Hiro Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Przepraszam, przeoczyłam.Czekam na zdjęcia. Ale fajnie wam buło dzisiaj!Chyba już się zaczyna taki sezon, że tylko o takiej wczesnej porze będzie można tam spokojnie wyjść z psem na spacer! Quote
bety Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Asiaczek napisał(a):hej, czy mi się wydaje, czy zmienilaś avatarek? Pzdr. Avatarek mam stary - za leniwa jestem żeby coś zmieniać, a poza tym jak się ma ciągle ten sam to i człowiek jest rozpoznawalny przez innych. :) Pzdr Quote
taxelina Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 no to z niecierpliwoscia czekam na terenowe fotki! Quote
Asiaczek Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 A mnie się jakos tak wydawało, że zmieniłas... No nic. Starość, to i na oczy się rzuca, prawda? pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 deer_1987 napisał(a):no to z niecierpliwoscia czekam na terenowe fotki! Hahaha, terenowe będą, ale nie baskowe. Przynajmniej nie w I kolejności. Bo potem - tak, baski , a właściwie jeden basek karnie czeka w kolejce:) Jeszcze chwila. Muszę coś zjeść, jakiś obiad albo co i biorę się za wstawianie. pzdr. Quote
taxelina Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Asiaczek napisał(a):Hahaha, terenowe będą, ale nie baskowe. Przynajmniej nie w I kolejności. Bo potem - tak, baski , a właściwie jeden basek karnie czeka w kolejce:) Jeszcze chwila. Muszę coś zjeść, jakiś obiad albo co i biorę się za wstawianie. pzdr. No rozumiem :) ale ja i tak czekam na te dzisiejsze cierpliwie :D Quote
Agasia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Hej Asiaczki! Niesmialo zapraszam na moja nowa strone (uff wreszcie udalo mi sie ja skoncztc!) - www.sheradins.pl . Tam tez troche zdjec kropka, chociaz narazie niewiele :) Buziaki! Quote
Zuza i Noddy Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Agasia']Hej Asiaczki! Niesmialo zapraszam na moja nowa strone (uff wreszcie udalo mi sie ja skoncztc!) - www.sheradins.pl . Tam tez troche zdjec kropka, chociaz narazie niewiele :) Buziaki! Śliczna stronka, jak wszystkie twojej roboty. Obejrzałam psiaki i gratuluje nowego nabytku, samych sukcesów wam życzę, gdzie się wybierasz na wystawę? Quote
Korenia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Asiaczek napisał(a): Jeszcze chwila. Muszę coś zjeść, jakiś obiad albo co i biorę się za wstawianie. Asiaczek - mistrzyni w szybkim jedzeniu obiadku :evil_lol: Quote
taxelina Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 No wlasnie cos nie starczylo czasu na zdjecia :( Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='deer_1987']No rozumiem :) ale ja i tak czekam na te dzisiejsze cierpliwie :D Wczorajsze z terenu będą jutro, dzisiejsze - pojutrze... hahaha... [quote name='Agasia']Hej Asiaczki! Niesmialo zapraszam na moja nowa strone (uff wreszcie udalo mi sie ja skoncztc!) - www.sheradins.pl . Tam tez troche zdjec kropka, chociaz narazie niewiele :) Buziaki! Zajrzę za chwilę! [quote name='Korenia']Asiaczek - mistrzyni w szybkim jedzeniu obiadku :evil_lol: To wcale nie był obiadek, niestety... Wyskoczyły mi inne zajęcia i.. dlatego fotek nie było. [quote name='deer_1987']No wlasnie cos nie starczylo czasu na zdjecia :( Za chwilę przesiadam się na drugi komp i wstawiam foteczki:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Obiecane fotki,szczególnie dla Agasi. Jej nowe Maleństwo, które zostałosfotografowane tuz po przylocie z Włoch:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Cd. Ciaputkowa val Kropka vel... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Cd, Zdjęcia były robione praktycznie w jednymmiejscu, stąd sa trochę mało zróżnicowane w elementy dodatkowe;) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Cd. Maleństwo trochę zmęczyłosię bieganiem, staniem, siedzeniem na pokaz, to i musiało sie połozyc... Oczywiście nie po to, aby odpocząć:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Cd. Maleństwo dalej się byczy... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Cd. Ciapoutkowa odpoczęła i znowu zachciała szaleć,ale... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Cd. I ostatnie foteczki Maleństwa Ciaputkowego:) I na koniec próby ustawienia Maleństwa w pozycji wystawowej:) Fotek byłocos około 200, ale nie wszystkie wstawiłam. Wybrałam te, najbardziej smakowite:) Pzdr. Quote
Tengusia Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 alez rozkoszne malenstwo :loveu: http://img707.imageshack.us/img707/8188/resizeofimg0048.jpg witam w kolejny piekny, sloneczny dzionek :grins: Quote
Hiro Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Zgadzam się bardzo słodkie i czarujące maleństwo! Teraz czekamy na kolejne zdjęcia! Quote
Darianna Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Łojejciu! Mały seterek? :D Prześliczna, i stoi lepiej niż mój misiek :D Quote
Zuza i Noddy Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ale śliczna jest maleńka, musimy się gdzies spotkać ;) Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='Tengusia']alez rozkoszne malenstwo :loveu: http://img707.imageshack.us/img707/8188/resizeofimg0048.jpg witam w kolejny piekny, sloneczny dzionek :grins: Noooo, Malutka jest rozkoszna i jaka dzielna... [quote name='deer_1987']Dokladnie, sama slodycz! Ma piekny pysio, a jej sierść jest taka delikatna i miękka... [quote name='Hiro']Zgadzam się bardzo słodkie i czarujące maleństwo! Teraz czekamy na kolejne zdjęcia! Może dzisiaj wieczorkiem będzie Muszu - jak się wyrobię:) [quote name='Darianna']Łojejciu! Mały seterek? :D Prześliczna, i stoi lepiej niż mój misiek :D Tak, tak, seterek:) [quote name='Zuza i Noddy']Ale śliczna jest maleńka, musimy się gdzies spotkać ;) Mam nadzieję, Ze Agasia tutaj zaglądnie, to się jakoś domówicie:) Pzdr. Quote
Recommended Posts