gosiaja Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Dużo zdrówka szczęście i pomyślności :) :new-bday::BIG::tort::BIG::new-bday: torcik naprawdę dobry Quote
Asiaczek Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Hahaha, dzięki! Mam nadzieję, że dobry torcik dla Was wybrałam. Oby był tak dobry, jak fajnie wygląda, prawda? pzdr. Quote
Dojo Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ??? There's someone who's birthday is today ??? :cool3::cool3::cool3: [FONT=Comic Sans MS]HAPPY BIRTHDAY MY DEAR JOANNA!!!![/FONT] Hope you have a wonderful day today! I'm soooo sorry to hear that there is something wrong with Serek. I didn't realize it yesterday, I was just wondering why you didn't show him. I really hope that he get's well soon and that it is nothing serious. Poor Baby, give him a kiss! Hugs! Katrin Quote
Błyskotka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin :). Gratulacje za Opole :). Kurcze nie udało mi się dotrzeć do ciebie Asiu :oops:. Jakoś nie widziałam nigdzie basenji :(. Quote
Korenia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Sto lat Asiu! Zdrowia, szczęścia, radości i samych szczęśliwych chwil! Quote
Hiro Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Asiu, wszystkiego naj-naj-naj-lepszego z okazji urodzin! I tu 2 małych prezenta dla Ciebie))) To żeby w życiu widizałaś tylko pięknie,pozytywne strony A to do twojej kolekcji basków.Znalazłam Królewskiego pieska! Quote
Asiaczek Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='Dojo']??? There's someone who's birthday is today ??? :cool3::cool3::cool3: [FONT=Comic Sans MS]HAPPY BIRTHDAY MY DEAR JOANNA!!!![/FONT] Hope you have a wonderful day today! I'm soooo sorry to hear that there is something wrong with Serek. I didn't realize it yesterday, I was just wondering why you didn't show him. I really hope that he get's well soon and that it is nothing serious. Poor Baby, give him a kiss! Hugs! Katrin Thanx very much! Yes, Serek have something wrong with his legs... Today evening I'll go to my vet. We will see... [quote name='Vectra']GRATULACJE Asiu , no i sto lat :multi: Witaj, Kochana, i dziękuję:) [quote name='Hiro']Asiu, masz urodziny?czy coś przeoczyłam? Tak, tak, dzisiaj mam urodziny:) [quote name='deer_1987']Sto lat!!! Jakie piękne róże! Dziękuję:) [quote name='Błyskotka']Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin :). Gratulacje za Opole :). Kurcze nie udało mi się dotrzeć do ciebie Asiu :oops:. Jakoś nie widziałam nigdzie basenji :(. Dziękuję! chyba do 13.30 siedzieliśmy całą grupą przy ringu 20... [quote name='Korenia']Sto lat Asiu! Zdrowia, szczęścia, radości i samych szczęśliwych chwil! O, dzięki i za życzenia i za tort. Teraz na pewno juz starczy dla wszystkich:) [quote name='Hiro']Asiu, wszystkiego naj-naj-naj-lepszego z okazji urodzin! I tu 2 małych prezenta dla Ciebie))) To żeby w życiu widizałaś tylko pięknie,pozytywne strony A to do twojej kolekcji basków.Znalazłam Królewskiego pieska! Dziękuję, Kochana! Piękne zyczenia i piekne prezenty:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 No to od naszej całej rodzinki tez najserdeczniejsze życzenia i jeszcze sto lat życia i coraz to więcej sukcesów. A ze strony Katrin pożyczam sobie jeszcze takie nasze 2 fotki Quote
Asiaczek Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Zuzka - dzięki dla calej Waszej Rodziny:) A Ofik na tych 2 cytowanych od Katrin fotkach - super! Bardzo mi się podoba... Pzdr. Quote
Agasia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Asiu! Duzo zdrowia, radosci, spelnienia marzen (nie tylko tych psich!), jeszcze wiekszych sukcesow hodowlanych (da sie? ;) ) i jak najwiecej slodkosci! :) Ode mnie i calej mojej psiej gromadki! Wspolne zdjecia - swietne! A Ofik zapowiada sie na pieknego pregowatego przystojniaka! Quote
Asiaczek Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Agasia - dziękuję za cudne zyczenia! Ofik i Olcia tez. Tylko Ofik to juz taki mały-duzy facet, chociaz leci do każdego i daje buziaki. A Olcia bardziej stonowana w zachowaniu, ale w kilku momentach na wystawie byłam nia zauroczona! Myslę, że i Ori (mieszka w Niemczech) tez jest perspektywicznym psiakiem i zobaczymy go w PL! Pzdr. Quote
Kaya Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Waśnie sobie przypomniałam jeszcze pijąc herbatę, że ja zabiegana o życzeniach zapomniałam :) Wszystkiego dobrego dużo radości, sukcesów i spełnienia marzeń oraz wesołych kolejnych lat w gronie basków ;) Quote
Asiaczek Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Dzięki, Kaya, za piekne życzenia:) ... w gronie basków i ich życzliwych właścicieli (zapomniałaś dodać)... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Ja poznaję, ja! Ale czy moge ich zdekonspirować? Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja poznaję, ja! Ale czy moge ich zdekonspirować? Pzdr. mysle ze sie nie obraza :lol::lol: swoja droga na zywo widzialam ze Waciakowy pieknie z Zuz sie w ruchu pokazuje a teraz widze ze i w statyce idzie im niezle Quote
Asiaczek Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Wiesz, ładna prezenterka, to i psiak tez ładny. I tak razem, wespól w zespół, dobrze się dobrali:) Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 nocowalam z soboty na niedziele w hotelu Mercure w Opolu i w recepcji minelam jakies basenji tyle ze z rozpedu nie zdazylam sie im przypatrzec - co to za psiaki mogly byc ?? Quote
Asiaczek Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Prawdopodobnie była to Katrin i Pal ze swoimi baskami. Bo powiedziała mi, że nocowała w tym hotelu i bardzo jej się tam podobało:) pzdr. Quote
Elitesse Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Prawdopodobnie była to Katrin i Pal ze swoimi baskami. Bo powiedziała mi, że nocowała w tym hotelu i bardzo jej się tam podobało:) pzdr. ups... to mialam szanse na zywo poznac Dojo ... :placz::placz: Quote
Asiaczek Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Dojo ma sporo fotek, no i jedna z nich (ta z Ofikiem i Olcią) juz jest wstawiona przez Katrin. Fajnie wyglądają, taka rodzinka... Dojo jeszcze do polski przyjedzie, bo przecież ma dopiero jednego polskiego CAC'a. A i Peony też pewnie ma chrapkę na Championat PL:) Pzdr. Quote
Recommended Posts