Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sylrwia - na ogonkach czesto zostawiam kuleczki, ale to potem, przy odrastaniu wygląda bylejak...

Agabassku - nie wkurzaj mnie, qurcze... A co tam w Twojej Galerii?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Sylrwia - na ogonkach czesto zostawiam kuleczki, ale to potem, przy odrastaniu wygląda bylejak...

To mam propozycje :) obetnij je na pudla zrób zdjecie i po sesji zdjeciowej wyskub kudłu do konca:diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
HURA, HURA, HURA!!!
Mam jeszcze 2 dni wolnego, a jak dobrze pójdzie, to może i 3... Jutro około południa się okaże...

.

super !! dobrze miec takiego szefa !! :loveu:
ja gdyby Tess zaszla w ciaze na jasien to musialabym z L4 kombinowac...
za to w maju jak rodzila Zadra TZ tylko zadzwonil do siebie do firmy mowiac suka mi rodzi i juz nikt nie mial pytan :lol: nawet potem jego szef sie pytal jak poszlo :)

Posted

Cerber - czytałam o tej większej gromadce. No i macie problem...

Elitesse - dobry szef, fakt, ale już niedługo jedzie na rok do Afryki na misję...

Felka zbiera siły, bo doopeczka już obrzęknięta jest...
Pzdr.

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Mysalałam że Felka sie oszczeniła...:mdleje:

ja tez w pierwszej chwili :evil_lol: tutaj trzeba ostroznie z wszelkimi okrzykami ! wszak rodzaa mamy wsrod nas !!

Posted

madziasto4 napisał(a):
O żesz, pierwszy raz widzę tak ostrzyżonego kota :)

Witaj w tej Galerii!
Ja strzygę koty 1-2 razy w roku. Najlepiej wyglądaja tak ok. 10-14 dni po ostrzyzeniu, gdy wszelkie nierówności się wyrównają i futerko juz odrośnie... Takie pluszaczki z nich...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witaj w tej Galerii!
Ja strzygę koty 1-2 razy w roku. Najlepiej wyglądaja tak ok. 10-14 dni po ostrzyzeniu, gdy wszelkie nierówności się wyrównają i futerko juz odrośnie... Takie pluszaczki z nich...
Pzdr.

Dziękuję za powitanie;)
Ja nawet nie wiedziałam, że koty się w ogóle strzyże :niewiem: Ja właściwie o kotach bardzo mało wiem ;)

Posted

Kiedyś ich nie strzygłam, tylko... czesałam. Ale od kilku lat, gdy zawiesiłam hodowlę kotów perskich (brak czasu), to je strzygę. Tak mi jest wygodniej...:oops::evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Mój Bazyli to by się od nas wyprowadził gdybym go wystrzygła maszynką. Więc zostawiam mu trochę dłuższy włos :evil_lol: Zresztą on na wszystko jest wieznie obrażony. Teraz tez jakies szkraby przybiesli mu do domu. Zjadły ulubione pasztety, zajęły kuwetę i biedny kot musi w deszcz wychodzić na dwór :evil_lol:
Ja też myśłam, że to już po tych Twoich okrzykach :mad:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kiedyś ich nie strzygłam, tylko... czesałam. Ale od kilku lat, gdy zawiesiłam hodowlę kotów perskich (brak czasu), to je strzygę. Tak mi jest wygodniej...:oops::evil_lol:
Pzdr.

Acha, rozumiem :lol:

Posted

Nie no widzę że Felka sie jeszcze obija :mad: Pocieszające że już widać pierwsze oznaki więc może jakoś pójdzie wkońcu ;)
A co do kotów ja akurat mam zwykłego kota rasy europejskiej :cool3: ale brataniczka ma Mainecoony i też często gęsto chodzą ogolone szczególnie te płci męskiej bo leniuchy sa i same nie pomogą Państwo w pielęgnacji futerka jak to typowe chłopy :mad:

Posted

Zmieniając temat..
ChciałaM powiedzieć....
że..Strasznie pasjonuje Mnie Twoja Hodowla Asiaczku..wręcz...chciałabym w dalekiej przyszłości...bądź nie dalekaj..coś Takiego Jak Ty osiągnąć.Jeździć z Psami na wystawy...posiadać wlaśną Hodowle wymarzonycH PSów.Lub kotów..
Tylko problem jest w tym..czy niewiem czy mnie bedzie na to Stać..
Ja kształce sie na Technika Weterynarii, a Tomek na Informatyka.(w sensie,bedzie wgrywał róznym firmom,windowsa Linuxa itp.)
niewiem czy bedzie nas na to stać..
jest jeszcze kwestia..psów...które chcemy ...Hodować..
Ja marze o Afgankach..
Tomek(jak to Facet) o Dog-ach de Borduex
..
Tak bardzo Bym chciała..ale to tylko marzenia...:(

(chciałam jeszcze tylko napisać,że jestem troszke wypita..(ale pisze!) bo własnie jestem po wyziycie pierwszych gości z rodziny na Mojej 18-stce...)Prosze wybaczyć

Posted

Anecioreczek - wrócimy do tematu... Wasze przyszłe zawody mogą Wam zagwarantować finanse na Wasze hobby... A to dosyc istotne.

Ala
- ja jutro mam 2 sprawy do załatwienia: rano i ppłd., a właściwie wieczorem... Ale sama nie wiem, która załatwię. Ranną mogę przerzucić na wtorek, ale z wieczorną będzie gorzej...
No nic. zobaczymy.
Pzdr.

Posted

Wiecie, co?
A mnie się wydaje, że to może byc dzisiaj, bo Felka sama z siebie weszła do porodówki, lezy na boczku i tak troche ciężkawo oddycha. Wcześniej sobie doopke wylizała...
Jejku, jak ja bym chciała, aby to było dziś...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

JUPI - ja Ciebie chyba nie widziałam w mojej Galerii...? ale cieszę się, że jesteś!
Pzdr.

bo ja tylko cichcem sobie przegladałam galeryjke bez pozostawiania śladów:evil_lol:
ale teraz jak mają tu kluski być to szybko mnie sie stąd nie pozbedziesz:-)