NATKA Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Jakie śliczne kwiatuszki:lol: http://img227.imageshack.us/img227/464/resizeofimg0447.jpg Quote
Asiaczek Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Cerber']witamy sie :) ja na poczatku sie pogubilam o co chodzi z ta stacjionarnoscia w koncu, a pozniej myslalam, ze to chodzilo o aparat fotograficzny- czy tez cyfrowy :P:P Hahaha, jeszcze inna opcja... [quote name='NATKA']Jakie śliczne kwiatuszki:lol: http://img227.imageshack.us/img227/464/resizeofimg0447.jpg To - jeżeli dobrze pamiętam słowa Resurgam - wiśnia. Oczywiście, taka dziczka, rosnąca sobie na podwórku... Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Dzień Dobry Pani Asiu! Śledzę cały czas pani wątek, ale jakoś nie miałam weny, by napisać ;) Przede wszystkim życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Chciałam również zapytać czy przyjedzie pani do Leszna? Bardzo miło byłoby się zobaczyć :) Głaski dla wszystkich Basków ;) Pozdrawiam Gorąco! Quote
Tengusia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 hej Asiaczku :hand: przyszlam sie przywitac bo jakos dawno mnie u ciebie nie bylo :grins: widzialam foteczki na wsteczu sliczniaste i takie wiosenne :grins: Quote
jambi Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Asiaczek']Bardzo zapraszam na bazarek. Liczę, że przy sobocie/niedzieli znajdziecie czas, aby pojawić się na bazarku i cos wybrac dla siebie/ Rodziny/psów... ZAPRASZAM! Pzdr. Asiu bardzo bardzo dziękuję!!! Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Już odpisałam na pw. Tak, przeczytałam. [quote name='Paula&Goofi']Dzień Dobry Pani Asiu! Śledzę cały czas pani wątek, ale jakoś nie miałam weny, by napisać ;) Przede wszystkim życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Chciałam również zapytać czy przyjedzie pani do Leszna? Bardzo miło byłoby się zobaczyć :) Głaski dla wszystkich Basków ;) Pozdrawiam Gorąco! W Lesznie raczej mnie nie będzie... [quote name='Tengusia']hej Asiaczku :hand: przyszlam sie przywitac bo jakos dawno mnie u ciebie nie bylo :grins: widzialam foteczki na wsteczu sliczniaste i takie wiosenne :grins: Niekore fotki wiosenne, a niektóre - takie jeszcze po-zimowe, prawda? Rosliny takie przytłumione sniegiem... [quote name='jambi_']Asiu bardzo bardzo dziękuję!!! No coś ty, za co dziękowac... A ruch to tam u Was jest spory na tych bazarkach:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Endher napisał(a):Witamy się i czekamy na nowe zdjęcia! :evil_lol: Witaj, witaj! A żebyś wiedziała. Dzisiaj , po obiedzie (moim!) będa nowe fotki:) Powinien byc Serek, Ercia i chyba Dzezik... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Zapomniałam rano napisac, że podczas porannych spacerków znalazłam bukiet żonkili, zdziebko poharatanych przez jakieś ręce, 6,30 PLN pod moją klatką... Jak myslicie, czy to może byc jakis tajemniczy wielbiciel...?;):evil_lol: Przed chwilą zakóńczyłam popołudniowe spacerosy i wróciłam jak zmokła kura. Takiej burzy, jaka rozszalała się akurat podczas ostatniego spacerku z Dżezikiem, daaaawno nie widziałam... Jestem mokra do... bielizny:diabloti: Pzdr. Quote
gosiaja Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 u nas dziś nie padało było słoneczko i chmury i śliny wiatr Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 U nas tez było słoneczko, i deszcz i burza... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 A u nas dzisiaj pogoda jak marzenie, do jakiejś 17 słoneczko świeciło bez przerwy i cieplutko, później troszkę chmurki zaczęły wychodzić, ale nie dużo i nie padało. Quote
bety Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Asiaczek']U nas tez było słoneczko, i deszcz i burza... Pzdr.[/QUOTE] ......i gradobicie. Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 ...o, pardonsik! Tego na wsi Mokotów nie było:) Pzdr. Quote
NATKA Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 He he ja też tak podobnie: desze, burze, gradobicia ale dzisiaj to miałam słoneczko :loveu:Chociaż Ares to nawet miał burzę - tzn sąsiadka kotlety biła na obiad a, że moje psisko przewrażliwione od kilku dni burzową pogodą, to sobie to bicie kotletów za początek burzy obrało:cool3: Quote
Asiaczek Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='NATKA']He he ja też tak podobnie: desze, burze, gradobicia ale dzisiaj to miałam słoneczko :loveu:Chociaż Ares to nawet miał burzę - tzn sąsiadka kotlety biła na obiad a, że moje psisko przewrażliwione od kilku dni burzową pogodą, to sobie to bicie kotletów za początek burzy obrało:cool3:[/QUOTE] Hahaha, czytałam o zachowaniu Aresa w przed i w trakcie burzy u Ciebie w Galerii... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 A tak wyglądała stacja benzynowa w Pyskowicach jeszcze kilka dni temu... Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
jambi Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Dzień dobry z rana :) [quote name='Asiaczek']No coś ty, za co dziękowac... A ruch to tam u Was jest spory na tych bazarkach:) Pzdr.[/QUOTE] no właśnie, sama jestem zaskoczona... oczywiście pozytywnie :) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 ... no i Ty się uaktywniłaś:0 Najwyższa pora! Rozumiem, że juz w pracy? Bo komp otwarty... Pzdr. Quote
jambi Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ano w pracy :p tutaj jakaś Umowa tudzież specyfikacja a w tle dogomania :cool3: trzeba być na bieżąco... i bazarków pilnować ;) Quote
Asiaczek Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 No to , jak tak dobrze bazarki idą, to następny zrobimy razem, prawda?;) pzdr. Quote
jambi Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 no ba! bardzo chętnie :) ale... na szaucery? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 ...albo na jakąś bidulkę... No, można tez zrobic 2 bazarki, co za problem...? Pzdr. Quote
Recommended Posts