Asiaczek Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Cd. fotek z 24.4.2010r. Felka i Erka (mamcia + córcia):) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Darianna napisał(a):Chłopaków do Ofika nie puszczałaś? Nie. Trudno by mi było zapanować na 7 basków... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Cd. Ofik w samotności... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I 2 fotki Ofika w czasie ćwiczeń z Zuzką:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Na razieto wszystko. Reszta fotek ppłd. Pzdr. Quote
taxelina Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 http://img27.imageshack.us/img27/1927/resizeofimg0671.jpg ale sliczna ta mordka :) Quote
Bogarka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Jaki Ofik zainteresowany telewizja. A Felka i Erka fajnie razem wygladaja :-) Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 deer_1987 napisał(a):http://img27.imageshack.us/img27/1927/resizeofimg0671.jpg ale sliczna ta mordka :) A na zywo, jaki Ofik jest fajny! Bogarka napisał(a):Jaki Ofik zainteresowany telewizja. A Felka i Erka fajnie razem wygladaja :-) Ha, w końcu matka i córcia:) Pzdr. Quote
michal_unga Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Asiaczek napisał(a): O, udało Wam się wepchnąć przed baski, nonono... to chyba po znajomości, co?') Byłam dzisiaj z Serkiem u weta. I tak: - albo coś z rzepka kolanową - albo stłuczony/uszkodzony paliczek w II palcu u tylnej łapki. Dostał na razie 2 zastrzyki:p-bólowy i p-zapalny. Jutro i pojutrze powtóka. I obserwacja. Pzdr. W tym roku (po zmianach w zarządzie-po odejściu Pana Przewodniczącego) to w znajomości nie wierzę. Ale trochę urozmaicenia się przyda:p:p(oby pozytywnie to wypadło). Trzymamy kciuki za Serka. Asiaczek napisał(a):Wiecie, co? Mam taki pomysł, aby PRZED fotkami z Opola, wstawić fotki z pobytu Ofika-Tofika u mnie. co o tym myślicie...? Pzdr. Co prawda zdjęcia już się pojawiły ale i tak popieram;);) Agasia napisał(a):A ja nie, bo uwielbiam zdjecia z wystaw! :) :) A wlasnie zauwazylam ze w Lodzi znowu klubowa macie - beda Asiaczki? :) Asiaczek napisał(a):Będą, będą...:) Pzdr. Klubowa V we wrześniu to ostatnio standard.:multi: Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Witaj Michał! Cieszę się, że już niedługo zobaczymy się w Łodzi. Rozumiem, że i Magda tez będzie? A Basia? A Agata? Pzdr. Quote
michal_unga Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Asiaczek napisał(a):Witaj Michał! Cieszę się, że już niedługo zobaczymy się w Łodzi. Rozumiem, że i Magda tez będzie? A Basia? A Agata? Pzdr. Agata wystawia Jankesa. Mama na wystawie nadzoruje. A ja z rodziną (Madzia i Ola) jesteśmy towarzysko. Quote
Zuza i Noddy Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Super fotki, bardzo fajnie się je ogląda. Felka i Erka wyglądają cudownie, a Ofi gdzie on się zmieścił pod tym stolikiem. Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 michal_unga napisał(a):Agata wystawia Jankesa. Mama na wystawie nadzoruje. A ja z rodziną (Madzia i Ola) jesteśmy towarzysko.Ooooo, to jeszcze mi napisz, czy Rysio będzie...;) Bo widze, że cała Rodzina w komplecie:) Zuza i Noddy napisał(a):Super fotki, bardzo fajnie się je ogląda. Felka i Erka wyglądają cudownie, a Ofi gdzie on się zmieścił pod tym stolikiem. Z tego wynika, że nie znasz swojego psa...;) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Asiaczek napisał(a):Z tego wynika, że nie znasz swojego psa...;) Pzdr. U mnie chyba po prostu nie ma się pod co wgramolić, bo mniejsze szczeliny są. Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Ha, w takim razie trzeba przetestowac Ofika na innych róznych przeszkodach i pułapkach:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 To co, dawac następne fotki z pobytu Ofika u mnie? Jest tutaj przynajmniej 5 chętnych? pzdr. Quote
taxelina Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Asiaczek napisał(a):Niezawodna! JEDEN! Pzdr. siedze i zmiejszam zdjecia z plazy to jestem na dogo tez :D Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Super! And who will be number 4 and 5...? pzdr. Quote
Biutka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Asiaczku, możesz wstawiać, bo ja number 5 :D Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 deer_1987 Darianna Dojo Iza. Biutka - dziękuję, Kochane:) Juz za chwilę wstawię II część fotek Ofika. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Druga część fotek z 24.04.2010r. Ofik + Felka + Erka + Żelka... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Erka + Żelka + Ofik... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts