Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzasta napisał(a):
Oj rośnie podglądałam go w galerii właścicielki :)

Muszu jest moim podwójnym wnuczkiem - ze strony taty i ze strony mamy:) Dlatego tak się do niego przyczepiłam. Juz nie wspomnę o tym, że jestem w 1/2 jego właścicielką;)

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Muszu jest moim podwójnym wnuczkiem - ze strony taty i ze strony mamy:) Dlatego tak się do niego przyczepiłam. Juz nie wspomnę o tym, że jestem w 1/2 jego właścicielką;)

Pzdr.

A ja to wszystko wiem na stronce Kayi wyczytałam :D

Posted

Darianna napisał(a):
O 5 rano na spacer? Toż to noc jeszcze ;) O tej porze to ja tylko w lecie łażę, żeby upału uniknąć ;)

Ja, jak jeszcze pracowałam,to wstawałamo 5 rano i tak mi zostało... Obecnie juz niemusze, ale nawyk pozostał. Ja bardzolubiętakie poranne spacery; mozna sobie wiele spraw przemyśleć, poukładac dzień... Nie ma innych psów, ludzi, przechodzę przez ulicę na czerwonym świetlei dobrze mi z tym:)

Pzdr.

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Nie dziękuje zeby nie zapeszyc ; ) A ja tylko podstawowe z polskiego, angielskiego i matematyki ; )

Ja zdawałam z polskiego, matematyki (pisemne( i ustne z francuskiego i polskiego.
Rozumiem, że teraz można zdawać tylko 3 przedmioty? dobrze, że zdajesz angielski. Na pewno przyda Ci się w przyszłości...

pzdr.

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
Asiu nawet nie wiesz jak przez Ciebie pokochałam basenji..
Te psy są boskie .. :loveu:
Ostatnio też pałam miłośią do Psów Faraona.. aa to chyba w miarę podobne rasy, ni? :razz:

To miłe! Baski naprawde zaśługuja na zainteresowanie:)
Psy faraona i basenji to V gr. FCI i jednoczesnie psy pierwotne.Tak więc na pewno mają wiele wspólnego. chociaz słyszałam, że jednak baski sa zdecydowanie łatwiejsze do współżycia niż faraony. No i faraony nie przyjęły się w PL, za to bardzo popularne w Czechach.

Pzdr.

Posted

Jeszcze troche fotek z Katowic, otrzymanych od Właścicielki Benjiego (BUNDUSTAR African Elite FCI):

Benji

Co prawda, fotka od dooopnej strony, ale za to jaka to piękna dooopka:0

Zasłużenie na rękach Pańci Młodszej:)

Cdn.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja zdawałam z polskiego, matematyki (pisemne( i ustne z francuskiego i polskiego.
Rozumiem, że teraz można zdawać tylko 3 przedmioty? dobrze, że zdajesz angielski. Na pewno przyda Ci się w przyszłości...

pzdr.

Nie nie , mozna zdawać jeszcze dodatkowe ale ja się nie zabierałam za nie ponieważ nie są mi potrzebne ;-)

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Nie nie , mozna zdawać jeszcze dodatkowe ale ja się nie zabierałam za nie ponieważ nie są mi potrzebne ;-)

Florka a na co i gdzie się na studia wybierasz?
Zdjęcia super, Katowicka ekipa baskowa bardzo fajna była, a już za tydzień jeszcze lepsza powtórka.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Florka a na co i gdzie się na studia wybierasz?
Zdjęcia super, Katowicka ekipa baskowa bardzo fajna była, a już za tydzień jeszcze lepsza powtórka.

Wiesz co mam dwie opcje, chciałam isc do policji ale najpierw doszłam do wniosku ze studia zrobie i chyba pojde na Fizjoterapia i Masaż ( zaocznie ze wzgledu na psy i ich utrzymanie plus praca) a pozniej albo zostane w tym albo będę probowała do policji ;-)