Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Następna partia fotek; zdjęcia od naszej koleżanki z forum- Tascha. Jej Kiwaczek już gościła kilkakrotnie na łamach tej Galerii:)
Teraz- w otoczeniu małych pinczerków...

Cdn.
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Hiro napisał(a):
Witam!
Asiu, byliśmy wczoraj w umówionym miejscu, ale okazało się,że ty już byłaś w domku! Szkoda, że się nie zobaczyliśmy.Będziesz jutro w ZK?

Byłam w domu tak ok. 18.20. Po całym dniu ganiania juz chciałam dotrzecdodomu i odpocząć. To dlatego nie spotkałysmy się.
A co do jutrzejszej wizyty w ZK- nie wiem jeszcze. Musze obliczyć czas, czy się wyrobię:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
6 lat temu wyjechaliście?
pzdr.

Ja :)

Tz wyjechal juz prawie 10 lat razem ze swoja mama i bratem do polaka tu poznanego, 6 lat temu ja do tz wyjechalam - tak jak jego mama tak ja poznalam tz przez net

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja :)
Tz wyjechal juz prawie 10 lat razem ze swoja mama i bratem do polaka tu poznanego, 6 lat temu ja do tz wyjechalam - tak jak jego mama tak ja poznalam tz przez net

Kawał historiii życia...

Pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
to Kiwaczek ma ciężkie życie tyle pirani na niego napada ;)

A ja myślę, że Kiwaczkowi to pasuje; baski (jak sama wiesz) maja w sobie tyle energii a tu sa chętni kompani pinczerkowi do zabawy. Więc... hulaj dusza,piekła nie ma...

pzdr.

Posted

jenis napisał(a):
Wchodze i patrze a tu Moja Kiwaczka .Asiczki zrobiły mi niespodzianeke.Biedna Kiwunia piranie ja pożerają:):):)

Ha, wiedziałam, że to będzie niespodziewajka:)

Pzdr.