Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Jeszcze trochę zbiorowych fotek. Małpisia (nieostrzyżona) i Hośka (ostrzyżona) w porodówce: Gruszka i Lanka na porodówce: Hośka i Małpisia na porodówce: Grupowe na biurku: Lanka + Ruda + Gruszka: Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Asiaczku ile ty masz wlasciwie kotow ?? bo juz sie pogubilam Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:koty ci się zaczną rozmnażać zanim Felka sie zdecyduje Quote
Elitesse Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ZonkOne napisał(a):ile Pucharów!:-o niedlugo nie bedzie ich juz gdzie stawiac :eviltong: jesli basko asiaczki beda tak szalaly po wystawkach Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Asiaczek napisał(a):ZonkOne - miło powitać! Ale trafiłaś w czas oczekiwania... Twoje kciuki i dobre myśli na pewno się przydadzą. Bo jak tam się wszyscy weźmiemy "w qoope", to Felka na pewno weźmie to pod uwagę i ... Zaraz zajrzę do Twojej Galerii. Pzdr. Asiaczek...:lol: To jest Mój TZ-et:lol::evil_lol::cool3::lol::lol: :D:D:D Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Elitesse - kotów jest 6. A pucharów juz nie mam gdzie stawiać... ZonkOne - sorki, ah, ta klawiatura po przejściach...:oops: Pzdr. Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 witaj asiaczku:) ja juz od kilku dni tak cichaczem sledze rozwoj wypadkow ale pomyslalam ze czas najwyzszy sie ujawnic... bede wysylac pozytywna energie i trzymac kciuki za przyszla mame i dzieciaczki:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Furciaczek - wspaniale! Jak miło, że się pojawiłaś... Jak napisałaś, tak rób, OK? Już teraz pięknie dzięks! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dzieńdobry :) Jak tam?Felka coś zaczeła?:> Quote
dbsst Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 i jak i jak i jak????????????????? ja już kce gratulować :cool1: Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Mozę to Ich własny Pokój:evil_lol::lol: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Agga napisał(a): A gdzie miejsce dla człowieka???:p Człowiek zawsze gdzieś tam się wciśnie...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Ja myślę, że Felka urodzi w poniedziałek... jakby tu powiedzieć "na złość"... Szlag mnie trafia... Nie może być za dobrze; dobrze żarło i zdechło... To tylko niektóre "złote myśli", które mi teraz przychodzą do głowy...:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asia zawsze jest jakaś druga stronba Medalu.. Jak Felka urodzi Jutro.. to Popatrz..nie bedzies zmusiała iśc drugi tydzień do Pracy:P:P:P [no chyba że szefostwo Ci wolnego nie dało:shake:] Quote
PANGEA Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja myślę, że Felka urodzi w poniedziałek... jakby tu powiedzieć "na złość"... Szlag mnie trafia... Nie może być za dobrze; dobrze żarło i zdechło... To tylko niektóre "złote myśli", które mi teraz przychodzą do głowy...:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Pzdr. Moze to troche nieladnie tak pytac...... ale ktory to dzien???? PS Raz mnie suka "wytrzymala" do 70tego dnia :angryy: Nigdy jej tego nie zapomne :mad: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Anecioreczek - zobaczymy, jak z tym urlopem bedzie... Pangea - krycie było 4 i 6 listopada ub.r. Nie chce mi się liczyć... Ale już chyba... 64... Pzdr. Quote
Poświata Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja myślę, że Felka urodzi w poniedziałek... jakby tu powiedzieć "na złość"... Szlag mnie trafia... Nie może być za dobrze; dobrze żarło i zdechło... To tylko niektóre "złote myśli", które mi teraz przychodzą do głowy...:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Pzdr. Felka, bo siem wkurzę :mad: i zaraz przejadę do Ciebie :mad: . Quote
dzasta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No właśnie właśnie gdzie te maluchy :mad: Nadal skryte w brzusiu :mad: A już myślałam że jak zajrze rano to będę mogła oczy nacieszyć fotaskami maluchów a tu nic :mad: Oj Felka chyba i ja się do CIebie wybiore na perswazje słowne :p Quote
furciaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 no no Felka trzyma nas w niepewnosci... ja tez mialam cicha nadzieje ze to "juz" ale jak widac panienka chce sie troche podroczyc z pancia:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Hihihi, panienka, jak panienka. To już będzie 3 miot Felki... Pzdr. Quote
furciaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Hihihi, panienka, jak panienka. To już będzie 3 miot Felki... Pzdr. o to widze ze juz doswiadczona mamuska:p musze sie przyznac ze tylko pobieznie przejzalam twoja galerie asiaczku:oops: wiec czasem moze mi sie zdazyc jakas wpadka:evil_lol: ale mysle ze mi to wybaczysz :) ehhh ciekawe czy mnie beda czekac takie nerwy z moim suczydlem:roll: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Jeszcze troche wczorajszej sesji kociej. Małpisia: Małpisia w porodówce Ruda vel Anula: Obrażona panienka..."Juz dosyć tych zdjęć!" OK, ok, już kończymy... Pzdr. Quote
Recommended Posts