Zuza i Noddy Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Asiaczek napisał(a):Wiesz, uczciwie mówiąc, dla mnie najwazniejsze jest, abys była w niedzielę:) No, ale to moje egoistyczne podejście:) Niedziela to w ogóle dyskusji, nie podlega jak to się mówi choćby się waliło i paliło to i tak będę :evil_lol: Quote
Darianna Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 wow, nowe dogo wygląda przerażająco... mam nadzieję, że w te dziury nad wypowiedziami nie wejdą reklamy, bo będzie zupełnie nieczytelnie... Quote
Asiaczek Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Cos się rozjechało. Nie wyobrażam sobie, aby tak to miało wyglądać docelowo... pzdr. Quote
Mudik Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 A mi się podoba, nic mi się nie nakłada jedno na drugie, nie ucina fotek i co najważniejsze OD RAZU mnie kieruje do ostatniego nie czytanego posta, do tej pory kierowało na pierwszą stronę i dopiero z niej działało przekierowanie do pierwszego nie czytanego. Quote
jamnicze Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Też pomyślałam o reklamach i aż mną wstrząsnęło, brrrr.... Ale Ofik jest przytulaśny :) http://img240.imageshack.us/img240/1277/img9974.jpg hi,hi http://img54.imageshack.us/img54/8281/img9972.jpg Quote
Zuza i Noddy Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Mnie jednak nie bardzo pasuje taki wygląd, źle mi się czyta, ale wreszcie zaczęły mi przychodzić powiadomienia na maila. Quote
Alicja Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Darianna napisał(a):wow, nowe dogo wygląda przerażająco... mam nadzieję, że w te dziury nad wypowiedziami nie wejdą reklamy, bo będzie zupełnie nieczytelnie... [FONT=Arial]masakryczne toto jest ...no i nadal nie działają wyszukiwarki postów i tematów zalożonych przez userów witam się Asiaczku deszczowo [/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Mnie jednak nie bardzo pasuje taki wygląd, źle mi się czyta, ale wreszcie zaczęły mi przychodzić powiadomienia na maila. U mnie powiadomienia przychodziły, nie było z tym problemów. Mudik napisał(a):A mi się podoba, nic mi się nie nakłada jedno na drugie, nie ucina fotek i co najważniejsze OD RAZU mnie kieruje do ostatniego nie czytanego posta, do tej pory kierowało na pierwszą stronę i dopiero z niej działało przekierowanie do pierwszego nie czytanego. U mnie było normalnie... Alicja napisał(a):[FONT=Arial]masakryczne toto jest ...no i nadal nie działają wyszukiwarki postów i tematów zalożonych przez userów witam się Asiaczku deszczowo [/FONT] Ja się witam popołudniowo, ale NIE deszczowo:) Właśnie wróciłam do domu, po wykonaniu WSZYSTKICH zaplanowanych zadań. W międzyczasie wysikałam psiaki; piszę o tym, bo zaraz życzliwi napisza, że nie dbam o psy i jeszcze naślą na mnie TOnZ;) Mam nowe fotki charta polskiego, trochę przyrody. Jutro odbieram z naprawy komórkę, eh, chce się zyc:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Widzę, że Wy też zobazyliście zmiany na forum. Masakra... No i nie mam okienka szybkiej odpowiedzi. Widziałam baskowe fotki z wystawy, spodbał mi się ten pręgusek (nie tylko mi z tego co czytałam). No i przez to zwariowane dogo na głowie psiaka widnieje uśmiechnięta buźka, o taka: :) A może to celowe? Quote
taxelina Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 kaskaSz napisał(a):Widzę, że Wy też zobazyliście zmiany na forum. Masakra... No i nie mam okienka szybkiej odpowiedzi. Widziałam baskowe fotki z wystawy, spodbał mi się ten pręgusek (nie tylko mi z tego co czytałam). No i przez to zwariowane dogo na głowie psiaka widnieje uśmiechnięta buźka, o taka: :) A może to celowe? jest okienko jak nacisniesz odpowiedz to jest to szybka odpowiedz Quote
Asiaczek Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Myślę, że trzeba spokojnie do tych zmian podejśc. Nie wiemy, czy to juz na stałe, czy na miesiąc... Tylko spokój może nas uratowac;) pzdr. Quote
Kaya Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Mam nadzieje, że zmiany chwilowe, bo od czasu ostatnich zmian już coraz mniej ochoty mam przeglądać dogo :( Quote
Izabela124. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://img10.imageshack.us/img10/2994/img9958a.jpg ładne zdjęcie :p http://img54.imageshack.us/i/img9972.jpg/ jaki miziak :loveu: Witajcie Asiaczki :) Quote
Elitesse Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 widze ze prace na dogo caly czas trwaja bo co rusz cos sie zmienia Quote
Zuza i Noddy Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 No teraz już lepiej, bo nie ma tych dziur na górze w postach :) Quote
Asiaczek Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Kaya napisał(a):Mam nadzieje, że zmiany chwilowe, bo od czasu ostatnich zmian już coraz mniej ochoty mam przeglądać dogo :( Dostałam informację, że trwają prace na Dogo. Tak więc jestem optymistką, jezeli chodzi o sprawność, szybkość działania w przyszłości:) Pzdr. Quote
dzasta Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Witam z rana :) Może wreszcie DGM zacznie działaś jak się patrzy :) Quote
Asiaczek Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Dlatych, co dawno w okolicach Dworca Centralnego nie byli... Cdn. Pzdr. Quote
taxelina Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Asiaczek napisał(a):Dlatych, co dawno w okolicach Dworca Centralnego nie byli... to bedzie juz ponad 6 lat.. Quote
Asiaczek Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 deer_1987 napisał(a):to bedzie juz ponad 6 lat.. 6 lat temu wyjechaliście? pzdr. Quote
Hiro Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Witam! Asiu, byliśmy wczoraj w umówionym miejscu, ale okazało się,że ty już byłaś w domku! Szkoda, że się nie zobaczyliśmy.Będziesz jutro w ZK? Quote
Recommended Posts