Asiaczek Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='deer_1987']Witam sie!!! tak jak pisalam na mail czytac moglam co u was. ale nie pisac :( Jak tam noga? jak sobie ze spacerami radzisz? Noga jeszcze boli i jeszcze długo nie będzie tak do końca sprawna. Ale jest trochę lepiej. Licze, że po zabiegach rehabilitacyjnych będzie jeszcze lepiej. A spacery po prostu dłużej trwaja, bo nie mogę tak szybko chodzić z psami... [quote name='Pipi']Przepraszam,że przeszkadzam.Proszę pomóżcie: post 308, http://www.dogomania.pl/threads/1818...aracji!/page31 Pipi - link nie działa... Pzdr. Quote
taxelina Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Asiaczek napisał(a):Noga jeszcze boli i jeszcze długo nie będzie tak do końca sprawna. Ale jest trochę lepiej. Licze, że po zabiegach rehabilitacyjnych będzie jeszcze lepiej. A spacery po prostu dłużej trwaja, bo nie mogę tak szybko chodzić z psami... a masz w razie czego kogos kto pomoze jakbys rady nie dala z noga? Quote
Asiaczek Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Na taka pomoc, aby ktoś wychodził z moja czeredą - nie mam nikogo. Ale myslę, że najgorszy kryzys z nogą mam za sobą. Bo nie dopuszczam do siebie mysli o operacji.Wtedy nie pozostaje mi nic innego, jak hotel dla psów... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Przed chwilą rozmawiałam z jamnicze - jest juz w pociągu z Sajdi i jedzie do Ostrołęki. Zielona tez na nasłuchu... Agasia ma byc albo ok. 18-tej albo ok. 20-tej.... Myslę, że jakoś damy rade w tym składzie dotrzec na Litwę:) Pzdr. Quote
Elitesse Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Asiaczek napisał(a):Przed chwilą rozmawiałam z jamnicze - jest juz w pociągu z Sajdi i jedzie do Ostrołęki. Zielona tez na nasłuchu... Agasia ma byc albo ok. 18-tej albo ok. 20-tej.... Myslę, że jakoś damy rade w tym składzie dotrzec na Litwę:) Pzdr. bede mocno za was trzymac kciuki !! a ta Nitra jestem mile zaskoczona bo za granica 2 z 5 czesta sa w inne dni :) Quote
Asiaczek Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Elitesse - widzisz, jak to obcy ludzie potrafia mile nas zaskoczyć? No i te ringi obok siebie... Liczę, że BĘDĄ obok siebie:) Miełysmy juz kiedys taką wspólna wystawę. To był albo Senec albo BB, nie pamiętam. Był wtedy taki upał i Erka wygrała BIS młodziezy(?) i byliście wtedy z Madzią... Pzdr. Quote
dzasta Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 No to ja już zaciskam kciuki na tę chwilę żebyście się sprawnie spotkały i dotarły a jutro za Baski :D Quote
Asiaczek Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 dzasta napisał(a):No to ja już zaciskam kciuki na tę chwilę żebyście się sprawnie spotkały i dotarły a jutro za Baski :D Tfu, tfu... Kisses napisał(a):Noo, my też :loveu: Bez BISa nie wracaj :D Gdyby Jumaszka był prezentowany na tej wystawie, to życzenie byłoby możliwe do spełnienia. A tak, to... zobaczymy:) Będziemy walczyc, tanio skórek nie sprzedamy.:evil_lol:.. pzdr. Quote
NATKA Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Życzę sukcesów na wystawie - zresztą inaczej być nie może :lol:;););) Quote
gosiaja Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [CENTER]:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:[/CENTER] Quote
Zuza i Noddy Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ja też zaciskam kciuki i ze świeżutkim zdjęciem przychodzę. Quote
betel Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Asiaczek napisał(a):Na taka pomoc, aby ktoś wychodził z moja czeredą - nie mam nikogo. Ale myslę, że najgorszy kryzys z nogą mam za sobą. Bo nie dopuszczam do siebie mysli o operacji.Wtedy nie pozostaje mi nic innego, jak hotel dla psów... Pzdr. No to kiepska sprawa. Mam nadzieję,że jednak wydobrzejesz i obejdzie się bez chirurga. Trzymam kciuki za wyzdrowienie no i za dzisiejszy pokaz ( oby bez przeszkadzajek w rodzaju tej fatalnej parasolki Buziaki Quote
Izabela124. Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Nikt nie ma informacji jak poszło Asiaczkom? Quote
zielona Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Serek CAJC BIS Junior 6 Maśka CAC , BOS Sajdi CAC Felka BEST WETERAN , BIS 3 Jezz BOB, BOG 3 Quote
Alicja Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 zielona napisał(a):Serek CAJC BIS Junior 6 Maśka CAC , BOS Sajdi CAC Felka BEST WETERAN , BIS 3 Jezz BOB, BOG 3 :klacz: :Rose: Quote
Izabela124. Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 zielona napisał(a):Serek CAJC BIS Junior 6 Maśka CAC , BOS Sajdi CAC Felka BEST WETERAN , BIS 3 Jezz BOB, BOG 3Ogromne gratulacje! Quote
Recommended Posts