Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, uczciwie mówiąc, dla mnie najwazniejsze jest, abys była w niedzielę:)
No, ale to moje egoistyczne podejście:)

Niedziela to w ogóle dyskusji, nie podlega jak to się mówi choćby się waliło i paliło to i tak będę :evil_lol:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

A mi się podoba, nic mi się nie nakłada jedno na drugie, nie ucina fotek i co najważniejsze OD RAZU mnie kieruje do ostatniego nie czytanego posta, do tej pory kierowało na pierwszą stronę i dopiero z niej działało przekierowanie do pierwszego nie czytanego.

Posted

Darianna napisał(a):
wow, nowe dogo wygląda przerażająco... mam nadzieję, że w te dziury nad wypowiedziami nie wejdą reklamy, bo będzie zupełnie nieczytelnie...

[FONT=Arial]masakryczne toto jest ...no i nadal nie działają wyszukiwarki postów i tematów zalożonych przez userów

witam się Asiaczku deszczowo
[/FONT]

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Mnie jednak nie bardzo pasuje taki wygląd, źle mi się czyta, ale wreszcie zaczęły mi przychodzić powiadomienia na maila.

U mnie powiadomienia przychodziły, nie było z tym problemów.

Mudik napisał(a):
A mi się podoba, nic mi się nie nakłada jedno na drugie, nie ucina fotek i co najważniejsze OD RAZU mnie kieruje do ostatniego nie czytanego posta, do tej pory kierowało na pierwszą stronę i dopiero z niej działało przekierowanie do pierwszego nie czytanego.

U mnie było normalnie...

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]masakryczne toto jest ...no i nadal nie działają wyszukiwarki postów i tematów zalożonych przez userów
witam się Asiaczku deszczowo
[/FONT]

Ja się witam popołudniowo, ale NIE deszczowo:)

Właśnie wróciłam do domu, po wykonaniu WSZYSTKICH zaplanowanych zadań. W międzyczasie wysikałam psiaki; piszę o tym, bo zaraz życzliwi napisza, że nie dbam o psy i jeszcze naślą na mnie TOnZ;)

Mam nowe fotki charta polskiego, trochę przyrody. Jutro odbieram z naprawy komórkę, eh, chce się zyc:)

Pzdr.

Posted

Widzę, że Wy też zobazyliście zmiany na forum. Masakra... No i nie mam okienka szybkiej odpowiedzi.
Widziałam baskowe fotki z wystawy, spodbał mi się ten pręgusek (nie tylko mi z tego co czytałam). No i przez to zwariowane dogo na głowie psiaka widnieje uśmiechnięta buźka, o taka: :) A może to celowe?

Posted

kaskaSz napisał(a):
Widzę, że Wy też zobazyliście zmiany na forum. Masakra... No i nie mam okienka szybkiej odpowiedzi.
Widziałam baskowe fotki z wystawy, spodbał mi się ten pręgusek (nie tylko mi z tego co czytałam). No i przez to zwariowane dogo na głowie psiaka widnieje uśmiechnięta buźka, o taka: :) A może to celowe?

jest okienko jak nacisniesz odpowiedz to jest to szybka odpowiedz

Posted

Kaya napisał(a):
Mam nadzieje, że zmiany chwilowe, bo od czasu ostatnich zmian już coraz mniej ochoty mam przeglądać dogo :(

Dostałam informację, że trwają prace na Dogo. Tak więc jestem optymistką, jezeli chodzi o sprawność, szybkość działania w przyszłości:)

Pzdr.

Posted

Witam!
Asiu, byliśmy wczoraj w umówionym miejscu, ale okazało się,że ty już byłaś w domku! Szkoda, że się nie zobaczyliśmy.Będziesz jutro w ZK?