Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gosiaja - porób karteczki z odpowiedziami. Na przykład takie:
Ta rasa to BASENJI

Ta rasa pochodzi z Afryki, z Konga.

Ta rasa nie szczeka.

Itp. Ułatwi to zajmowanie się psami, że o robieniu fotek nie wspomne...

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaja napisał(a):
ja mówiłam już jamnicze żeby zrobić psom kamizelki z imionami i przygotować karteczki z krótka informacja o rasie

Bardzo dobry pomysł:)
Jak chodziłam na spacery a Agabass (wyemigrowała do Anglii) to tez zawsze kilka osób pytało się, co to za rasa. Oj, trochę męczące to było...
Jak chodzę na takie codzienne spacerki, szczególnie w soboty i niedziele, to tez ludziska wypytują...

Pzdr.

Posted

Przyłączam się do życzeń dla BRACISZKÓW Z MIOTU "B" . Niestety Benji mimo moich planów na zupełnie wolne popołudnie musiał ze mną popracować ale uhonorowałam ten urodzinowy dzień smakołykami dla niego lecz bez zdjęć a szkoda. Postaram się poprawić na przyszłość :) Jeszcze raz wszystkiego dobrego :) [quote name='MMM']Chyba nikt się nie pogniewa zatroszkę "prywaty"
Chciałabym złożyć najlepsze życzenia urodzinowe braciszkom Maksa z miotu B African Elite. Dużo zdrowia, smaczków, miziania i spotkań rodzinnych.

Posted

Wszystkiego dobrego dla miotu B !!!

[quote name='gosiaja']to jak byśmy się spotkali tak w 5 psów na spacerze to już w ogóle od ludzi pytających się nie opędzimy
A może nawet w 6 :), bo tyle jest 3miejskich basenji ;)

Posted

Dziękujemy za życzenia.
A torcik był oczywiście z puszki (trochę nie chciał wyjść w eleganckiej całości). Mój syn stwierdził, że trzeba go udekorowac wędlinkami. No bo co to za tort bez dekoracji? Dostojny jubilat zjadł go tak błyskawicznie, że nikt nie zdążył się załapać ;) Dobrze, że zdażyliśmy zabrać świeczkę.

Posted

[quote name='bety']Fajne to zdjęcie http://img97.imageshack.us/img97/5010/hundi.jpg
Pzdr
Tylko szkoda, że takie niezbyt ostre. Ale tez ma swój urok, prawda?

[quote name='agnethka']Pręgowane baski są najpiękniejsze ;)
Ooooo, proszę, proszę!

[quote name='gosiaja']http://img541.imageshack.us/i/hundimuede.jpg/ to mi się podoba
O, tak! Taki zwinięty psi kłębuszek:)

[quote name='sylrwia']hej Asiaczku
pozdrawiamy z Foryśkiem po remontowej nieobecności :)
Czyżbyś już wyremontowała całe mieszkanie...?
No to teraz czekam na fotki Fortka, bo juz prawie zapomniałam, jak on wygląda...:)

[quote name='jamnicze']
A może nawet w 6 :), bo tyle jest 3miejskich basenji ;)
Ooooo, czyli:
Morek
Aziz
Sajdi
Pina
Zinka
i ...?

[quote name='halgre']Świetne ! Będę się do tego stosować hahaha ...
http://img541.imageshack.us/img541/6165/hundimuede.jpg
Cudna foteczka :multi::multi::multi:
Każdej z nas by dobrze zrobiło zastosowac się do tych rad...;)

[quote name='MMM']Dziękujemy za życzenia.
A torcik był oczywiście z puszki (trochę nie chciał wyjść w eleganckiej całości). Mój syn stwierdził, że trzeba go udekorowac wędlinkami. No bo co to za tort bez dekoracji? Dostojny jubilat zjadł go tak błyskawicznie, że nikt nie zdążył się załapać ;) Dobrze, że zdażyliśmy zabrać świeczkę.
Jak to basek... Szybki w jedzeniu:)

[quote name='gosiaja']kurcze to już trzeba będzie jakiś plac do biegania wynająć
Może umówicie się szóstką na tym placyku, spacjalnym dla psów?
I fotki, fotki poproszę z takiego spotkania. Niech no tylko trochę słońca wyjdzie, prawda?

STOP DESZCZOWI!

[quote name='despera']Dobry wieczór:)
http://img541.imageshack.us/img541/6165/hundimuede.jpg słodkie!
Witaj, zapracowana despero:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
TOoooo, czyli:
Morek
Aziz
Sajdi
Pina
Zinka
i ...?

Może chodzi o Muszu? ;) Niestety nie jest on duszą towarzystwa :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Czyżbyś już wyremontowała całe mieszkanie...?
No to teraz czekam na fotki Fortka, bo juz prawie zapomniałam, jak on wygląda...:)

Asiaczku juz po remoncie jeszcze tylko drobiazgi - poskręcanie mebli, założenie rolet na okna, poupychanie gratów w meble. I Końcowy maraton ze ścierką po chacie. :)

Posted

sylrwia napisał(a):
Asiaczku juz po remoncie jeszcze tylko drobiazgi - poskręcanie mebli, założenie rolet na okna, poupychanie gratów w meble. I Końcowy maraton ze ścierką po chacie. :)

A ja mam to przed soba, bo w przyszłym tygodniu zaczyna się u mnie wymiana CO i kaloryferów. Jednoczesnie chce zrobic remont kuchni (wymiana szafek) i malowanie dużego pokoju.... Jak to przezyję to będzie cud...

Pzdr.

Posted

Jestem juz po USG i jestem załamana. Tak, jak sugerowała Alicja - to jest poharatana łękotka... Wczoraj ledwo dowlokłam się do domu po badaniu, które jest przeciez bezinwazyjne, ale to wyginanie, prostowanie, zginanie nogi dało mi się we znaki...
Teraz czeka mnie albo rezonans albo artroskopia. A terminy wizyty i ortopedy są znowu b.odległe, nawet te komercyjne.
Załamka...

Pzdr.