Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Witam sie!!! tak jak pisalam na mail czytac moglam co u was. ale nie pisac :(
Jak tam noga? jak sobie ze spacerami radzisz?
Noga jeszcze boli i jeszcze długo nie będzie tak do końca sprawna. Ale jest trochę lepiej. Licze, że po zabiegach rehabilitacyjnych będzie jeszcze lepiej.
A spacery po prostu dłużej trwaja, bo nie mogę tak szybko chodzić z psami...

[quote name='Pipi']Przepraszam,że przeszkadzam.Proszę pomóżcie: post 308, http://www.dogomania.pl/threads/1818...aracji!/page31
Pipi - link nie działa...

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Noga jeszcze boli i jeszcze długo nie będzie tak do końca sprawna. Ale jest trochę lepiej. Licze, że po zabiegach rehabilitacyjnych będzie jeszcze lepiej.
A spacery po prostu dłużej trwaja, bo nie mogę tak szybko chodzić z psami...

a masz w razie czego kogos kto pomoze jakbys rady nie dala z noga?

Posted

Na taka pomoc, aby ktoś wychodził z moja czeredą - nie mam nikogo. Ale myslę, że najgorszy kryzys z nogą mam za sobą. Bo nie dopuszczam do siebie mysli o operacji.Wtedy nie pozostaje mi nic innego, jak hotel dla psów...

Pzdr.

Posted

Przed chwilą rozmawiałam z jamnicze - jest juz w pociągu z Sajdi i jedzie do Ostrołęki. Zielona tez na nasłuchu... Agasia ma byc albo ok. 18-tej albo ok. 20-tej.... Myslę, że jakoś damy rade w tym składzie dotrzec na Litwę:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Przed chwilą rozmawiałam z jamnicze - jest juz w pociągu z Sajdi i jedzie do Ostrołęki. Zielona tez na nasłuchu... Agasia ma byc albo ok. 18-tej albo ok. 20-tej.... Myslę, że jakoś damy rade w tym składzie dotrzec na Litwę:)

Pzdr.

bede mocno za was trzymac kciuki !!

a ta Nitra jestem mile zaskoczona bo za granica 2 z 5 czesta sa w inne dni :)

Posted

Elitesse - widzisz, jak to obcy ludzie potrafia mile nas zaskoczyć? No i te ringi obok siebie... Liczę, że BĘDĄ obok siebie:)
Miełysmy juz kiedys taką wspólna wystawę. To był albo Senec albo BB, nie pamiętam. Był wtedy taki upał i Erka wygrała BIS młodziezy(?) i byliście wtedy z Madzią...

Pzdr.

Posted

dzasta napisał(a):
No to ja już zaciskam kciuki na tę chwilę żebyście się sprawnie spotkały i dotarły a jutro za Baski :D

Tfu, tfu...

Kisses napisał(a):
Noo, my też :loveu:
Bez BISa nie wracaj :D

Gdyby Jumaszka był prezentowany na tej wystawie, to życzenie byłoby możliwe do spełnienia. A tak, to... zobaczymy:) Będziemy walczyc, tanio skórek nie sprzedamy.:evil_lol:..

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na taka pomoc, aby ktoś wychodził z moja czeredą - nie mam nikogo. Ale myslę, że najgorszy kryzys z nogą mam za sobą. Bo nie dopuszczam do siebie mysli o operacji.Wtedy nie pozostaje mi nic innego, jak hotel dla psów...

Pzdr.

No to kiepska sprawa. Mam nadzieję,że jednak wydobrzejesz i obejdzie się bez chirurga. Trzymam kciuki za wyzdrowienie no i za dzisiejszy pokaz ( oby bez przeszkadzajek w rodzaju tej fatalnej parasolki Buziaki