Anecioreczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Asiaczek napisał(a):Zbieramy siły... Pzdr. Felczka sie szykuje?!:-o :multi: Quote
Czoko Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Czy Wam też głupieje subskrypcja? - dzisiaj nawet Ten Najważniejszy wątek mi się wcale nie pokazuje a od rana ylko zostało napisanych we wszystkich moich wątkach słownie 10 postów!!! Teraz wreszcie widzę jaką niespodziankę odkryłaś w skrzynce pocztowej - Gratuluję!!! A Felunia dalej nie pracuje... Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 i co Felko Konfacelko nie rodzisz :shake: do dzieła dziewczynko :multi: Quote
aga1215 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Poświata'] FEL-KA, FEL-KA, FEL-KA wszelki duch :crazyeye: Beata - Ty :crazyeye: o tej porze?????:crazyeye: :p Asiaczku - trzymam :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Cerber Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 oooo to ja też trzymam kciuki... miejmy nadzieje, ze niunki sie juz pojawią...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Nie, nie śpimy... czekamy... Przed chwilą był jeszcze nocny spacerek (komplecik!) + trochę nocnego jedzonka... ale tylko trochę... Pzdr. Quote
Poświata Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='aga1215']wszelki duch :crazyeye: Beata - Ty :crazyeye: o tej porze?????:crazyeye: :p Ano nie śpię, trzymam kciuki i nie mam czasu na spanie :roll: ;) . I jak tam na porodówce ??????????????? Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 No my już po spacerku do lasku /półtoragodzinnym/teraz piję kawę i oczekuję najnowszych wieści z brzuszka Felki:p Quote
Cerber Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 oooo tu jeszcze pusto:shake: :shake: :shake: a ja wstałam dziś z nadzieją, że jak wejdę na Twoją galerię to zobacze drukowanymi, wielkimi literami napis - szczeniaczki już są...:multi: :multi: :multi: a tu puszto...:roll: :roll: wiec czekamy dalej tak... Quote
sylrwia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Jeju toż to osiwieć mozna tak czekając i się niecierpliwić.:roll: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Nie mam nic do powiedzenia...Felka się obija...:mad: Noc przeszła bardzo spokojnie, a ja myślę o tym, aby przedłużyć urlop o 2-3 dni... Tylko co moje szefostwo na to powie?! Pzdr. Quote
dzasta Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Asiaczek śliczne są Twoje Basenji i jakie sukcesy mają na swoim koncie :multi: Gratuluje :multi: Widziałam Was na żywo podczas wystaw :p Bardzo intryguje mnie ta rasa a na małe kreciki czekam z niecierpliwością bo może Felka się przestanie wreszcie obijać :eviltong: Pozdrawiamy i przekazujemy głaski dla całego stadka :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Dzasta - witaj! Szkoda, że nie podeszłaś na jakiejś wystawie... ale myślę, że nic straconego, co? Czasami bywam przy staffikach; podoba mi się ta rasa, takie sprężynki, ale do pogadania, prawda? AST-y też lubię:lol: Zaraz wejdę do Twojej Galerii i też sobie pooglądam psiaki. Może Twoje słowa będą na tyle stanowcze, że Felka "coś" zacznie robic...? pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 To moze ja zaczne... FELKA ZACZNIJ 'COś' ROBIć! :lol: Quote
dzasta Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 No napewno nic straconego napewno jeszcze nie raz pogadamy :p Ja narazie jestem nowicjuszką jeśli chodzi o wystawy bo mamy na koncie dopiero 4 więc sama wiesz jakie nerwy są na poczatku i nic dookoła tylko stres :roll: Ale mam nadzieje ze w tym sezonie mi już minie i będe bardziej komunikatywna :D hihihi Bo ja nawet czasami nie mam czasu pogadać z właścicielami innych staffiorów :mad: No Felka do roboty szykuj się dziewczyno bo ile można na klusie czekać :shake: Quote
Cerber Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Witam a ja mam dobre wieści... Kaja się już oszczeniła... przedwczoraj wieczorem... :multi: :multi: :multi: :multi: ma tylko 2 szczeniaczki, na szczescie...:multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Dzasta - na pewno się zobaczymy. A w Galerii byłam i zapowiada się superowo!!! Zresztą nic dziwnego, przy takim psie...:loveu::loveu::loveu: Cerber - to bardzo dobrze, że tylko 2. Łatwiej będzie znaleźć dla nich nowe domki, prawda? I nalegaj, aby Tata wysterylizował Kaję. Pzdr. Quote
Cerber Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Asiaczek'] Cerber - to bardzo dobrze, że tylko 2. Łatwiej będzie znaleźć dla nich nowe domki, prawda? I nalegaj, aby Tata wysterylizował Kaję. Pzdr. ja mam 3 chetne osoby na szceniaczki i bede musiala tylko dwum dać... super... a jeśli chodzi o sterylke to ja już sie postaram, zeby kaja zostala wysterylizowana... no a teraz to czekamy tylko na Felusie... :) Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 a Felusia Swojeee... I sobie pewnie myśli... ' to sobie poczekacie!:evil_lol:':P tfu tfu tfu.. i pukam w niemalowane drewno... [gdzie ja mamm niemalowane drewno?:/] Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Ha! Niech Felusia sobie za dużo nie myśli, tylko niech zacznie... Przecież nie będzie sama, my tu wszystkie mamusie i nie-mamusie jej pomożemy, prawda? Pzdr. Quote
Recommended Posts