Asiaczek Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 No to supr! Czylii Biały i Kraków i Chorzów...? Pzdr. Quote
Kisses Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ojjj bardzo wszyscy mnie w tym białym chcą :D Pisałam, że mam tam rodzinę, co nie znaczy, że z tych miejscowości mam transport :D Krk i Chorzów na pewno :) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 No i gites! Tak czy siak - gdzieś w tych miastach na wystawach się zobaczymy:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 A terzz news ostatniego tygodnia! JUMA MONGO Asiaczek FCI - na wystawie w Jonava/LT (8.5.2010 r.) otrzymał ocene dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG1 i ............ BIS!!!!!! Proszę, oto fotki:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I BIS!:) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
dzasta Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [QUOTE=Asiaczek;14680468 Juz po przejściu do metra (ci, co byli u mnie, to wiedza, że to niedaleko), noga boli a w kolanie czuję jakąś taka zaciskającą się obręcz... Pzdr. Oj oj widzę że masz podobny ból do mnie...Z doświadczenia namawiam do naprawdę porzucenia wszystkiego i ograniczenia się do spokojnych spacerów z psiakami...jak najmniej chodzenia po nierównych powierzchniach, schodach itp...to zaprocentuje zobaczysz!!! Jakby coś jak mówiłam jestem pod tel to służę poradą i zapleczem medycznym w postaci stabilizatorów :D Gratulacje dla Właścicieli Jumaszki i dla Ciebie Joasiu bo wyhodowałaś super psiaka!!! Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 dzasta - dzięki. W poniedziałek mam kontrolną wizytę u lekarza, więc niech on się najpierw ywpowie czy ja juz mogę te stabilizatory zakłądac czy nie. Na pewno dam znac. Bo moja wizyta u Was na pewnie Was nie minie. Robercik oj, znaczy Monaco trzeba zobaczyc na zywo i pomiziać, prawda?:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Kisses napisał(a):GRATULACJE!!! :crazyeye::loveu: Dzięki! Pzdr. Quote
dzasta Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Asiaczek']dzasta - dzięki. W poniedziałek mam kontrolną wizytę u lekarza, więc niech on się najpierw ywpowie czy ja juz mogę te stabilizatory zakłądac czy nie. Na pewno dam znac. Bo moja wizyta u Was na pewnie Was nie minie. Robercik oj, znaczy Monaco trzeba zobaczyc na zywo i pomiziać, prawda?:) pzdr. Ja Joasiu zapraszam kiedy tylko chcesz :) Ja siedzę cały czas w domku :) To jutro zadzwonię wieczorkiem to powiesz mi co Ci lekarz powiedział :) Maluch jest boski to prawda słodziak jakich mało :) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 ... już nie wspomnę o Czesku, Bercie i Gabince...;) Pzdr. Quote
Alicja Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Asiaczku , tak piszesz o tym bólu ... mój TZ miał zerwane więzadła , zrujnowaną łękotkę i nie obyło się bez artroskopii ...mam nadzieję , ze u ciebie to nie to Jumaszka :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Alicja - łękotka to chyba zdziebko niżej...? Mnie boli kolano. Ale takuczciwie mówiąc - nieraz to i łydka i kostka takboli, że jej. Wiadomo, złe postawienie nogi/stopy pomnozone przez x kroków na 4 rundachpsich, tomoże bolec... Smaruję maścią, biorę p/bólowe i czekam do jutra:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 agnethka napisał(a):WOW!!! GRATULACJE!!!! ale rozeta za BIS ..... brzydka :D Hahaha.... W oczach fachowca na pewno, ale dla mnie i dla Ingi - pamiątka nieziemska:) Pzdr. Quote
Alicja Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Asiaczek']Alicja - łękotka to chyba zdziebko niżej...? Mnie boli kolano. Ale takuczciwie mówiąc - nieraz to i łydka i kostka takboli, że jej. Wiadomo, złe postawienie nogi/stopy pomnozone przez x kroków na 4 rundachpsich, tomoże bolec... Smaruję maścią, biorę p/bólowe i czekam do jutra:) Pzdr. łękotka właśnie jest w kolanie ...TZ ma usuniete 2/3 łękotki Quote
dzasta Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Asiaczku łąkotka jest w kolanie ;) Tzn powinna być bo ja już jej nie mam po menisektomii :D Quote
Korenia Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Brawo dla Jumo!! Widziałam go ostatnio w Przyjacielu Psie ;) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 O, patrz, a mnie się wydawało, że niżej... Jesooo, juz się boję iść do tego lekarza... Już sama nie wiem, co o tym myśleć... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 [quote name='dzasta']Asiaczku łąkotka jest w kolanie ;) Tzn powinna być bo ja już jej nie mam po menisektomii :D Teraz już tez to wiem. Mam jednak nadzieję, że to będzie TYLKO zwichnięcie... [quote name='Korenia']Brawo dla Jumo!! Widziałam go ostatnio w Przyjacielu Psie ;) Czy tam był artykuł o Crufts'ie? Który to numer? Bo może bym kupiła i wysłała Indze i Godzie...? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Asiaczek']A terzz news ostatniego tygodnia! JUMA MONGO Asiaczek FCI - na wystawie w Jonava/LT (8.5.2010 r.) otrzymał ocene dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG1 i ............ BIS!!!!!! Pzdr.Gratuluję!!!!!!!!!!!!! Quote
Korenia Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Asiaczek napisał(a):Czy tam był artykuł o Crufts'ie? Który to numer? Bo może bym kupiła i wysłała Indze i Godzie...? Pzdr. Tak o Cruftsie, nie wiem który to numeros - ja kupuje MP, kumpela PP, ale zapytam jak się z nią spotkam. Quote
Bewarka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Gratki, gratki, gratki! :multi: :klacz: Świetne te rozmowy bogaczy, przeczytałam na głos i mój brat też tak uważa :D ;) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Korenia napisał(a):Tak o Cruftsie, nie wiem który to numeros - ja kupuje MP, kumpela PP, ale zapytam jak się z nią spotkam. Tomusi byc ten ostatni Bewarka napisał(a):Gratki, gratki, gratki! :multi: :klacz: Świetne te rozmowy bogaczy, przeczytałam na głos i mój brat też tak uważa :D ;) Hahaha, brat popiera kobitki? Dziekiza gratulacje dla Jumy:) Pzdr. Quote
Bewarka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Asiaczek napisał(a): Hahaha, brat popiera kobitki? Dziekiza gratulacje dla Jumy:) Pzdr.Może dlatego, że obok siedziała jego dziewczyna i też się z tego śmiała...? :siara: :lol: Quote
Recommended Posts