Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze trochę zbiorowych fotek.

Małpisia (nieostrzyżona) i Hośka (ostrzyżona) w porodówce:

Gruszka i Lanka na porodówce:

Hośka i Małpisia na porodówce:

Grupowe na biurku: Lanka + Ruda + Gruszka:

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
ZonkOne - miło powitać!
Ale trafiłaś w czas oczekiwania...
Twoje kciuki i dobre myśli na pewno się przydadzą. Bo jak tam się wszyscy weźmiemy "w qoope", to Felka na pewno weźmie to pod uwagę i ...

Zaraz zajrzę do Twojej Galerii.
Pzdr.

Asiaczek...:lol:
To jest Mój TZ-et:lol::evil_lol::cool3::lol::lol: :D:D:D

Posted

witaj asiaczku:) ja juz od kilku dni tak cichaczem sledze rozwoj wypadkow ale pomyslalam ze czas najwyzszy sie ujawnic...

bede wysylac pozytywna energie i trzymac kciuki za przyszla mame i dzieciaczki:loveu:

Posted

Ja myślę, że Felka urodzi w poniedziałek... jakby tu powiedzieć "na złość"... Szlag mnie trafia...
Nie może być za dobrze; dobrze żarło i zdechło... To tylko niektóre "złote myśli", które mi teraz przychodzą do głowy...:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja myślę, że Felka urodzi w poniedziałek... jakby tu powiedzieć "na złość"... Szlag mnie trafia...
Nie może być za dobrze; dobrze żarło i zdechło... To tylko niektóre "złote myśli", które mi teraz przychodzą do głowy...:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Pzdr.

Moze to troche nieladnie tak pytac...... ale ktory to dzien????

PS
Raz mnie suka "wytrzymala" do 70tego dnia :angryy: Nigdy jej tego nie zapomne :mad:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

Felka, bo siem wkurzę :mad: i zaraz przejadę do Ciebie :mad: .

Posted

No właśnie właśnie gdzie te maluchy :mad: Nadal skryte w brzusiu :mad: A już myślałam że jak zajrze rano to będę mogła oczy nacieszyć fotaskami maluchów a tu nic :mad: Oj Felka chyba i ja się do CIebie wybiore na perswazje słowne :p

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hihihi, panienka, jak panienka. To już będzie 3 miot Felki...
Pzdr.

o to widze ze juz doswiadczona mamuska:p
musze sie przyznac ze tylko pobieznie przejzalam twoja galerie asiaczku:oops: wiec czasem moze mi sie zdazyc jakas wpadka:evil_lol: ale mysle ze mi to wybaczysz :)

ehhh ciekawe czy mnie beda czekac takie nerwy z moim suczydlem:roll: