Asiaczek Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Mudik napisał(a):Asiu ja już tez prawie gotowa, coraz lepiej się czuję, byłąm nawet na mini spacerku z Olą(odebrać wyniki Unguni od veta) i potem już sama z czarnymi emerytami, Ola się właśnie lekko budzi, ale ja już prawie mam gotowe..... ups bym się wygadała z niespodzianki ;-), szpice wchodzą o 10 tej więc bedziemy móc Ci kibicować i robić fotki, spokojnie po ocenie pogadać, już się cieszę na jutrzejszy dzień! O, to dobrze, że ze zdrowiem jest lepiej. Troche się niepokoiłam, Michał był taki tajemniczy... Do zobaczenia:) Dojo napisał(a):No, Petra will go to Austria next weekend for a show :-) O, my good things for Petra:) Zuza i Noddy napisał(a):Ja się właśnie pakuję, bo Ofi to raz dwa i wszystko spakowane. Ja też zaraz kończe pakowanie i hop pod szybki prysznic. Jeszcze tylko dopakowac rzeczy na ring i chyba będe gotowa. Może jeszcze podłogi zdążę umyc:) A pogoda jakas taka niewyraźna dzisiaj... Na wszelki wypadek biorę namiocik. gosiaja napisał(a):no to czekam na zdjęcie Zdjęcie ciasta jest juz na pulpicie. Teraz musze je zgrac na pendrive'a i iść na drugi komp i wstawić; może dzisiaj przed wyjazdem zdążę:) jamnicze napisał(a):Kciuki już zaciśnięte :) Hohoho, jaka wyrywna;) agaciaaa napisał(a):Trzymam kciuki, powodzenia! Tfu, tfu, tfu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Przed dosłownie minutą bylam u Ciebie:) Pzdr. Quote
Vectra Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Wiem , ja właśnie siadłam do kawy :) Porannej :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Odmeldowuję się. Tradycyjnie proszę o trzymanie kciuków i przesyłanie pozytywnych fluidów:) Pzdr. Quote
Iza. Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Asiaczku, powodzenia, fluidy oczywiście też przesyłam! :kciuki: Quote
jenis Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Powodzenia w Łodzi napewno w tej chwili jestescie albo na ringu alebo juz po ocenie :) Czekamy na wieści. Quote
lady_m Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Cześć Asiu! Przyszłam się przywitać pierwszomajowo :loveu: Quote
Agasia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 A ja nie dotre dzisiaj na wystawe ;( ;( jechalam rano autobusem na pks i... autobus sie zepsul, przez co nie zdazylam! Jakos dojechalam na dworzec, ale okazalo sie, ze kolejny jest po godz. 13 (bo 1 maja i busiki, ktore kursuja co 30 min nie jezdza), a dodatkowo deszcz pada wiec sobie odpuscilam. Straaasznie chcialam sie spotkac z Asiaczkowa druzyna... Bedziecie w Warszawie na wystawie? A muffinki bananowe z czekolada zjem sama.... :D Quote
Alicja Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 są jakieś wieści ???????Bo mnie paluszki :kciuki: bolą ;) Quote
Iza. Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 własnie, właśnie, ma ktos jakieś przecieki ? :cool3: Quote
bety Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Hej, Asiaczkowa gdzieś Ty się w tej deszczowej z rana Łodzi ukryła - rozglądałam się i Cię nie widziałam a baski miały być na ringu obok amerykańców? Pzdr Quote
jamnicze Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 hej, hej i jak ta? my tu niecierpliwie na wieści czekamy :p Quote
Izabela124. Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Witaj! http://img16.imageshack.us/img16/1264/resizeofimg0681.jpg To super :loveu: http://img641.imageshack.us/img641/4456/resizeofimg0674.jpg ha ha ale ona śmiesznie siedzi Spóźnione gratulacje z Oplo! Oraz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: No i znalazłam taką fotkę z Opola: Quote
dbsst Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Asiaczek napisał(a):Hahaha, Debe, od Ciebie - jak zwykle - super niezwykłe zyczenia:) hahah staram się jak mogę a ostatnio nie za wiele mogę hahahaha. Quote
jamnicze Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Asia, jesteś?, może sobie dłuuuugi weekend przedłużyli ;) Oby się tylko nie przeziębili bety pisała, że w Łodzi lało. Quote
Kaya Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 To ja napiszę może jak poszło Baskom :) to po kolei [B]Muszu[/B] - wo, 1, bob baby [B]Ofi[/B] - wo, 2 [B]Serek[/B] - dosk, 1, zw. mł. [B]Dżezik[/B] - dosk, 2, res. cacib [B]Maśka[/B] - dosk, 1, cwc [B]Erka[/B] - dosk, 1, cwc res. cacib [B]Felka[/B] - dosk, 1, bob weteran [B]Para hodowlana[/B] Dżezik + Maśka - IV lok. [B]Grupa hodowlana[/B] - II lok. Niestety wystawa dosyć pechowa dla Asiaczka, ale poczekam aż Asiaczek sama napisze coś więcej na ten temat...Także czekamy na wieści (mam nadzieje dobre) Quote
Izabela124. Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Asiaczki serdecznie gratuluję! I czekam na jakieś wieści... Quote
agaciaaa Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Gratulacje!!! Czekam na wieści i mam nadzieję, że nic złego się nie stało.. Quote
Alicja Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [COLOR=Navy][B]Asiaczku .... martwie sie ....:calus: ale tez :Rose: gratki dla Basków [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts