Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cerber']witamy sie :)
ja na poczatku sie pogubilam o co chodzi z ta stacjionarnoscia w koncu, a pozniej myslalam, ze to chodzilo o aparat fotograficzny- czy tez cyfrowy :P:P
Hahaha, jeszcze inna opcja...

[quote name='NATKA']Jakie śliczne kwiatuszki:lol:
http://img227.imageshack.us/img227/464/resizeofimg0447.jpg
To - jeżeli dobrze pamiętam słowa Resurgam - wiśnia. Oczywiście, taka dziczka, rosnąca sobie na podwórku...

Pzdr.

Posted

Dzień Dobry Pani Asiu!
Śledzę cały czas pani wątek, ale jakoś nie miałam weny, by napisać ;) Przede wszystkim życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Chciałam również zapytać czy przyjedzie pani do Leszna? Bardzo miło byłoby się zobaczyć :) Głaski dla wszystkich Basków ;) Pozdrawiam Gorąco!

Posted

[quote name='Asiaczek']Bardzo zapraszam na bazarek. Liczę, że przy sobocie/niedzieli znajdziecie czas, aby pojawić się na bazarku i cos wybrac dla siebie/ Rodziny/psów...

ZAPRASZAM!

Pzdr.

Asiu bardzo bardzo dziękuję!!!

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Już odpisałam na pw.
Tak, przeczytałam.

[quote name='Paula&Goofi']Dzień Dobry Pani Asiu!
Śledzę cały czas pani wątek, ale jakoś nie miałam weny, by napisać ;) Przede wszystkim życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Chciałam również zapytać czy przyjedzie pani do Leszna? Bardzo miło byłoby się zobaczyć :) Głaski dla wszystkich Basków ;) Pozdrawiam Gorąco!
W Lesznie raczej mnie nie będzie...

[quote name='Tengusia']hej Asiaczku :hand: przyszlam sie przywitac bo jakos dawno mnie u ciebie nie bylo :grins: widzialam foteczki na wsteczu sliczniaste i takie wiosenne :grins:
Niekore fotki wiosenne, a niektóre - takie jeszcze po-zimowe, prawda? Rosliny takie przytłumione sniegiem...

[quote name='jambi_']Asiu bardzo bardzo dziękuję!!!

No coś ty, za co dziękowac...
A ruch to tam u Was jest spory na tych bazarkach:)

Pzdr.

Posted

Endher napisał(a):
Witamy się i czekamy na nowe zdjęcia! :evil_lol:

Witaj, witaj!
A żebyś wiedziała. Dzisiaj , po obiedzie (moim!) będa nowe fotki:)
Powinien byc Serek, Ercia i chyba Dzezik...

Pzdr.

Posted

Zapomniałam rano napisac, że podczas porannych spacerków znalazłam bukiet żonkili, zdziebko poharatanych przez jakieś ręce, 6,30 PLN pod moją klatką...
Jak myslicie, czy to może byc jakis tajemniczy wielbiciel...?;):evil_lol:

Przed chwilą zakóńczyłam popołudniowe spacerosy i wróciłam jak zmokła kura. Takiej burzy, jaka rozszalała się akurat podczas ostatniego spacerku z Dżezikiem, daaaawno nie widziałam... Jestem mokra do... bielizny:diabloti:

Pzdr.

Posted

He he ja też tak podobnie: desze, burze, gradobicia ale dzisiaj to miałam słoneczko :loveu:Chociaż Ares to nawet miał burzę - tzn sąsiadka kotlety biła na obiad a, że moje psisko przewrażliwione od kilku dni burzową pogodą, to sobie to bicie kotletów za początek burzy obrało:cool3:

Posted

[quote name='NATKA']He he ja też tak podobnie: desze, burze, gradobicia ale dzisiaj to miałam słoneczko :loveu:Chociaż Ares to nawet miał burzę - tzn sąsiadka kotlety biła na obiad a, że moje psisko przewrażliwione od kilku dni burzową pogodą, to sobie to bicie kotletów za początek burzy obrało:cool3:[/QUOTE]
Hahaha, czytałam o zachowaniu Aresa w przed i w trakcie burzy u Ciebie w Galerii...

Pzdr.

Posted

Dzień dobry z rana :)

[quote name='Asiaczek']No coś ty, za co dziękowac...
A ruch to tam u Was jest spory na tych bazarkach:)

Pzdr.[/QUOTE]

no właśnie, sama jestem zaskoczona... oczywiście pozytywnie :)

Pzdr.