Asiaczek Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Mnie nadal trudno uwierzyć... Pani Maria Kaczyńska, niezależnie od tego, kim był jej mąż, to dla mnie prywatnie - najsmutniejsza strata... Takie Kobiety już nigdy nie będzie... ["] Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 ja jestem w szoku, wlaczylam TV akurat jak podawali pierwsze informacje i od 2 godzin siedze i nie wierze Quote
taxelina Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='halgre'][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ciągle są sprzeczne informacje co do ilości pasażerów ... W każdym razie napewno wszyscy zginęli ! Myślę, że w szwedzkiej telewizji i nie tylko także będzie informacja o tej katastrofie ![/FONT] tak na calym swiecie jest informacja. ale sprzeczne wlasnnie Quote
Mudik Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 mam takie samo zdanie jak Ty Asiu, mi też ogromnie szkoda p. Kaczyńskiej [`], ale szkoda także reszty osób, każdego z osobne, to straszne co się stało, myśle,ze wszyscy są w szoku... Quote
Asiaczek Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='Mudik']mam takie samo zdanie jak Ty Asiu, mi też ogromnie szkoda p. Kaczyńskiej [`], ale szkoda także reszty osób, każdego z osobne, to straszne co się stało, myśle,ze wszyscy są w szoku... Mudikowa, masz rację. Żal pozostaje po WSZYSTKICH osobach. Każdy z nich miał Rodzinę, znajomych, bliskich... I ci wszyscy musza teraz przez ten smutny czas przejść... Ja to przeżyłam w październiku ub.r. Odszedł mój mąż - Jacek. I musiałam się pogodzić z Jego odejściem, musiałam oswoić ból. I de facto - w TYCH DNIACH byłam sama... Pzdr. Quote
Korenia Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Mnie nadal trudno uwierzyć... Pani Maria Kaczyńska, niezależnie od tego, kim był jej mąż, to dla mnie prywatnie - najsmutniejsza strata... Takie Kobiety już nigdy nie będzie... ["] Pzdr. Mam takie samo zdanie Asiu jak Ty i Mudikowa... straszna strata ... tyle osób w sile wieku ... Quote
Kinia Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ja nadal nie mogę w to uwierzyć, wielka strata...[*] Quote
PANGEA Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='Asiaczek']Przed chwilą dowiedziałam się o katastrofie lotniczej prezydenckiego samolotu TU-154, na pokładzie było 90 osób - nikt nie przeżył. Wśród tych osób była para prezydencka, p. Szmajdziński, p. Kurtyka, p. Szczygło, p. Stasiak, p. Wypych..... Nazwiska znane z mediów, osoby z pierwszych stron gazet... Dla nich ["] ["] ["]...... Pzdr. W Katyniu zginal brat mojego dziadka...... oczywiscie 70siat lat temu Ogladalysmy z mama relacje z obchodow w Katyniu. Te 90 pustych krzesel polskiej delegacji robilo wstrzasajace wrazenie..... [quote name='Asiaczek']Mnie nadal trudno uwierzyć... Pani Maria Kaczyńska, niezależnie od tego, kim był jej mąż, to dla mnie prywatnie - najsmutniejsza strata... Takie Kobiety już nigdy nie będzie... ["] Pzdr. Odbieram to podobnie, to byla madra, normalna, niezmanierowana kobieta..... Straszny dzien Odwolano jutrzejszy dzien wystawy w Legionowie, klubowa bassetow........ Zastanawiam sie czy jechac do Drezna Quote
Izabela124. Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 http://img193.imageshack.us/img193/6624/marzec01126.jpg ładny portrecik :loveu: Witaj Asiu Dziś na wystawie dowiedziałam się o tragedii ['][']['] Quote
Asiaczek Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 PANGEA napisał(a):W Katyniu zginal brat mojego dziadka...... oczywiscie 70siat lat temu Ogladalysmy z mama relacje z obchodow w Katyniu. Te 90 pustych krzesel polskiej delegacji robilo wstrzasajace wrazenie..... Odbieram to podobnie, to byla madra, normalna, niezmanierowana kobieta..... Straszny dzien Odwolano jutrzejszy dzien wystawy w Legionowie, klubowa bassetow........ Zastanawiam sie czy jechac do Drezna Do Drezna jedź, nie ma o czym dyskutować. To nasza tragedia... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Wyniki z Drezna - tam startowała Dojo:) Dojo - kl.otwarta -0 1 dosk. CAC, NOWY CHAMPION NIEMIEC!!! Peony - kl.championów - dosk.1, CAC, BOS. Para hodowlana - 3 miejsce:) Brawo dla Katrin i jej psiaków:) GRATULACJE!!! pZDR. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Dzisiaj (sobota) ppłd. przyjechała do W-wy Buszki. Pojechałysmy na Krakowskie Przedmieści zapalić znicze na intencję ofiar katastrofy.Okazałosię, że możemy dojechac tylko do ul. Świętokrzyskiej- dalej trzeba było iśc na piechotę. Ale nie byłyśmyodosobnione. Masa ludzi powoli przemieszczała się w kierunku Belwederu, każdy ze zniczem lub kwiatami w rękach... Po dojściu przed Belweder - tłum coraz gęstszy i naprawde trudno było dopchać się do kawałka wolnego miejsca, aby połozyc kwiaty i zapalić znicze. Ale okazało się, że harcerze odbierali kwiaty od ludzi i znicze. I stawiali w wolnych miejscach... Całkiem sprawnie to było zorganizowane. Miejsce przed Belwederem tonęło w kwiatach, jestem przekonana, że do wieczora znicze zajmą co najmniej 2 razy tyle powierzchni co do godz. 17-18. Wracając do domu, zauwazyłama, że w wielu oknach palą się świeczki intencyjne... Po zapaleniu zniczy - obiad w Sphinxie i potem szybkie zakupy w Carrefourze. No i potem powrót do domu, herbatka, spacerowy i... zaraz meldujemy się w łóżkach:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Wyniki z Drezna - tam startowała Dojo:) Dojo - kl.otwarta -0 1 dosk. CAC, NOWY CHAMPION NIEMIEC!!! Peony - kl.championów - dosk.1, CAC, BOS. Para hodowlana - 3 miejsce:) Brawo dla Katrin i jej psiaków:) GRATULACJE!!! pZDR. Katrin, Peony and Dojo congratulations ! A miałam już dawno zapytać i ciągle zapominam, Ori tez przyjeżdża do Opola? Quote
Alicja Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [FONT=Arial]Jeszcze widzę przed oczami te pierwsze relacje w TV .... Cześć ICH Pamieci [*] Asiaczku a Ty w Opolu jesteś w sobote czy w niedziele ??[/FONT] Quote
halgre Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='PANGEA']W Katyniu zginal brat mojego dziadka...... oczywiscie 70siat lat temu [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]I brat mojego ojca ... [/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Jeszcze widzę przed oczami te pierwsze relacje w TV .... Cześć ICH Pamieci Asiaczku a Ty w Opolu jesteś w sobote czy w niedziele ??[/FONT] TYLKO w niedzielę:) Czyżby wreszcie udałoby się nasze spotkanie:) [quote name='halgre'][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]I brat mojego ojca ... [/FONT] Myslę, że gdyby tak głębiej poszukac, to każdy z nas ma kogoś,kto zginął w Katyniu... pzdr. Quote
halgre Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Asiaczek'] Myslę, że gdyby tak głębiej poszukac, to każdy z nas ma kogoś,kto zginął w Katyniu... pzdr. [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]No kto wie ... [/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='halgre'][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]No kto wie ... [/FONT] Tak, tak... Pzdr. Quote
Alicja Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Asiaczek']TYLKO w niedzielę:) Czyżby wreszcie udałoby się nasze spotkanie:) nie wiem ... chciałam pojechać do siostry , musze zobaczyc jak mi się pociągi by poukładały , może dało by wyciągnąć szanowną siostrzyczke , chyba że pojawie sie u niej dopiero po wystawie na kawusi a potem spowrotem do domku ;) Jak siesytuacja rozjaśni to dam znać ..bo musze jeszcze z TZtem załatwić opiekę dla Ozzulca ;) Quote
Asiaczek Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='Alicja'] nie wiem ... chciałam pojechać do siostry , musze zobaczyc jak mi się pociągi by poukładały , może dało by wyciągnąć szanowną siostrzyczke , chyba że pojawie sie u niej dopiero po wystawie na kawusi a potem spowrotem do domku ;) Jak siesytuacja rozjaśni to dam znać ..bo musze jeszcze z TZtem załatwić opiekę dla Ozzulca ;) Jasne. Czekam w takim razie na ostateczne ustalenia... [quote name='NATKA']Przyszłam się przywitać :lol: Witaj, Kochana! Pzdr. Quote
Recommended Posts