Poświata Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Asiaczek napisał(a):Przecież nie będzie sama, my tu wszystkie mamusie i nie-mamusie jej pomożemy, prawda? Tiaaaaaaaa, ja mogę postękać :evil_lol: , ponapinać się też mogę jeśli to ma Felce pomóc :roll: :evil_lol: . Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Poświata napisał(a):Tiaaaaaaaa, ja mogę postękać :evil_lol: , ponapinać się też mogę jeśli to ma Felce pomóc :roll: :evil_lol: . :grin::grin::grin: w takim razie też Moge pomóc :grin: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Na razie to oddziaływujcie psychicznie. Stękanie i napinanie się - później poproszę... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 no to czekamy na Twoją Komende! ;D:cool3: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Jasne! Na pewno dam znać.:lol: Pzdr. Quote
baskomaniak Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Wg moich obliczeń akcja rozpocznie się dziś ok. godziny 19:15 :razz: Pozdrawiam. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 No, wreszcie jakis facet i jego trzeżwe spojrzenie na problem...:evil_lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 noo to Superr!!! ;D jesli tak bedzie^^ a musiii byććć^^ Quote
dzasta Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 No dobrze by było jakby się te obliczenia sprawdziły :p Ja również służe duchową pomocą i wsparciem dla Feli a i w odpowiednim czasie postękać też moge a co :eviltong: Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:stękam od rana ...już nawet prochy p/bólowe wzięłam / co z tego że na bolący czerep/a Felka nic:cool3: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 No dobra. To czekamy na godz. 19:15. Zaczynami odliczanie... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 godzina zero sie zbliża:evil_lol::lol: :roll: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Na spacerze - komplecik! Oraz dodatkowo - GLUT z pewnego miejsca... A więc godzina "zero" zbliża się, ale jeszcze trochę przyjdzie nam poczekać... Obiadek - beeee. Teraz Felka spi w porodówce... Pzdr. Quote
donya Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Asiaczek']Na spacerze - komplecik! Oraz dodatkowo - GLUT z pewnego miejsca... A więc godzina "zero" zbliża się, ale jeszcze trochę przyjdzie nam poczekać... Obiadek - beeee. Teraz Felka spi w porodówce... Pzdr. To już bliżej niż dalej ;) :lol: :lol: :lol: Tylko co z jutrzejszym dniem :roll: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 No, ja muszę sięwypisać z "ćwiczeń w podgrupach"... Sorki, dziewczyny, muszę wybierać pomiedzy "ważne i ważniejsze"... Pzdr. Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Asiaczek']No, ja muszę sięwypisać z "ćwiczeń w podgrupach"... Sorki, dziewczyny, muszę wybierać pomiedzy "ważne i ważniejsze"... Pzdr.:razz:oj Felka , Felka .....ty to masz reflex;) Quote
ZonkOne Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Asiaczek']Na spacerze - komplecik! Oraz dodatkowo - GLUT z pewnego miejsca... A więc godzina "zero" zbliża się, ale jeszcze trochę przyjdzie nam poczekać... Obiadek - beeee. Teraz Felka spi w porodówce... Pzdr. Trzymamy kciuki za Felke :):):) Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 ZonkOne - miło powitać! Ale trafiłaś w czas oczekiwania... Twoje kciuki i dobre myśli na pewno się przydadzą. Bo jak tam się wszyscy weźmiemy "w qoope", to Felka na pewno weźmie to pod uwagę i ... Zaraz zajrzę do Twojej Galerii. Pzdr. Quote
ZonkOne Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Asiaczek to wszystko przez Anecioreczek bo mi konto zrobiła :P:P:P Dziekuje za zapowiedz odwiedzin :):):) I czekam na fotki maluchów :):):) Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 No to trzeba podziękować Anecioreczek, że taka zdolna i uspołeczniona... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Z nudow poszperałam w kompie + porobilam trochę zdjęć kotów. Oto wynik mojego szperania... Wazi + koty (na górze: Małpisia, na dole - Rudy i Ruda) Rudy w całej okazałości (jeszcze przed strzyżeniem). Wazi (sam, bez kotów): Sama słodycz, prawda? pzdr. Quote
Poświata Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 :hmmmm: to dzisiaj chyba nie moge iść spać :hmmmm:, obiecałam postękać, ponapinać się i podyszeć jak będzie trzeba :cool3: :evil_lol: . Quote
Elitesse Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 piecho koty chyba tez sa juz znuzone oczekiwaniem :) Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 A mnie się wydaje, że ten GLUT z popołudniowego spacerku "coś" oznacza... No nic. Trzeba powoli szykować się do wieczornego "obchodu"... Pzdr. Quote
Recommended Posts