Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
jak człowiek wyda dużą kasę to zwykle ma wrażenie, że od tej pory wszystko będzie inaczej ;)

Wiesz, tu chyba nawet nie chodzi o kase, chociaz już wydałam niemało. Ale raczej o psychiczne podejście do pacjenta. Ta wizyta mnie uspokoiła, zaufałam temu ortopedzie. A czy było warto, to się okaże.
W każdym bądź razie stwierdził, że trochę czasu, rehabilitacji i powinno byc OK. Mówił tak na podstawie USG, które mnie tak załamało.
Zobaczymy.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A teraz najnowsze wieści od ortopedy.

Krioterapia, Magnetronic, jakieś ohydne tabletki i za 2 miesiące kontrola.
Mam jeździć na rowerze (może być stacjonarny).

Powiedział, że jeżeli dałam rade uklęknąć, to będzie dobrze:)

Jak wyszłam z Przychodni to od razu świat inaczej zaczął wyglądac. Nawet te 300 zł, jakie zostawiłam w najbliższej aptece nie miały az takiego złego wymiaru...:)
Może rzeczywiście będzie dobrze...?

Pzdr.

super! bardzo chętnie bym pojeździła z Tobą na rowerze, ja kocham jeździć na rowerze!
myślę, że będzie już tylko lepiej :)

Posted

Cerber napisał(a):
super! bardzo chętnie bym pojeździła z Tobą na rowerze, ja kocham jeździć na rowerze!
myślę, że będzie już tylko lepiej :)

Ja też takmyslę...

Pzdr.

Posted

Alicja napisał(a):
Tylko się Asieńko nie nadwyrężaj z tym rowerkiem , pomaluśku sobie dawkuj ruch kolankiem ;)

Coś Ty! Na razie sama mysl o wyciągnięciu rowerka z piwnicy i pojechaniu gdziekolwiek, jest dla mnie obca...

Pzdr.

Posted

Nie, nie chcę juz stacjonarnego.Sama mam w domu kilka aparatów; musze je porozdawać albo wyrzucić. Sama nie wiem.
A jak juz będzie PO remoncie, to sobie kupię jakiś aparacik na kartę i wtedy będzie OK. Karta ma byc baaaardzo dla mnie opłacalna,abym mogła wreszcie sobie spokojnie pogadać:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie, nie chcę juz stacjonarnego.Sama mam w domu kilka aparatów; musze je porozdawać albo wyrzucić. Sama nie wiem.
A jak juz będzie PO remoncie, to sobie kupię jakiś aparacik na kartę i wtedy będzie OK. Karta ma byc baaaardzo dla mnie opłacalna,abym mogła wreszcie sobie spokojnie pogadać:)

Pzdr.

a nie chodziło o rower? ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

rower stacjonarny , do treningów ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

:roflt: Asia chciała na telefonie popylać ';)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Krioterapia, Magnetronic.
Mam jeździć na rowerze (może być stacjonarny).

Miałam dokładnie to samo na moją 'kostkę'. A miałam podokostnowe złamanie szczytu kostki bocznej + uszkodzoną torebeczkę stawową. Mnie super pomogło, teraz nie mam problemów z tą nogą! Zabiegi były nawet przyjemne :cool3:

Posted

Unbelievable napisał(a):
a nie chodziło o rower? ;)

Hm, po głębszym zastanowieniu potwierdzam. Tak. Vectra myslała o rewerze stacjonarnym, a NIE telefonie stacjonarnym...
Ale plama...

Vectra napisał(a):
rower stacjonarny , do treningów ;)

Pożyczyc - bardzo chętnie.
Naprawde byś mogła...? To by bylo super.
Bo na taki normalny rowerek (mam w piwnicy), to trochę sie obawiam...

Alicja napisał(a):
:roflt: Asia chciała na telefonie popylać ';)

No właśnie. A nie wiesz przypadkiem, jak ja to chciałam zrobić...?

Korenia napisał(a):
Miałam dokładnie to samo na moją 'kostkę'. A miałam podokostnowe złamanie szczytu kostki bocznej + uszkodzoną torebeczkę stawową. Mnie super pomogło, teraz nie mam problemów z tą nogą! Zabiegi były nawet przyjemne :cool3:

O, lejesz miód na moje zbolałe serce...

pzdr.

Posted

Mogę pożyczyć , on jest u moich rodziców ... stoi nie używany już , bo ja jestem po rehabilitacji ... a moi rodzice mieli słomiany zapał do tego ... w tygodniu Ci podrzucę , tylko TZ wezmę za gardziel , bo mi chyba nie wejdzie do mojego fordzika ...

A skojarzenie z telefonem - słuszne , bo o tym pisałyśmy u mnie w galerii :diabloti:

Posted

Dzień dobry Asiaczku!

za Twoim wyraźnym przyzwoleniem, a wręcz naleganiem ;)

bardzo serdecznie zapraszam - nawet dla obejrzenia, również do nagłośnienia, bazarek przygotowała malawaszka (może kojarzycie ? :evil_lol: )
dochód zostanie przeznaczony na moja (i Asiaczka :diabloti: ) ukochaną rasę - sznaucerki :) jeszcze raz serdecznie zapraszam i prosze o pomoc :)

http://www.dogomania.pl/threads/186099-BI%C5%BBUTERIA-NOWE-sk%C3%B3rz.-klapki-kurtka-TH-ZABAWKI-i-inne-sznupy-do-1.06

http://www.dogomania.pl/threads/186108-LASER-Legamaster-smycze-aut.-zest.-słuchawkowe-NOKIA-i-inne-SUPER-na-sznupy-do-1.06/page2

Pozdrawiam :)

Posted

[quote name='Maks i Spark']Cześć Asiu!
Wiemy o twoich kłopotach zdrowotnych, mogę dać Ci namiar na swojego rehabilitanta od nogi......pomyśl o tym
A.
M&S - dzięki za pamięc.
We wtorek mam I zabiegi i zobaczymy czego jeszcze dowiem się na rehabilitacji. Jeżeli jeszcze cos będe mogła zrobic - odezwę się w tej sprawie.
Poza tym, tak czy siak, odezwę się u Was w Galerii:)

[quote name='bazylowa']Zapraszam wszystkich na bazarek :)
Obroże i linki treningowe
http://www.dogomania.pl/threads/186065-Obro%C5%BCe-i-smycze-na-przytulisko-pod-K%C4%99dzierzynem-zalane-w-powodzi-2010-do-31-maja?p=14724082#post14724082
Linki treningowe to raczej nie dla mnie, ale na obróżki chętnie popatrzę:)
Zajrzę dzisiaj wieczorkiem:)

[quote name='Vectra']Mogę pożyczyć , on jest u moich rodziców ... stoi nie używany już , bo ja jestem po rehabilitacji ... a moi rodzice mieli słomiany zapał do tego ... w tygodniu Ci podrzucę , tylko TZ wezmę za gardziel , bo mi chyba nie wejdzie do mojego fordzika ...
A skojarzenie z telefonem - słuszne , bo o tym pisałyśmy u mnie w galerii :diabloti:
Vectra, byłoby super! Czekam na sygnał:)

[quote name='jambi_']Dzień dobry Asiaczku!
za Twoim wyraźnym przyzwoleniem, a wręcz naleganiem ;)
bardzo serdecznie zapraszam - nawet dla obejrzenia, również do nagłośnienia, bazarek przygotowała malawaszka (może kojarzycie ? :evil_lol: )
dochód zostanie przeznaczony na moja (i Asiaczka :diabloti: ) ukochaną rasę - sznaucerki :) jeszcze raz serdecznie zapraszam i prosze o pomoc :)
http://www.dogomania.pl/threads/186099-BI%C5%BBUTERIA-NOWE-sk%C3%B3rz.-klapki-kurtka-TH-ZABAWKI-i-inne-sznupy-do-1.06
http://www.dogomania.pl/threads/186108-LASER-Legamaster-smycze-aut.-zest.-słuchawkowe-NOKIA-i-inne-SUPER-na-sznupy-do-1.06/page2
Pozdrawiam :)
Bardzo zapraszam na bazarek. Liczę, że przy sobocie/niedzieli znajdziecie czas, aby pojawić się na bazarku i cos wybrac dla siebie/ Rodziny/psów...

ZAPRASZAM!

Pzdr.

Posted

witamy sie :)

ja na poczatku sie pogubilam o co chodzi z ta stacjionarnoscia w koncu, a pozniej myslalam, ze to chodzilo o aparat fotograficzny- czy tez cyfrowy :P:P