Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My też możliwe, ze w tym roku będziemy zmagać sie z przeprowadzką do wymarzonego domu, do końca przyszłego tygodnia musimy wpłacić zadadek ;) Ale my spoza trójmiasta nie wychodzimy, tylko do Gdyni, ale i lasek blisko i do plaży niedaleko :)

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję za życzenia wstawione tutaj na Dogo:
jamnicze
Czoko
Błyskotka
Elitesse
bianka 19
Zuza i Noddy
Paula&Goofi
Dojo
Kaya
pati1033
halgre
kaskaSz.

Ja tez mam dla Was i pozostałych moich Gości zyczenia:

Pzdr.

Posted

[quote name='Kaya']My też możliwe, ze w tym roku będziemy zmagać sie z przeprowadzką do wymarzonego domu, do końca przyszłego tygodnia musimy wpłacić zadadek ;) Ale my spoza trójmiasta nie wychodzimy, tylko do Gdyni, ale i lasek blisko i do plaży niedaleko :)[/QUOTE]
Zazdraszczam!

No nic. Spadam do kuchni...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ha, ja juz przestałam polowac na zeby maluchów, bo... nigdy mi się to nie udaje...[/QUOTE]
Ja tak w sumie zupełnie przypadkowo, bo ofi sobie leżał i tak coś mielił w mordce, ja podchodzę, żeby sprawdzić co to, a tu ząbek. Korzystając z okazji, ze był spokojny rozdziawiłam jeszcze mordkę i obejrzałam resztę, a tam drugi tez już ledwo się trzyma, ze dotknęłam palce i wyleciała, takie szczęście miałam.
U Nodka to dużo więcej zębów mi się zachowało, bo on wyrywane miał.

[quote name='Asiaczek']Taaaa, leniuszek z Ciebie... Specjalnie ich tak wyszkoliłas, żeby sobie sami robili trening...;)

Bardzo ładne te obróżki; albo w Święta albo po Świętach będę chciała zamówić jakieś 2-3 obróżki:)
Na razie nie mam czasu wejść i się porządnie zastanowić:)[/QUOTE]
Oj tak trening mieli, ale później to już całkiem wylądowali na dworze, bo mycie podłóg z biegającymi psami pod domu marny by miało efekt.
A za obróżki z góry dziękuje.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Ja tak w sumie zupełnie przypadkowo, bo ofi sobie leżał i tak coś mielił w mordce, ja podchodzę, żeby sprawdzić co to, a tu ząbek. Korzystając z okazji, ze był spokojny rozdziawiłam jeszcze mordkę i obejrzałam resztę, a tam drugi tez już ledwo się trzyma, ze dotknęłam palce i wyleciała, takie szczęście miałam.
U Nodka to dużo więcej zębów mi się zachowało, bo on wyrywane miał.
Oj tak trening mieli, ale później to już całkiem wylądowali na dworze, bo mycie podłóg z biegającymi psami pod domu marny by miało efekt.
A za obróżki z góry dziękuje.[/QUOTE]
Nie ma za co dziękowac. Miały lezeć u mnie, to lepiej, aby się przydały bardziej potrzebującym:)

[quote name='deer_1987']Ja zapraszam do nas.. w wolnej chwili[/QUOTE]
Myslę, że dzisiaj, w ramach nadrabiania zaległych odwiedzin w Galeriach - dam radę:)

pzdr.

Posted

No to coś na wesoło:

Przychodzi kura do lekarza a lekarz na to:
- Czy Pani sobie jaja robi?

Żona w szale przedświątecznych porządków sprząta mieszkanie, prasuje, pierze, gotuje, myje podłogi aż wreszcie mąż nie wytrzymuje i mówi:
- Zobacz, taka ładna pogoda za oknem. Może zamiast siedzieć w domu poszłabyś na podwórko i umyła samochód?

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']a u nas nie są wesołe ani zdrowe
Wiem. Byłam i doczytałam.
Ale po 12.30, gdy juz wszystko będzie wiadomo, wszystko wróci do normy. Wierzę w to:)

Pzdr.

Posted

Pewnie, że mam:)
Mam Katowice.
Mam charta polskiego o wdzięcznym imieniu Pero.
Mam Kiwaczka-basenkę, która jest u naszej kolezanki Tascha.
Mam seterkę angielską + troszke W-wy (ale tu musze miec zgodę właścicielki seterki, tak więc trzeba chwilkę poczekać:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']O, jakie zachciewajki:)

OK, za chwilę, bo musze jeszcze dopilnowac ciasta, juz dochodzi...

Pzdr.[/QUOTE]He he :)
Ja już się napiekłam ciast wczoraj i teraz pozostało mi tylko odpoczywanie, a we wtorek do Łomży powrót...

Posted

[quote name='Asiaczek']O, jakie zachciewajki:)

OK, za chwilę, bo musze jeszcze dopilnowac ciasta, juz dochodzi...

Pzdr.[/QUOTE]

ja tez chetnie poogladam :)
trzeba w koncu odpoczac od jedzenia :evil_lol:

pierwszy dzien swiat uplynal nam bardzo milo tylko cos sie pogoda zaczyna psuc :roll:

Posted

[quote name='Izabela124.']He he :)
Ja już się napiekłam ciast wczoraj i teraz pozostało mi tylko odpoczywanie, a we wtorek do Łomży powrót...[/QUOTE]
Ja wczoraj zrobiłam tylko troszkę. Wiedziałam, że dzisiaj mam troche wolnego, to część rzeczy do upieczenia/uduszenia/zrobienia/przygotowania zostawiłam świadomie na dzisiaj. A jutro jadę do Donya:) I stąd te dodatkowe przygotowania; nie wypada z pustymi łapami, prawda?

[quote name='Elitesse']ja tez chetnie poogladam :)
trzeba w koncu odpoczac od jedzenia :evil_lol:
pierwszy dzien swiat uplynal nam bardzo milo tylko cos sie pogoda zaczyna psuc :roll:[/QUOTE]
Oj, ja dzisiaj, po sniadaniu, troche posiedziałam przy kompie. A po południu byłam na cudownych dłuuugich spacerosach... eh... pięknie jest na świecie, a szczególnie dzisiaj w W-wie:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja wczoraj zrobiłam tylko troszkę. Wiedziałam, że dzisiaj mam troche wolnego, to część rzeczy do upieczenia/uduszenia/zrobienia/przygotowania zostawiłam świadomie na dzisiaj. A jutro jadę do Donya:) I stąd te dodatkowe przygotowania; nie wypada z pustymi łapami, prawda?
pzdr.[/QUOTE]No jasne, że nie wypada :)
Ogólnie to ja lubię robić słodkości w przeciwieństwie do mojej mamy, która woli robić cuda z mięsa

Posted

[quote name='deer_1987']nie widzialam was u nas :([/QUOTE]
Będę, będę...

[quote name='Izabela124.']No jasne, że nie wypada :)
Ogólnie to ja lubię robić słodkości w przeciwieństwie do mojej mamy, która woli robić cuda z mięsa[/QUOTE]
No to możecie się podzielić i połowa roboty z głowy:)

pzdr.