ewelinabuck Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ale fajne kicie :cool3: :cool3: :cool3: trzymam kciuki za kluchy male:razz: Quote
dzasta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Małpisia: Ale fajne koty :loveu: I jakie miny hihihi jakbym moją kote Kizie widziała i ta obrażalskość obca mi tez nie jest :razz: Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asiaczek napisał(a): Małpisia: Sie czaji na Myszke! :lol::lol::lol: Asiaczek napisał(a): O Boże Jaki to groźny kocurek!!:-o:crazyeye: Te oczy..i ta łapa na łape!!:crazyeye: Jeszcze jest tak ostrzyzona że to wygląda jak rękawice bokserskie! Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Na "rękawice bokserskie" nie wpadłam... ale faktycznie mogą te ostrzyżone łapki tak wyglądać:lol::lol::lol:... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ja Tam Bym sie bała wejsc do Twojego Domu,nie zewzględu na Psy.tylko Na Koty:roll::lol: takie to to Groźne:lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Hihihi, panienka, jak panienka. To już będzie 3 miot Felki... Pzdr.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ona już wie co ją czeka ;) hmmm a może ona se urojoną wykombinowała i nas zwodzi:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Hahaha, "obronne koty"... A zobacz, jak wygląda prawie kopie Rudej, czyli Rudy. .. Tyły Rudego... "Kondensacja" tyłu...:loveu: Jeszcze ujęcie z boku... ... i portrecik... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ona już wie co ją czeka ;) hmmm a może ona se urojoną wykombinowała i nas zwodzi:evil_lol: Nie, nie, nie! Na urojoną to to nie wygląda... Te ruchy w brzuszku i przepychanki są baaaardzo realne!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Latarki!:lol: czemu ja widziałam u nas w S-ce Sznaucera Mini podobnie ostrzyzonego?:lol::lol::roll: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Bo ja model strzyżenia kotów wzięłam właśnie od sznaucerów... Przecież kiedyś miałam olbrzymy.:loveu:.. Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Wiem czytałam na stronce.. głupia ja...mogłam Sie domyśleć..:wallbash: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Czemu zaraz "głupia"... Teraz już wiesz:lol: i masz to na dodatek potwierdzone... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Atos Lubi Kube z naszego Bloku Sznaucera,ale średniego xD a KUba Lubi Kore xD nawet jak cieczki Niema xD a Jka Ma to dopiero sie dzieje...ho ho!:lol: Quote
Jupi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 świetne zwłaszcza rudziaska:evil_lol: super wygląda tak ostrzyżona:lol: a miny boskie robi :evil_lol: REWELKA:lol: szylkretka też śliczna ja tez planuje zakocić mój dom i czekam na poród koteczki, ale to bedzie maine coon i mam nadzieję kocurek a i trzymam kciuki za sunię co by pomyślnie i łatwo poród przebiegał:lol: Pozdrawiam Quote
cuciola Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 no prosze ale sesja kocia! cudny ten rudasek! Quote
Imanca Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ja napisze jedno - napisalam już pozew dla Felki za straty na zdrowiu związane z trzymaniem kciuków :evil_lol: Jak się do jutra nie weźmie do roboty, to jej go wyślę :evil_lol: Mogę udostępnić innym dogomaniakom (myślę, że będzie miała ich sporo na sumieniu) i wystąpimy z pozwem zbiorowym :lol: A co do kotów - to napewno kiedyś sobie sprowadzę czeladkę (co się będę ograniczać). Podobaja mi się norweskie leśne i rosyjskie niebieskie, ale rasą europejską też nie wzgardzę :loveu: Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Mój Wymażony Kocurek to Turecka Angora BIAłA.:loveu::loveu: oo taka -> :P a Na drugim Miejscu Norweski leśny i maine Coon :) ale Tatus kotów nie lubi :/ wiec Kota niema.. (no bo zamiast Atosa, przez pół roku namawiałam rodziców na kota..):oops: [SIZE=2]Sie nie udało,więc powiedziałam że psa przyprowadze drugiego,na co Tata 'Tylko Dużego'... No to Mają:P Quote
Czoko Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Nareszcie Was znalazłam - zawsze mam ten sam problem - dopiero na 5 stronie Galerii ....i oglądam sobie Fajne Rude....A Felunia droczy się dalej z nami wszystkimi... Też myślałam ze to panienka bo całej Galerii nigdy nie zdążyłam przeczytać. Asiu czy u Was w okolicy pieski chorują na jakieś biegunki? Właśnie trafiłam na galerię Soni - Behemot i trochę się przetraszyłam - obustonnymi problemami piesków gdzieś z naszych okolic - pacjentów ELWETU w Al. Niepodległości i jednak z moimi zwierzakami zaczekam z wizytą u weta żeby mi się czymś nie zaraziły... Pozdrawiam Wszystkich Ewa Quote
sylrwia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asiaczek napisał(a): Asiaczek napisał(a): Asiaczku zrób z nich kiedys pudle :cool3: takie z kulkami na łapach i ogonie:evil_lol: Powiedz mi jak Ty ten cały zwierzyniec kontrolujesz aby sie nie porozmnażało niekontrolowanie??:cool1: Quote
SuperGosia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Oj, Asik chyba cos zalatany, bo sie dodzwonic nie mozna :( Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 HURA, HURA, HURA!!! Mam jeszcze 2 dni wolnego, a jak dobrze pójdzie, to może i 3... Jutro około południa się okaże... Super szef, zbyt dużo pytań nie zadawał, szybka odpowiedź itp...:lol: JUPI - ja Ciebie chyba nie widziałam w mojej Galerii...? ale cieszę się, że jesteś! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 SuperGosia napisał(a):Oj, Asik chyba cos zalatany, bo sie dodzwonic nie mozna :( Gosiu, fakt, byłam na spacerach i potem dawałam obiadek zwierzakom i sobie... ale już jestem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Czoko napisał(a):Nareszcie Was znalazłam - zawsze mam ten sam problem - dopiero na 5 stronie Galerii ....i oglądam sobie Fajne Rude....A Felunia droczy się dalej z nami wszystkimi... Też myślałam ze to panienka bo całej Galerii nigdy nie zdążyłam przeczytać. Asiu czy u Was w okolicy pieski chorują na jakieś biegunki? Właśnie trafiłam na galerię Soni - Behemot i trochę się przetraszyłam - obustonnymi problemami piesków gdzieś z naszych okolic - pacjentów ELWETU w Al. Niepodległości i jednak z moimi zwierzakami zaczekam z wizytą u weta żeby mi się czymś nie zaraziły... Pozdrawiam Wszystkich Ewa Moje, tfu, tfu, tfu - nie widac biegunki... Pzdr. Quote
Recommended Posts