Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie nadal trudno uwierzyć...
Pani Maria Kaczyńska, niezależnie od tego, kim był jej mąż, to dla mnie prywatnie - najsmutniejsza strata... Takie Kobiety już nigdy nie będzie...
["]

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halgre'][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ciągle są sprzeczne informacje co do ilości pasażerów ...
W każdym razie napewno wszyscy zginęli !

Myślę, że w szwedzkiej telewizji i nie tylko także będzie informacja o tej katastrofie !
[/FONT]

tak na calym swiecie jest informacja. ale sprzeczne wlasnnie

Posted

mam takie samo zdanie jak Ty Asiu, mi też ogromnie szkoda p. Kaczyńskiej [`], ale szkoda także reszty osób, każdego z osobne, to straszne co się stało, myśle,ze wszyscy są w szoku...

Posted

[quote name='Mudik']mam takie samo zdanie jak Ty Asiu, mi też ogromnie szkoda p. Kaczyńskiej [`], ale szkoda także reszty osób, każdego z osobne, to straszne co się stało, myśle,ze wszyscy są w szoku...
Mudikowa, masz rację. Żal pozostaje po WSZYSTKICH osobach. Każdy z nich miał Rodzinę, znajomych, bliskich... I ci wszyscy musza teraz przez ten smutny czas przejść...
Ja to przeżyłam w październiku ub.r. Odszedł mój mąż - Jacek. I musiałam się pogodzić z Jego odejściem, musiałam oswoić ból. I de facto - w TYCH DNIACH byłam sama...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mnie nadal trudno uwierzyć...
Pani Maria Kaczyńska, niezależnie od tego, kim był jej mąż, to dla mnie prywatnie - najsmutniejsza strata... Takie Kobiety już nigdy nie będzie...
["]

Pzdr.

Mam takie samo zdanie Asiu jak Ty i Mudikowa... straszna strata
  • ... tyle osób w sile wieku
  • ...

• Posted

[quote name='Asiaczek']Przed chwilą dowiedziałam się o katastrofie lotniczej prezydenckiego samolotu TU-154, na pokładzie było 90 osób - nikt nie przeżył.
    Wśród tych osób była para prezydencka, p. Szmajdziński, p. Kurtyka, p. Szczygło, p. Stasiak, p. Wypych.....
    Nazwiska znane z mediów, osoby z pierwszych stron gazet...
    Dla nich ["] ["] ["]......

Pzdr.
    W Katyniu zginal brat mojego dziadka...... oczywiscie 70siat lat temu
    Ogladalysmy z mama relacje z obchodow w Katyniu. Te 90 pustych krzesel polskiej delegacji robilo wstrzasajace wrazenie.....

[quote name='Asiaczek']Mnie nadal trudno uwierzyć...
    ["]

Pzdr.

Odbieram to podobnie, to byla madra, normalna, niezmanierowana kobieta.....

Straszny dzien

Odwolano jutrzejszy dzien wystawy w Legionowie, klubowa bassetow........
    Zastanawiam sie czy jechac do Drezna

Posted

PANGEA napisał(a):
    W Katyniu zginal brat mojego dziadka...... oczywiscie 70siat lat temu
    Ogladalysmy z mama relacje z obchodow w Katyniu. Te 90 pustych krzesel polskiej delegacji robilo wstrzasajace wrazenie.....
    Odbieram to podobnie, to byla madra, normalna, niezmanierowana kobieta.....
    Straszny dzien
    Odwolano jutrzejszy dzien wystawy w Legionowie, klubowa bassetow........
    Zastanawiam sie czy jechac do Drezna

Do Drezna jedź, nie ma o czym dyskutować. To nasza tragedia...

Pzdr.

Posted

Wyniki z Drezna - tam startowała Dojo:)

Dojo - kl.otwarta -0 1 dosk. CAC, NOWY CHAMPION NIEMIEC!!!

Peony - kl.championów - dosk.1, CAC, BOS.

Para hodowlana - 3 miejsce:)

Brawo dla Katrin i jej psiaków:)
    GRATULACJE!!!

pZDR.

Posted

Dzisiaj (sobota) ppłd. przyjechała do W-wy Buszki.
    Pojechałysmy na Krakowskie Przedmieści zapalić znicze na intencję ofiar katastrofy.Okazałosię, że możemy dojechac tylko do ul. Świętokrzyskiej- dalej trzeba było iśc na piechotę. Ale nie byłyśmyodosobnione. Masa ludzi powoli przemieszczała się w kierunku Belwederu, każdy ze zniczem lub kwiatami w rękach...

Po dojściu przed Belweder - tłum coraz gęstszy i naprawde trudno było dopchać się do kawałka wolnego miejsca, aby połozyc kwiaty i zapalić znicze. Ale okazało się, że harcerze odbierali kwiaty od ludzi i znicze. I stawiali w wolnych miejscach... Całkiem sprawnie to było zorganizowane.
    Miejsce przed Belwederem tonęło w kwiatach, jestem przekonana, że do wieczora znicze zajmą co najmniej 2 razy tyle powierzchni co do godz. 17-18.

Wracając do domu, zauwazyłama, że w wielu oknach palą się świeczki intencyjne...

Po zapaleniu zniczy - obiad w Sphinxie i potem szybkie zakupy w Carrefourze.
    No i potem powrót do domu, herbatka, spacerowy i... zaraz meldujemy się w łóżkach:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
    Wyniki z Drezna - tam startowała Dojo:)

Dojo - kl.otwarta -0 1 dosk. CAC, NOWY CHAMPION NIEMIEC!!!

Peony - kl.championów - dosk.1, CAC, BOS.

Para hodowlana - 3 miejsce:)

Brawo dla Katrin i jej psiaków:)
    GRATULACJE!!!

pZDR.

Katrin, Peony and Dojo congratulations !

A miałam już dawno zapytać i ciągle zapominam, Ori tez przyjeżdża do Opola?

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Jeszcze widzę przed oczami te pierwsze relacje w TV .... Cześć ICH Pamieci

• Asiaczku a Ty w Opolu jesteś w sobote czy w niedziele ??
  • [/FONT]
    TYLKO w niedzielę:)
    Czyżby wreszcie udałoby się nasze spotkanie:)

[quote name='halgre'][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]I brat mojego ojca ... [/FONT]
    Myslę, że gdyby tak głębiej poszukac, to każdy z nas ma kogoś,kto zginął w Katyniu...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Myslę, że gdyby tak głębiej poszukac, to każdy z nas ma kogoś,kto zginął w Katyniu...

pzdr.
    [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]No kto wie ... [/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']TYLKO w niedzielę:)
    Czyżby wreszcie udałoby się nasze spotkanie:)

nie wiem ... chciałam pojechać do siostry , musze zobaczyc jak mi się pociągi by poukładały , może dało by wyciągnąć szanowną siostrzyczke , chyba że pojawie sie u niej dopiero po wystawie na kawusi a potem spowrotem do domku ;)
    Jak siesytuacja rozjaśni to dam znać ..bo musze jeszcze z TZtem załatwić opiekę dla Ozzulca ;)

Posted

[quote name='Alicja']
    nie wiem ... chciałam pojechać do siostry , musze zobaczyc jak mi się pociągi by poukładały , może dało by wyciągnąć szanowną siostrzyczke , chyba że pojawie sie u niej dopiero po wystawie na kawusi a potem spowrotem do domku ;)
    Jak siesytuacja rozjaśni to dam znać ..bo musze jeszcze z TZtem załatwić opiekę dla Ozzulca ;)

Jasne. Czekam w takim razie na ostateczne ustalenia...

[quote name='NATKA']Przyszłam się przywitać :lol:

Witaj, Kochana!

Pzdr.