgloszone na Nitre?

Cieszę się, że nie odpuściłaś i nadal masz ochotę na wystawy:)
A do Nitry sa zgłoszone:
Ofi
Serek
Dżezik
Maśka
Kika
Erka
Felka

Kaya napisał(a):
Do młodzieży wchodzi we wrześniu, we wrześniu o ile nie koliduje z klubówką i jest po 6 to myśle że trzebaby było przemyśleć, a Wilno w grudniu planuje już drugi rok to może mi tym razem się uda :cool3: Ale Mirijampol jeszcze nie bardzo, ponieważ muszę ostro wziąść go w obroty, żeby się ładniej prezentował, teraz to dopiero może Olsztyn, a jak nie to Warszawa i zobaczmy jak sprawa będzie wyglądać ;) W wakacje możliwe i to baaardzo, że Muszu i Fiolka będą chodzić na szkolenie :multi:

Plany sa ambitne, liczę, że coś z nich wyjdzie:)
No i to 2xCACIB kusi w grudniu, prawda?

pzdr.

Izabela124. napisał(a):
Jak zawsze wynajdziesz fajne kawały hi hi

Posted

[quote name='Asiaczek']Matusz - aaaaa, czyli jednak łódzkie klimaty...;)
Zaciskamy. Termin łatwy do zapamiętania, bo... PO wyborach:)

Pzdr.

dziękuję, przydadzą się z pewnością ;);)

Posted

A na Mł. CH. Litwy potrzeba normalnie 3 ZW. Młodzieży?
Ja miałam być rok temu w Wilnie, bo to jakoś wypadało przed przerwą świateczną, ale wyjazd jednak nie doszedł do skutku. Musze sie usmiechnąć ładnie do tej znajomej od westów jakby nam grupowo dni pasowały.

Posted

i znowu przejrzałam 10 ostatnich stron i znowu żadnych Asiaczkowych zdjęć :mad::mad:
ale za to znowu jest czego gratulować :evil_lol: tak więc gratuluje kolejnych pięknych sukcesów wystawowych !!!!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Matusz']dziękuję, przydadzą się z pewnością ;);)
Rozumiem, że pochwalisz się, jak poszło. coś mi sie za te kciuki będzie należało, prawda?

[quote name='Zuza i Noddy']A na Mł. CH. Litwy potrzeba normalnie 3 ZW. Młodzieży?
Ja miałam być rok temu w Wilnie, bo to jakoś wypadało przed przerwą świateczną, ale wyjazd jednak nie doszedł do skutku. Musze sie usmiechnąć ładnie do tej znajomej od westów jakby nam grupowo dni pasowały.
Tak, na Mł.CH.LT - 3 CAJC'e. Ale za to nie muszą byc z międzynarodówki.

[quote name='Agappe']i znowu przejrzałam 10 ostatnich stron i znowu żadnych Asiaczkowych zdjęć :mad::mad:
ale za to znowu jest czego gratulować :evil_lol: tak więc gratuluje kolejnych pięknych sukcesów wystawowych !!!!:multi::multi::multi:
Agappe - dzisiaj powinny być. Bo juz mam je poukładane.
Wczoraj nie dałam rady. Musiałam poczyścić meble (regały były odsunięte od ściany), pomyc to, co mogłam. A dzisiaj jeszcze lączenie "moich" rur z sąsiedzkimi... ale to juz chyba ostatni dzięń.
Bo na sam koniec, czyli pod koniec czerwca - montowanie regulatorów i próba wody;)

[quote name='Mudik']Ta fotka super!
http://img64.imageshack.us/img64/1474/resizeofimg0575.jpg
No i znów przegapiłam trzymanie kciuków , eh... tak to jest jak ię tyle czasu siedzi na działce, a w ten weekend jeszcze byliśmy naq zawodach, za to mogę pogratulować BRAWOOOO!!!!
O, Mudikowa do nas zajrzała:)
Dziękujemy za wizytę i zaraz zajrzę do Was, jak tam na zawodach było:)

[quote name='dzasta']Ja się wybieram do Wilna na 2 x Cacib w grudniu a Wy?
Ja też się wybieram:) Ale na 100 % to będę wiedziała, jak mi cieczki i krycia miną, czyli wrzesień/październik.
Nie ma jeszcze, co prawda, podanych sędziów, ale przymierzam się na powaznie:)

[quote name='Elitesse']http://www.nitracacib.sk/index_htm_files/kruhy_nedela.doc
no to jestesmy obok siebie :multi:
Jeeeee, ktoś nas wysłuchał:)
Super!!!
I do ringu honorowego niedaleko...;)

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Oj nie bede tu pierwsza dzis rano :(

Hahaha, wiesz, ja musiałam dzisiaj wstac wczesniej, dosprzątać jeszcze kąty, bo - jak dobrze pójdzie - to dzisiaj ostatni dzięń brudnej roboty przy wymianie rur.
Powynosiłam troche rzeczy do smieci, byłam juz w sklepiku po pieczywo...

Zaraz śniadanko i o ok. 9.00 znowu fachowcy:)

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
aha rozumiem :) u nas dzisiaj widze bardzo ladna pogoda - po raz pierwszy od wielu tygodni slonce - i tak siedze i mysle gdzie pojechac z psami :)

U nas troche dżunglowato, ale ciepło...

Elitesse napisał(a):
oby jeszcze bylo po co zostawac na tym honorowym :)

Bądźmy optymistami:)

Pzdr.