Asiaczek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 NATKA gosiaja jenis Zuza i Noddy Izabela124 Alicja betel Kisses deer_1987 - bardzo Wam serdecznie dziękuję za kciuki i gratulacje. Udało nam sie wrócić z tarczą i bez wstydu:) Oto całościowe wyniki: Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, BIS JUNIOR - pierwsza szóstka. Rozpoczety Młodziezowy Championat Litwy:) JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżez) - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG3!!! MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka) - dosk.1, CAC, BOS. LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI (Sajdi naszej forumowej jamnicze) - dosk.1, CAC, rozpoczęty Championat Litwy! FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - dosk.1, Best Veteran, BIS Veteran3!!! Abotere's WAHZIRI (Wazi) + Urte Tamaseviciute z LItwy w grupie starszej w konkurencji Młody Prezenter zajęli II miejsce - Brawo. Wazirek - jak zwykle - pokazał się z tej dobrej strony:) Muszę tutaj podziękować bardzo, bardzo ciepło forumowej Agasi za prezentację psów na ringu oraz na finałach. To dzięki jej umiejętnościom nasze wyniki są takie satysfakcjonujące:) Dziękuje również Asi, Natalii i handlerce z Litwy Urte Tamaseviciute za pomoc na ringu:) Pzdr. Quote
Elitesse Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Asiaczek']Oto całościowe wyniki: Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, BIS JUNIOR - pierwsza szóstka. Rozpoczety Młodziezowy Championat Litwy:) JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżez) - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG3!!! MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka) - dosk.1, CAC, BOS. LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI (Sajdi naszej forumowej jamnicze) - dosk.1, CAC, rozpoczęty Championat Litwy! FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - dosk.1, Best Veteran, BIS Veteran3!!! Pzdr. Piekne wyniki !! :Cool!::Cool!: Gratuluje z calego serca !! a moja to Felka :eviltong: Quote
Asiaczek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Kilka słów o wystawie. Dojazd do wystawy zupełnie nie taki, jak podawała mapka przesłana przez organizatorów... Ale daliśmy rade. Okazuje się, że na Litwie jeszcze można dogadać się po rosyjsku... Za to teren wystawy - super! Ringi były na parkingu przy restauracji;) Serio-serio. Były 4 ringi. Obok duże jeziorko, psy się kąpały, dzieci, a i ja pomoczyłam kulaski... Ponieważ bylismy dosyć wcześnie, to udało nam się zająć b.dobrą miejscówkę w cieniu. I do naszego ringu miałysmy coś ok. 20 metrów. Super sprawa,prawda? ci, co jeżdżą na wystawy z kilkoma psami, to wiedza, jak upiorne potrafi być noszenie tobołów z i do samochodu... Są zdjęcia terenu i są zdjęcia z ringu. Jest ich coś ok. 150. Tak więc może jutro się nimi zajmę. Bo dzisiaj to wypycham najpilniejsze sprawy. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='Elitesse']Piekne wyniki !! :Cool!::Cool!: Gratuluje z calego serca !! a moja to Felka :eviltong: Felka - Felicja...?:loveu: [quote name='Vectra']Wielkie GRATY Asiu WIELKIE i OGROMNE :multi: Dzięki, Kochana! Wiesz, mimo, że pojechalismy do "Pcimia" ugrać "coś", to jednak ocena na ringu i na finałach była dokonana przez sędziów z Irlandii. I ci sędziowie dali nam takie wysokie oceny, lokaty i tytuły... A i konkurencji było troszkę:) Słowa w cudzysłowiu - to słowa mojej konkurencji, aby była jasność.:evil_lol: Pzdr. Quote
Vectra Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Spoko , my też teraz mieliśmy układ i ugraliśmy "coś" , Mamy kolejnego sędziego , co lubi nasz przydomek :multi: No wielki luksus jest mieć blisko auto ringu , bo tak to się idzie jak tabor cyganów :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 A z domowych nowości, to....... mam juz podłączoną kuchenkę!!! Nastepny punkt do wykreślenia z dłuuuuugiej listy rzeczy do załatwienia:) A kuchenka ma na imię Mastercook:loveu: Jest ładniusia, nowiutka, bialutka i ma nawet w sobie zegar, taki normalny i taki do piekarnika...:multi: No i dzisiaj miałam pierwsze zabiegi na magnetronic i..... krioterapię! Tak, tak, okazało się, że urządzenie do krioterapii idzie do konserwacji dopiero 8 czerwca i ja się załapię na 4 kompletne zabiegi!!!! :multi:Ajajaj, zycie jest fajoskie:) I jeszcze jedna chyba dobra nowinka: wydaje mi się, że już po tych pierwszych zabiegach lżej mi się chodziło.... ale ciiiii, aby nie zapeszyć. :pJutro mam następne zabiegi o 8.00. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Vectra napisał(a):Spoko , my też teraz mieliśmy układ i ugraliśmy "coś" , Mamy kolejnego sędziego , co lubi nasz przydomek :multi: No wielki luksus jest mieć blisko auto ringu , bo tak to się idzie jak tabor cyganów :evil_lol: Znaczy chcesz zasugerowac, że mój przydomek znany jest juz i w Irlandii...?:evil_lol: A z tym taborem to masz rację... taki wędrujący tabor cygański. Pocieszam się tylko, że takich cyganów to na wystawie jest prawie połowa albo i więcej wystawców:lol:... Pzdr. Quote
Vectra Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 No chyba mi nie powiesz , ze Twoje psy wygrały bez układów ? :diabloti: Wiesz co , fajnie było mieć tylko Frania - jeden piesek , jedna klateczka .... a teraz :mdleje: torba podróżna , namiot , 2 wielkie klaty , krzesła , koce , kołdry :evil_lol: Quote
gosiaja Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 no to widzę całkiem nieźle idzie z tym remontem a kuchenka normalna czy indukcja ?? Quote
Asiaczek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='Vectra']No chyba mi nie powiesz , ze Twoje psy wygrały bez układów ? :diabloti: Wiesz co , fajnie było mieć tylko Frania - jeden piesek , jedna klateczka .... a teraz :mdleje: torba podróżna , namiot , 2 wielkie klaty , krzesła , koce , kołdry :evil_lol: Cholera, ja juz się gubię, kto z kim i gdzie ...;) [quote name='gosiaja']no to widzę całkiem nieźle idzie z tym remontem a kuchenka normalna czy indukcja ?? Oj, nie, gosiaja. Remont juz ma opóźnienie, a ja do 15 czerwca muszę zabrać z magazynu wersalkę i nowe krzesła. W tej chwili w dużym pokoju to nie ma jak przejść pomiędzy paczkami, kartonami... Jak nie zrobią mi szafek w tym tygodniu lub w następnym to... kaszana...:p A problem zatrzymujący prace to... gdzie panowie fachowcy mają zabrać moje stare szafki kuchenne:evil_lol:... Pzdr. Quote
Matusz Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Widzę, że wszędzie remonty :p także powodzenia życzę Asiaczku :) Quote
Asiaczek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='gosiaja']no to widzę całkiem nieźle idzie z tym remontem a kuchenka normalna czy indukcja ?? Kuchenka jest normalna, gazowo-elektryczna:) [quote name='Matusz']Widzę, że wszędzie remonty :p także powodzenia życzę Asiaczku :) Czyżby i u Ciebie też? Zaraz tam zajrzę:) pzdr. Quote
Matusz Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Asiaczek napisał(a): Czyżby i u Ciebie też? Zaraz tam zajrzę:) pzdr. nie, u mnie nie, ale mój tata robi go już u mnie w pokoju od lutego :evil_lol::diabloti: Quote
Kaya Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Gratuluję super wyników! Nie mogło być innaczej! ;) Co do opisu terenu wystawy, marzenie ... jednak ja bym wyeliminowała z tamtego miejsca jezioro, bo Kaja z ringu ściągnełaby mnie do wody :evil_lol: , ale gdyby nie ten fakt to :loveu: Super, że zabiegi podpasowały :cool3: A jeśli chodzi o remont to nas w tym roku również ona czeka, mam nadzieje, że wpadnie to w wakacje ;) Quote
Asiaczek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Matusz napisał(a):nie, u mnie nie, ale mój tata robi go już u mnie w pokoju od lutego :evil_lol::diabloti: Nie strasz szybkościa.... Kaya napisał(a):Gratuluję super wyników! Nie mogło być innaczej! ;) Co do opisu terenu wystawy, marzenie ... jednak ja bym wyeliminowała z tamtego miejsca jezioro, bo Kaja z ringu ściągnełaby mnie do wody :evil_lol: , ale gdyby nie ten fakt to :loveu: Super, że zabiegi podpasowały :cool3: A jeśli chodzi o remont to nas w tym roku również ona czeka, mam nadzieje, że wpadnie to w wakacje ;) Taaaaa, Ty wyjedziesz, a Rodzicom zostawisz całą brudna robote...? Dzięki za miłe słowa:) Pzdr. Quote
Matusz Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Asiaczek']Nie strasz szybkościa.... Nie straszę, pokazuję tylko ile może trwać, a znaczy się nie trwać, bo remont pokoju jeszcze się nie zaczął :evil_lol: Skutecznie przekładany jest z tygodnia na tydzień.:diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='Kaya']Gratuluję super wyników! Nie mogło być innaczej! ;) Co do opisu terenu wystawy, marzenie ... jednak ja bym wyeliminowała z tamtego miejsca jezioro, bo Kaja z ringu ściągnełaby mnie do wody :evil_lol: , ale gdyby nie ten fakt to :loveu: Super, że zabiegi podpasowały :cool3: A jeśli chodzi o remont to nas w tym roku również ona czeka, mam nadzieje, że wpadnie to w wakacje ;) Wiesz, Kaya, tak sobie pomyslałam, że fajnie by było, jakby Muszu pojawił się na jakiejś wystawie na Litwie. A jakaż to byłaby frajda dla hodowczyni:) Myslałam o takiej opcji...? [quote name='Matusz']Nie straszę, pokazuję tylko ile może trwać, a znaczy się nie trwać, bo remont pokoju jeszcze się nie zaczął :evil_lol: Skutecznie przekładany jest z tygodnia na tydzień.:diabloti: Hahaha, to w sumie dobrze, że jesteś w Łodzi... pzdr. Quote
Matusz Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Asiaczek napisał(a): Hahaha, to w sumie dobrze, że jesteś w Łodzi... pzdr. w Łodzi ? :diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 A gdzie jesteś...? Czyzbym cos pokręciła...? Pzdr. Quote
Matusz Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Asiaczek napisał(a):A gdzie jesteś...? Czyzbym cos pokręciła...? Pzdr. No ja jeszcze w Olsztynie się kiszę :eviltong: ale jak dobrze pójdzie od października Łódź ;) od 21 czerwca mam egzaminy wstępne, więc kciuki zaciśnięte wskazane :p Quote
Agasia Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Asiaczku, w Markach nie mialam zasiegu i nie wiem czy dostalas odp na Twojego smsa, ale melduje, ze wszystko ok i siedze juz w Bydgoszczy :) I niecierpliwie oczekuje na chociaz pare fotek na maila z wystawy... :) Quote
Asiaczek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Matusz - aaaaa, czyli jednak łódzkie klimaty...;) Zaciskamy. Termin łatwy do zapamiętania, bo... PO wyborach:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Agasia napisał(a):Asiaczku, w Markach nie mialam zasiegu i nie wiem czy dostalas odp na Twojego smsa, ale melduje, ze wszystko ok i siedze juz w Bydgoszczy :) I niecierpliwie oczekuje na chociaz pare fotek na maila z wystawy... :) Z duuuzym opóźnieniem, ale dostałam:) A co do fotek, to dzisiaj musiałam troche spraw nadgonić i sama siebieogarnąć. Jutro chce zająć się fotkami. Jak sama widziałaś jest ich coś ok. 150. To wcale nie tak dużo, prawda?:evil_lol: pzdr. Quote
Recommended Posts