Asiaczek Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Cd. roślinek, i to na dodatek ubiegłorocznych... Nie wiem, co to jest, ale bardzo fotogeniczna roslinka. Nawet jak jest to ubiegłoroczne,prawda? Uploaded with ImageShack.us A to, jak Wam się podoba? Uploaded with ImageShack.us Kto znajdzie element fauny? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Darianna Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 jak człowiek wyda dużą kasę to zwykle ma wrażenie, że od tej pory wszystko będzie inaczej ;) http://img204.imageshack.us/img204/4339/resizeofimg0256.jpg to oset :) Quote
Asiaczek Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Cd. Jakies takie badylaki:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A to już tegoroczna, jak najbardziej, trawka:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Darianna napisał(a):jak człowiek wyda dużą kasę to zwykle ma wrażenie, że od tej pory wszystko będzie inaczej ;) Wiesz, tu chyba nawet nie chodzi o kase, chociaz już wydałam niemało. Ale raczej o psychiczne podejście do pacjenta. Ta wizyta mnie uspokoiła, zaufałam temu ortopedzie. A czy było warto, to się okaże. W każdym bądź razie stwierdził, że trochę czasu, rehabilitacji i powinno byc OK. Mówił tak na podstawie USG, które mnie tak załamało. Zobaczymy. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Cd. Takie tam różne... Ślimaczek... Uploaded with ImageShack.us Drzewo zwalone, bardzo mi się podoba to ujęcie. Uploaded with ImageShack.us Koniki. Były trochę daleko, ale zdecydowałam się zrobic fotkę:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A wiecie, co to za budyneczek...? Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Cd. Choineczka... Uploaded with ImageShack.us ... i taka... Uploaded with ImageShack.us ... jeszcze inna... Uploaded with ImageShack.us ... i taka... Uploaded with ImageShack.us ... i taka... Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Cerber Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Asiaczek napisał(a):A teraz najnowsze wieści od ortopedy. Krioterapia, Magnetronic, jakieś ohydne tabletki i za 2 miesiące kontrola. Mam jeździć na rowerze (może być stacjonarny). Powiedział, że jeżeli dałam rade uklęknąć, to będzie dobrze:) Jak wyszłam z Przychodni to od razu świat inaczej zaczął wyglądac. Nawet te 300 zł, jakie zostawiłam w najbliższej aptece nie miały az takiego złego wymiaru...:) Może rzeczywiście będzie dobrze...? Pzdr. super! bardzo chętnie bym pojeździła z Tobą na rowerze, ja kocham jeździć na rowerze! myślę, że będzie już tylko lepiej :) Quote
Asiaczek Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Cd. A tutaj fotki z podwórka,gdzie mieszka Resurgam. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to wszystkie fotki z przyrodą (+ malutki dodatek w postaci ślimaczka, koni i Peraczka). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Cerber napisał(a):super! bardzo chętnie bym pojeździła z Tobą na rowerze, ja kocham jeździć na rowerze! myślę, że będzie już tylko lepiej :) Ja też takmyslę... Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Kaya']Może chodzi o Muszu? ;) Niestety nie jest on duszą towarzystwa :evil_lol: Tak, tak, właśnie Muszu miałam na myśli :) wiiiiii, ślimaczek :) :) :) http://img69.imageshack.us/img69/202/resizeofimg0257.jpg konisie też widziałam ;) Quote
Alicja Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Tylko się Asieńko nie nadwyrężaj z tym rowerkiem , pomaluśku sobie dawkuj ruch kolankiem ;) Quote
Asiaczek Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Alicja napisał(a):Tylko się Asieńko nie nadwyrężaj z tym rowerkiem , pomaluśku sobie dawkuj ruch kolankiem ;) Coś Ty! Na razie sama mysl o wyciągnięciu rowerka z piwnicy i pojechaniu gdziekolwiek, jest dla mnie obca... Pzdr. Quote
Vectra Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 a chcesz stacjonarny ? mogę Ci pożyczyć ;) będzie dobrze , musi :kciuki: pamiętaj że wiara czyni cuda , więc uwierz że będzie super. Quote
Asiaczek Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Nie, nie chcę juz stacjonarnego.Sama mam w domu kilka aparatów; musze je porozdawać albo wyrzucić. Sama nie wiem. A jak juz będzie PO remoncie, to sobie kupię jakiś aparacik na kartę i wtedy będzie OK. Karta ma byc baaaardzo dla mnie opłacalna,abym mogła wreszcie sobie spokojnie pogadać:) Pzdr. Quote
Unbelievable Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Nie, nie chcę juz stacjonarnego.Sama mam w domu kilka aparatów; musze je porozdawać albo wyrzucić. Sama nie wiem. A jak juz będzie PO remoncie, to sobie kupię jakiś aparacik na kartę i wtedy będzie OK. Karta ma byc baaaardzo dla mnie opłacalna,abym mogła wreszcie sobie spokojnie pogadać:) Pzdr. a nie chodziło o rower? ;) Quote
Vectra Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Nie, nie chcę juz stacjonarnego.Sama mam w domu kilka aparatów; musze je porozdawać albo wyrzucić. Sama nie wiem. A jak juz będzie PO remoncie, to sobie kupię jakiś aparacik na kartę i wtedy będzie OK. Karta ma byc baaaardzo dla mnie opłacalna,abym mogła wreszcie sobie spokojnie pogadać:) Pzdr. rower stacjonarny , do treningów ;) Quote
Alicja Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Nie, nie chcę juz stacjonarnego.Sama mam w domu kilka aparatów; musze je porozdawać albo wyrzucić. Sama nie wiem. A jak juz będzie PO remoncie, to sobie kupię jakiś aparacik na kartę i wtedy będzie OK. Karta ma byc baaaardzo dla mnie opłacalna,abym mogła wreszcie sobie spokojnie pogadać:) Pzdr. :roflt: Asia chciała na telefonie popylać ';) Quote
Korenia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Krioterapia, Magnetronic. Mam jeździć na rowerze (może być stacjonarny). Miałam dokładnie to samo na moją 'kostkę'. A miałam podokostnowe złamanie szczytu kostki bocznej + uszkodzoną torebeczkę stawową. Mnie super pomogło, teraz nie mam problemów z tą nogą! Zabiegi były nawet przyjemne :cool3: Quote
Asiaczek Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Unbelievable napisał(a):a nie chodziło o rower? ;) Hm, po głębszym zastanowieniu potwierdzam. Tak. Vectra myslała o rewerze stacjonarnym, a NIE telefonie stacjonarnym... Ale plama... Vectra napisał(a):rower stacjonarny , do treningów ;) Pożyczyc - bardzo chętnie. Naprawde byś mogła...? To by bylo super. Bo na taki normalny rowerek (mam w piwnicy), to trochę sie obawiam... Alicja napisał(a)::roflt: Asia chciała na telefonie popylać ';) No właśnie. A nie wiesz przypadkiem, jak ja to chciałam zrobić...? Korenia napisał(a):Miałam dokładnie to samo na moją 'kostkę'. A miałam podokostnowe złamanie szczytu kostki bocznej + uszkodzoną torebeczkę stawową. Mnie super pomogło, teraz nie mam problemów z tą nogą! Zabiegi były nawet przyjemne :cool3: O, lejesz miód na moje zbolałe serce... pzdr. Quote
M&S Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Cześć Asiu! Wiemy o twoich kłopotach zdrowotnych, mogę dać Ci namiar na swojego rehabilitanta od nogi......pomyśl o tym A. Quote
bazylowa Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Zapraszam wszystkich na bazarek :) Obroże i linki treningowe http://www.dogomania.pl/threads/186065-Obro%C5%BCe-i-smycze-na-przytulisko-pod-K%C4%99dzierzynem-zalane-w-powodzi-2010-do-31-maja?p=14724082#post14724082 Quote
Vectra Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Mogę pożyczyć , on jest u moich rodziców ... stoi nie używany już , bo ja jestem po rehabilitacji ... a moi rodzice mieli słomiany zapał do tego ... w tygodniu Ci podrzucę , tylko TZ wezmę za gardziel , bo mi chyba nie wejdzie do mojego fordzika ... A skojarzenie z telefonem - słuszne , bo o tym pisałyśmy u mnie w galerii :diabloti: Quote
jambi Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Dzień dobry Asiaczku! za Twoim wyraźnym przyzwoleniem, a wręcz naleganiem ;) bardzo serdecznie zapraszam - nawet dla obejrzenia, również do nagłośnienia, bazarek przygotowała malawaszka (może kojarzycie ? :evil_lol: ) dochód zostanie przeznaczony na moja (i Asiaczka :diabloti: ) ukochaną rasę - sznaucerki :) jeszcze raz serdecznie zapraszam i prosze o pomoc :) http://www.dogomania.pl/threads/186099-BI%C5%BBUTERIA-NOWE-sk%C3%B3rz.-klapki-kurtka-TH-ZABAWKI-i-inne-sznupy-do-1.06 http://www.dogomania.pl/threads/186108-LASER-Legamaster-smycze-aut.-zest.-słuchawkowe-NOKIA-i-inne-SUPER-na-sznupy-do-1.06/page2 Pozdrawiam :) Quote
Asiaczek Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Maks i Spark']Cześć Asiu! Wiemy o twoich kłopotach zdrowotnych, mogę dać Ci namiar na swojego rehabilitanta od nogi......pomyśl o tym A. M&S - dzięki za pamięc. We wtorek mam I zabiegi i zobaczymy czego jeszcze dowiem się na rehabilitacji. Jeżeli jeszcze cos będe mogła zrobic - odezwę się w tej sprawie. Poza tym, tak czy siak, odezwę się u Was w Galerii:) [quote name='bazylowa']Zapraszam wszystkich na bazarek :) Obroże i linki treningowe http://www.dogomania.pl/threads/186065-Obro%C5%BCe-i-smycze-na-przytulisko-pod-K%C4%99dzierzynem-zalane-w-powodzi-2010-do-31-maja?p=14724082#post14724082 Linki treningowe to raczej nie dla mnie, ale na obróżki chętnie popatrzę:) Zajrzę dzisiaj wieczorkiem:) [quote name='Vectra']Mogę pożyczyć , on jest u moich rodziców ... stoi nie używany już , bo ja jestem po rehabilitacji ... a moi rodzice mieli słomiany zapał do tego ... w tygodniu Ci podrzucę , tylko TZ wezmę za gardziel , bo mi chyba nie wejdzie do mojego fordzika ... A skojarzenie z telefonem - słuszne , bo o tym pisałyśmy u mnie w galerii :diabloti: Vectra, byłoby super! Czekam na sygnał:) [quote name='jambi_']Dzień dobry Asiaczku! za Twoim wyraźnym przyzwoleniem, a wręcz naleganiem ;) bardzo serdecznie zapraszam - nawet dla obejrzenia, również do nagłośnienia, bazarek przygotowała malawaszka (może kojarzycie ? :evil_lol: ) dochód zostanie przeznaczony na moja (i Asiaczka :diabloti: ) ukochaną rasę - sznaucerki :) jeszcze raz serdecznie zapraszam i prosze o pomoc :) http://www.dogomania.pl/threads/186099-BI%C5%BBUTERIA-NOWE-sk%C3%B3rz.-klapki-kurtka-TH-ZABAWKI-i-inne-sznupy-do-1.06 http://www.dogomania.pl/threads/186108-LASER-Legamaster-smycze-aut.-zest.-słuchawkowe-NOKIA-i-inne-SUPER-na-sznupy-do-1.06/page2 Pozdrawiam :) Bardzo zapraszam na bazarek. Liczę, że przy sobocie/niedzieli znajdziecie czas, aby pojawić się na bazarku i cos wybrac dla siebie/ Rodziny/psów... ZAPRASZAM! Pzdr. Quote
Cerber Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 witamy sie :) ja na poczatku sie pogubilam o co chodzi z ta stacjionarnoscia w koncu, a pozniej myslalam, ze to chodzilo o aparat fotograficzny- czy tez cyfrowy :P:P Quote
Recommended Posts