Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Wam też głupieje subskrypcja? - dzisiaj nawet Ten Najważniejszy wątek mi się wcale nie pokazuje a od rana ylko zostało napisanych we wszystkich moich wątkach słownie 10 postów!!!
Teraz wreszcie widzę jaką niespodziankę odkryłaś w skrzynce pocztowej - Gratuluję!!!
A Felunia dalej nie pracuje...

Posted

[quote name='Poświata']

FEL-KA, FEL-KA, FEL-KA

wszelki duch :crazyeye: Beata - Ty :crazyeye: o tej porze?????:crazyeye: :p

Asiaczku - trzymam :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

[quote name='aga1215']wszelki duch :crazyeye: Beata - Ty :crazyeye: o tej porze?????:crazyeye: :p
Ano nie śpię, trzymam kciuki i nie mam czasu na spanie :roll: ;) .
I jak tam na porodówce ???????????????

Posted

oooo tu jeszcze pusto:shake: :shake: :shake: a ja wstałam dziś z nadzieją, że jak wejdę na Twoją galerię to zobacze drukowanymi, wielkimi literami napis - szczeniaczki już są...:multi: :multi: :multi: a tu puszto...:roll: :roll: wiec czekamy dalej tak...

Posted

Nie mam nic do powiedzenia...Felka się obija...:mad:

Noc przeszła bardzo spokojnie, a ja myślę o tym, aby przedłużyć urlop o 2-3 dni... Tylko co moje szefostwo na to powie?!
Pzdr.

Posted

Asiaczek śliczne są Twoje Basenji i jakie sukcesy mają na swoim koncie :multi: Gratuluje :multi: Widziałam Was na żywo podczas wystaw :p
Bardzo intryguje mnie ta rasa a na małe kreciki czekam z niecierpliwością bo może Felka się przestanie wreszcie obijać :eviltong:
Pozdrawiamy i przekazujemy głaski dla całego stadka :loveu:

Posted

Dzasta - witaj!
Szkoda, że nie podeszłaś na jakiejś wystawie... ale myślę, że nic straconego, co?
Czasami bywam przy staffikach; podoba mi się ta rasa, takie sprężynki, ale do pogadania, prawda? AST-y też lubię:lol:
Zaraz wejdę do Twojej Galerii i też sobie pooglądam psiaki.
Może Twoje słowa będą na tyle stanowcze, że Felka "coś" zacznie robic...?
pzdr.

Posted

No napewno nic straconego napewno jeszcze nie raz pogadamy :p
Ja narazie jestem nowicjuszką jeśli chodzi o wystawy bo mamy na koncie dopiero 4 więc sama wiesz jakie nerwy są na poczatku i nic dookoła tylko stres :roll: Ale mam nadzieje ze w tym sezonie mi już minie i będe bardziej komunikatywna :D hihihi Bo ja nawet czasami nie mam czasu pogadać z właścicielami innych staffiorów :mad:
No Felka do roboty szykuj się dziewczyno bo ile można na klusie czekać :shake:

Posted

Witam a ja mam dobre wieści... Kaja się już oszczeniła... przedwczoraj wieczorem... :multi: :multi: :multi: :multi: ma tylko 2 szczeniaczki, na szczescie...:multi: :multi: :multi:

Posted

Dzasta - na pewno się zobaczymy. A w Galerii byłam i zapowiada się superowo!!!
Zresztą nic dziwnego, przy takim psie...:loveu::loveu::loveu:

Cerber - to bardzo dobrze, że tylko 2. Łatwiej będzie znaleźć dla nich nowe domki, prawda? I nalegaj, aby Tata wysterylizował Kaję.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Cerber - to bardzo dobrze, że tylko 2. Łatwiej będzie znaleźć dla nich nowe domki, prawda? I nalegaj, aby Tata wysterylizował Kaję.
Pzdr.

ja mam 3 chetne osoby na szceniaczki i bede musiala tylko dwum dać... super... a jeśli chodzi o sterylke to ja już sie postaram, zeby kaja zostala wysterylizowana... no a teraz to czekamy tylko na Felusie... :)