Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

??? There's someone who's birthday is today ??? :cool3::cool3::cool3:

[FONT=Comic Sans MS]HAPPY BIRTHDAY MY DEAR JOANNA!!!![/FONT] Hope you have a wonderful day today!

I'm soooo sorry to hear that there is something wrong with Serek. I didn't realize it yesterday, I was just wondering why you didn't show him. I really hope that he get's well soon and that it is nothing serious. Poor Baby, give him a kiss!

Hugs!
Katrin

Posted

Asiu, wszystkiego naj-naj-naj-lepszego z okazji urodzin!
I tu 2 małych prezenta dla Ciebie)))
To żeby w życiu widizałaś tylko pięknie,pozytywne strony

A to do twojej kolekcji basków.Znalazłam Królewskiego pieska!

Posted

[quote name='Dojo']??? There's someone who's birthday is today ??? :cool3::cool3::cool3:
[FONT=Comic Sans MS]HAPPY BIRTHDAY MY DEAR JOANNA!!!![/FONT] Hope you have a wonderful day today!
I'm soooo sorry to hear that there is something wrong with Serek. I didn't realize it yesterday, I was just wondering why you didn't show him. I really hope that he get's well soon and that it is nothing serious. Poor Baby, give him a kiss!
Hugs!
Katrin
Thanx very much!
Yes, Serek have something wrong with his legs... Today evening I'll go to my vet. We will see...

[quote name='Vectra']GRATULACJE Asiu , no i sto lat :multi:
Witaj, Kochana, i dziękuję:)

[quote name='Hiro']Asiu, masz urodziny?czy coś przeoczyłam?
Tak, tak, dzisiaj mam urodziny:)

[quote name='deer_1987']Sto lat!!!

Jakie piękne róże! Dziękuję:)

[quote name='Błyskotka']Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin :).
Gratulacje za Opole :).
Kurcze nie udało mi się dotrzeć do ciebie Asiu :oops:. Jakoś nie widziałam nigdzie basenji :(.
Dziękuję!
chyba do 13.30 siedzieliśmy całą grupą przy ringu 20...

[quote name='Korenia']Sto lat Asiu! Zdrowia, szczęścia, radości i samych szczęśliwych chwil!

O, dzięki i za życzenia i za tort. Teraz na pewno juz starczy dla wszystkich:)

[quote name='Hiro']Asiu, wszystkiego naj-naj-naj-lepszego z okazji urodzin!
I tu 2 małych prezenta dla Ciebie)))
To żeby w życiu widizałaś tylko pięknie,pozytywne strony
A to do twojej kolekcji basków.Znalazłam Królewskiego pieska!

Dziękuję, Kochana! Piękne zyczenia i piekne prezenty:)

Pzdr.

Posted

Asiu! Duzo zdrowia, radosci, spelnienia marzen (nie tylko tych psich!), jeszcze wiekszych sukcesow hodowlanych (da sie? ;) ) i jak najwiecej slodkosci! :) Ode mnie i calej mojej psiej gromadki!

Wspolne zdjecia - swietne! A Ofik zapowiada sie na pieknego pregowatego przystojniaka!

Posted

Agasia - dziękuję za cudne zyczenia!

Ofik i Olcia tez. Tylko Ofik to juz taki mały-duzy facet, chociaz leci do każdego i daje buziaki. A Olcia bardziej stonowana w zachowaniu, ale w kilku momentach na wystawie byłam nia zauroczona! Myslę, że i Ori (mieszka w Niemczech) tez jest perspektywicznym psiakiem i zobaczymy go w PL!

Pzdr.

Posted

Waśnie sobie przypomniałam jeszcze pijąc herbatę, że ja zabiegana o życzeniach zapomniałam :) Wszystkiego dobrego dużo radości, sukcesów i spełnienia marzeń oraz wesołych kolejnych lat w gronie basków ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja poznaję, ja!
Ale czy moge ich zdekonspirować?

Pzdr.

mysle ze sie nie obraza :lol::lol:

swoja droga na zywo widzialam ze Waciakowy pieknie z Zuz sie w ruchu pokazuje a teraz widze ze i w statyce idzie im niezle

Posted

Asiaczek napisał(a):
Prawdopodobnie była to Katrin i Pal ze swoimi baskami. Bo powiedziała mi, że nocowała w tym hotelu i bardzo jej się tam podobało:)

pzdr.

ups... to mialam szanse na zywo poznac Dojo ... :placz::placz:

Posted

Dojo ma sporo fotek, no i jedna z nich (ta z Ofikiem i Olcią) juz jest wstawiona przez Katrin. Fajnie wyglądają, taka rodzinka...
Dojo jeszcze do polski przyjedzie, bo przecież ma dopiero jednego polskiego CAC'a. A i Peony też pewnie ma chrapkę na Championat PL:)

Pzdr.